World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.117.586
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
World of Tanks

Maloprije mi se dogodilo nešto nevjerovatno, uništio sam KV-a tj. KV-2 u jednom hitcu, nisam mogao očima vjerovat, a pogodio sam ga sa poprilične daljine. Koristio sam običnu municiju, 107mm top.

KV-3 istražen, još 100 000 srebrnjaka da ga kupim, uzet ću si možda 2500 golda sutra pa ću si odmah posadu od 100% uzet no još se premišljam oko tog.

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts while the stupid ones are full of confidence. - Charles Bukowski
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.2.2012 22:32 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Re: World of Tanks
Hyperion kaže...

Maloprije mi se dogodilo nešto nevjerovatno, uništio sam KV-a tj. KV-2 u jednom hitcu, nisam mogao očima vjerovat, a pogodio sam ga sa poprilične daljine. Koristio sam običnu municiju, 107mm top.

KV-3 istražen, još 100 000 srebrnjaka da ga kupim, uzet ću si možda 2500 golda sutra pa ću si odmah posadu od 100% uzet no još se premišljam oko tog.

Za 2500 golda si radije premium uzmi-bolje ti je.

SK crew
17 godina
Pranja kaže...
Hyperion kaže...

Za 2500 golda si radije premium uzmi-bolje ti je.

Propalo bi preko 70% dana tog premiuma u jednom mjesecu zbog faksa, tak da neznam jel mi se to isplati. Možda bolje svaki vikend aktivirat na 1-3 dana i nešto potrošit na posadu?

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts while the stupid ones are full of confidence. - Charles Bukowski
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.2.2012 22:46 (Hyperion).
15 godina

Ako se ne varam 750 golda je za 3 dana? Po meni je puno vise isplativije uzet mjesec dana jer mozes zaigrat i preko tjedna sa premiumom ako stignes,a ovako si ogranicen na 3 dana.Iovako ces tih 2500 potrosit u par vikenda,a mozes dobit samo jednako exp kao i sa cijelim mjesecom.(tj. sa cijelim mjesecom ces vjerovatnije dobit vise nego sa cijelim vikendom)

16 godina
World of Tanks

Ne isplati se posadu uzimati. Bolje sve koristi za premium. Posada brzo dođe do 100%

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Hyperion kaže...

Propalo bi preko 70% dana tog premiuma u jednom mjesecu zbog faksa, tak da neznam jel mi se to isplati. Možda bolje svaki vikend aktivirat na 1-3 dana i nešto potrošit na posadu?

I opet ti se isplati jer je cijena po danu tog mjesečnog premiuma manja u odnosu na ostale.

SK crew
13 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

ja sam uplatio 60 eura ( 50+10 ) kupio sam kv-5 3mj premiuma i ostalo mi malo golda, medjutim svatko ima svoj budjet al recu ti ovako premium ti daje 50% vise iskustva i 50% vise experiance tako da bi ti mnogo bolje bilo uzeti mj dana premiuma, ja sam kupio object 261 i spustio posadu na 90% jer sam dao za svakoga clana po 20 000 za obuku, sada mi je posada na 100% opet stim da imam 60 borbi samo sa njim a neznam tocno na koliko borbi sam dobio natrag mojih 100% znaci ajmo zaokruziti na 50 borbi za jedan dan mos baciti 150 borbi to ti je 30% te kako god okrenes kupovanje posade ti je bacanje para, 6 clanova posade ti kosta 1200 golda pa sada racunaj, po meni se to nikako ne isplati, sto se tice premium na 3 dana ni to ti se ne isplati takodjer ajmo reci 4 vikenda u mjesec dana 4X650 golda = 2600 golda a mjesec dana premiuma 2500 golda, a recimo nekada navecer ce ti doci da os da odmoris od knjige cega li vec i da malo zaigras i nemas premium, a vako ako uzmes mj dana u svakome trenu makar uso za 2 partije igras ih sa premium nalogom..... sto si skinio u jednom hicu cestitam, pogodio si ammo rack, mene je danas t-28 skinio iz hica vozio sam kv-5 ( 1650hp ) lik me dingo 3 puta i onda u hicu skinio, stvarno prekrasno :)

^^ to ti je moje misljenje a ti kako hoces :)

16 godina
Zuja007 kaže...

Pa ovaj AMX 40 je definitivno najgori tenk koji sam vozio, Imam daleko najmanji postotak pobjeda ( samo 20 % ) nemozes pentrirat nista, i daleko je najsporiji. {#}

Ali pazi ako ti nije dosta s AMX 40 onda imaš B1. Njegova kopija samo u drugom triju. Taman sada treba iskoristiti ovaj 5x vikend da ih se zaobiđe.

13 godina
neaktivan
World of Tanks

da ali treba odigrat neku hebacku partiju sa njima inace neces puno ni dobiti

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

mene je jednu partiju bio bacio u tier9 sa amx40 to je najveci fail sta postoji :) aj bar se nasmijem kada ga gledam, moj komsija kada dodje do mene zove taj tenk pingu

kada dodjete na 12t aj vec nekako na 13 75 je vec malo bolje e sada grindo sam object212 da dodjem do 261 pa nisam previse igro francuze, idem sada na mausa  jer meni osobno oni ni ne leze bas nesta previse jer nisam naviko da igram iz pozadine

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Prije 2 dana sam kupio E50... pomalo je ocajno igrat s njim, iako mi se cini i ovak oke tenkom {#}

Trebam savjet koji redom da idem researchat module, mislio sam prvo ovaj predzadnji gun da pocnem vise skupljat exp-a{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

A ima pitanja za vas koji neznate igrati sa B1...Dali ste sve upgradeali?

Opišite način kojim igrate?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.2.2012 11:37 (g12356).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dasoo988 kaže...

Prije 2 dana sam kupio E50... pomalo je ocajno igrat s njim, iako mi se cini i ovak oke tenkom {#}

Trebam savjet koji redom da idem researchat module, mislio sam prvo ovaj predzadnji gun da pocnem vise skupljat exp-a{#}

Tek kada staviš zadnji motor postaješ pravi medium s E-50, razlika je osjetna, kao drugi tenk, 10,5 cm je užitak. Ja sam išao gusjenice, 10,5 cm gun, pa onda engine zadnji, ali ozbiljno tek kada staviš taj engine možeš osjetiti da je tenk zvijer. 

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo vam i jedan guide kako igrati:

p.s. i po mom mišljenju je dobro b1 igrati kao da je tier 4 maus(znači ne bojat se udaraca)...iliti micro maus...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
ma ne isplati se na to govno motore istrazivat
Xc
13 godina
odjavljen
World of Tanks

B1 full upgrade-an je zakon tenk.  Stvarno nema tenka iz njegovog tier-a koji ga može uništiti 1 na 1. Brzo puca,dobro šusne,i ima bolesno dobar oklop.

SK crew
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Yebeš taj B1 kad je najveće smeće u igri, MS1 je bolji od njega {#}

Zato sam ja preskočio njega sa free exp, ošo direktno na ARL 44.

Solidan tier 6, probija tier 9 tenkove sa drugim 90mm (F3) topom, a tek sa zadnjim 90mm (DCA 45) postaje zvijer, s njim može čak i Mausa na nekim mjestima probit. Čak dobar money maker, nešta između KV-a i Stug-a. Zaradim po partiji nekih 15-25k, ako preživim od toga mi ostane 90% što znači epska zarada {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Gajotres kaže...
Zuja007 kaže...

Pa ovaj AMX 40 je definitivno najgori tenk koji sam vozio, Imam daleko najmanji postotak pobjeda ( samo 20 % ) nemozes pentrirat nista, i daleko je najsporiji. {#}

Ali pazi ako ti nije dosta s AMX 40 onda imaš B1. Njegova kopija samo u drugom triju. Taman sada treba iskoristiti ovaj 5x vikend da ih se zaobiđe.

MA evo sad mi je vec dosta bolji, stavio sam gore 76mm i penetrira sve u mom tieru. Ima cak i odlican oklop, skoro sve od nizih tierova bounca.

17 godina
World of Tanks

Jučer sam imao epski fajt, žao mi je kao psu što nisam snimio. Siegfried line, ostao sam sam kod baze, počeli me tući na sve strane, 29 pogodaka u cca 5 minuta svi tuku i mediumi i heavy i artiljerija, energija 37/1950, skrivam se iza one kućice uz jezero. Skinem KV-5, pa još jednog KV-5, onda Pattona koji mi se pokušao prikrasti iza leđa i finiš Panther II.(svi su bili slabi s Healthom). I na kraju ostanemo ja i naš Ferdi sam jer nam je zadnji Tiger P capao bazu, opalio sam po njemu i fulao cijeli tenk taman na brojanju 97,98.... i onda Tiger P opali u mene i odbije se {#}

Na granate sam potrošio ~27.000 kredita {#}

srećković

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.2.2012 13:55 (Ziga).

5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
15 godina
Pranja kaže...

B1 full upgrade-an je zakon tenk.  Stvarno nema tenka iz njegovog tier-a koji ga može uništiti 1 na 1. Brzo puca,dobro šusne,i ima bolesno dobar oklop.

ROFL B1 Vs. T28 -DEAD

B1 Vs. Hetzer-DEAD

B1 Vs. SU-85B- DEAD

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 / - / beta.bassfeverfm.com - / http://www.universe-hosting.com/
13 godina
World of Tanks

Jeli se moze postati u WoT hall of fame za exp, dok sam imao x5 xp na prvu bitku? Nevidim da pise da nemoze. {#}

Zadnja dva killa sa samo 1 HP {#}( Arty me si*ovao {#})

6.220 XP {#}

1 1
2 2
3 3
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.2.2012 19:24 (Et_Tu_Brute?).

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks
B1 bi bio odličan tenk da na njega možeš staviti tier V top. Da u krajnjoj liniji možeš uništiti nešto jače od PzII i Mardera.
Paralelno vozim i T28. Potpuna suprotnost od B1. Odlični topovi, relativno dobro pokretan, ali oklop od papira. Mislim da u 50ak partija nisam dingao ni jedan projektil. Sve prolazi. nisam još naišao na loltraktor da vidim da li me i on može rasturiti. Jedino mi ostaje da snajpam i klonim se izravnih sukoba.

2 0 hvala 0
15 godina
hoss kaže...
B1 bi bio odličan tenk da na njega možeš staviti tier V top. Da u krajnjoj liniji možeš uništiti nešto jače od PzII i Mardera.
Paralelno vozim i T28. Potpuna suprotnost od B1. Odlični topovi, relativno dobro pokretan, ali oklop od papira. Mislim da u 50ak partija nisam dingao ni jedan projektil. Sve prolazi. nisam još naišao na loltraktor da vidim da li me i on može rasturiti. Jedino mi ostaje da snajpam i klonim se izravnih sukoba.

praktički mu je to jedina namjena...ima hebački gun koji rastura čak i KV-3

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 / - / beta.bassfeverfm.com - / http://www.universe-hosting.com/
17 godina
protjeran
World of Tanks
Ma T-28 je zakon tenk, ali nema nist do KV-a ... Evo danas npr. Rudnici mapa, ja Tier 5 a u igri do Tier 9, kontam po obicaju vec gotova stvar, ako ne pobjedimo pisi kuci propalo ... Al dobro ispalo, dokrajcio dva E-75, jednog T 25 AT i jednog Lorraine 40t, to mi je rekord zasada, s KV-om dva tier IX ubiti, i to u svakog po dva pucnja, top od 107mm cuda radi ... a i KV postao elitan, S-51 istrazena ...

Neznam sto da mislim, ali od svih tenkova KV mi nekako najljepse pada, s kojim tenkom u igri jos mozes dobiti u jednoj bitki sljedece: Steel Wall, Top Gun, Sniper, Sharpshooter i Boelter¨s Medal

A kad dodju KV-1 i KV-2, bas me zanima sto ce tada da upropaste ...

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...

Jeli se moze postati u WoT hall of fame za exp, dok sam imao x5 xp na prvu bitku? Nevidim da pise da nemoze. {#}

Zadnja dva killa sa samo 1 HP {#}( Arty me si*ovao {#})

6.220 XP {#}

x5 je pa nemoze jbg

PRODAJEM ORIGIN ACCOUNT NA KOJEM JE BF:BC2 DELUXE EDITION(IMA SVE DLC-OVE AKTIVIRANE) 120 KN HITNO!!!!
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.2.2012 22:03 (BAD_BOY01).
15 godina
Delta kaže...

Koja je prednost elite tenka nad tenkom koji nema sve istrazeno ... i jel je ima uopste.
Konkretno mislim na kv3, imam istrazeno sve sem onog topa pored 122mm koji svakako necu koristiti jer koristim ovaj od 122m koji je bolji, jel se uopste isplati to istrazivati.

Sinoc sam konacno skupio xp za is, fali mi jos 400k i ide is:)
Mislio sam prebaciti posadu, posada je 100% i skil za popravke je 30 i nesto, kad prebacim za 20k po glavi koliko ce izgubiti?

Elite tenk sve expe koje skuplja moze koristiti na 2 nacina:

1. exp skupljas i mozes ih pretvorit u free exp po tecaju 25 exp=1 gold i tu nikad nema popusta ni akcija

2. accelerated crew training-posada dobije npr 1000expa u borbi,to ide njima,a drugih 1000expa se dijeli sa brojem clanova posade i dobe svi jednaki dio

npr. za 1000 exp i posada od 5 clanova svaki dobije 1200 exp(1000+ 1000/5)

za posadu od npr 2 clana svaki bi dobio 1500exp

kv3 ti je super moneymaker,posebno sa 122 topom ali moras dobro ciljat jer je granata 1000cred AP,a HE oko 700-800 (tak je i na 105mm na t29)

istrazi top od 122 al na kv3,pa ga posle stavljas na is-a prema potrebi-to ja radim

is ima skupi popravak 7.5k-8k cred,jos ak fulavas sa granatama od 1k onda si u minusu ak izgubis

ja sam odma na is-a stavio 100mm,sa kv3(ramer,vent,camo net) sam istrazil 122,pa ga koristim na is-u po potrebi

na is-u nemoras istrazivat gusjenice,barem ne dok ne zgrajndas is-3 jer mozes stavit i kupolu i topove na stock gusjenice pa posle uzmes motor i gusjenice i zadnji top

ja sam imal istrazen radio sa su-8,100mm sa kv3(posle i 122) pa sam istrazil samo kupolu i sad imam 40k expa,fali jos tolko do is-3

tek kad cu imat is-3 cu is-a elitat do pravog polu-mediuma

igram ga na 2 nacina-sa 1.kupolom i 100mm(jer se prva kupola brze okrece) ko mediuma,znaci flankanje i support,1 na 1 me i neki vk tier6 jednom zrokal{#}

sa 2 kupolom (100hp-a vise imas) i 122(sa kv3) tak snajpam i ostajem iza,nejdem bas prvi cak ni ko top tier jer me odma zbuse{#}

a kad vidim is3 i 4 onda hrabro bjezim{#}

kad ga do kraja elitam uzecu i opremu za njega(steta sto nemoze vertikal se stavit) stavicu ramer,vent i gun drive(ili mozda cyclone filter zavisi kak ce mu bit brzina,jer uz speed governor i lend lease oil moze dobit 15% na brzini

a kad dodju novi skilovi i perkovi,mozda napravim i jurilicu od njega

e da a posadu sam stavil sa kv-a i sa 90% do 100% treba nesto malo manje od 50k expa

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.2.2012 23:00 (ED63).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

ja sam sa kv-3 posadu stavil,i sve sam istrazio za njega kaj ide cak i gusjenice i hrabro idem i na is-4 ako je s boka,ako nije dodem mu na bok jer je super sa gusjenicama i svime,u 50% slucajeva cak i mm sa 122mm

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Nabavio KV-3 i uzeo posadu na 75% za njega.

Za sada mi je tenk teže sranje, sporiji i od KV-a. 85mm top je slab, buši samo sa strane, jedino što ima relativno brz reload (5-6sec). Sviđa mi se brzo okretanje kupole, kod KV-a to ide jako sporo.

Odmah sam gusjenice istražio i montirao na njega 107mm top sa KV-a no nisam s takvim setupom još zaigrao jer mi se neda više

Posada na KV-u je sada na 100%, super zarađujem sa KV-om, čak i bez premiuma je išlo super.

Uzeo sam premium na 1mj.

http://slikice.info/images/JqH0.jpg | http://slikice.info/images/nrACY.jpg

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Izvrstan je to tenk, super će ti biti kad ga nadogradiš malo, staviš jači top i to.

~
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice