World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.120.976
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
sokre kaže...

e sad lol tko/što/koga/čega odabrati!

hmm: When version 7.2 is released, you will receive the option of a “soft reset” at no additional charge. You will be able to reset the chosen skills for each crewman currently assigned to tanks or in your barracks.

znači kupovanje nekih jeftinih tenkova da bi mogli besplatno ostvariti reset?!?!

ako tko sazna info neka psota to, imam pune barake posada koje čekaju kakav novi tenk da se pretreniraju!

Afaik to se odnosi na skillove poput repair-a,camouflage-a i firefightinga a ne na pretreniravanje posade na nove tenkove.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
15 godina
Krešo91 kaže...

Aj šta kenjate, cijela igra ima dobar balans....samo je MatchMaker od 7.0 u totalnom qrcu.

Maloprije odem frendu izgrindata AMX40 (patkica) za AMX 12t, prva bitka eto me u tier 6-7 bitci.  WTF!!??

Onda cijeli comunity sere o tome kako su francuzi OP (over powered). Ma pi.... materine su OP. Oni su samo brzi i imaju dosta jake topove. Oklop im nemoze tier 4 top odbijat.

Pa ja sam AMX 50 100 izyebao sa Stugom sa L70 (zadnji 75 mm).

Na kraju lik meni rage-a u chatu, a ja njemu: Well it's not my fault that your driving a papiermache tank....

Oba tima su legla od smijeha kad su to vidjeli {#}

AMX40 je stvarno najgori tenk ikada u igri.Ja sam ga elitao u 30 bitki.

No samo da se osvrnem na to da nisu OP.Jedan tier 8 francuz,moze IS-3 ubit u jednoj salvi.Znaci sa 100% na 0%.A tier IX francuz moze skinut IS-4 sa 1700HP na 300-400HP.Pa sa vidi tko je tu OP.

I da,AMX12 ima reload izmedju salvi 20-ak sekundi sto uopce nije puno,a moze lagano oderat sve tierV tenkove,ako ga znas igrat.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Zašto ljudi ne pokušavaju amx 40 igrati kao da je heavy tank?Pogotovo dok igra protiv sebi ravnih?U biti zbog slopea bi amx mogo biti i neka vrsta mini heavy-a.

p.s. novi skillovi mi se jako sviđaju.Mislim da ću možda sve stare zamijnit.ali onda se bojim paljevine...u biti ne,neću sve stare zamijenit,ali ću zamijenit jedan red za početak.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.2.2012 20:39 (g12356).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina

Zato jer sa topom nemozes ni k?rca probit,a da bis probio moras gadjat od iza ili sa strana.I sam znas da ti niti jedan tenk nece se okrenut bocno i pucat na tebe.

I da,taj top je HE top,no posto je HE postao sranje,tako je i ovaj tenk.Da HE valja,ovo bi bio pravi ubijac.

15 godina
neaktivan

A meni je npr. ovaj novi način igre sa flak gunom čudan,prije mi je igranje na tieru 2 bila super stvar...već dugo nisam,mogao bi ponovo kupit panzer 35...ili onaj neprobojni hotchkiss...

p.s. sada kada sam igrao malo trening bitke sam skužio da sa panzerom IV protiv kv-a(bez 107-ice ili derp-a)

je facehugging prava stvar...isto vrijedi i za t1 heavy...

17 godina
neaktivan
dzan kaže...
mystik kaže...

Da, dosta brzo, za mjesec i pol.

Kaj se tiče DPMa, Jagi je tu zakon, penetracija u rangu s ostalima, APCR tu radi malu razliku al čisto sumnjam da ćeš to koristiti.

Inače, 704 mi djeluje bolji, brži, okretniji, a ima i armor prilično podjednak uz dobar slope, za razliku od Jagija koji ima adekvatan armor samo na superstrukturi.

T95 ni ne pomišljaj, to je isključivo za mazohiste kao i ostatak Amera.
Iako ima dobar prednji armor, prespor za išta ozbiljnije. Osim ako se nađeš na gradskoj mapi.

Nova američka TD linija nije vrijedna spomena kad će krajnji TD biti T30. Okretnost koju sad ima možeš zaboravit, armor nema niti neće imati. Ostalo ništa značajno spram ostalih linija.

JT je najagilniji tier 9 TD. 

Meni je JT odlican, najprecizniji top, brzo puni. Samo sto te spotaju sa druge mape. 

Kakav ce bit t30 TD to nitko nezna.Ako sad nema oklopa neznaci da ga nece imat.

Josip666 Hajdučko Srce
15 godina
Zaja kaže...

Ti stvarno misliš da će oni nešto promijenit na T30 u pozitivnom smislu?

A jok, neće. Nikad nisu, pa neće ni sad. Problem je bio i sa T110 kad su im ljudi davali informacije o tenku, kako to nije povijesno utemeljeno. S obzirom da je T30 trenutno povijesno utemeljen, za TD će mu morati nerfati traverse speed jer će inače biti OP a i neće biti povijesno utemeljen. Da ne bi možda 704 postala ugrožena u WRu.

Pattonu nisu i ne žele dati M47 hull, da ne bi postao OP, ali tu nije bitna povijesna utemeljenost. 

13 godina
neaktivan
MrXleader kaže...

stavi u hall of fame tu na forumu snimak :D

ok ali kako da metnem snimku? imam je na desktop i neznam ako postam u hall taj sta jer koristim one skinove to se sve vidi, u biti maknio bi ih jer sam vec naucio sve tocke ali majke mi sam pre lijen da sada skidam ponovno igricu...

dali netko mozda znade kako da metnem normalne skinove a da ne reinstaliram? znam sada ce neki reci noob ili ovo ono ali unaprijed kazem nista mi to neznaci meni je to jako pomoglo jer nisam moro 5 puta da pucam po jednom tenku dok skuzim di mu je slaba tocka, medjutim sada vec znam pa bi drage volje to maknio, ako tko zna kako molio bih da to podjeli samnom :)

17 godina
g12356 kaže...
sokre kaže...

hmm: When version 7.2 is released, you will receive the option of a “soft reset” at no additional charge. You will be able to reset the chosen skills for each crewman currently assigned to tanks or in your barracks.

znači kupovanje nekih jeftinih tenkova da bi mogli besplatno ostvariti reset?!?!

ako tko sazna info neka psota to, imam pune barake posada koje čekaju kakav novi tenk da se pretreniraju!

Afaik to se odnosi na skillove poput repair-a,camouflage-a i firefightinga a ne na pretreniravanje posade na nove tenkove.

BRISATI.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.2.2012 23:55 (sokre).
13 godina
neaktivan
mene to ne brine,ak mi Se neda maknut ostavim,nakon novog patcha ce se ionako brisati
Xc
13 godina
neaktivan
MrXleader kaže...
mene to ne brine,ak mi Se neda maknut ostavim,nakon novog patcha ce se ionako brisati

aha pa eto super, vec mi dosadili, samo nisan nebi mico svidja mi se nisan i ovo sranje di mi pokazuje koliko hp skidam

evo sada sam uzeo object 261 :)

17 godina
World of Tanks

Ovo je fakin koma od igre.

Jučer navečer palim WOT i rekoh si hajde da iskoristim x5 bonus jer nisam igrao preko 24h.

krenem prvo s KV, prva partija x5 bonus, krenem s KV-3, prva partija x5 bonus, krenem s Stug III, prva partija x5 bonus, krenem s Wolverine, prva partija x5 bonus, krenem s SU-8, prva partija x5 bonus

i za kraj VK4502P, prva partija..ništa, druga..ništa, treća..ništa, četvrta..ništa, peta....ništa

odigravam zadnju šestu...ništa

i ljut gasim komp!

kad te nejde, nejde te....

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Koji me vrag tjerao da rano ujutro idem duplat arty... bljak {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.2.2012 8:04 (dasoo988).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mystik kaže...
Zaja kaže...

Ti stvarno misliš da će oni nešto promijenit na T30 u pozitivnom smislu?

A jok, neće. Nikad nisu, pa neće ni sad. Problem je bio i sa T110 kad su im ljudi davali informacije o tenku, kako to nije povijesno utemeljeno. S obzirom da je T30 trenutno povijesno utemeljen, za TD će mu morati nerfati traverse speed jer će inače biti OP a i neće biti povijesno utemeljen. Da ne bi možda 704 postala ugrožena u WRu.

Pattonu nisu i ne žele dati M47 hull, da ne bi postao OP, ali tu nije bitna povijesna utemeljenost. 

Iskreno se nadam dobroj promjeni. :)

Josip666 Hajdučko Srce
15 godina
neaktivan
World of Tanks

lol Ziga šta se uzbuđuješ tako. Meni je WOT nakon mase MMO-ova totalni chillout. ništa me ne ljuti, niti me živcira osim kad mi se neki moj debos odmah na startu zabije u track ili kad missam 100%-tni pogodak {#}..

ja jučer sa KV-om prvu partiju izbio 8 nubova i spljugam na kraju jer su protivnici uspjeli capati, zamisli sa kakvim sam debilima igrao lol. normalno iduću sam bio najlošiji tenk u partiji i na kraju pobjeda i dobio svega 2k od 5x xp-a..

kad god igram sa SU100 obavezno spljugam partiju, ne znam dali sam uklet, ali nas uvijek pregaze kako god odigram.

opet kad sve zbrojim i oduzmem ostavio sam puno više živaca na recimo aionu {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

AMX40 je stvarno najgori tenk ikada u igri.Ja sam ga elitao u 30 bitki.

Niti B1 nije daleko od toga. Teškaš sa 47 mm topom i brzinom kasnojesenske magle. Čista agonija i mazohizam. Ni ne siječam se da li sam išta ubio sa tim topom jače od TIII. Kao i kod patkice, dojam malo popravlja oklop.

13 godina
neaktivan
g12356 kaže...
sokre kaže...

Na Gw Panteru imam posadu na 100% i sva tri skila. Da li meni ostaju ti skilovi, ili ih moram pretrenirati na nove?

14 godina
mozes i ne moras.
13 godina
neaktivan
World of Tanks

b1 tesko smece necu se ni zamarat nego cu skupit free xp da ga prodem

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Koja je prednost elite tenka nad tenkom koji nema sve istrazeno ... i jel je ima uopste.
Konkretno mislim na kv3, imam istrazeno sve sem onog topa pored 122mm koji svakako necu koristiti jer koristim ovaj od 122m koji je bolji, jel se uopste isplati to istrazivati.

Sinoc sam konacno skupio xp za is, fali mi jos 400k i ide is:)
Mislio sam prebaciti posadu, posada je 100% i skil za popravke je 30 i nesto, kad prebacim za 20k po glavi koliko ce izgubiti?

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.2.2012 11:43 (Delta).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Pozdrav
Nakon opening cupa na ESL-u, slijedi 1v1 heavy tank cup u ponedjeljak 27.02.2012. u 21h
Očekujemo puno igrača jer je taj ladder najaktivniji.

Mečevi će se igrati po 10 minuta sa Tier 8 Heavy tenkovima.
Francuski tenkovi nisu dozvoljeni. Sav premium content je dozvoljen.
Igraju se mape sa gradovima, i to u određenim dijelovima mape ( pravila sa http://www.esl.eu/hr/wot/1on1/heavy_tanks/leagueinfo/ ).
Kup je Single Elimination BO1, dok su finale BO3.

Vijest, i potpuna pravila će biti naknadno objavljena.

Dozvoljeno je igrati samo igračima s prebivalištem u Hrvatskoj.
Prijaviti se možete na linku:
http://www.esl.eu/hr/wot/1on1/heavy_cup1/signup/

Nagrade će nadam se biti objavljene do kraja dana.

Nakon ovog kupa planiramo pokrenut seriju 7v7 kupova sa nagradama koji bi se igrali svaka 2 tjedna.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.2.2012 17:46 (Wasteful).

0 0 hvala 0
17 godina
Delta kaže...

Koja je prednost elite tenka nad tenkom koji nema sve istrazeno ... i jel je ima uopste.
Konkretno mislim na kv3, imam istrazeno sve sem onog topa pored 122mm koji svakako necu koristiti jer koristim ovaj od 122m koji je bolji, jel se uopste isplati to istrazivati.

Sinoc sam konacno skupio xp za is, fali mi jos 400k i ide is:)
Mislio sam prebaciti posadu, posada je 100% i skil za popravke je 30 i nesto, kad prebacim za 20k po glavi koliko ce izgubiti?

Elite tenk "grinda" expirence koji možeš konveritrati goldima u free exp ili ubrzati treniranje posade.

Ako prebacuješ, 100% postaje 90% posade s 20k po glavi ako se ne varam.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

100-tku istraženu na KV3 sam odmah montirao na IS-a jer je puno puno puno bolja od defaultnog IS-ovog topa.

Uz to ti može koristiti i za neke mediume.

Čak ja ne bih rekao da je nužno 122 bolja. Samo veći dmg ima.

100-tka zarađuje više para, preciznija je, ima bolji penetration i DPS.. iako ja i dalje koristim 122 lol

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

U zadnje vrijeme me sve češće zapaljuju, i obavezno da motor i municija na Tigeru odu. A prije dva dana u jednom matchu sam zapalio četvoricu(4!) i sve sa first shoot. Mislim WTF, da granata probije prednji oklop tenka i prođe kroz posadu ravno na motor i još usto se i zapali. GJ devs!

0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Ovisi koji tenk. np.  Type59 imaju naprijed motor.

0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Konačno posada u fulu.

M6A2E1 M6A2E1
Moj PC  
9 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Pa ovaj AMX 40 je definitivno najgori tenk koji sam vozio, Imam daleko najmanji postotak pobjeda ( samo 20 % ) nemozes pentrirat nista, i daleko je najsporiji. {#}

1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
francuzi do 5 tiera ... nisu nizasto, ako imas free eksp istrazi ih s njime, eto ja imam u garazi BDRilitakonekako i ARL44 ... nisu losi, ali slabi, visoki su i svako ih prvo gadja, a spori sto su ... uglavnom muka ziva, ali mi dobro zaradjuju, pored KV i KV-3 milina jedna, izgubio ili pobjedio s njima sam u plusu ... meni samo zato sluze, mozda kasnije budem isao na tier VII kod francuza li mislim da necu, jos mi malo fali kod rusa za IS-4 ... idem na to prvo, pa kad postane TierX tenk, biti ce to posao ...
17 godina
IS4 je ruski Mouse a ni nije T10. Kad postane T10 ima da na njemu imam prek 1k average xp.
15 godina
NEW_MAN kaže...
IS4 je ruski Mouse a ni nije T10. Kad postane T10 ima da na njemu imam prek 1k average xp.

Pa nece bit niceg novog na njemu osim +250-400HP-a.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice