World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.116.696
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: World of Tanks

Slab sam u tom segmentu do sad sam tako riješio tek 2-3 artya, ali uvijek sam gađao za za cca. dužinu artija iza početka tracera.

Možda ga i pogodiš koji put a ne uništiš. pogledaj na kraju popis dmg.

Ja na nekim mapama mijenjam poziciju nakon svake ispaljene granate, na nekima ne.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.3.2012 15:46 (hoss).
17 godina
neaktivan
World of Tanks

evo kome trebaju modovi.

znači sad za stavljanje  modova imate poseban folder:

World_of_Tanks/res_mods/0.7.1.1/gui/flash/
ova dva zadnja foldera sami napravite i stavljate u zadnji unutra kaj vam treba.

Over targer markers

reload time

ta dva moda gore ja koristim pa ko hoće samo to ima gore,a tu imate sve ostalo: WOT

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.3.2012 16:10 (jura).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

preporucam da prije instalacije 7.1.1 patcha maknete sve modove koje imate...

ovo sam nasao u readme fajlu

If players have installed any mods or changed the game interface, update 7.1.1 may require a significantly larger volume of necessary files, up to 5 GB. To avoid this problem we advise players to uninstall World of Tanks from their PCs, download the full 7.1.1 game client, and install the game anew.

zato sam ja recimo skidao 120mb a frend 700mb nakon one kompresije

★★★★★☆
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

a *rac trebo si mi prije reci meni vec pocel osrati sa nekih 4159 Mb :S

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Kod mene je 4183 -.-'
A i nije mi jasno zasto su sad ubacili ovaj update ako brzo stize 7.2 koji je i onako trebao imat sve ove nabrojane fixove..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

valjda ce odgoditi gada opet -_- {#}

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Sta ga vise odgadaju, to ja imam vise vremena da stignem do T34. {#}

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

imas jos tjedan,dva da dodes do njega {#}

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo, moram priznati da sam prije par dana obrisao igru. Nakon konstantnih poraza s KV-om i uvidjevši da jedva dobivam 50-ak XP po borbi (a za 107mm mi treba oko 14.000) iznervirao sam se k'o pas i jednostavno sam je morao maknuti. Bio sam bjesan i proklinjao sam je koliko god sam mogao...I onda, nakon što sam se smirio slijedeći dan, opet sam je instalirao {#}  Mislio sam da ću izdržati, ali jednostavno nisam uspio. Igra je prezarazna i lako joj je oprostiti njezine nedostatke. To bi bilo to ukratko...Nastavljam s bitkama {#}

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
hoss kaže...

Slab sam u tom segmentu do sad sam tako riješio tek 2-3 artya, ali uvijek sam gađao za za cca. dužinu artija iza početka tracera.

Ja na nekim mapama mijenjam poziciju nakon svake ispaljene granate, na nekima ne.

Kani se ćorava posla i udari po tenkovima.

Hajdučko Srce
13 godina
World of Tanks

Da sada krećete ispočetka igrati WoT, koju biste granu odabrali. Imam istraženu cijelu Rusku, pa me zanima što dalje, privlače me ovi novi Francuski tenkovi, što mislite o njihovim Top tierovima BatChat i AMX B? Ali i njemački bi mogli biti dobri, naročito E 50?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Zaja kaže...
hoss kaže...

Kani se ćorava posla i udari po tenkovima.

Hm, netko mora i kasu puniti sa srebrom.

16 godina
neaktivan
hoss kaže...

Hm, netko mora i kasu puniti sa srebrom.

Pa nećeš baš kasu previše napuniti čekajući da ugledaš neki tracer {#}

13 godina
neaktivan
Volos kaže...

Da sada krećete ispočetka igrati WoT, koju biste granu odabrali. Imam istraženu cijelu Rusku, pa me zanima što dalje, privlače me ovi novi Francuski tenkovi, što mislite o njihovim Top tierovima BatChat i AMX B? Ali i njemački bi mogli biti dobri, naročito E 50?

francuze,jer ce jso buffat zaradu amx 13 75 i 13 90 tak oda ces imati solidne MM-ove,a mozes istovremeno i na njemacku :)

Xc
15 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Ljudi moji, teška srca objavljujem da sam se opet navukao na ovu igru...skidam prašinu s Mausa i krećem dalje..:D

Također i ja se vratio igri. Znao sam da će me ta zaraza jednom stić.

15 godina

@Volos - imaš istrazenu cijelu rusku granu i nemas svoje misljenje o top tier tenkovima... sta si igrao zmirecki? b*tch please

★★★★★☆
13 godina
neaktivan
World of Tanks
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Ruski tenkovi su pre bolesni ako vam treba lova,

is mi je jutros par puta za redom bio prvi na listi, ostatak maks do sredine liste, 20000 kredita i 1000exp, 3-4 uništena, po partiji,

kv nemam pojma koliko je puta bio prvi znam da sam u uru i po kombinirano sa isom zaradio 150000 kredita, sa zadnjim topom je bolestan i posada na 100%, kamo i binokulari, držite svog kva, u startu je spor i sav nikakav, ali kad skužite taktike tenk je bolestan.

Za usporedbu žalost zvana tigar pada stalno u high tier borbe, gomila gubitke i jedva čekam ga riješiti, top je precizan i brz ali brate ko švicarski sir je svatko ga buši.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Gledam sad malo i pronađem da wargaming radi na još jednoj sličnoj igri, ne znam je li o njoj tu bilo govora: World of Warplanes. Potpisao sam se za alpha test, moglo bi biti zanimljivo. Mislim da je tematika jasna, avioni u periodu 30' do 50' (tad je krenuo breakthrough i više ne bi bilo smisla komprarirati).

www.blockz.org - www.stanasoft.co.cc
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Uz Wot, Wow planiraju napraviti i World of Battleships, ali to je jako, jako daleko.
13 godina
protjeran
World of Tanks

Svaka čast AMX12t, odličan tenk...ALI KONSTANTNO U TIER IX BORBAMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Allianz osiguranje

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Bat OP?
Da li je OP da ti T6  arty skine 1k hp-a direkt frontalno?Da te S-51 oneshota,splashom ti skine bez neke muke 500hp-a?
Još kad su mu nerfovali gun depression i HP,postao je očaj.Još manje HP-a,sada top stoji kao namontiran na kupoli,ide lijevo desno

gore dolje nema šanse.

Slušate ovo od igrača koji ima i Pattona,E-50,T-54 i Bat.Chatilliona,koji vam garantira da Bat nije u kom slučaju OP nasprem ovih drugih!

P.S.IS-7 je sada visine T-54.... 

WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
1 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

LUDI RUSI!!!!(odno si se na resizanje rusa ,a boli ih zivo za druge grane)

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Doxy_CRO kaže...

Svaka čast AMX12t, odličan tenk...ALI KONSTANTNO U TIER IX BORBAMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Avidjet ćeš tek 13 75. Daleko moćniji, a nalaziš se praktično u istim borbama kao i 12t.

13 godina
neaktivan
Doxy_CRO kaže...

Ja isto igram sa njim trenutno, stvarno je dobar tenk. Ali nervira sta je uvijek pri dnu, nikad nisam bio top tenk sa njim, cak niti pri vrhu. Kad napravim malo stete donese mi dosta kredita i exp ( oko 15k + credita ), ali vecinom sam primoran skautati.

15 godina
MrXleader kaže...

Dobrodosao natrag :),sta si vec istrazio zadnji top na GW tigeru?

Hvala. E pa mislim da si tu ti najvećim dijelom za to zaslužan (ili..?, ne sjećam se baš koliko je exp. imao GW)...;)

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
13 godina
nani_cropes kaže...

@Volos - imaš istrazenu cijelu rusku granu i nemas svoje misljenje o top tier tenkovima... sta si igrao zmirecki? b*tch please

Imam vrlo dobro mišljenje o njemačkoj grani, amerikance izbjegavam u širokom luku. Međutim, stvar je u tome da nisam igrao nikako zadnja dva mjeseca, pa nemam pojma kakvi su francuzi. BatChat mi se čini vrlo dobar, možda čak i OP ali vjerojatno će doći do nerfa. Dok u zadnja dva dana otkad sam se vratio igri nisam susreo niti jednog AMX B, al sam čitao da su premekani, praktički tier X medium. Tako da mi je dvojba francuzi ili njemci...

16 godina
BIPS kaže...
Dala vidim da bi ti mogao to znat a i svi su dobrodosli sa savjetom, dakle kad sa artyjem idem gadjat protivnicke artyje pomocu tracera vidim tracer i vidim od kud je nastao ali nisam siguran gdje da gadjam, tocno na mjestu gdje pocinje, ispred ili iza???
Uvijek fulam sta god sam probao

Ako loviš neprijateljske artije onda opali točno gdje je stajao. (ako si već naciljan na to mjesto-teško da će se tip stič izmjestit prije nego doleti granata-pogotovo ako se radi o velikim, sporim artijima).

Ako vidiš da ga fulaš i da je u pokretu onda malo proučavaj njegovo kretanje. Obično je to uzorak od 1 mjesto naprijed, jedno otraga pa ga probaj predvidjet i opalit prema tome.

Artije lovi ovisno o situaciji na terenu, ako imaš druge mete, razmisli i o njima. Ili se pripremi napočetku odmah za ulaz u brdo na Minesu, ili prati napredovanje svojih tenkova pa ciljaj malo ispred njih il gdje već očekuješ neprijatelja :-).

Obično ja napočetku probam zveknut artija, a nakon početnog udara se prebacim na druge mete. (osim mines gdje odmah ciljam brdo :-)).

Glavne mete su mi spori, veliki TD-i i Mousevi.

15 godina
Dala kaže...
Glavne mete su mi spori, veliki TD-i i Mousevi.

Đubrad. Mućka đubrad...{#}

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
15 godina
neaktivan
Volos kaže...
nani_cropes kaže...

Imam vrlo dobro mišljenje o njemačkoj grani, amerikance izbjegavam u širokom luku. Međutim, stvar je u tome da nisam igrao nikako zadnja dva mjeseca, pa nemam pojma kakvi su francuzi. BatChat mi se čini vrlo dobar, možda čak i OP ali vjerojatno će doći do nerfa. Dok u zadnja dva dana otkad sam se vratio igri nisam susreo niti jednog AMX B, al sam čitao da su premekani, praktički tier X medium. Tako da mi je dvojba francuzi ili njemci...

Moj savjet je da kreneš s francuzima..ja imam jedne i druge..francuzi su jaaako zabavni za igrat..neopisiva lakoća grindanja{#}

naravno da nemaju armor ali to nadoknađaju dobrim topom i pokretljivošću..doduše ja imam samo medium francuze, ali po priči frendova, ista stvar je i sa heavy linijom..

njemci su ok ali patnja dok ne dođeš do tiera 9...tada su dobri

Volim sve što vole mladi, a ni ostalo mi nije mrsko
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice