World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.109.523
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: World of Tanks
133 kaže...

... i Lowe koji je najbolji za zaradit novce ali košta 12500 zlata. Naravno lošiji je od TigeraII koji je istog tiera (8).

Sa ovim se ne bih slozio,lowe je definitivno bolji od tiger II

14 godina
neaktivan
tadic kaže...
133 kaže...

... i Lowe koji je najbolji za zaradit novce ali košta 12500 zlata. Naravno lošiji je od TigeraII koji je istog tiera (8).

Lowe je znatno sporiji, ima manji hull armor, manji rof. Imam oba dva i sa lowe mi je muka igrat kolko je nepokretan. sa bilo kojim tier V mediumom na otvorenom ga pobijedim.

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.3.2012 12:25 (Segata).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

s t-34 ga sigurno neces dobiti,a i lowe je slab na kupoli lijevo i desno od topa gdje svaka prolazi

Xc
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

A sad,nije Lowe tolko slab.Sa AMX12 ga sigurno neces dobit 1vs1.

Nego,kako sada stoji igra?Jesu nesto ispravili(0dmg pogotke,sjenske tenkove itd.) ?

15 godina
World of Tanks

I još zaboravljate da je Löwe jako zapaljiv sprijeda. Prije 7.0 update-a ja sam sa KV-1S zapalio ga sprijeda i usput napravio nekih 430 HP-a štete, na krjau lik izgorio i srao mi na nekom random jeziku (valjda poljski xD)

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MrXleader kaže...

s t-34 ga sigurno neces dobiti,a i lowe je slab na kupoli lijevo i desno od topa gdje svaka prolazi

Lowe je slab svugdje, za takozvani super heavy tenk od 90 i nesto tona oklop je nepostojeci.

Jedino je top pristojan i nista vise od toga.

15 godina
ivanoile kaže...

A sad,nije Lowe tolko slab.Sa AMX12 ga sigurno neces dobit 1vs1.

Nego,kako sada stoji igra?Jesu nesto ispravili(0dmg pogotke,sjenske tenkove itd.) ?

Igrao sam dosta na test serveru i još uvijek ima onih 0dmg pogodaka, čak pitam one koje pogodim jeli išta napravilo, kaže mi jedan lik da je crveni pokazivač udara bio ali ama baš ništa nisam napravio. Tad sam vozio T30 sa 155mm gun i gađao IS4 na bok. Lik je isto bio izbezumljen.

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
15 godina
World of Tanks

Ma Lowe je slab ja ga sa 107mm topom na KV-u uzeo 350hp jednim udarcem i unistio ga...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

pa kad su ruski topovi prejaki,nije Lowe toliko slab ali za ono sto pise na wiki da je trebao biti konkurencija MAUSU a slabiji je cak od tiger 2 onda je to smijesno

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
MrXleader kaže...

pa kad su ruski topovi prejaki,nije Lowe toliko slab ali za ono sto pise na wiki da je trebao biti konkurencija MAUSU a slabiji je cak od tiger 2 onda je to smijesno

Kao što već rekoh, stvarnost je stvarnost, a igrica je igrica. Osim toga tu se pojavljuju prototipi koji nikad nisu ratovali i tenkovi koji nikad nisu niti napravljeni, već su bili samo ideje na papiru. WoT ima svoju logiku koju je moguće spoznati jedino igrajući.

13 godina
neaktivan
tadic kaže...
133 kaže...

Niti jedan premium tenk nije bolji od maksimalo istraženog i nadograđenog tenka iske klase u istom tieru.

15 godina
133 kaže...
MrXleader kaže...

Kao što već rekoh, stvarnost je stvarnost, a igrica je igrica. Osim toga tu se pojavljuju prototipi koji nikad nisu ratovali i tenkovi koji nikad nisu niti napravljeni, već su bili samo ideje na papiru. WoT ima svoju logiku koju je moguće spoznati jedino igrajući.

WoT nema logiku.

13 godina
neaktivan
133 kaže...
tadic kaže...
133 kaže...

Niti jedan premium tenk nije bolji od maksimalo istraženog i nadograđenog tenka iske klase u istom tieru.

type59 je bolji od pershinga i panthera2

15 godina

Type59 nema šanse protiv Panthera II. Za Pershinga ne znam, njega nisam vozio...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
13 godina
neaktivan
mystik kaže...
133 kaže...
MrXleader kaže...

WoT nema logiku.

Da nema logiku WoT ne bi igralo tako puno ljudi. Možda ta logika nije lako prihvatljiva ( nije ni meni, i ja bih tu štošta promijenio ) , ali mi se čini da stanovita doza nepredvidivosti čini igru zapravo zabavnijom. Bio sam frustriran pojavom brzih francuza, no dopalo mi se što su izazvali promjene taktika ratovanja jer se u jednom času već igralo šablonski prema svakoj mapi.

13 godina
neaktivan
133 kaže...
MrXleader kaže...

nisam ja ni mislio na stvarost ali Lowe bi trebao biti bolji od KT-a

Xc
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Čini mi se da u igri vidim sve manje tenkova type 59. Nakon što je povučen iz prodaje ( jer je očito bio predobar, što su igrači skužili pa su ih kupili previše i poremetili balans igre ) diskretno je i nerfan. Kako je riječ o premium tenku, tvorci igrice nikad neće priznati da su ga malo nerfali jer bi tako izazvali revolt onih koji su ga platili živom lovom. Nije mi krivo jer kad bih na protivničkoj strani vidio 6 takvih tenkova znao sam odmah što slijedi.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

nisu uopce nerfani,samo su stavili da ih sada baca u tier IX i X borbe a i ljudi su naucili gdje ih treba gadat meni svaki drugi-treci sus ga zapali ako ga gadas na lijevu stranu odnaprijed

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Evo jedna današnja s KV-om

Nije full upgrade, jos mi fali radio i motor

Top je 107mm, odlićan {#}

Šteta što me ovaj unistio pred sam kraj {#}, sad opet popravak plaćat {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Samo da se pohvalim E 75 u garaži {#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Logika WoTa se svodi na sljedeće:

Najlakši i najbolji put za odlične tenkove, ruska linija.

Najteži i najlošiji tenkovi, američka linija.

Oćeš nešto između, odi na njemačku liniju.

Uz ovo, kad treba buffat OPane ruse i nerfat druge linije onda je to "historical accurate", a kad bi trebalo uvest nešto što je "historical accurate" i bio bi buff za druge, onda ne mogu iz "due to balance reasons". 

Što su u ovu godinu dana od "releasea" bete napravili? Po pitanju same igrivosti ništa. Uvode hrpu premium tenkova. MM nije imao, nema a ni u bližoj budućnosti neće imati smisla. Spotting sistem je glup do bola.

Hrpa granata(pogotovo na američkim tenkovima) nestaje na pola puta do cilja. Još veća hrpetina radi 0 dmg critical shotove. Kaj možda radio operator zubima uhvati granatu? 

Ovo da WoT igra toliko ljudi zbog njegove logike, rijetko kad je netko ovdje izjavio veću glupost, a nije da nisu bile izjavljivanje raznorazne. 

WoT igra toliko ljudi jer je ovo jedina igra tog tipa, pa je ljudima još prilično zabavna. Iako će developeri brzo potjerat sve igrače osim Rusa svojim stavom prema njima.

Moj PC  
10 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
mlinka93 kaže...

Samo da se pohvalim E 75 u garaži  {#}

i ja sam bio sretan prije par dana kad sam ga kupio, a sad mislim igru obrisat

nista mi u ovoj igri nije bilo toliko frustrirajuce kao igranje sa E 75 i "ravnopravna" borba sa IS 4

13 godina
neaktivan
dkriza kaže...
mlinka93 kaže...

nista mi u ovoj igri nije bilo toliko frustrirajuce kao igranje sa E 75 i "ravnopravna" borba sa IS 4

Ma daj, onaj is 4 nije normalan, popije 1000 dmg u 3 shoota, a ja sa is 3 ga gadjao, svaki put 0 dmg i samo jednom critical, a svaki put sam ga penetrirao...

15 godina
dkriza kaže...
mlinka93 kaže...

A da si probao T34? E75 je mila majka naprema njemu. 

15 godina
neaktivan
World of Tanks

ja ne znam šta vi svi kukate, ja od BL9 na IS3 bušim IS4 bez većih problema..

čak ako znaš i imaš malo sreće IS3, IS4 i IS7 se može od naprijed u ammo rack pogoditi što često rezultira 1-hitom.

e75 je odličan tenk, i tko god kaže da nije gotovo ravnopravan u borbi sa IS4, ne zna igrati..

istina američki hull je papir, i njih bi defo trebali buffati

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.3.2012 19:01 (nine).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
nine kaže...

čak ako znaš i imaš malo sreće IS3, IS4 i IS7 se može od naprijed u ammo rack pogoditi što često rezultira 1-hitom.

e75 je odličan tenk, i tko god kaže da nije gotovo ravnopravan u borbi sa IS4, ne zna igrati..

Pa mislim da kukamo opravdano... Dobro situacija jest bila teška da ga gađam, morao sam biti u pokretu, ali opet... IS 4 jedino sto ima manje hp-a od ostali t 9 heavia, a sve ostalo je bolje...

15 godina
neaktivan
World of Tanks

po čemu je top bolji npr?

armor je dosta ranjiv sprijeda, samo trebaš znati gađati. sa boka IS4 ima zone di ga svaki put dingaš zbog jakog armora, ali isto tako ima i zone di ga svaki put bušiš.

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Gozz kaže...
nine kaže...

Pa mislim da kukamo opravdano... Dobro situacija jest bila teška da ga gađam, morao sam biti u pokretu, ali opet... IS 4 jedino sto ima manje hp-a od ostali t 9 heavia, a sve ostalo je bolje...

Jesi ti vozio is4? Vidiš, ja jesam. Nije istina da je bolji od drugih, samo ga se nesmije gađat u bokove. Gađaj ga naprijed što niže, ili u onaj otvor za vozača, svaki 200+ pen. gun ga probija. U kupolu isto nemoj, tamo mi i t30 dinga.

Sticky teme nisu tu bezveze, tu su da vam pomognu. :D
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Pa dobro, nikog u kupolu netreba gađat...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
leobugi kaže...
....

Jesi ti vozio is4? Vidiš, ja jesam. Nije istina da je bolji od drugih, samo ga se nesmije gađat u bokove. Gađaj ga naprijed što niže, ili u onaj otvor za vozača, svaki 200+ pen. gun ga probija. U kupolu isto nemoj, tamo mi i t30 dinga.

Aha Fu*k logic! kada kempas iza neke kuce, samo odi naprijed i pokazi bok i naciljaj protivnika. Pa se ti slikaj za probiti ga. Jesam ja nesto krivo shvatio ili?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice