World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.122.726
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
World of Tanks

Lol danas dobio steel wall sa KV-3, primio 14 udaraca zavrsio bitku sa 100% HP-a. dva tigera me cijelo vrijeme gađali sprijeda i nista nisu uzela, odlican mu je stit {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Intel&ATI kaže...

Lol danas dobio steel wall sa KV-3, primio 14 udaraca zavrsio bitku sa 100% HP-a. dva tigera me cijelo vrijeme gađali sprijeda i nista nisu uzela, odlican mu je stit {#}

noobovi te gadali dam se kladit

Xc
17 godina
Intel&ATI kaže...

KV-3 je vreća na napucavanje, no, ako se propisno nakosiš pogotovo na nekoj nizbrdici da se dosta toga odbit

16 godina
neaktivan
Ziga kaže...
Intel&ATI kaže...

KV-3 je vreća na napucavanje, no, ako se propisno nakosiš pogotovo na nekoj nizbrdici da se dosta toga odbit

Pogledaj guntherprien profil i statse od kv3, vjeruj mi daleko je daleko od vrece za napucavanje.

17 godina
neaktivan
World of Tanks

meni je kv3 bomba tenk imam s njim prek 200 borbi i 60% pobjeda.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
jura kaže...

meni je kv3 bomba tenk imam s njim prek 200 borbi i 60% pobjeda.

Pa ne bacaju ga bezze u tier 7 {#}

15 godina
World of Tanks

Još malo pa imam zadnji top za t29.Inače zasad imam samo gusjenice na njemu i moram reć da sam oduševljan.

Neznam zašto se kuka oko amera ali su odlični. kupola koja dinga  sve i svašta i velika depresija topa jednostavno rasturaju. Uz malo opreza stvarno su ubojiti.

Lakše mi je igrat s njima nego s rusima a toliko kukate oko rusa.

Da ne spominjem da najbolji rezultat imam sa M6 :)

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.4.2012 18:55 (Kill Frenzy).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovo bi moglo u nekakav hall of shame...ja sam eto bio prva žrtva teamkillera...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pa sta je bilo?
14 godina
@ kill frenzy, volio bi te vidit na visim tierevima prije ovog patcha. ne znam kak se usudis prozivat ikoga ak si tek na tier 7...
15 godina
smola3005 kaže...
@ kill frenzy, volio bi te vidit na visim tierevima prije ovog patcha. ne znam kak se usudis prozivat ikoga ak si tek na tier 7...

Na tier sedam američkih heavy sam tek sad.Svoj prvi tier 10 tenk sam zaradio još tamo negdje u desetom mjesecu.

A sa amerima kako budem išao dalje će biti sve bolje pretpostaljam {#}.Jači topovi,više energije,deblji armor....

I sad sa t29 se borim sa t10 tenkovima tako da nepričam u prazno.

15 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Ovo bi moglo u nekakav hall of shame...ja sam eto bio prva žrtva teamkillera...

a nekima ide, nekima nejde:D

15 godina
neaktivan
World of Tanks

ja upravo 2 partije za redom 1-hit od e75 u ammo rack.. prvi put sa 1500hp-a, drugi put sa 1200 {#} baš sam srećković {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo novog njemackog TD-a - JagdPanther 2

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Jel imate kakve hintove oko IS-4 možda?

U petak posljepodne dolazim kući s faksa i ne idem spavat dok nedobijem S-70 (50-55k exp-a mi treba).

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts while the stupid ones are full of confidence. - Charles Bukowski
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.4.2012 20:12 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

o moj boze svaka mu dala

13 godina
World of Tanks

Ima li tko T-110E5, kakvi su dojmovi nakon tjedan dana?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
@ kill frenzy, u tome je stvar, sto dalje, to losije. ovaj patch je to donekle promjenio...
15 godina
neaktivan
World of Tanks

@Hyperion

hint oko IS4?

preporodit ćeš se sa s70 {#} nothing more to say {#}

@Volos

meni se iako ga nemam čini kao super tenk.. od naprijed puno bounca, jako je brz, odličan top..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Upravo kupio amx 12t pa da vidim dal se to vrijedi igrat...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Volos kaže...

Jedna riječ: tumor.

13 godina
neaktivan
DedicatedGamer kaže...

@Ziga

LOL is4 ima najmanje prednjeg oklopa od svih t9 tenkova i ona ploča kod vozača je poprilično velika meta za razliku od onih malih otvorića ( na vrhu predjeg oklopa ) na njemačkim tenkovima + ako ti je daleko možeš ga gađat u donju ploču i probit ćeš

ako ubiješ vozača ( na sredini prednjeg oklopa ) brzina je 5-10 km/h - tenk je praktički nepokretan

ako ti se is4 nakosi gađaj u one nakošene ploče sa strane prednjeg oklopa ( koje bi ti sad trebale biti ravno ispred tebe i ako probiješ ode ammorack )

donja prednja strana kupole je sbala, gotovo da i nema oklopa za t10 topove ( ali pazi nakošena je malo pa ti je 50/50 šansa da ćeš probit sa strane, ali sprijeda odmah do gun mantleta gađaj veća je šansa ) , a stražnja strana pogotovo, kao ni vrh kupole ( pažnja svi su njemci viši pa često kad se nabijemo jedan u drugog skidaju mi vrh kupole odmah iza/poviše topa sasvim uspješno )

top gotovo nema "gun mantlet", bilo koji he veći od 100mm onesposobljava top !!! ako to napravite kako valja na početku fighta imate više šanse ( e50/t54 mi to redovito radi - gun pa track pa mi dođe odostraga i skine motor i neki t9 me dovrši )

prednja strana ima i još negdje sbaliji oklop sprijeda ali to ti je sve rizično, ovo što sam naveo radi 90% vremana i još 10% ako si profić

upravo sam potrosio 60-ak hiljada na ove savjete i nisam sretan

pucao sam na frenda u is4 sa e75, sa 300+ metara, i penetrirao sam jednom (ravno u top)   od 16 granata, 6 puta sam promasio cijeli tenk, jer su granate letile po svuda

on je pucao 5 puta(jedan promasaj) i sa 4 me penetrirao i unistio

kako sam smanjivao udaljenost bilo je bolje, cak je i jedan ammorack pao kad je bio nakosen  {#}, i za to hvala

ali sa manjom daljinom i njemu je bilo lakse

inace, posada je na 100%, sa ventilacijom, i brothers in arms na 100%

kolko sam do sada igrao i citao poruke od iskusnijih igraca moja prednost bi trebala biti borba na daljinu(i bila je na nizim tierovima), ali sad sam uvjerio da to vise nije slucaj, i   svakom novom borbom u e75 gubim volju, pucam i cijelo vrijeme ocekujem "ding", a ne stetu i nekakvu svrhu u igri

13 godina
neaktivan
dkriza kaže...
DedicatedGamer kaže...

@Ziga

LOL is4 ima najmanje prednjeg oklopa od svih t9 tenkova i ona ploča kod vozača je poprilično velika meta za razliku od onih malih otvorića ( na vrhu predjeg oklopa ) na njemačkim tenkovima + ako ti je daleko možeš ga gađat u donju ploču i probit ćeš

ako ubiješ vozača ( na sredini prednjeg oklopa ) brzina je 5-10 km/h - tenk je praktički nepokretan

ako ti se is4 nakosi gađaj u one nakošene ploče sa strane prednjeg oklopa ( koje bi ti sad trebale biti ravno ispred tebe i ako probiješ ode ammorack )

donja prednja strana kupole je sbala, gotovo da i nema oklopa za t10 topove ( ali pazi nakošena je malo pa ti je 50/50 šansa da ćeš probit sa strane, ali sprijeda odmah do gun mantleta gađaj veća je šansa ) , a stražnja strana pogotovo, kao ni vrh kupole ( pažnja svi su njemci viši pa često kad se nabijemo jedan u drugog skidaju mi vrh kupole odmah iza/poviše topa sasvim uspješno )

top gotovo nema "gun mantlet", bilo koji he veći od 100mm onesposobljava top !!! ako to napravite kako valja na početku fighta imate više šanse ( e50/t54 mi to redovito radi - gun pa track pa mi dođe odostraga i skine motor i neki t9 me dovrši )

prednja strana ima i još negdje sbaliji oklop sprijeda ali to ti je sve rizično, ovo što sam naveo radi 90% vremana i još 10% ako si profić

upravo sam potrosio 60-ak hiljada na ove savjete i nisam sretan

pucao sam na frenda u is4 sa e75, sa 300+ metara, i penetrirao sam jednom (ravno u top)   od 16 granata, 6 puta sam promasio cijeli tenk, jer su granate letile po svuda

on je pucao 5 puta(jedan promasaj) i sa 4 me penetrirao i unistio

kako sam smanjivao udaljenost bilo je bolje, cak je i jedan ammorack pao kad je bio nakosen {#}, i za to hvala

ali sa manjom daljinom i njemu je bilo lakse

inace, posada je na 100%, sa ventilacijom, i brothers in arms na 100%

kolko sam do sada igrao i citao poruke od iskusnijih igraca moja prednost bi trebala biti borba na daljinu(i bila je na nizim tierovima), ali sad sam uvjerio da to vise nije slucaj, i   svakom novom borbom u e75 gubim volju, pucam i cijelo vrijeme ocekujem "ding", a ne stetu i nekakvu svrhu u igri

ma samo ciljaj ispod topa na daljinu i 80% bušiš samo nekad ćeš imat 0dmg hit

edit: nekad sam znao dobit pogotke u gusjenicu, odnosno onu oplatu poviše i tamo mi i kv radi stetu

jesi provao he spam na kupolu ?

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.4.2012 21:48 (DedicatedGamer).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

evo slička.. gledaj da ti je ovaj dole zeleni dio skriven i malo se nakosi i nema šanse da te netko probije..

jedina šansa onda je u komanderovu kupolu

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DedicatedGamer kaže...
dkriza kaže...
DedicatedGamer kaže...

ma samo ciljaj ispod topa na daljinu i 80% bušiš samo nekad ćeš imat 0dmg hit

edit: nekad sam znao dobit pogotke u gusjenicu, odnosno onu oplatu poviše i tamo mi i kv radi stetu

jesi provao he spam na kupolu ?

nisam probao sa HE 

na prvom trreningu, sa prvom AP granatom sam ga pogodio i unistio mu top, ali ostalih 15 nista, ili promasaj ili ding, a ciljnik nisam micao

sad sam tek skuzio da iako sam mu unistio top, on me je sa 4 od 5 granata pogodio, na istoj udaljenosti

iz blizine sam ga probijao, kad sam pogodio mjesta koja si rekao

s tvojim savjetima mislim da se mogu boriti na udaljenosti do 200m, ali znad toga imam osjecaj kao da loto igram

nine kaže...

evo slička.. gledaj da ti je ovaj dole zeleni dio skriven i malo se nakosi i nema šanse da te netko probije..

jedina šansa onda je u komanderovu kupolu

to sam naucio na KT-u, i pokusavam kad god mogu, ali ovo je bio trening na malinovki, i poceo je pucat kad mu je dosadilo  {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.4.2012 22:17 (dkriza).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo trenutno stanje u garaži,imam i T30 sa strane nego nije stala u kadar.

Imam VK2801 i T-50-2,uskoro i M24 Chaffee.

Od nižih tierova imam GWTigera,AMX M4 1945 i T28.

T110 je za mene odličan tenk,praktički je to debeli Patton,samo s oklopom.

I da,Bat je stvarno nenormalno nerfovan.
Nije to više isti tenk kao što je bio,naravno u sljedećem patchu će nerfovati T110E5. 

WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Volos kaže...

odličan tenk,super zarada,brzo puni,napokon dobar amer.evo jedne odigrane danas:

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
15 godina
jura kaže...

odličan tenk,super zarada,brzo puni,napokon dobar amer.evo jedne odigrane danas:

lijepo

Ja jučer odigrao sa m6 i dobio 2000xp-a i oko 50k kredita.Nisam uslikao jbga(nije dupla)

15 godina
neaktivan
Volos kaže...

Ja ga nemam ali igram stalno protiv njih..

Zajeban je, po mom mišljenju najbolji tenk za random battle..dobro, on i IS7

Volim sve što vole mladi, a ni ostalo mi nije mrsko
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice