World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.129.147
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Jučer aktivirao onaj kôd FREEHUGS i zaradio nekih 450k credits u par sati sa tier 5 (KV, Stug III, SU-85) i tier 6 (ARL 44) tenkovima.

Pa evo trollanje sa Stugom u "big boys" grupi na Himelu xD

KLIK

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.2.2012 17:14 (Krešo91).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Da li netko zna egzaktan datum izlaska novog patcha i da li je moguće da izgrindam t34 do patcha (sada imam t32 sve razvijeno samo jos 180000 exp za t34) ? Hvala

★★★★★ Ako sam ti pomogao stisni tipku PRIJAVI ★★★★★
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.2.2012 17:56 (0verlord).

0 0 hvala 0
14 godina
Re: World of Tanks
ja bih rekao da imas jos najmanje mjesec dana... tak da stignes i doT30.
14 godina
inace, egzaktnog datuma nema.

sry za double post, na mobu sam...
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Racunaj na to da ce ti 7.2 izaci sredinom ozujka, vjerojatno i kasnije. 7.3 prema tome bi trebao biti pocetkom svibnja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dedaa kaže...

Racunaj na to da ce ti 7.2 izaci sredinom ozujka, vjerojatno i kasnije. 7.3 prema tome bi trebao biti pocetkom svibnja.

Nitko nezna.Možda baš idući tren izađe test server.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
15 godina
neaktivan

http://imageshack.us/f/580/shot069p.jpg/

Fina partijica sa E50 :D

15 godina
g12356 kaže...
dedaa kaže...

Nitko nezna.Možda baš idući tren izađe test server.

Neće izaći svaki tren s obzirom da tek ovaj tjedan kreće supertest.

15 godina
smola3005 kaže...

smola3005 kaže...

dedaa kaže...

Znaci ima nade za t34 ako kupim premium?

★★★★★ Ako sam ti pomogao stisni tipku PRIJAVI ★★★★★
15 godina
neaktivan

Realno da, ja igram casual, i kad sam full upgrejdao T32, bez problem dnevno nabijem 20-30K exp za 3-4h igranja.

jos mi fali 30k do T34, i onda cu jos probat doci do T30, imam taman free XP za otkljucat sve na T-34, i onda samo grind.

jer plan je 7.2 u prvoj cevrtini 2012, znaci do kraja 3 mjeseca, a s obzirom da nisu jos digli ni ruski test server, ima jos barem 2-3 tjedna vremena minimalno!

P.S.

igram sa Premium accountom!!

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.2.2012 18:13 (Zmalamuth).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Nisam igrao s premiumom od zadnje akcije (oko Božića, ako se ne varam). Sad sam ukucao onaj kod za Valentinovo, već sam zaboravio kako je ugodno igrati s premiumom, ne moraš paziti na rasipanje granata, opuštenije ulaziš u fajtove, nisi toliko oprezan, drugim riječima puno veći gušt :) 

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
0verlord kaže...
smola3005 kaže...

smola3005 kaže...

dedaa kaže...

Znaci ima nade za t34 ako kupim premium?

Naravno.

Samo za g12356 

Lako se da zakljuciti izlazak finalnog patcha kad ovo nije ni test server.

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.2.2012 18:35 (dedaa).
14 godina
komadic informacije za sve vozace americkih heavija, ne znam dal itko prati americki wot forum, al uglavnom potvrdjeno je da ce buduci tier 10, T110E5, dobiti drugi oblik hull-a nego sto se vidi na do sada objavljenim slikama i snimkama doticnog tenka. sto je veoma pozitivno, jer su do sada namjeravali staviti isti hull kao i na M103, ali zahvaljujuci naporima americke zajednice igraca i jednom americkom vojnom strucnjaku, uvjerili su WG da modelira novi, bolji i povijesno tocan hull. necu sada u detalje zasto je novi oblik bolji, ali svakako dobra vijest :D
15 godina
Pendula kaže...

Da li postoji neko pravilo prednosti prolaza u igri? Ja se držim jednostavnog pravila desne strane u prometu ili jači ima prednost? Maloprije me tip izvrijeđao jer sam mu blokirao put, a uopće ne vidim razloga zašto bi imao prednost osim što je veći tier.

i ja sam puno razmisljal o tome i znam jako psovat i bit ljut ak se neko bahato ponasa

prvo ide arty,njega se pusta jer ak samo udari hevija ode mu gusjenica{#} pa si mozes mislit kaj taj igrac dozivljava da je ostecen a nije ni pocela partija a najcesce ce taj isti debil s hevijem zvat u pomoc help arty kill him,nato mu ja velim{#}

druga stvar je kad se scout ispred hevija uparkira na poziciju za kampanje i ostaje u grmlju{#}

naravno da pucam po takvima,jer wot je samo igra ali simulira zivot( nekad,neki vrlo nategnuti) i debilizam kaznjavam

kad vidim t-50 kak se skriva meni iza kv-a i snajpa,slijedi jedna vaspitna u motor{#}

ili kad arti rusha naprijed,pa ja bi ga upuco...al ajde nek scouta pa da bude neke koristi od takvog ponasanja,ionak ce ga tata natuc kad ga uhvati da mu klinac  igra na njegovom acc...{#}

nedavno ja u kv3, mapa sigfrid lajn (cita se zigfrid lain) idem po livadi i od utvrde do utvrde stanem i snajpam, roknem dvojicu

na pocetku me debil sa t34 85 bloka pa se dvaput zaleti u mene,i kad sam pushal on juri i puca i opet u mene se zaleti pa sam popiz****** i roknul ga  sa HE(100mm onda jos nisam imal 122) i odem naprijed pushat,nub je pucal po meni i fulaval me (zamislite idem naprijed,pucaju po meni od naprijed, s desnog flanka a debil od iza)

naravno bila je pobjeda i vidim u prosjeku da je mala kazna za napucavanje svojih,tak da ak neko izvodi gluposti odma ga roknem i jos prijavim za team damage

neki ljudi uce na tezi nacin{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.2.2012 20:46 (ED63).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

e ljudi... igrice je odlična.. rasturan.. :D ali imam jedan problem.. imam malo preveliki ping... ping mi je obično uvijek oko 80 - 140... jel zna netko kako smanjiti taj ping da mogu normalno igrati??

0 0 hvala 0
14 godina
RedFoo kaže...

e ljudi... igrice je odlična.. rasturan.. :D ali imam jedan problem.. imam malo preveliki ping... ping mi je obično uvijek oko 80 - 140... jel zna netko kako smanjiti taj ping da mogu normalno igrati??

Nikako torrent imat upaljen. I pazi da nisi slučajno na američkom serveru :D

13 godina
neaktivan
World of Tanks

cuda su moguca

hehe hehe
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
80-120(140) je normalan ping zato sto sve ide preko servera
13 godina
neaktivan
World of Tanks

full gold!! :DDDDD

10 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
stavi to u hall of fame
Xc
17 godina
DedicatedGamer kaže...

cuda su moguca

Hall of Fame

15 godina
DedicatedGamer kaže...
80-120(140) je normalan ping zato sto sve ide preko servera

Normalan ping je ispod 40. 

No zadnjih dana EU server doseže svoje limite pa se ponekad dešavaju čudne stvari.

13 godina
neaktivan
Ziga kaže...
DedicatedGamer kaže...

cuda su moguca

Hall of Fame

hebote skoro pa mi je skinuo prvo mjesto {#}

Xc
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja tek sad vidio da je ova igra free, kakva je igra?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

do tier VII po meni super a onda pocnes psovat i pazit da svaki metak pogodi ili ides u minus {#}

Xc
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Moraću probat, a jel to baš voziš tenka?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

neciji gameplay da si pogledas

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
World of Tanks

ali sada malo drukcije izgleda ovo sam na YT random nasao

Xc
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Baš se zakon čini, ko bi reko da je free. Super mi je što nije klasični RTS već baš voziš tenka. Budem probo igru. 

Vidim da na njihovoj stranici ima i torrent i direknto za skinut.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

koje sam ja hebene srece

nemrem vjerovat koju neobičnu bitku sam odigrao s IS-4... prvo dokrajčio T59, one shootao IS-4 (ammo rack valjda), opalio par puta mini mausa dok ga arty nije dokrajčila, rammao 1HP IS-7 i pritome ostao na 100%... zatim krenuo na T32 i pukla veza (#$%@&*ß!!!)i naravno dok sam se vratio arty me koknula

Draw
Battle: Erlenberg 16. veljače 2012. 16:10:47
Vehicle: IS-4
Experience received: 744
Credits received: 37.778
Battle Achievements: Kamikaze, Sniper

★★★★★☆
Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice