World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.411
|
čitano: 9.137.420
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
World of Tanks

Ja evo maloprije kupio IS-3 :) dobro dosao ovaj dan premiuma, s KVom i IS i KV-3 do 50k po partiji zaradim, cure pare ko blesave :)

Neki dan kad je bio u pol cijene IS kupio a sad u garazi IS-3, jos ga nisam provozao, cekam da skupim s IS i KV i KV-3 malo kredita pa da odam onaj najjaci motor i radio i top (neBL-9) stavim.

Evo da podjelim, Malinovka, maloprije, penjem se uzbrdo po desnoj strani, francuz spoto Type 59 (penje se on po ljevoj strani na brdo), ja stao nanisanio i opalio ... blow up ... jedan shoot ... spota on jos jednog Type 59 ... ja stao opet nanisanio i opalio ... blow up ... u roku 15sekundi iz dva shoota dva Type 59 pala i to jedna pored drugog, ko sardine ... ma milina jedna :)

Evo i slicice :)

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Pozz drustvo, vidim da ovdje ima dosta tenkista:)
Igram neko vrijeme, imam kv sa zis topom i najboljim komponentama, od jutros i posada 100%, tenk mi je bas gust igrati, nije najjaci ali je dosta jak, moze tuxi i vece tirove samo kad se mudro igra i nesrlja mu na nisan, vise i volim kad igram sa vecim, ostetim tenk i dobijem vise xp-a nego da sam mali roknuo:)
Imam jos kv3 u garazi, sad idem na kupolu pa na topove,  on jos nije full al nije los mada mi je kv drazi al ga grindam da dodem sto prije do vecih tirova da mogu igrati CW.
Planirao sam ici sa kv-a na artiljeriju takoder, treba nekih 120k xp, dosta je al nakupit ce se...
Trebao bi jos neki tenk dobar za skupljanje para, vidim pominjete premium tenkove, koji su to, jel oni kupljeni zlatom ili oni kojima je sve istrazeno, koji bi mi vi tenk jos preporucili da je zabavan i dobar za skupljanje para jer vidim da ce mi kasnije toga trebati masu da izdrzavam skupe tenkove vecih tiera.
Dosad sam na rusima al nije mi problem i neku drugu naciju poceti da bi dosao do dobrog tenka.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
World of Tanks

Ovako Delta, koliko sam ja vidio u igri, na starom acc sam imao M4 Sherman, PzIV, PzIII/IV, KV, KV-3, M6, VK3001(H), VK3601(P) i svi su zaradjivali jako dobro bez premiuma, s premiumom svi zaradjuju ... 64k mi je bio rekord u jednoj partiji, sad vise se nesjecam s kojim tenkom, ali je bitno sto vise stete nanjeti, ako kampas u pozadini dobices nesto kredita i eksp, ali nije to to ...

Premium tenkovi su oni koji se kupe za Zlato, a zlato kupis za prave novce ... Ovo kad sve istrazis na tenku on postane Elite, znaci da mozes birati da li ces da se iskustvo akumulira ili prebacuje u trening posade ...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Do kojeg lvl moze ici trening posade, kad je kraj ... sad imam 100% i poceo sam trenirati dodatni skil, uzeo sam na jednom pozar na ostalim popravke, jer me to najcesce zadesi kad pucaju po gusjenicama pa stojim nepomican dok me rokaju sa vise strana ...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks
Ljudi ajmo pomoć, počeo sam igrati i sad imam KV-a s 152 mm i sad mi govore o nekim HE granatama, sta su to i gdje ih kupiti ili vec sto.
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Crazy_dog kaže...
Ljudi ajmo pomoć, počeo sam igrati i sad imam KV-a s 152 mm i sad mi govore o nekim HE granatama, sta su to i gdje ih kupiti ili vec sto.

neigram baš igru i neznam gdje uzeti(vjerovatno neki 'store'), ali znam da je HE granata( iz CS 1.6) obićna ručna bomba.

Senilni cirkusni poremećeni majmun...
13 godina
neaktivan
World of Tanks

hahahaha, ručna bomba, a kralj si!! hahaha, nego te he bombe imas kupit gdje i obične kupuješ, samo pogledaj ispod, imaš premium i HE , premium se kupuju sa goldima, tj gold=real money, a he možeš kupi ko i obične

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Rekli su mi da te rade puno vecu stetu od obicnih granata!
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
13 godina
neaktivan
Crazy_dog kaže...

je na tenkovima otvorenog tipa kao ariljerije i par TD-ova nižih klasa ako se nevaram, i možda ponekom light tenku, takodjer to koristiš kad tenka nemožeš nikako penetrirati sa običnim granatama i inace dobar critical rade, oštećuje i bije posadu itd itd, ali u principu ih nećeš toliko puno koristiti

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.2.2012 12:12 (Gozz).
16 godina
neaktivan
Gozz kaže...
Crazy_dog kaže...

je na tenkovima otvorenog tipa kao ariljerije i par TD-ova nižih klasa ako se nevaram, i možda ponekom light tenku, takodjer to koristiš kad tenka nemožeš nikako penetrirati sa običnim granatama i inace dobar critical rade, oštećuje i bije posadu itd itd, ali u principu ih nećeš toliko puno koristiti

Znači moram imati i jedne i druge, e sad kako prebacujem sa obicnih na he.

13 godina
neaktivan
World of Tanks

obične ti stoje na broju 1 , a HE na 3 

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gozz kaže...

obične ti stoje na broju 1 , a HE na 3 

Hvala, budem probao, ako igras dodaj me na listu pa mozemo opaliti koji Platoon, jedino sam sirotinja i imam jedino KV od jacih.

13 godina
neaktivan
World of Tanks

{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nick mi je Kapetan Kuka.
16 godina
neaktivan

Svaki tier 5-6 tenk ti je "money maker" samo je stvar ukusa i koji ti vise pase. Ja sam osobno sa svakim francuzom bio u plusu (imam premium), ali mislim da i bez premiuma sa prosjecnom igrom mozes biti u plusu. Znao sam dobivat preko 100k kredita sto znaci bez premiuma 70k. Ja osobno sam isao med liniom na rusima i t34 i t34-85 su uboice od tenkova, a kasnije se mozes prebacit i na heavy liniju.

Kad stavljate skillove na posadu stavljajte svima isti jer se racuna prosjek cijele ekipe. Pretpostavljam da znate kako se prebavuje posada s tenka na tenk sa 100% na 100% bez golda.

16 godina
neaktivan
mun60s kaže...

Svaki tier 5-6 tenk ti je "money maker" samo je stvar ukusa i koji ti vise pase. Ja sam osobno sa svakim francuzom bio u plusu (imam premium), ali mislim da i bez premiuma sa prosjecnom igrom mozes biti u plusu. Znao sam dobivat preko 100k kredita sto znaci bez premiuma 70k. Ja osobno sam isao med liniom na rusima i t34 i t34-85 su uboice od tenkova, a kasnije se mozes prebacit i na heavy liniju.

Kad stavljate skillove na posadu stavljajte svima isti jer se racuna prosjek cijele ekipe. Pretpostavljam da znate kako se prebavuje posada s tenka na tenk sa 100% na 100% bez golda.

Ne, ali jos nemam posadu koja ima 100 %. E sad pitanje, sto savjetujes od boljih tenkova (destroyer ili heavy tenk) jer paralelno dizem heavy (rusi) i destroyere (nijemci). Rusi su mi za sad tier 5, a nijemci tier 4, ali uskoro su i oni 5.

16 godina
neaktivan

stug je dobar za lovu. Ruski TD su puno bolji. kv3 je trenutno predobar tier 6 tenk, ali ce u skoroj buducnosti postat tier 7. Sto se tice posade, kad dodje posada na 100% ne uznes skill nego ostavis onaj plusic i onda kad prebacujes ekipu i retrain-as postoji mogucnost da ti odmah bude na 100%. Ovisno kolko je exp skupilo. Sa 90%-100% treba cca 40k exp. Preporucam retrain sa lovom, ustedi se 10% na ekipi sto je jako puno. Sekondarni skillevi: prvi 0-100% treba cca 210k exp, dugi 420k, treci 840k.

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.2.2012 13:20 (mun60s).
16 godina
neaktivan
Nemam jos stug, trenutno sam na Hetzer-u sa 10,5 topom, ali mi ne fali jos puno za stug.
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Da li postoji neko pravilo prednosti prolaza u igri? Ja se držim jednostavnog pravila desne strane u prometu ili jači ima prednost? Maloprije me tip izvrijeđao jer sam mu blokirao put, a uopće ne vidim razloga zašto bi imao prednost osim što je veći tier.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja na takve stavri samo kazem liku F... O..

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.2.2012 14:39 (Crazy_dog).
17 godina
Pendula kaže...

Da li postoji neko pravilo prednosti prolaza u igri? Ja se držim jednostavnog pravila desne strane u prometu ili jači ima prednost? Maloprije me tip izvrijeđao jer sam mu blokirao put, a uopće ne vidim razloga zašto bi imao prednost osim što je veći tier.

Ja kad igram s manjim tierom propuštam jače tenkove. Dok igram s jačim tenkom, slabiji mene propuste i sve funkcionira bez greške.

najviše mrzim one koji optuže da kradeš pogotke..ma mrš mater ti j...m

14 godina
artije prve pustati, a onda pravilo jacega :)
17 godina
neaktivan

Nema tu krađe, ja ga načnem on dovrši i obrnuto. Koliko sam shvatio ionako bodove donosi stupanj štete. Valjda se zato i igra u timu.

13 godina
neaktivan
Da, demidz donosi EXP i lovu. A sto se tice prednosti arty i midijumi imaju prednost jer je najbitnije da oni zauzmu pozicije, pogotovu midijumi.
16 godina

Sporiji i tromiji imaju prednost, brzi nak zaobilaze...

17 godina
Pendula kaže...

Nema tu krađe, ja ga načnem on dovrši i obrnuto. Koliko sam shvatio ionako bodove donosi stupanj štete. Valjda se zato i igra u timu.

upravo tako, pa neću ja valjda tierom 9 dovršiti tier 5-6 tenk koji ima 10% HPa? pa više me košta granata nego zarada nakon što ga ubijem

Treba redovito mlatit po jakima uzduž i poprijeko, to nosi pare, akcija i akcija a ne kempanje Heavyem u bazi i dovršavanjem posla na daljinu

13 godina
neaktivan
Midijum mora zauzeti poziciju da bi teskasi mogli doci do nje, a ne da ih napucaju njihovi midijumi i mete arty dok dolaze do nje, to je veoma bitno na odredjenim mapama.
15 godina
World of Tanks

Prvo i osnovno pravilo je da se pusti artiljerija da zauzme poziciju.

Onda ovisno o mapi i onom kaj imaš u timu puštaš mediume(recimo Malinovka, Himmel na brdo; Mines na sredinu).Zatim bi bio red da prođu najjači/najbrži heavyji, da zauzmu pozicije za napucavanje.

Naravno da neće onda u tier 10 borbi lik sa ISom sebi uzet poziciju gdje je siguran od arty, dok pokraj njega stoji T30, neg će mu prepustit mjesto.

Isto tak, puštaš jače tenkove(Miš, 100tka, 4vorka, 7mica, 75ica, 4502P, T30, T34) prije i na prve linije i to ovakvim redoslijedom. T30 i T34 su prije svega second-line snage.

Inače, kaj se tiče krađe killova. Da ima toga i onda bi najrađe spucao liku koju granatu da se nauči pameti. Skrivaš se cijelo vrijeme iza mene, ja pušim šuteve, i onda kad spustim lika na 5%, onda ko frajer izletiš i opališ i sad si ti faca.

Nabijem takve kretene, a nema ih malo.

Mrzim i budale poput gore spomenutog ISa. Takvima bi isto opalio koju da se nauče pameti. 

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Killevi skoro pa nista ne znace, jedino malo vise exp-a. Ja molim da mi neko skine nekog tier 4-6 tenka sa 5% nego trosit 1000k kredita na neko malo djubre plus jos cekat reload. Kredite se dobiva iskljucivo damage-om sto se ubili 6 komada necete dobit extra kredita samo exp.  Jedino sto mrzim kad mi neko uzme 6. kill.

16 godina
World of Tanks

Kada ispalim šanžer s francuzom i kada neprijatleju ostane 5% apsolutno nikada ne zamjeram da mi netko ukrade kill. Je*o kilove kada se damage računa. 

3 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice