World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.116.005
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Hyperion kaže...

Nabavio KV-3 i uzeo posadu na 75% za njega.

Za sada mi je tenk teže sranje, sporiji i od KV-a. 85mm top je slab, buši samo sa strane, jedino što ima relativno brz reload (5-6sec). Sviđa mi se brzo okretanje kupole, kod KV-a to ide jako sporo.

Odmah sam gusjenice istražio i montirao na njega 107mm top sa KV-a no nisam s takvim setupom još zaigrao jer mi se neda više

Posada na KV-u je sada na 100%, super zarađujem sa KV-om, čak i bez premiuma je išlo super.

Uzeo sam premium na 1mj.

http://slikice.info/images/JqH0.jpg | http://slikice.info/images/nrACY.jpg

Sve super ali koji si qrac stavio nasumično ekipu na skills. Stavi sve na repairs pa onda cammo i na kraju fire fighting.....

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
17 godina
World of Tanks

E, da malo padobranski upadnem;

Bilo mi dosadno maloprije, a pošto igram sa AMX40 (možda najgorim tenkom ikad), odlučio sam ga malo "podesit" te i napraviti fan video :D

http://dejankober.com/ Tweeter: http://twitter.com/#!/koberko
Moj PC  
11 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Jutro je... server je pun idiota {#} pokusavam napravit x5 sa E50 al ne ide...

nakon sedme partije s njim taman pocnemo dobivat, partija se odvija u nasu korist i taman kad pomisli da cemo dobit pojavi se idiot sa t30 i odjednom u pol frke pocne pucat po nasima..

i naravno *opušimo bitku...

Lik je inace iz NOB-a...

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.2.2012 8:38 (dasoo988).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
dasoo988 kaže...

nakon sedme partije s njim taman pocnemo dobivat, partija se odvija u nasu korist i taman kad pomisli da cemo dobit pojavi se idiot sa t30 i odjednom u pol frke pocne pucat po nasima..

Lik je inace iz NOB-a...

tako ti to inace ide, ja sa is-7 dobio 6,5k sa kv-5 6k, sa onim malim prdavcem t-50-2 dobio 4,9k i idem na object261 di mi bas treba da istrazim drugi motor dobio 1050 iskustva sa x5 :) prekrasno svi se rastrkali sredinu praznu ostavili uletio amx zdero arty i eto belaja i tako mi bilo potpuno isto neki dan kada je bilo x5 sa object 212, sta mi se jos cesto desava; malo malo neki idioti samnom u timu koji igraju glupav platon, naprimjer jucer t95 u platonu sa tetrachom.....

e sada da se pohvalim sta sam napravio, mapa: malinovka igram sa 261 i nanisanim mausa opucam i samo cujem zvuk "that was one of ours" gledam sta je bilo kad ono pametni is-7 se nabio 2 metra ispred mene na putanju hica sta je stos spuco sam mu ammo rack i digo ga sa 100%, partiju sam zavrsio sa ubijenim maus i dva arty i dobio 0 iskustva 0 exp :/

17 godina
neaktivan
dasoo988 kaže...

Lik je inace iz NOB-a...

Bio sam sa tobom u jednoj borbi,naravno spusili smo do jaja.Srecom iza toga bilo je bolje.A likovi in NOB-a,dno dna.

Hajdučko Srce
17 godina
World of Tanks

evo da se i ja malo pohvalim, napokon pravi 5x dok sam jučer jedva izvuko  3k po fatjtu. dobih 47 šuteva u is4, a danas ako ćopim vemena pada i zadni top na njemu pa počinje zabava.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.2.2012 11:07 (sokre).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Zna netko zasto nisam ja odbio x5, a vec 3 sam pobijedio??

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Grindanje XP-a mi je mukotrpno bez premiuma, isplati li se stvarno istražiti onaj zadnji motor za IS za koji treba 23k XP-a, ili da samo nastavim prema IS-u 3?

5 Idi na motor
16 Idi na IS-3
~
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.2.2012 12:12 (Proz0r).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

ja sam ga istrazio i meni je sada IS sa gusjenicama i motorom preheben tenk,a i taj isti motor koristi IS-3 ja mislim

Xc
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Proz0r kaže...

Grindanje XP-a mi je mukotrpno bez premiuma, isplati li se stvarno istražiti onaj zadnji motor za IS za koji treba 23k XP-a, ili da samo nastavim prema IS-u 3?

Motor naravno, ako je prenosivo uvijek se istrazuje.

Ne slusaj ove njubeke, nikud ti se ne zuri.

13 godina
neaktivan
MrXleader kaže...

ja sam ga istrazio i meni je sada IS sa gusjenicama i motorom preheben tenk,a i taj isti motor koristi IS-3 ja mislim

dedaa kaže...
Proz0r kaže...

Motor naravno, ako je prenosivo uvijek se istrazuje.

Ne slusaj ove njubeke, nikud ti se ne zuri.

zakasnio si 2 minute {#}

Xc
17 godina
protjeran
Zuja007 kaže...

Zna netko zasto nisam ja odbio x5, a vec 3 sam pobijedio??

Kad pocme partija, moras prvo stisniti F7 ... tek ti onda prihvaca x5

13 godina
neaktivan
Proz0r kaže...

ovisi ti sve sta ti mislis da ti je potrebnije, meni je recimo bio cilj da imam tier X za klanske tako da sam putem do is-7 ustedio oko 180 000 exp nisam istrazivo motore jedino recimo topove, al opet ako nemas premium i ne planiras da ga uzmes onda mozda bolje da si istrazis jer ce ti biti muka igrati bez motora previse je trom tenk.... sad opet kazem ovisi sta je tebi cilj, dali hoces brzo na tier X ili ti se ne zuri, ja sam uzeo premium i kv-5 i za 15dana od kv-3 do is-7

uglavnom sretno, kada dodjes do is-3 bice ti muka dok ne otkljucas top onda ces da se preporodis

15 godina
neaktivan
kuga_the_bot kaže...
Proz0r kaže...

ovisi ti sve sta ti mislis da ti je potrebnije, meni je recimo bio cilj da imam tier X za klanske tako da sam putem do is-7 ustedio oko 180 000 exp nisam istrazivo motore jedino recimo topove, al opet ako nemas premium i ne planiras da ga uzmes onda mozda bolje da si istrazis jer ce ti biti muka igrati bez motora previse je trom tenk.... sad opet kazem ovisi sta je tebi cilj, dali hoces brzo na tier X ili ti se ne zuri, ja sam uzeo premium i kv-5 i za 15dana od kv-3 do is-7

uglavnom sretno, kada dodjes do is-3 bice ti muka dok ne otkljucas top onda ces da se preporodis

A kad otkljucas top na IS-3 bolje ti je da ne fulas jer ce te zabolit glava od troskova i jos uz to ako izgubis partiju (provjereno), dobar je tenk ali ako pucas npr. 5 puta i od tog pogodis 3 vjerovatno ces bit u minusu, eto ja jos malo i imam IS-4 (jos 30k experienca). {#}

PRODAJEM ORIGIN ACCOUNT NA KOJEM JE BF:BC2 DELUXE EDITION(IMA SVE DLC-OVE AKTIVIRANE) 120 KN HITNO!!!!
17 godina
protjeran
BAD_BOY01 kaže...
kuga_the_bot kaže...

A kad otkljucas top na IS-3 bolje ti je da ne fulas jer ce te zabolit glava od troskova i jos uz to ako izgubis partiju (provjereno), dobar je tenk ali ako pucas npr. 5 puta i od tog pogodis 3 vjerovatno ces bit u minusu, eto ja jos malo i imam IS-4 (jos 30k experienca). {#}

to ti dobro kaze, evo ja ga imam, IS-3, na 120k ekspa sam i 1.200.000 srebrenjaka, nemam premium, lagano prema IS-4 idem, a s njime sam oko nule, uglavnom s zadnjim BL9 topom ako pobjedimo zaradim, ako izgubimo u laganom minusu, ali minimalno 5 hitaca moras imati u trup da nekog ostetis, ako fulas ... kosta municija ...

13 godina
neaktivan
World of Tanks

a cujte ako mu je draze da nije minus onda netreba ni da puca ;) a opet ako mora da pazi na pare onda mu preporucam da snipe-a iz daljine vise stete ce da napravi pa pare idu nekako

0 0 hvala 1
17 godina
protjeran
World of Tanks
Ma svi su tenkovi dobri al sto KV radi :) ma milina od tenka, evo maloprije, Fisherman Bay ... bilo gusto, pored LOWE, TigerII,Ferdinanda i ostalih ja u nasem timu 4 killa, a skoro "najslabiji", ali skoro me Tigar II na 42m sredio, ja na 7%, s HE ga pogodim, skinem na 2% (bio na 5%), malo ga cimam, on opali,promasi ja ga dokrajcim s HE drito u kupolu :) meni dosta ... kraj partije ...

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

nemoj na 107mm koristit HE

Xc
Moj PC  
1 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Uh, sad sam odigrao odlicnu partiju sa T29.

Bio sam top tank skupa sa IS na Kareliji. Samo ja i on smo krenuli lijevom stranom, on je ubrzo umro, a na mene su krenuli 2 M6, Tiger, AMX 12t i T 20.

Ubio sam Tigra, 12t i jednog M6, ostali su bili na minimunu al je zavrsilo jer smo osvojili bazu. Cak me je i moj arty M41 pogodio. {#}

Ukupno sam 30 metaka pretrpio i dobio Steel Wall.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo jos jedan video iz moje "projekcije" :p

Hajde neka hejtanje pocne.

[IIMG]http://i52.tinypic.com/23th0dz.gif[/IMG]

1 1 hvala 0
17 godina
World of Tanks

IS7 je đubretarsko govno od tenka. Te iz WOT-a treba našamarati gdje god.

IS7 stoji bočno ispred mene, na 50ak metara, naciljam ga s najmanjim krugom i opalim moćnim njemačkim 12,8cm KwK topom s AP granatama

i pogodite što?

0 HP DMG!

a ne samo da je on tada okrenuo kupolu i jednim hicem dropao me za 780HPa a bio sam sprijeda okrenut njemu!

evo druga partija, 11 puta sam ga pogodio, ni jedan HP mu nisam skinuo. ubili smo ga tek kad mi je pomogao Maus, E-75 i Patton.

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.2.2012 17:48 (Ziga).

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

malo si kredita za takvu partiju dobio

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ziga kaže...

IS7 stoji bočno ispred mene, na 50ak metara, naciljam ga s najmanjim krugom i opalim moćnim njemačkim 12,8cm KwK topom s AP granatama

i pogodite što?

0 HP DMG!

a ne samo da je on tada okrenuo kupolu i jednim hicem dropao me za 780HPa a bio sam sprijeda okrenut njemu!

evo druga partija, 11 puta sam ga pogodio, ni jedan HP mu nisam skinuo. ubili smo ga tek kad mi je pomogao Maus, E-75 i Patton.

Uf samo me još više privlači taj tenk, valjda će uletit do kraja idućeg mjeseca.

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts while the stupid ones are full of confidence. - Charles Bukowski
13 godina
odjavljen
Hyperion kaže...

Uf samo me još više privlači taj tenk, valjda će uletit do kraja idućeg mjeseca.

Nemoj misliti da je najbolji. Dosta je mekan i sa dobro smještenim hitcima lako ode u zrak.  {#}

SK crew
17 godina
Pranja kaže...

Nemoj misliti da je najbolji. Dosta je mekan i sa dobro smještenim hitcima lako ode u zrak.  {#}

Are you envy, nazi?{#}

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts while the stupid ones are full of confidence. - Charles Bukowski
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.2.2012 18:53 (Hyperion).
15 godina
Pranja kaže...
Hyperion kaže...

Samo da te pitam jesi ti pri sebi?

Pa za to govno nemoš 100% da ćeš od iza probit. Postao je gori od Mausa.

13 godina
odjavljen
Hyperion kaže...

Are you envy, nazi?{#}

Nope.

mystik kaže...

Samo da te pitam jesi ti pri sebi?

Pa za to govno nemoš 100% da ćeš od iza probit. Postao je gori od Mausa.

Sa kojim tenkom? Ja ga sa Pattonom i E75 redovito oštećujem. Nije se ništa promijenilo.

SK crew
13 godina
Ziga kaže...

i pogodite što?

0 HP DMG!

Znam kako ti je, zna se desiti da i IS-4 sa tim topom boucnam sa bočne strane.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Moguće da prodam tigera II začas...Čak i ako ga prodam planiram ga jednog dana opet kupit...

Prodajom bi trenutno dobio 1255000 creditsa...

Jednostavno tiger me dosta košta,često završim na nuli...

Kupio bih si kv-3 koji mi se sviđa po specifikacijama.Još bi mi ostalo novaca za pokoji upgrade.Sa eventualnim ostatkom bi pokušao doći do patkice(mislim na amx 40)(da,sviđa mi se b1) ili bi išao po USA tree-u koji mi je zaostao na tieru 3.Također KV-3 će začas postati premium i dobit ću neki dodatni tenk + besplatan slot,tako da bi mi se to moglo isplatiti.

Ipak tigeru II ću još dati šansu kada nadogradim kupolu,ako nakon toga on postane stroj za masakr onda će vjerojatno ostati u garaži dod daljnjeg.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

KV-3 nikad neće postati premium. Istina je da ćeš dobiti tenk za njega sa slotom.

Idi po američkom tech-treeju. Mjesec dana do T34 i onda imaš free premium tenk.

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice