World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.116.701
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
nev75 kaže...
Volos kaže...
nani_cropes kaže...

@Volos - imaš istrazenu cijelu rusku granu i nemas svoje misljenje o top tier tenkovima... sta si igrao zmirecki? b*tch please

Imam vrlo dobro mišljenje o njemačkoj grani, amerikance izbjegavam u širokom luku. Međutim, stvar je u tome da nisam igrao nikako zadnja dva mjeseca, pa nemam pojma kakvi su francuzi. BatChat mi se čini vrlo dobar, možda čak i OP ali vjerojatno će doći do nerfa. Dok u zadnja dva dana otkad sam se vratio igri nisam susreo niti jednog AMX B, al sam čitao da su premekani, praktički tier X medium. Tako da mi je dvojba francuzi ili njemci...

Moj savjet je da kreneš s francuzima..ja imam jedne i druge..francuzi su jaaako zabavni za igrat..neopisiva lakoća grindanja{#}

naravno da nemaju armor ali to nadoknađaju dobrim topom i pokretljivošću..doduše ja imam samo medium francuze, ali po priči frendova, ista stvar je i sa heavy linijom..

njemci su ok ali patnja dok ne dođeš do tiera 9...tada su dobri

Nije istina, Tiger P, King Tiger, Panther II su odlični tenkovi.

15 godina
World of Tanks

Kako to izgleda kad se dva DOW-ovca nađu u random bitci...{#}

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.3.2012 10:35 (DamageHigh).

8 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zrimo kaže...
nev75 kaže...
Volos kaže...
nani_cropes kaže...

@Volos - imaš istrazenu cijelu rusku granu i nemas svoje misljenje o top tier tenkovima... sta si igrao zmirecki? b*tch please

Imam vrlo dobro mišljenje o njemačkoj grani, amerikance izbjegavam u širokom luku. Međutim, stvar je u tome da nisam igrao nikako zadnja dva mjeseca, pa nemam pojma kakvi su francuzi. BatChat mi se čini vrlo dobar, možda čak i OP ali vjerojatno će doći do nerfa. Dok u zadnja dva dana otkad sam se vratio igri nisam susreo niti jednog AMX B, al sam čitao da su premekani, praktički tier X medium. Tako da mi je dvojba francuzi ili njemci...

Moj savjet je da kreneš s francuzima..ja imam jedne i druge..francuzi su jaaako zabavni za igrat..neopisiva lakoća grindanja{#}

naravno da nemaju armor ali to nadoknađaju dobrim topom i pokretljivošću..doduše ja imam samo medium francuze, ali po priči frendova, ista stvar je i sa heavy linijom..

njemci su ok ali patnja dok ne dođeš do tiera 9...tada su dobri

Nije istina, Tiger P, King Tiger, Panther II su odlični tenkovi.

Slažem se jedino za panther II(MM ga voli) ..ali ko kaže da nam se moraju mišljenja podudarat..

ja sam govorio iz svog iskustva..vjerovatno zato što sam na te heavy tenkove gledao kao na samo još jednu stepenicu prema E75..E 100(koji je katastrofa btw)

ali definitvno puno zabavnije grindanje francuza..

Volim sve što vole mladi, a ni ostalo mi nije mrsko
15 godina
neaktivan
World of Tanks
Evo ja krenuo s Francuzima, do sad sam dosao do AMX 40 i mogu reci da dok nisam dosao do ovog smeca bili su mi ok, trenutno nisam jos otkljucao najjaci top (76 mm ako se ne varam), ali za sad sam kanta za nabijanje kilova i to ne meni nego drugima, ovaj 47 mm top je za otpad za nista drugo, nadam se da drugi top bude bio nesto bolji. Jedino do sad sto sam uspio promjeniti je motor, danas budem stavio gusjenice pa budemo vidjeli sto bude bilo kad se stavi nova kupola i top.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
World of Tanks

T-50, TIV tenk, prebrutalan.

Samo kaj stavlja u T VIII borbe, gdje NEMA artiljerije.

Totalno beskoristan.

Allianz osiguranje

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crazy_dog kaže...
Evo ja krenuo s Francuzima, do sad sam dosao do AMX 40 i mogu reci da dok nisam dosao do ovog smeca bili su mi ok, trenutno nisam jos otkljucao najjaci top (76 mm ako se ne varam), ali za sad sam kanta za nabijanje kilova i to ne meni nego drugima, ovaj 47 mm top je za otpad za nista drugo, nadam se da drugi top bude bio nesto bolji. Jedino do sad sto sam uspio promjeniti je motor, danas budem stavio gusjenice pa budemo vidjeli sto bude bilo kad se stavi nova kupola i top.

NULA..ništa..ja sam konvertirao exp da preskočim to sranje..to je blaga riječ za amx40..

kao što je jedan forumaš spomenuo ranije, treba svima braniteljske mirovine dat ko je igrao s tim tenkom..

15 godina
nev75 kaže...
E 100(koji je katastrofa btw)

Kaj je sad to s E-100kama?

Jel se koriste kaj francuzi u CW?

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
15 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
nev75 kaže...

pa nikaj..zamisli da imaš tier 10 tenk koji ima manju penetraciju od prethodnog tenka{#}

Ogroman dmg radi ali mu je penetr.238 ako se ne varam..(e 75 ima 243) za usporedbu is7 ima 261( a bogami i is4)

jednostavno premekan, pogotovo prednja donja ploča..

izbjegava se u CW ako je ikako moguće..(iako sa gold ammo ne bi bio loš uopće, penetracija skače na 330+)

Francuza tier10 još nema toliko, bar ih ja nisam sretao..iako nemam neko veliko iskustvo u CW..možda netko drugi zna bolje..

15 godina
neaktivan
nev75 kaže...
Crazy_dog kaže...

NULA..ništa..ja sam konvertirao exp da preskočim to sranje..to je blaga riječ za amx40..

kao što je jedan forumaš spomenuo ranije, treba svima braniteljske mirovine dat ko je igrao s tim tenkom..

Nemam free exp, potrosio ga na IS kad sam otkljucavao top, tako da sad moram s tim govnom ici kroz borbu da otkljucam gusjenice tako da se moze kretati brze po mapi. Ali da je taj tenk u banani, je i to u velikoj! Ali se tjesim da kad ga prodjem idem na nesto bolje :-)

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Svi samo pričaju o dobrim stranama francuza a niko ne želi reći šta kad se ispuca 6. metak, di onda se sakrit za 40 sec. reloda. Pogotovo sranje je kad si u dogfight-u a trebaš relodat...

Istina dobri su ali imaju isto tako i mana, svaki drugi hitac koji te pogodi je kritčni te motor te kupola te vozač te ammo...

Da ne spominjem koliko ideš u minus s batmobilom,jer dvije dobro odigrane partije ne mogu pokriti jednu lošu u batmobilu koja te baci 20-30 k u minus srebra...

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.3.2012 11:42 (popajx).

8 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nev75 kaže...

Slažem se jedino za panther II(MM ga voli) ..ali ko kaže da nam se moraju mišljenja podudarat..

ja sam govorio iz svog iskustva..vjerovatno zato što sam na te heavy tenkove gledao kao na samo još jednu stepenicu prema E75..E 100(koji je katastrofa btw)

ali definitvno puno zabavnije grindanje francuza..

Tiger P uopće nije loš za svoj tier, u odnosu na Tigera je to klasa više, bez problema se može suprostavit T29 i IS-u, prsa van i to je to.

King Tiger je po meni jedini tenk koji može sasvim ravnopravno konkurirati ruskom protivniku u svom tieru tj IS-3.

E-seriju su toliko upropastili naravno slušajući ruske igrače da je to žalosno.

E-75 je i sada solidan tenk ali nije ni sjena onog tenka s test servera, gdje je bio strah i trepet za IS-4 i bez problema se mogao sukobiti s IS-7, sad mi stvarno nije svejedno kad sretnem IS-4 a da ne govorim o IS-7 koji me razvali bez ikakvih problema.

Za E-100 se potpuno slažem, još veća katastofa, loš top s malom penetracijom, slab oklop, i manje hp od Mausa, unakazili su ga u onosu na test server do ne prepoznatljivosti tamo je barem nešto odbijao.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.3.2012 12:16 (zrimo).
17 godina

Aeh ne isplati se bas takozvani "arty hunt", svaki pametniji igrac ce cim ispali (znaci cim ispali, ne ceka se na mjestu da vidi sto je pogodio i za koliko) iz artiljerije krenuti naprijed ili unazad i to ne za jedno mjesto vec par (ja 5-10 sekundi se premjestam) pa u stranu i tako dalje a onaj arty koji lovi neprijateljske arty ne pomaze timu, osim ako to traze od njega u tc ili cw, jer na npr. mene beskorisno trosi granate (osim ako nema bas nikakav cilj pa da pomogne timu u borbi) makar ispali cim vidi tracer jer vise nisam tamo.. :)

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Dal mi može netko dati link za skinuti mod koji pokazuje slabije točke tenka,tj.gdje da ga gađam.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Cenci kaže...

Dal mi može netko dati link za skinuti mod koji pokazuje slabije točke tenka,tj.gdje da ga gađam.

To bi bilo zanimljivo ali uz uvjet da su svi tenkovi obuhvaćeni, ja sam našao nekoliko ali nisu ukljuceni svi tenkovi!

16 godina
neaktivan
Crazy_dog kaže...
Cenci kaže...

To bi bilo zanimljivo ali uz uvjet da su svi tenkovi obuhvaćeni, ja sam našao nekoliko ali nisu ukljuceni svi tenkovi!

Pa imao sam takav mod ili šta je,gdje mi je bilo bijelo na tenku di trebam gađati!

13 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
MrXleader kaže...

Dobrodosao natrag :),sta si vec istrazio zadnji top na GW tigeru?

Hvala. E pa mislim da si tu ti najvećim dijelom za to zaslužan (ili..?, ne sjećam se baš koliko je exp. imao GW)...;)

mislim da je imao nekih 45k ne sjecam se ni ja xD

Xc
13 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
nev75 kaže...

kolko sma ja bio u CW koriste se naveliko cak,pogotovo batovi za scout jer su cak i brzi od t-54,a jednom su nas rasturili pomocu 4 tier X francuza heavya jer su sa sredine na lakevillu nas snajpali

Xc
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Na lakevillu izleti amx 120 iza kuta i spici sa 1800 na 323 u par sec,sjebe motor i zapali. Naravno jebo mu sve po spisku i pita mene lik  sta se zalim? {#}

Francuska govna! Dabogda vam ih usrali totalno!!

Hajdučko Srce
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.3.2012 14:44 (Zaja).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

francuzima treba ili manji penetration ili manji dmg.. stanje kakvo je sad nema veze sa mozgom..

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Napokon sam kupio T32.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.3.2012 15:24 (Zuja007).
16 godina
protjeran
World of Tanks

Ljudi,treba mi pomoc ovako.Ja sam iz tenkova izvadio crew

neke sam dismiss a neke samo u baraks stavio.

Eh sada kako da ja te ljude vratim u tenkove.Vidim

kada idem u baraks da pise ime od npr vozaca i ispod pise vrsta tenka.

I sada neznam kako da ga ja stavim u moj tenk?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

tamo sa lijeve strane di ti inače bude izlistan crew na tenku kada odabereš tenk. klikneš i dobiš opciju da biraš koga ćeš ubaciti

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
popajx kaže...

Svi samo pričaju o dobrim stranama francuza a niko ne želi reći šta kad se ispuca 6. metak, di onda se sakrit za 40 sec. reloda. Pogotovo sranje je kad si u dogfight-u a trebaš relodat...

Istina dobri su ali imaju isto tako i mana, svaki drugi hitac koji te pogodi je kritčni te motor te kupola te vozač te ammo...

Da ne spominjem koliko ideš u minus s batmobilom,jer dvije dobro odigrane partije ne mogu pokriti jednu lošu u batmobilu koja te baci 20-30 k u minus srebra...

tako je.nitko ne spominje pod koliko malim kutem se može cijev dizat i spuštat.nitko ne spominje da je bounce gotovo nemoguć i da granate pod skoro svakim kutvem uleću unutra i prave krš i lom. nitko ne spominje kupolu koja strši gore ko ajfelov toranj i koja je ne od papira nego  alu folije za kolače. ili recimo ako ideš na nekog tenka full napunjen moraš se molit bogu da niti jednu ne bouncaš granatu jer si u suprotnom pojeden( i usput.amx 120 ima samo 4 granate). Imajau jako puno nedostataka

Ja sam došao do amx 50 120 i amx 13 90 i odustao.

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.3.2012 15:38 (Kill Frenzy).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

LJudi moji,odite par desetaka stranica unatrag i vidjeti ćete da statistika kaže svoje,francuzi imaju bolji win ratio čak i od rusa,a nemoram vas podsjetiti koliko su oni OP-ani.

Samo što vi neznate igrati ne znači da je nešto nerfano.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Evo jedno ultra noobovsko pitanje, šta znači OP, overpowered ili ?

Počeo igrati prije jedan tjedan ne zamjerajte :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

s ovim francuzima su totalno uništili igru, kad vidim platun bat chatova dođe mi da odmah izađem jer znam kako će bitka završit

0 0 hvala 0
13 godina
Intel&ATI kaže...

Da :)

15 godina
World of Tanks

Vau. Ima samo 4 granate. Šta mu nije dosta 1600 dmga u 10 sekundi?

Fala bogu da su OP, treba reload omogućiti samo kad stoje na mjestu, da bude "historical accurate".

Inače, najbolje da imaju gun elevation kao ameri, armor kao IS-7, HPa ko Maus, burst damage kakav imaju i da jure ko T-50-2. Onda bi bili dovoljno dobri jel?

A to da mi u američkoj liniji ne možemo dobiti točno izmodeliran tenk, to je u redu. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Et_Tu_Brute? kaže...
Intel&ATI kaže...

Da :)

Znači pre jaki su u odnosu na stvarnost i na ostale tenkove

15 godina
neaktivan
mystik kaže...

Vau. Ima samo 4 granate. Šta mu nije dosta 1600 dmga u 10 sekundi?

Fala bogu da su OP, treba reload omogućiti samo kad stoje na mjestu, da bude "historical accurate".

Inače, najbolje da imaju gun elevation kao ameri, armor kao IS-7, HPa ko Maus, burst damage kakav imaju i da jure ko T-50-2. Onda bi bili dovoljno dobri jel?

A to da mi u američkoj liniji ne možemo dobiti točno izmodeliran tenk, to je u redu.

I da imaju oklop sa svih strana kao što t95 ima prednji oklop...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice