World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.394
|
čitano: 9.066.356
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
World of Tanks

prvi put :D

Avenged Sevenfold foREVer!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks
bas se vidi kakva su to poremecena ruska smeca, ruske tenkove dizu u nebo ( brzi, okretni turent i puno demeda delaju ) a svi znamo da tak nije bilo, a njemci spori s sporim turentom, jadni rusi hebo vam ja majku, upravo sam uninstaliral igru idem igrat GTA III ( puno realniju igru )
Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
Moj PC  
1 4 hvala 1
15 godina
neaktivan
World of Tanks

ne znam za vas, ali meni se čini da su ameri došli na svoje.. dobili dobar free premium tenk, a t110 mi se čini dostojan tiera10.

top mu ima heben penetration, aiming time, fire rate i accuracy, ne uštrb prosječnih 100 dmg-a nasprem ruskog s70. tek sam jednog sreo, i nije mi bio frontalno okrenut pa ne znam dali bounca šta sa svojih 254 frontalnog hull armora, ali po specki se čini fakat ok.

što se tiče zarade, osjeti se razlika, ali ja kažem uvijek.. dont like it, dont play it.

@stolnik

predpostavljam da si došao do tiera 8/9 da znaš šta pričaš {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

E ljudi, jel šta valja onaj njemački Luchs? Kupio sam ga u nadi da će biti dobar, no dok ne otključam onaj zadnji motor i top mi je tenk blago sr**e. Spor i ne može nikog uništit. Isplati li se do kraja ga razviti?

Come to the dark side, we have cookies.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Jedno pitanje...Ako prodam npr. kv-1s, da li će s tom prodajom nestati i top kojeg bi želio koristiti na IS-u (u ovom slučaju 122mm d-2-5t)? Da li ću ga morati ponovno kupovati ili mi ostaje na skladištu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: World of Tanks
Riker kaže...

Jedno pitanje...Ako prodam npr. kv-1s, da li će s tom prodajom nestati i top kojeg bi želio koristiti na IS-u (u ovom slučaju 122mm d-2-5t)? Da li ću ga morati ponovno kupovati ili mi ostaje na skladištu?

Ako ti je montiran na tenk, onda odlazi s tenkom. Ako je u skladištu, tamo i ostaje.

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.3.2012 16:33 (smola3005).
17 godina
neaktivan
smola3005 kaže...
Riker kaže...

Ako ti je montiran na tenk, onda odlazi s tenkom. Ako je u skladištu, tamo i ostaje.

Dakle, u trenutku prodaje na tenku mora biti montiran neki drugi top? {#}

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo potvrđeno od Rusa patch 7.3 izlazi krajem travnja, naravno da su ubrzali da se ruski igrači ne bi bunili i donosi sljedeće:

Promjene u ruskoj grani teških tenkova

KV-3 prelazi s tiera 6 na tier 7

IS-4 prelazi s tiera 9 na tier 10

Odvajanje KV-a na KV-1 i KV-2

Dolazi T-150 na tier 6

Dolazi KV-4 na tier 8

Dolazi ST-1 na tier 9

Dolazi T-10 (IS-8) na tier 9

Dodavanje premium francuske opreme

5,10 sm leFH18 B2 - SAU tier 4 
FCM 36 Pak 40 - PT-ACS tier 3

Dvije nove mape:

South Coast
Dragon ridge

Moj PC  
0 0 hvala 6
13 godina
nine kaže...

ne znam za vas, ali meni se čini da su ameri došli na svoje.. dobili dobar free premium tenk, a t110 mi se čini dostojan tiera10.

top mu ima heben penetration, aiming time, fire rate i accuracy, ne uštrb prosječnih 100 dmg-a nasprem ruskog s70. tek sam jednog sreo, i nije mi bio frontalno okrenut pa ne znam dali bounca šta sa svojih 254 frontalnog hull armora, ali po specki se čini fakat ok.

što se tiče zarade, osjeti se razlika, ali ja kažem uvijek.. dont like it, dont play it.

@stolnik

predpostavljam da si došao do tiera 8/9 da znaš šta pričaš {#}

Slažem se, par puta sam ga susreo. Hull je nemoguće probiti s prednje strane (igrao sam s Elite E-75), dok se turret uspije probiti, ali teško, pogotovo na daljinu... zbilja dobar tenk, možda sad krenem grindat američku stranu... + dosta brz za tier 10 i ogroman penetration...

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.3.2012 17:08 (Volos).
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Dakle, četiri nove mape u tako kratko vrijeme..nije loše {#} Još kad bi nekako sredili matchmaker da se ne trebam toliko često skrivati od rank X tenkova, bilo bi super...{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
zrimo kaže...

Evo potvrđeno od Rusa patch 7.3 izlazi krajem travnja, naravno da su ubrzali da se ruski igrači ne bi bunili i donosi sljedeće:

...

Sve je to lijepo, dobro. Ali kada ćemo mi dobiti naše Njem. Tank Destroyere? Koji su morali doći več Q4 2011. Mogao bi i ja otići od ove igre, ukoliko se nešto ne promijeni, ffs igra iz bete nije izašla još.

15 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...
zrimo kaže...

...

Sve je to lijepo, dobro. Ali kada ćemo mi dobiti naše Njem. Tank Destroyere? Koji su morali doći več Q4 2011. Mogao bi i ja otići od ove igre, ukoliko se nešto ne promijeni, ffs igra iz bete nije izašla još.

Ista situacija, totalno sam spušio igrajući s Nijemcima, ništa nismo dobili samo jedan free slot kod E-50, a što se tiče TD-ova dolaze tamo negdje pred kraj godine.

14 godina
World of Tanks

T34 premium isti tier kao T32?(znam da je,ali gdje je tu logika)
Po kojoj je to logici da nekad tier 9 tenk(za koji si morao skupit cca 160000expa) sada odjednom predje u tier 8.

Ako je toliko bio dobar za tier 9 dok se grindalo za njega,zasto jednostavno nije mogao ostat isti tier 9,neka bude premium ali isti tier. 

Ostalo mu je sve isto osim sto su mu smanjili brzinu pucanja.
I vec ih se pojavilo more.

Pun kufer njubova u kupovnim tenkovima.U prve 3 minute svi izginu,monitor mi se crveni s desne strane,samo vidis T34,T34,T34...

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.3.2012 17:55 (tadic).
Moj PC  
0 5 hvala 0
14 godina
a ti imas T34 pa znas? jako su ga nerfali, tak da mu je i mjesto u tier 8... a da ne pricam da nikad nije bio dobar tier 9.
14 godina
smola3005 kaže...
a ti imas T34 pa znas? jako su ga nerfali, tak da mu je i mjesto u tier 8... a da ne pricam da nikad nije bio dobar tier 9.

E pa imam,ali sam do njega dosao sa T32 koji je sada isti tier kao i on.

Jos uvjek je T34 jaci,a isti su tier.

14 godina
tadic kaže...
smola3005 kaže...

E pa imam,ali sam do njega dosao sa T32 koji je sada isti tier kao i on.

Jos uvjek je T34 jaci,a isti su tier.

Neću se upuštat u rasprave koji je jači jer to nema smisla, al nije istina da su mu nerfali samo reload. Ima najmanje HP-a od tier 8, okreće se strašno sporo, kupola ista stvar (koja je i veća i lakše se probija nego T32)... A i mekaniji je od T32. A na kraju krajeva, ne postoji, niti će ikada postojati premium tier 9.

EDIT: nisam spomenuo i aim time, koji je isto jako nerfan.

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.3.2012 18:04 (smola3005).
14 godina
neaktivan
Po meni je ovaj zadnji 7.2 update odlično izbalansirao igru...
14 godina
smola3005 kaže...
tadic kaže...
smola3005 kaže...
       ...niti će ikada postojati premium tier 9.

Pa nije niti prije lowe-a i kv5 bilo tier 8 premium tenkova pa su ih ubacili.

To da nikada nece biti tier 9 premium tenkova je diskutabilno.

Jedino ako nemas neku drugu provjerenu informaciju,ili imas uvid u daljni razvoj igre.

Na temelju pretpostavki necemo donosit zakljucke.

14 godina
tadic kaže...

Pa nije niti prije lowe-a i kv5 bilo tier 8 premium tenkova pa su ih ubacili.

To da nikada nece biti tier 9 premium tenkova je diskutabilno.

Jedino ako nemas neku drugu provjerenu informaciju,ili imas uvid u daljni razvoj igre.

Na temelju pretpostavki necemo donosit zakljucke.

Tako je rečeno u više navrata, u EU Q&A. Budem ti probao naći link ak inzistiraš.

14 godina
World of Tanks

Ne moras radi mene kopat za taj link,ne bitno mi je totalno.

Nego sam htio rec da bi kupovni tenkovi mogli polako upropastit igru.

U visim tierovima sam uzivao igrajuci jer nije bilo njubova koji kad kupe tenk misle da su neunistivi i igraju bez ikakve taktike i suradnje sa timom.

Sada se to polako mijenja u korist "kupovni" igraca(manje vjestine,vise novaca).

Tko nema u glavi,"ima u dzepu".

Prije kad sam vidio dva T34 u timu bilo je ok.Ako skrivaju trup,sa onom ne probojnom kupolom i odlicnim topom mogli su napravit posao.

A sad kad ih vidim place mi se jer znam da ce izginut za 3 minute.

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.3.2012 18:46 (tadic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
tadic kaže...
Ne moras radi mene kopat za taj link.

Možemo složit trening T32 vs T34 pa ćemo vidit, baš i mene zanima.

13 godina
neaktivan
ave01 kaže...

jedino balansiranje igre bi bilo da izbace francuze, ili bar njihov 9 i 10 tier

i kome su trebali ovi americki tenkovi, sta nije bilo dosta da me t30 s vrha brda strese za 800-900 damagea,

sad su jos i ono zlo od t110 stavili koji me penetrira sa 400 metara u e75 od naprijed 5 puta zaredom, a krece se ko pz4

vrtim se ko zmija ljevo desno centar al k....

14 godina
dkriza kaže...
ave01 kaže...

jedino balansiranje igre bi bilo da izbace francuze, ili bar njihov 9 i 10 tier

i kome su trebali ovi americki tenkovi, sta nije bilo dosta da me t30 s vrha brda strese za 800-900 damagea,

sad su jos i ono zlo od t110 stavili koji me penetrira sa 400 metara u e75 od naprijed 5 puta zaredom, a krece se ko pz4

vrtim se ko zmija ljevo desno centar al k....

Ne razumijem ovo kukanje, pa jel imaš ti te tenkove? Nekak mi se čini da nemaš, jer ne bi ovak pričao da si igrao s tim tenkovima.

13 godina
neaktivan
tadic kaže...

T34 premium isti tier kao T32?(znam da je,ali gdje je tu logika)
Po kojoj je to logici da nekad tier 9 tenk(za koji si morao skupit cca 160000expa) sada odjednom predje u tier 8.

Ako je toliko bio dobar za tier 9 dok se grindalo za njega,zasto jednostavno nije mogao ostat isti tier 9,neka bude premium ali isti tier. 

Ostalo mu je sve isto osim sto su mu smanjili brzinu pucanja.
I vec ih se pojavilo more.

Pun kufer njubova u kupovnim tenkovima.U prve 3 minute svi izginu,monitor mi se crveni s desne strane,samo vidis T34,T34,T34...

Hahahaha, omg, pa dobio si free premium tank!!! haha i jos se bunis, ne mogu vjerovati lol

13 godina
neaktivan
smola3005 kaže...
dkriza kaže...
ave01 kaže...

Ne razumijem ovo kukanje, pa jel imaš ti te tenkove? Nekak mi se čini da nemaš, jer ne bi ovak pričao da si igrao s tim tenkovima.

Imam samo njemce do e75 i Kv, i ne govorim o igranju tenkova koje nemam i nisam probao, nego o njihovom utjecaju na moje tenkove i igru

15 godina
neaktivan
crystal6 kaže...

E ljudi, jel šta valja onaj njemački Luchs? Kupio sam ga u nadi da će biti dobar, no dok ne otključam onaj zadnji motor i top mi je tenk blago sr**e. Spor i ne može nikog uništit. Isplati li se do kraja ga razviti?

Budući da je to light tank (i nije AMX 40 :) ) osnovni ti je zadatak scoutanje, a ne uništavanje osim ako ne ideš na protivnički arty ili si u nekom low tier meču. Poslije će ti bit brz i okretan i meni je osobno bio bolji od Leoparda. Ako ti odgovara stil igre sa light tankovima onda se isplati. I nemoj zaboravit radio upgradeat :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.3.2012 18:53 (idoh).
15 godina
World of Tanks

Cekaj ljudi koji su imali prije T34 su dobili free premium tank?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...

Aham

15 godina
Gozz kaže...
Intel&ATI kaže...

Aham

Šta i prije je taj tenk zarađivao 100k po partiji

17 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...
Gozz kaže...
Intel&ATI kaže...

Aham

Šta i prije je taj tenk zarađivao 100k po partiji

to je pitanje ili?nisu prije zarađivali tolko,hehehe da bar,ja bi imal 10miljuna na računu.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice