Jučer aktivirao onaj kôd FREEHUGS i zaradio nekih 450k credits u par sati sa tier 5 (KV, Stug III, SU-85) i tier 6 (ARL 44) tenkovima.
Pa evo trollanje sa Stugom u "big boys" grupi na Himelu xD
Jučer aktivirao onaj kôd FREEHUGS i zaradio nekih 450k credits u par sati sa tier 5 (KV, Stug III, SU-85) i tier 6 (ARL 44) tenkovima.
Pa evo trollanje sa Stugom u "big boys" grupi na Himelu xD
Da li netko zna egzaktan datum izlaska novog patcha i da li je moguće da izgrindam t34 do patcha (sada imam t32 sve razvijeno samo jos 180000 exp za t34) ? Hvala
Racunaj na to da ce ti 7.2 izaci sredinom ozujka, vjerojatno i kasnije. 7.3 prema tome bi trebao biti pocetkom svibnja.
Racunaj na to da ce ti 7.2 izaci sredinom ozujka, vjerojatno i kasnije. 7.3 prema tome bi trebao biti pocetkom svibnja.
Nitko nezna.Možda baš idući tren izađe test server.
Nitko nezna.Možda baš idući tren izađe test server.
Neće izaći svaki tren s obzirom da tek ovaj tjedan kreće supertest.
Znaci ima nade za t34 ako kupim premium?
Realno da, ja igram casual, i kad sam full upgrejdao T32, bez problem dnevno nabijem 20-30K exp za 3-4h igranja.
jos mi fali 30k do T34, i onda cu jos probat doci do T30, imam taman free XP za otkljucat sve na T-34, i onda samo grind.
jer plan je 7.2 u prvoj cevrtini 2012, znaci do kraja 3 mjeseca, a s obzirom da nisu jos digli ni ruski test server, ima jos barem 2-3 tjedna vremena minimalno!
P.S.
igram sa Premium accountom!!
Nisam igrao s premiumom od zadnje akcije (oko Božića, ako se ne varam). Sad sam ukucao onaj kod za Valentinovo, već sam zaboravio kako je ugodno igrati s premiumom, ne moraš paziti na rasipanje granata, opuštenije ulaziš u fajtove, nisi toliko oprezan, drugim riječima puno veći gušt :)
Znaci ima nade za t34 ako kupim premium?
Naravno.
Lako se da zakljuciti izlazak finalnog patcha kad ovo nije ni test server.
Da li postoji neko pravilo prednosti prolaza u igri? Ja se držim jednostavnog pravila desne strane u prometu ili jači ima prednost? Maloprije me tip izvrijeđao jer sam mu blokirao put, a uopće ne vidim razloga zašto bi imao prednost osim što je veći tier.
i ja sam puno razmisljal o tome i znam jako psovat i bit ljut ak se neko bahato ponasa
prvo ide arty,njega se pusta jer ak samo udari hevija ode mu gusjenica pa si mozes mislit kaj taj igrac dozivljava da je ostecen a nije ni pocela partija a najcesce ce taj isti debil s hevijem zvat u pomoc help arty kill him,nato mu ja velim
druga stvar je kad se scout ispred hevija uparkira na poziciju za kampanje i ostaje u grmlju
naravno da pucam po takvima,jer wot je samo igra ali simulira zivot( nekad,neki vrlo nategnuti) i debilizam kaznjavam
kad vidim t-50 kak se skriva meni iza kv-a i snajpa,slijedi jedna vaspitna u motor
ili kad arti rusha naprijed,pa ja bi ga upuco...al ajde nek scouta pa da bude neke koristi od takvog ponasanja,ionak ce ga tata natuc kad ga uhvati da mu klinac igra na njegovom acc...
nedavno ja u kv3, mapa sigfrid lajn (cita se zigfrid lain) idem po livadi i od utvrde do utvrde stanem i snajpam, roknem dvojicu
na pocetku me debil sa t34 85 bloka pa se dvaput zaleti u mene,i kad sam pushal on juri i puca i opet u mene se zaleti pa sam popiz****** i roknul ga sa HE(100mm onda jos nisam imal 122) i odem naprijed pushat,nub je pucal po meni i fulaval me (zamislite idem naprijed,pucaju po meni od naprijed, s desnog flanka a debil od iza)
naravno bila je pobjeda i vidim u prosjeku da je mala kazna za napucavanje svojih,tak da ak neko izvodi gluposti odma ga roknem i jos prijavim za team damage
neki ljudi uce na tezi nacin
e ljudi... igrice je odlična.. rasturan.. :D ali imam jedan problem.. imam malo preveliki ping... ping mi je obično uvijek oko 80 - 140... jel zna netko kako smanjiti taj ping da mogu normalno igrati??
e ljudi... igrice je odlična.. rasturan.. :D ali imam jedan problem.. imam malo preveliki ping... ping mi je obično uvijek oko 80 - 140... jel zna netko kako smanjiti taj ping da mogu normalno igrati??
Nikako torrent imat upaljen. I pazi da nisi slučajno na američkom serveru :D
cuda su moguca
Hall of Fame
Normalan ping je ispod 40.
No zadnjih dana EU server doseže svoje limite pa se ponekad dešavaju čudne stvari.
cuda su moguca
Hall of Fame
hebote skoro pa mi je skinuo prvo mjesto
Ja tek sad vidio da je ova igra free, kakva je igra?
do tier VII po meni super a onda pocnes psovat i pazit da svaki metak pogodi ili ides u minus
Moraću probat, a jel to baš voziš tenka?
ali sada malo drukcije izgleda ovo sam na YT random nasao
Baš se zakon čini, ko bi reko da je free. Super mi je što nije klasični RTS već baš voziš tenka. Budem probo igru.
Vidim da na njihovoj stranici ima i torrent i direknto za skinut.
koje sam ja hebene srece
nemrem vjerovat koju neobičnu bitku sam odigrao s IS-4... prvo dokrajčio T59, one shootao IS-4 (ammo rack valjda), opalio par puta mini mausa dok ga arty nije dokrajčila, rammao 1HP IS-7 i pritome ostao na 100%... zatim krenuo na T32 i pukla veza (#$%@&*ß!!!)i naravno dok sam se vratio arty me koknula
Draw
Battle: Erlenberg 16. veljače 2012. 16:10:47
Vehicle: IS-4
Experience received: 744
Credits received: 37.778
Battle Achievements: Kamikaze, Sniper