World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.113.976
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
nev75 kaže...
jura kaže...

pa daj se okanite više tog kokodakanja ko je OP,a ko nije.pa zadnjih valjda 40 stranica samo čitam o tim prepucavanjima.{#}

ako vam nekaj ne paše imate WG i pišite njima kaj bi trebalo promjeniti po vašem mišljenju,a kaj ne,jer tu sigurno od silnog kokokokodakanja ne budete imali koristi niti ja niti vi.

više nema ništ pametnog za pročitati u ovoj temi osim tih gluposti.

A ti si vidim postavio neko konstruktivno pitanje?

Pa zar i ne služi forum za to? Za nekakvu raspravu i sl.?

Uostalom bolje ću to čitat (neovisno da li se slažem sa postom) nego kako je,citiram, netko tamo ubio tenka sa 247.5 metara u donju lijevu ploču, slabu točku i pritom bio nakošen 33 stupnja sjeverozapadno i pritom zaradio 1230 exp i 12903 credita, a to vam je se dogodilo na malinovki onkraj crkve, malo iza kod onih križeva al ne tamo gdje me arty moze pogodit nego tamo gdje ne..može jel..

i tako bla bla bla..

Istina, svako malo dodem i vidim nekakve glupe price kako je ovaj ubio ovoga na onaj nacin i tamo iza one kolibe i ide to potvrditi nekakvim screenshotovima, mislim koga iskreno boli k?

17 godina
neaktivan
World of Tanks
nev75 postal sam konstruktivan prijedlog jer ste dosadni vec bogu i vragu o op tenkovima.ne znam koga citiras,ali ja nisam rekel da bi se o tome trebalo pisati.
svaki tenk ima svoje prednosti i nedostatke i svaki igrac ima svoj stil igre,a to kaj neki ne znaju iskoristiti prednost ili nedostatak nekog tenka u igri to vam gospodo draga nije kriv niti wg niti tenk kojeg vozite nego vi sami.
Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Riker kaže...

Treba mi vaše mišljenje...Dakle, što nakon KV-a? Da li da idem na KV-1S, poslije kojeg bih mogao skočiti na srednje tenkove (a volio bi ih probati jer mi je već dosta prosječne brzine od 25km/h {#} ) ili da štedim za KV-3?

A cuj to moras sam odluciti, ja imam full upgrade na kv3 i tenk je super samo sto se vuce do max 30 i to niz brijeg. 1s nisam imao tamo da neznam kakav je ali da ide bolje od kv3, ide, a kakav ima top mislim da je slabiji, makar neznam.

16 godina
World of Tanks

is3 ili king tiger pitanje je sad?

Za ktigera mi fali 10000exp, za is3 70000exp, love će biti kad prodam neke tenkove koje ne vozim,

što se događa sa kv3 nakon sljedećeg patcha, jer bi njega isto prodao.

0 0 hvala 0
16 godina
Et_Tu_Brute? kaže...
Zaja kaže...

Jagdtiger bi onda trebo ic 36 kmh kao u stvarnosti i njega nije unistio ni jedan drugi tenk u WW2 a sad me busi kv! 

Nije ni kraljevskog tigru nikako probijen prednji oklop od nekog tenka. A može ga probušiti sprijeda već tier 5 tenk.

WG piše vlastitu povijest i specifikacije vozila {#}

Prvi KT-ovi su bili ammo racks on wheels, dok nisu prestali stavljati granate u kupolu. T-34-85 i IS su ih razvaljivali u zasjedama za dobar dan.

17 godina
World of Tanks

Meni je igra super, nisam ja ništa whine-ao nego eto tak samo govorim ono što sam čuo iz dokumentaraca kao zanimljivosti.

Mogu skoro sve bušit, IS-7 i mausa nisam ni jednom još uspio probušit, no ostale više manje jesam. No najgore mi je kada u kritičnoj situaciji sa 0-15m daljine se dinga i onda mogu samo gledat kako će me idući shell neprijateljskog tenka uništit.

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts while the stupid ones are full of confidence. - Charles Bukowski
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

riker ....evo ja sam uzeo kv-3 tenk isljucivo jer manje trebas exp za otvoriti is tenk......sto se tice tenka, tenk kada stavis 107 onda je ok....ali spor do boga.......

a sto se tice love ,malo je skuplji kv- 3 ali ti treba manje exp....dok kv-1s treba manje love i brzi je ali ti treba vise exp...

za otvoriti is tenk

ti procijeni sto ti je najbolje...

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.3.2012 14:24 (rossi utd).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks
I ako uzmeš kv3 stavljaj 122 mm!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

KV3 je bolji, KV-1S može istražiti i KV13.. your choice

ja sam kupio i elite-ao oba, ali moram priznati da mi je sa KV3 išlo osjetno lakše.

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Također sam uzeo KV-3 i nedugo kasnije istražio i KV-1S. KV-1S nisam uzeo prvenstveno zbog lošijih topova koji mogu na njega i zbog tanjeg armora i ima manje hp-a.

Ali pazi KV-3 je spor da boli glava, ni s boljim motorom i gusjenicama nije ništa posebno brži dok me IS ugodno iznenadio. IS je više medium tenk nego heavy i možeš uništit T-50-2 ili AMX 13 75/13 90 jedan ako kruže oko tebe na jedan jer se jako brzo okreće na gusjenicama i još se turret brzo okreće.

Uostalom ako imaš KV-3 u garaži dobit ćeš jedno slobodno mjesto u garaži i tenk T-150 u update-u 7.3.

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts while the stupid ones are full of confidence. - Charles Bukowski
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Ići ću na KV-3 pošto sam vidio da prihvaća i 107mm top (kojeg sam btw. zavolio {#}) dok KV-1S ne prima...KV-3 je skoro dvostruko skuplji, ali jbg..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

ali ti je u exp manje trebas za prelaz na is nego kada ides sa kv-1s.....

ovo nisam skuzio .....da li nakon update 7.3 ce ljudi dobiti umjesto kv3 novi tenk t-150

0 0 hvala 0
15 godina
rossi utd kaže...
ovo nisam skuzio .....da li nakon update 7.3 ce ljudi dobiti umjesto kv3 novi tenk t-150

Kad će taj patch?

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
15 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
rossi utd kaže...

Kad će taj patch?

Aj da odma odgovorim svima :P

1. ljudi koji imaju KV-3 ostat će im taj tenk, miče se tier više i dobiva HP buff zbog tier-a i ostaje ista ekipa.

2. Dobivaju u zamjenu novi tenk s ekipom na 100%, mislim da je taj T-150

3. Taj patch će izaći u drugom kvartalu ove godine, dakle načekat ćemo se

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Znao sam da je KV dosta žilav, ali da će izdržati čak 37 pogodaka (38. je bio presudan {#} ) to ne bih vjerovao...

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.3.2012 21:00 (Riker).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Krešo91 kaže...
DamageHigh kaže...
rossi utd kaže...

Kad će taj patch?

1. ljudi koji imaju KV-3 ostat će im taj tenk, miče se tier više i dobiva HP buff zbog tier-a i ostaje ista ekipa.

Kaj ne u travnju?

Allianz osiguranje
16 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...
DamageHigh kaže...
rossi utd kaže...

Kad će taj patch?

Poznavajuci WG, prije bi rekao tek pred kraj godine :/

Doxy_CRO kaže...

Kaj ne u travnju?

To 7.2 dolazi sad pred kraj 3. mjeseca/pocetkom 4.

And if someone gave you a pile of gold, you'd probably complain that it was too heavy.
13 godina
neaktivan
World of Tanks

JagdTiger u garaži!!!! {#}

Moj PC  
8 0 hvala 0
13 godina
Gozz kaže...

JagdTiger u garaži!!!! {#}

:) ?

15 godina
neaktivan
Doxy_CRO kaže...
Krešo91 kaže...

Kaj ne u travnju?

12 / 4 = 3

1. kvartal: Siječanj, Veljača, Ožujak

2. kvartal: Travanj, Svibanj, Lipanj

3. kvartal: Srpanj, Kolovoz, Rujan

4. kvartal: Listopad, Studeni, Prosinac

mislim da sam ti malo spustio {#}{#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.3.2012 1:18 (Krešo91).
13 godina
neaktivan

Zgodna je logika : "Veći je bolji", ali nakon odigranih 695 bitaka sa KV3 sasvim sam siguran da je 100mm top bolji izbor za većinu bitaka u koje dospiješ jer ima istu probojnost a dvostruko brže se puni i puca, što je najčešće presudno da se izvučeš živ. Osim toga granate 122mm topa prečesto se odbijaju i to čak i od manjih tenkova. WoT je igra, a ne stvarnost te ima svoju logiku. Ne treba previše vjerovati tehničkim specifikacijama koje se navode jer u praksi sve to funkcionira malo drugačije.

13 godina
protjeran
Krešo91 kaže...
Doxy_CRO kaže...
Krešo91 kaže...

Kaj ne u travnju?

12 / 4 = 3

1. kvartal: Siječanj, Veljača, Ožujak

2. kvartal: Travanj, Svibanj, Lipanj

3. kvartal: Srpanj, Kolovoz, Rujan

4. kvartal: Listopad, Studeni, Prosinac

mislim da sam ti malo spustio {#}{#}

Kvartal je širok pojam pa sam suzio na mjesec, i kad su u pitanju igre, kvartal se odnosi na fiskalnu godinu, a ne na kalendarsku.

EDIT:

@133

Pa normalno, kad 70% tenkova nije ni vidjelo borbu, tj. nisu ni sišli s proizvodne linije ili samog nacrta, a velika većina koja je napravljena korištena je u testiranjima poslije 1950-ih godina.

Allianz osiguranje
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.3.2012 8:30 (Doxy_CRO).
13 godina
neaktivan

Patch 7.3 je početkom svibnja. Informacija od jučer, od WoT razvojnog tima :)

Podsjećam, u garaži trebate imati KV, KV3 i IS4 , po mogućnosti razvijene do kraja, dobitak je strahovit.

13 godina
protjeran
133 kaže...

Patch 7.3 je početkom svibnja. Informacija od jučer, od WoT razvojnog tima :)

Podsjećam, u garaži trebate imati KV, KV3 i IS4 , po mogućnosti razvijene do kraja, dobitak je strahovit.

na IS imam 20000xp i sve istraženo osim onog jadnog topića i motora.

Možda i stignem do IS4 ... MOŽDA

Allianz osiguranje
13 godina
neaktivan

Tvorci igrice tvrde da će se zaustaviti na tenkovime proizvedenim do cca 1960. jer su to tenkovi slične tehnologije (što god to značilo), ali ja sumnjam da će kad posustane interes za igranje polako uvoditi novije tenkove kako ne bi prestali zarađivati. I onako se stalno nešto nadograđuje.

13 godina
neaktivan
World of Tanks
taman imam vremena kupit ponovno is 3 i nagrindat is 4 :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pa, ako ti se WoT rado igra, potrudi se dohvatiti ga jer ćeš tako dobit super tenk  za CW (besplatno)  kad postane tier X. BTW, IS3 je divota za igranje, jurca i vrti se kao type 59 a puno je jači. I bez premiuma s lakoćom zaradi 1000 XP po borbi s dobrom ekipom u tank company, a i financijski se pokriva dobro, pa su minusi rijetki.

13 godina
neaktivan
133 kaže...

Pa, ako ti se WoT rado igra, potrudi se dohvatiti ga jer ćeš tako dobit super tenk  za CW (besplatno)  kad postane tier X. BTW, IS3 je divota za igranje, jurca i vrti se kao type 59 a puno je jači. I bez premiuma s lakoćom zaradi 1000 XP po borbi s dobrom ekipom u tank company, a i financijski se pokriva dobro, pa su minusi rijetki.

Ma bio sam glup sto sam ga uopce prodao,a falilo mi 4-5k xp za novi top... A evo da se opravdam, trebao lovu za ferdinanda, a igranje sa heviem mi dosadilo. Uglavnom, sad sam nabavio mjesec dana premium tako da ce to se brzo izgrindat :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.3.2012 9:09 (Gozz).
17 godina
neaktivan
133 kaže...

A kakav je dobitak ako imamo i KV i KV3? {#}

15 godina
neaktivan
Riker kaže...
133 kaže...

A kakav je dobitak ako imamo i KV i KV3? {#}

Procitaj par postova iznad ti pise!

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice