World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.121.233
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: World of Tanks
Ziga kaže...

Ovaj KV je nevjerojatan, jednim hicem skinuo mi je 1950 HPa na VK4502P.... sigurno je imao granate punjene plutonijem {#}

vjerojatno lucky shot sa trolololo gunom :D

Pričam i serem bezveze
17 godina
The Unforgiven kaže...
Ziga kaže...

Ovaj KV je nevjerojatan, jednim hicem skinuo mi je 1950 HPa na VK4502P.... sigurno je imao granate punjene plutonijem {#}

Jelda? sigurno je imao 4-5 topova montiranih kao bubanj od revolvera i onda je samo radio paljbu :))

kako ljudi favoriziraju KV da je to nevjerojatno, a po mom ništa posebno, tenk koji mi se uopće nije svidio, niti mi je legao za gameplay.

KV je opasan samo kad si na minimumu s energijom a on ima trolololo gun gore inače..bušiš gdje stigneš

15 godina

KV je papica za T50 i AMX12,ja sam ih prosli vikend 5-6 sigurno ubio zbog spore kupole i tupih igraca.

17 godina
ivanoile kaže...

KV je papica za T50 i AMX12,ja sam ih prosli vikend 5-6 sigurno ubio zbog spore kupole i tupih igraca.

Pa treba znati igrati i to je cijela poanta priče ako želiš ovladati nekim tenkom.

Evo izgubili partiju ali sam preživio, 28 puta me pogodili. fajtao se protiv IS-4, E-75, Pantera, Tigera 1, VK3001P

1xIS-4 sam ubio, E-75 sam dropao na 25% i spasilo me cappanje nase baze a ostali su mi samo lak grebali :)

16 godina
ivanoile kaže...

Bilo šta nižeg tiera što je brže od KV.a ga može ubiti

13 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
Ziga kaže...

jesi usao na fejsu u nasu trolololo grupu? :)

Xc
15 godina

A moze i druge,sa T-50 nema tenka kojeg nemozes flankat.Taj tenk pobjedjuje sve tenkove koji imaju slabost na straznjici ili stranama.

U njemu nije vazno tuces li se protiv PzIV ili KV-a,tenk je prebrz za sve.

KV se moze pristojno branit protiv ostalih tenkova,samo sto dosta igraca okrece samo kupolu,a ne i trup.

13 godina
protjeran
World of Tanks

Samo kaj je problem što si rijetko kad u situaciji da si možeš priuštiti okretanje cijelog trupa...

A mi smo stranci u vlastitoj zemlji, zbog ljudskog šljama. Lijepa Naša silovana...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

BL10 na ISU-152 upravo namontiran.

Odigrano 5 testnih bitaka

Rezultati:

Brzina granate: (Warp 9000+) 10/10

Penetriranje: (4 E75-ice po minuti) 10/10

Šteta: (razvaljivanje dupeta svim tenkovima) 10/10

Dojam:

Random person: Can you shoot that tank?

*shoots gun*

Me: What tank? I don't see a tank there {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.2.2012 23:34 (Krešo91).
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Jučer sam malo gledao tech tree i zaključio da mi ne treba puno do KV-a  i one druge kupole, jer topove i motore vec imam istražene po drugoj liniji.

E, sad me zanima da li ce negdje biti objavljeno dan prije kada dolazi taj patch tako da grindam do onda, a ako bi mi falilo expa. koristio bi free exp. Da li mi se isplati uopče trošiti taj free exp na to?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hoss kaže...

Jučer sam malo gledao tech tree i zaključio da mi ne treba puno do KV-a  i one druge kupole, jer topove i motore vec imam istražene po drugoj liniji.

E, sad me zanima da li ce negdje biti objavljeno dan prije kada dolazi taj patch tako da grindam do onda, a ako bi mi falilo expa. koristio bi free exp. Da li mi se isplati uopče trošiti taj free exp na to?

Update ruske heavy linije ce tek u patchu 7.3, a sada se tek ocekuje 7.2, tako da imas vremena doci i do is7 bez trosenja free expa :-)

16 godina
World of Tanks

NEzaboravite da je danas 5x za prvi fight, 

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nine kaže...

jeli mi možete preporučiti nekakav mod za over target informacije tipa hp, naziv tenka itd.. vidio sam čak na nekim filmićima i oduzeti hp kako poleti prema gore kao u rpg-ovima.

probao sam par komada i svi mi krše igru {#}

anyone? {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Kako se prijavljuju team killeri? procedura.

Kako se okrece kamera oko tenka?

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
hoss kaže...

Kako se prijavljuju team killeri? procedura.

Kako se okrece kamera oko tenka?

U igri desni klik na njegovo ime,kasnije ideš na support i submit ticket.

Mišem.

SK crew
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Koju liniju td-a ganjati, koji imaju najjaci top, odnos steta/reload i preciznost gdje je najbolji.

U sustini kod td-a je top to sto vrijedi, nije bas tenk za jurcanje, zauzet poziciju i cekati zrtvu:)

Vidim da su misljenja dosta podjeljenja, svi hvale svoje, neko je zaklet za amere, jaki ali nisu pokretni al to nije ni bitno, neko za svabe kao pokretljivi i precizni a opet neko za ruse jer to su rusi i oni su najjaci:)

Volio bih cuti iskustva ljudi koji su igrali sa tim tenkovima po mogucnosti sa vise:)

Tnx

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
nine kaže...
nine kaže...

jeli mi možete preporučiti nekakav mod za over target informacije tipa hp, naziv tenka itd.. vidio sam čak na nekim filmićima i oduzeti hp kako poleti prema gore kao u rpg-ovima.

probao sam par komada i svi mi krše igru {#}

anyone? {#}

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/71558-say-s-complete-mod/page__st__60

overtargetmarkersi su u vehicle icon modu (imaš slike, ako ti se ne sviđaju uredi u OTM editoru, meni rade bez rušenja igre)

17 godina
Delta kaže...

Koju liniju td-a ganjati, koji imaju najjaci top, odnos steta/reload i preciznost gdje je najbolji.

U sustini kod td-a je top to sto vrijedi, nije bas tenk za jurcanje, zauzet poziciju i cekati zrtvu:)

Vidim da su misljenja dosta podjeljenja, svi hvale svoje, neko je zaklet za amere, jaki ali nisu pokretni al to nije ni bitno, neko za svabe kao pokretljivi i precizni a opet neko za ruse jer to su rusi i oni su najjaci:)

Volio bih cuti iskustva ljudi koji su igrali sa tim tenkovima po mogucnosti sa vise:)

Tnx

Ja sam do tiera 6 došao s švabama, tier 5 s amerima, a moj frend s rusima tier 5.

Njemački Stug III je odličan money maker, JagdPz IV poslije njega je smeće nad smećem kakvog nema.

Američki Wolverine je brzog topa, ali slabo štete radi.

zato ruski SU-85 rastura gdje stigne :)

13 godina
neaktivan
da ali wolwac ima 3s reload,a slugger i su-100 bih ja rekao su podjednaki
Xc
17 godina
World of Tanks

KV sa 107mm ubija!

No i dalje tu ostaje problem glomaznosti i tromosti.

Krenuo sam i onu liniju gdje su medium tenkovi istraživat polako.

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts while the stupid ones are full of confidence. - Charles Bukowski
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.2.2012 14:40 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo pronašao sam odličan i jako jednostavan OT marker

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
MrXleader kaže...
da ali wolwac ima 3s reload,a slugger i su-100 bih ja rekao su podjednaki

a što vrijedi reload od 3 sekunde kad me 1na1 sredi SU85 ? :)

trebao bi biti reload 1,5 sekundu, onda bi to bilo to :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Aj šta kenjate, cijela igra ima dobar balans....samo je MatchMaker od 7.0 u totalnom qrcu.

Maloprije odem frendu izgrindata AMX40 (patkica) za AMX 12t, prva bitka eto me u tier 6-7 bitci.  WTF!!??

Onda cijeli comunity sere o tome kako su francuzi OP (over powered). Ma pi.... materine su OP. Oni su samo brzi i imaju dosta jake topove. Oklop im nemoze tier 4 top odbijat.

Pa ja sam AMX 50 100 izyebao sa Stugom sa L70 (zadnji 75 mm).

Na kraju lik meni rage-a u chatu, a ja njemu: Well it's not my fault that your driving a papiermache tank....

Oba tima su legla od smijeha kad su to vidjeli {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.2.2012 15:00 (Krešo91).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
eh ziga moras njegovu brzinu i kupolu koristit :) ja sam tako lowe-a sa strane udarao
Xc
17 godina
neaktivan
Delta kaže...

Tnx

Idi na objecta 704 ako ti se zuri ili pricekaj novu americku liniju TD koju i ja cekam,izlazi u sljedecem patchu,dosta brzo.

Josip666 Hajdučko Srce
15 godina
World of Tanks

Da, dosta brzo, za mjesec i pol.

Kaj se tiče DPMa, Jagi je tu zakon, penetracija u rangu s ostalima, APCR tu radi malu razliku al čisto sumnjam da ćeš to koristiti.

Inače, 704 mi djeluje bolji, brži, okretniji, a ima i armor prilično podjednak uz dobar slope, za razliku od Jagija koji ima adekvatan armor samo na superstrukturi.

T95 ni ne pomišljaj, to je isključivo za mazohiste kao i ostatak Amera.
Iako ima dobar prednji armor, prespor za išta ozbiljnije. Osim ako se nađeš na gradskoj mapi.

Nova američka TD linija nije vrijedna spomena kad će krajnji TD biti T30. Okretnost koju sad ima možeš zaboravit, armor nema niti neće imati. Ostalo ništa značajno spram ostalih linija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
mystik kaže...

Da, dosta brzo, za mjesec i pol.

Kaj se tiče DPMa, Jagi je tu zakon, penetracija u rangu s ostalima, APCR tu radi malu razliku al čisto sumnjam da ćeš to koristiti.

Inače, 704 mi djeluje bolji, brži, okretniji, a ima i armor prilično podjednak uz dobar slope, za razliku od Jagija koji ima adekvatan armor samo na superstrukturi.

T95 ni ne pomišljaj, to je isključivo za mazohiste kao i ostatak Amera.
Iako ima dobar prednji armor, prespor za išta ozbiljnije. Osim ako se nađeš na gradskoj mapi.

Nova američka TD linija nije vrijedna spomena kad će krajnji TD biti T30. Okretnost koju sad ima možeš zaboravit, armor nema niti neće imati. Ostalo ništa značajno spram ostalih linija.

JT je najagilniji tier 9 TD. 

Meni je JT odlican, najprecizniji top, brzo puni. Samo sto te spotaju sa druge mape. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.2.2012 18:04 (dzan).
13 godina
World of Tanks

Veoma zanimljivo -Klik-

0 0 hvala 1
17 godina
World of Tanks

e sad lol tko/što/koga/čega odabrati!

hmm: When version 7.2 is released, you will receive the option of a “soft reset” at no additional charge. You will be able to reset the chosen skills for each crewman currently assigned to tanks or in your barracks.

znači kupovanje nekih jeftinih tenkova da bi mogli besplatno ostvariti reset?!?!

ako tko sazna info neka psota to, imam pune barake posada koje čekaju kakav novi tenk da se pretreniraju!

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.2.2012 19:42 (sokre).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice