World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.504
|
čitano: 9.301.523
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks

Dal vam se ikada događa recimo da imate neprijateljski noob team,ali vi iz nekog razloga ostanete u obrani,pa kada skužite kakvi su noobovi neprijatelji ih je već pola umrlo pa na kraju ste razočarani što ste ih premalo pwnali a mogli ste više da ste znali koliki su neprijatelji noob-ovi?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
17 godina
nev75 kaže...

Neovisno o tom ROF-u francuzi su OP...

a POGOTOVO onaj mali 13-90..taj čuda radi..ima 1050 hp ja ga moram zveknut 3 puta sa mojim e50..

a on leti i leti i leti po mapi..pa ga ti pogodi..

Da to malo čudovište je op, uspio sam E75 ubiti s jednim šanžerom. 6 granata redovito zapale teškaša. Mada na Lorraine40t sljedi razočarenje. Skoro mi se neda s njim igrati. 

17 godina
World of Tanks

Danas sam nakon 6000 partija uninstalirao wot i odlucio sam napisati moj mali osvrt na cijelu igru. Znaci ovo sto cu napisati su moji cisto subjektivni dojmovi i daleko od toga da smatram da ste svi vi koji igrate ovako dozivili ovu igru.

Igrao sam samo sa Njemcima. Sve je bilo u redu, zabavno, igrivo, zanimljivo do tiera 9. Odlucio sam uzeti premium na mjesec dana. Na tieru 9 mi se igra toliko zgadila da ja to opisati ne mogu. Ne smatram da sam ja super igrac,mozda sam prosjecan, ali imam jednu kvalitetu, a ta je da znam na kojoj mapi di ici sa kojim tenkom!

Uglavnom za igru koja se temelji na random-u su za mene neke cinjenice jednostavno nevjerojatne i stvaraju mi mucninu. Npr. u 10 partija sa is7 na mojoj strani on ce u 6 odigrati katastrofalno lose (poginiti ce prvi ili drugi bez ucinka), 3 prosjecno i 1 odlicno, sto je sasvim u redu osim kad igra protiv mene. Tada statistika u 10 partija izgleda ovako u 5 partija ce odigrati odlicno, u 3 prosjecno i u 1 katastrofalno.

Prosjek za artiljeriju je jos vise za poluditi. U 10 partija moja artiljerija ce u 8 partija odigrati boze sacuvaj u 2 dobro, dok ce suparnicka artiljerija u 10 partija 6 odigrati odlicno, 2 prosjecno i 2 katastrofalno.

Ni sam ne mogu uopce zamisliti koliko sam poraza dozivio radi potpuno krivog rasporeda igraca na mapi koji iako su tier 8,9,10 uopce nemaju ideju di si na kojoj mapi najkorisniji sa svojom vrstom tenka. Takve debilane mene jednostavno sokiraju. Nije meni problem izgubiti od boljeg ili bolje momcadi, ali kad izgubim npr. na Himmelsdorfu jer je nas e100 odlucio ici na brdo, a ne u ulicu onda mi se zivot zgadi.

Zadnja primjedba koju cu navesti iako ih imam bar jos 10 je ta da kad god ja pucam iz bilo koje pozicije, na bilo kojoj mapi nema sanse da ja necu biti spotan dok ocito to nije kod drugih stvar, pogotovo kod ruskih tenkova. Navesti cu primjer sa Enska. Ja u e50 i dolazi is7 izmedu kuca i izlazi na ulicu. Udaljen je ravno 15 metara od mene. Ja ga primjetim u trenutku izlaska na ulicu, a u sljedecem trenutku on meni nestaje ispred ociju na 15 metara od mene i to na sredini ulice, nemojmo zaboraviti da se nije zaustavio nego je jednostavno nestao. Bas krasno.

Za kraj jedna opca primjedba.

Ja uopce ne mogu zamisliti kakvo govno od covika trebas biti da dopustis coviku koji ima premium racun da upada u minus nakon partije bez obzira kako igra. Ne kazem ja da na premiumu za lose partije treba dobijati ogromne novce ili novce opcenito, ali po meni nije nikako normalno da ja na premium racunu bez ikakvog problema budem poslije partije u kojoj sam unistio 3, spotao 4, ostetio 2, pobijedio i prezivio da budem u minusu, pa ako je to lose nema problema nek budem na cistoj 0, a ne 5000 u minusu!!!!!!

Opet kazem imam bar jos 10-ak primjedbi, ali mislim da je vec sad ovaj tekst daleko predugacak.

Toliko od mene. Signing off.... Sint1

11 0 hvala 1
13 godina
protjeran
World of Tanks

Imam KV-3, i fali mi 10k xp do IS-a.

Kaj će se desit s istraživanjem IS-a prelaskom trojke u tier VII?

A mi smo stranci u vlastitoj zemlji, zbog ljudskog šljama. Lijepa Naša silovana...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

bravo, bravo, bravo....

Ovo je pravi komentar na igru ..., igra je dobra, što više odlična, .. ali brate...nisu fer.

Ubijem 4 tenka, 3 spotam, 2 oštetim i budem 4500 u minusu s PREMIUM acc. Mislim stvarno!

Kupim tenk X Tier (Maus) umjesto da uživam u igri ja svaku drug partiju u minusu.

Nisam neki igrač al previše je previše.

3 0 hvala 0
17 godina
Ovakvih zbunjenih sa top tierima ima dosta, vjerojatno kupljeni acc ili se igra netko s tudeg acc..u svakom slucaju ja na pocetku pogledam gdje je tko i kuda ide, u slucaju ovakvih top tiera kad krenu kao tenikre opsujem (obavezno:P) i kazem kuda da idu dok tamo ne krenu. Ali naviknes se izbjegavati random docnije, top tier pa u TC/CW.
13 godina
protjeran
World of Tanks

Pozdrav svima, kupujem account sa dobrim tenkovima (tier VIII,IX,X) dajem do 800 kuna ( bitno je da ima nekog moneymakera)...

Ako ima netko da želi prodati neka mi se javi u privatne poruke, hvala!!!   {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Doxy_CRO kaže...

Imam KV-3, i fali mi 10k xp do IS-a.

Kaj će se desit s istraživanjem IS-a prelaskom trojke u tier VII?

Skupljaj XP, ako skupiš 80-90 prije patcha onda istraži IS-a. Pa onda opet grindaj dok ne skupiš 80-90k onda ćeš imati več za kv4. Makar će to biti za nekih dva mjeseca tako da možda možeš i IS-a istražiti odma. 

15 godina
neaktivan
World of Tanks

AMX 13 90 nije ni pod kojim slučajem OP.Frontalno ga probije ama baš svatki tenk u igri.

Arty ga oneshot kad hoće i gdje hoće.Top ima mizernu penetraciju od 170mm,te krajnji reload od 42+ sec.

On je T7 light koji ima MM gori od T8 mediuma,što je donekle fer,jer je dosta brz i okretan,te ima view range

od nevjerovatnih 460m.

Po meni je tenk balansiran.

Lorraine 40t.Tenk stock je jedan veliki LOOOOOOL.

Tek sam nabavio mu trackove i 90mm DCA45 pa je čist onak ok.

Sad idem prema motoru,pa ću ići na 100 SA 47.

WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Sint1 kaže...

....

arnoaut kaže...

....

Gledam malo šta pišu po wot forumima. Navodno je to gubljenje creditsa namjerno kako nebi svi igrali stalno najveće Tiere jer se i ovako ljudi žale na matchmaking ili jednostavno moraš bolje igrat. Makar ovo s pobjedom i gubljenjem creditsa ne kužim, valjda si puno skupe municije ispucao. No, ja sam još daleko od Tiera 8,9, a i čuvam si neke niže Tiere za igru.

15 godina

doxy imašovdje sve promjene/zamjene

daj si truda pa pročitaj... a kad kv-3 prijeđe u tier 7, IS ces morat istrazivat ili s KV-1S ili KV-13

★★★★★☆
15 godina

Evo novih TD-a sa kupolom na americkoj strani,cak ce stavit i T28 sa kupolom.

15 godina
World of Tanks

Konačno jedan hvale vrijedan update. 

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Najbolji tenkovi,najskuplji za odrzavanje. Da nije tako svi bi igrali samo njih dok recimo sa tier9 TD ja sam zaradujem,malo po malo u par dana sa 600k na milju i nesto,bez premiuma .

Josip666 Hajdučko Srce
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

lol igra me svakim danom sve više i više iznenadi. evo recimo danas sam uspio napraviti 0 dmg pogodak na T-50-2 rofl, ajde još i shvatim kad gađam pošten tenk ali to malo govno ima valjda manju kupolu od moje granate,

a ja svejedno nižem 0 dmg pogotke. btw spiz...io sam ga po sredini sa SU-152 i najačim topom. jedino da je otvorio polopac na kanti i da je granata prozujala kroz njega.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.2.2012 19:27 (sokre).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
sokre kaže...

lol igra me svakim danom sve više i više iznenadi. evo recimo danas sam uspio napraviti 0 dmg pogodak na T-50-2 rofl, ajde još i shvatim kad gađam pošten tenk ali to malo govno ima valjda manju kupolu od moje granate,

a ja svejedno nižem 0 dmg pogotke. btw spiz...io sam ga po sredini sa SU-152 i najačim topom. jedino da je otvorio polopac na kanti i da je granata prozujala kroz njega.

eto jedne price sa SU-152, koristim onaj najj 122 mm top i tako ja uso i fight sa IS-7 i reko nista ja cu popit jedan metak i stisnut se uz njega pa da ga blokam, i na neku foru, 6 puta ja "POPIO" metak ali 0 dmg, ovaj su mi se svidja jer puno je takvih sa prednje strane, is 7 je naravno zavrsio mrtav :) nisam ga ja ubio neg e-75 sa strane a lik mene gadjo hehe

16 godina
World of Tanks

Uspio sam izbrisati wot, bože fala ti, do tira x bi osjedio,

igra je dobra ali, monotonija, posebno kad te mm penisuje sa velikim tirom,

došao sam do tigera i is3 i rekao to je to, bouncam te....

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
World of Tanks

Odgovor nemogu nigdje naći.

Ako NE istražim IS, i OSTANE mi 43000 exp na KV-3, šta se događa s tim iskustvom?

Ili ako ISTRAŽIM IS, a NE kupim ga, šta se oept događa s potrošenim iskustvom? Hoće li mi bit otključani IS1/2?

A mi smo stranci u vlastitoj zemlji, zbog ljudskog šljama. Lijepa Naša silovana...

0 0 hvala 0
16 godina
Crisis888 kaže...

A šta vam smeta ako vas mm stavlja sa visokim tierom??

Ja nekad puno bolje partije odigram kad sam u donjem dijelu ljestvice.

Ako si prvi na tablici arty većinom gađa tebe. ako si prvi od tebe se očekuje da ideš naprijed i da radiš nekakvu razliku a onda lagano nahebeš.A ako si među zadnjima lagano se šlepaš iza velikih i radiš nered samo tako.Da ne spominjem da više dobijaš xp i para ako odigraš dobru partiju u bitci gdje si slabiji tenk.

Najteže partije su mi kada uzmem is7 iako sam npr jedini t10 u timu.

Koliko sam puta znao uništit velike tenkove tako što sam im došao iza leđa sa nekim t6 tenkom jer ekipa obično ide odma na one veće tenkove a tebe "puste" neko vrijeme

17 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
Crisis888 kaže...

A šta vam smeta ako vas mm stavlja sa visokim tierom??

Ja nekad puno bolje partije odigram kad sam u donjem dijelu ljestvice.

Ako si prvi na tablici arty većinom gađa tebe. ako si prvi od tebe se očekuje da ideš naprijed i da radiš nekakvu razliku a onda lagano nahebeš.A ako si među zadnjima lagano se šlepaš iza velikih i radiš nered samo tako.Da ne spominjem da više dobijaš xp i para ako odigraš dobru partiju u bitci gdje si slabiji tenk.

Najteže partije su mi kada uzmem is7 iako sam npr jedini t10 u timu.

Koliko sam puta znao uništit velike tenkove tako što sam im došao iza leđa sa nekim t6 tenkom jer ekipa obično ide odma na one veće tenkove a tebe "puste" neko vrijeme

Ima puno istine u tome što kažeš. Stvarno sam par bitki nakupio puno xp-a samo dovršavajući što su majstori s visokim tierom skoro dotukli. Ali dosta ljudi radi što i ja. Prvo gađa slabiji tenk jer protiv jačeg nema šanse. Tako uzme bar nešto xp-a prije nego pogine.

16 godina
neaktivan
nev75 kaže...

a POGOTOVO onaj mali 13-90..taj čuda radi..ima 1050 hp ja ga moram zveknut 3 puta sa mojim e50..

pa baš se i ne slažem. šaržersko punjenje je dugačko i samim francuzima odmaže ukoliko su usamljeni. idiotski MM me stavio na himmelsdorf i svojim pattonom se penjem na brdo. čekao me batchat ili kako se već zove i počne me udarati. prvim sam ga hicem sprijeda brutalno oštetio, a drugim hicem mu uzeo oko 410 HP-a. njegova dva hica su dingala, a kad je nastupio reload bio je u božjim rukama, tj. mojima. zapalio sam ga sa još tri pogotka. u paru sa drugim francuzom ili tenkom druge nacije su dobri, 1na1 su samo glineni golubovi. brzina im nije loša ali brži od njih je m7mt, t50 i ostali. uz uzastopno pucanje dobra osobina im je nizak profil i ništa drugo.

17 godina
protjeran
World of Tanks

Ma igra je odlicna neko vrijeme, evo i sam sam je igrao do prije pola mjesececa i prodao acc, sad krenio nanovo, igram francuze i ruse istovremeno, dosao do KVa, i sad znam zasto je vise necu igrati, sinoc, od deset partija u 8 sam najslabiji tenk u partiji bio, u 5 partija TierX najjaci, KV imam osnovni, bez dodataka ikakvih, ako dobijem 150exp po partiji, zakon, s HE ako napravim nekom 20dmg , zakon.

Igram i s ruskim T-28, odlican tenk, ali me baca u nebulozne partije, danas cu popodne kad uhvatim vremena opet probat, ali mi je obicno od 10partija najmanje 5partija da sam najslabiji u grupi, masu puta mene TierIV stavi s TierVIII tenkovima, pa ti pametno onda igraj, jedan shoot i gotov sam, ne pomaze ni na glavi da dubim.

Ali recimo s manjim Tierima druga prica, T-46, max TierV u partiji, to mogu i da sredim, nekako, killova kao u prici, po 5-6 po partiji mi je prosjek, najvise 8 dosada u ovih desetak dana. Njemacki MarderII isto imam, s njim ne zavrsi partija bez 3killa najmanje ...

Po meni igra je super za razbibrigu, ali zivciranje i neko taktiziranje nema svrhe, sad igramo WoT, uskoro cemo WoP (Planes), poslje njega WoS (Sea?!? :P) ...

1 0 hvala 0
17 godina
Doxy_CRO kaže...

Odgovor nemogu nigdje naći.

Ako NE istražim IS, i OSTANE mi 43000 exp na KV-3, šta se događa s tim iskustvom?

Ili ako ISTRAŽIM IS, a NE kupim ga, šta se oept događa s potrošenim iskustvom? Hoće li mi bit otključani IS1/2?

Ako istražiš IS-a on ostaje istražen ako ostaviš 43k iskustva na KV3 ono ti ostaje na KV3. Ukratko nagrindaj jedno 80k za KV4 i skupljaj pare dok ne dođe tako da instant skočiš na njega a ako stigneš skupi XP-a za IS-a. Tako sam ja napravio sada čekam samo patch

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Instalirao sam WoT i paceo igrati, zanima me s kojim je timom najbolje igrati, najvise volim brze tenkove.

[url=http://flertanje.com/]Chat[/url]

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
m4r1ju4n kaže...
nev75 kaže...

pa baš se i ne slažem. šaržersko punjenje je dugačko i samim francuzima odmaže ukoliko su usamljeni. idiotski MM me stavio na himmelsdorf i svojim pattonom se penjem na brdo. čekao me batchat ili kako se već zove i počne me udarati. prvim sam ga hicem sprijeda brutalno oštetio, a drugim hicem mu uzeo oko 410 HP-a. njegova dva hica su dingala, a kad je nastupio reload bio je u božjim rukama, tj. mojima. zapalio sam ga sa još tri pogotka. u paru sa drugim francuzom ili tenkom druge nacije su dobri, 1na1 su samo glineni golubovi. brzina im nije loša ali brži od njih je m7mt, t50 i ostali. uz uzastopno pucanje dobra osobina im je nizak profil i ništa drugo.

baš su u situacijama 1vs1 op (pogotovo batchat), dok općenito mislim da nisu op, već imaju svoje prednosti i mane kao i svi ostali tenkovi u igri. ti si očito imao sreće da si naletio na lošeg igrača koji je koristio auto aim (čim te uspio čak dvaput dingati) i koji je, nakon što je ispraznio bubanj, odlučio ostati kraj tebe. u rukama dobrog igrača, batchat sa 100mm topom je 1na1 sigurna smrt za skoro svakog non-francuskog tenka u igri.

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.2.2012 16:15 (badmotorfinger).
16 godina
neaktivan
World of Tanks: HUNT US DOWN

gdje treba postat screenshote za ovaj event

AMD---ATI
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Pozdrav svima igračima wot-a !!!

Evo ja cu da iznesem neka svoja stajališta ima dosta toga sto bih trebao citirat ali neda mi se pojedinacno odgovarat jer smatram da svatko tko igra i ujedno prati ovaj forum da ce naci i odgovore na svoja pitanja.Tokom pracenja ovog foruma uvidio sam dosta njih koji samo pametuju kukaju pa cak i mogu rec da se na neki neprimjeren nacin raspravljaju o svemu ma ljudi pa ovo je samo igra i ja licno je shvacam kao zabavu kako ce netko igrat i kako netko igra to je stvar njegove procjene mislim da nebi trebalo da se neki nazivaju kojekavim nesposobnjakovicima ili tako nekako no otom potom sada cu u nastavku iznjet neka svoja viđenja vezana za igru pa radi lakseg pregleda cu ih razdvajat po stavkama naravno to su moja viđenja i stajalista igre i igranaj ne ocekujem da ce se svi slozit samnom svatko ima pravo na svoje misljenje

1. isprika za pravopis Č ć š  , . itd neda mi se pazit na svaki detalj pa nisam vise u skoli da moram dobit ocjenu iz gramatike {#} 

2.kada sam poceo igrat citao sam na forumu da se nemoze bez premiuma doc ni do 7 ranga tenkova to nije istina ja sam bez  premiuma dosao tj docu za 2-3 dana do 9 ranga jeste da je lakse sa premiumom i to stoji ali moze se i bez njega puno vise partija odigranih i to je to

3.rekao bih nesto malo i o samim tenkovima kao odgovor na kukanja kako ih neki buse ko lude kako nekima nemogu nista itd ma to je sve stvar igranja ako se donekle zna gdje treba pogodit tenk tj gdje su mu slabe tacke i na koji nacin postavit svoj tenk da bas nebudes meta za napucavanje tim je igra laksa naravno svaki tenk ima svoje mane i prednosti ali sve to ovisi o nacinu igranja

4.ja licno igram samo sa rusima pa evo nesto o njima mozda nekom pomogne moje iskustvo sa njima u garazi imam KV KV3 i IS3 imao sam i t-50 i t-50-2 i IS-a prodao sam ih jer su mi trebale pare za is3 ali kada budem imao love opet cu ih kupiti jer su mi onako za brzu igru zakon malo projuris kroz neprijateljske redove dodjes do artiljerije i lagano ih ljustis naravno ako te nitko u međuvremenu nepogodi {#}sto se tice promjene ruske grane dodat cu sliku pa ako netko nezna kako ce izgledat imat ce priliku ovdje proucit kojim putem ce ici da ja sada tu netupim puno sa objasnjavanjima i da svako iskustvo na elitnim tenkovima npr kv ikv3 dobro ce doc za izucavanje narednih tenkova koji budu dosli sa novom ruskom linijom tenkova

5. moje iskustvo : KV odlican tenk spor ali sa 152mm ubitacan uvjek u plusu sa njim {#}

KV3 za svoj rang tenkova super brzi od kv-a 122mm busi i jace od sebe u minusu nikad u plusu ovisi kako sam odigrao najgore je kada je eventualno na nuli

IS e tu su vec nastupili određeni problemi 122mm dobar top ali ako izgubis a u borbi neuradis bas nesto puno pogodaka a ispucas granata za popravke i

granate znao sam biti u debelom minusu

T-50 i T-50-2 zanimljiva igra sa njima ali nije dovoljno samo otkrit neprijatelja treba i probat unistiti artiljeriju ali ja bas nisam ja sam samo jurio pa nek  ih

moja artiljerija gađa kod mene je sa njima bio sistem igre gas do daske {#}

IS3 strasan tenk sa topom 122mm BL-9 tu tek pocinje uzivanje u igri sa njime nekad + nekad - nekad na 0 ali kazem opet sve ovisi od samog mog igranja i 

sta sam uradio tokom borbe

S-51 artiljerija neznam jos nista o njemu imam ga istrazenog ali ne i kupljenog ali razgovarajuci sa deckima iz klana koji ga imaju kazu da je super tenk za 

zaradu 

I DA NAPOMENA UVJEK NAJVEĆI TOP NA TENKU JER JE TU I NAJBOLJI EFEKT IGRANJA BEZ OBZIRA NA SKUPE GRANATE {#}

6.bilo je jednom pitanje koliko trosi igranje on line pa ja imam flet i neobazirem se na potrosnju gb ali u svakom slucaju svaka on line igra trosi dosta i svatko moze svoju potrosnju provjerit KOD SVOJIH OPERATERA

7. MOGAO BI JA SADA JOS MNOGO TOGA ALI U OSNOVI SAM REKAO SVE U NEKOM KRACEM OBLIKU PA DA NEDUZIM VISE {#} 

VELIKI POZDRAV SVIMA !!!

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
badmotorfinger kaže...

baš su u situacijama 1vs1 op (pogotovo batchat), dok općenito mislim da nisu op, već imaju svoje prednosti i mane kao i svi ostali tenkovi u igri. ti si očito imao sreće da si naletio na lošeg igrača koji je koristio auto aim (čim te uspio čak dvaput dingati) i koji je, nakon što je ispraznio bubanj, odlučio ostati kraj tebe. u rukama dobrog igrača, batchat sa 100mm topom je 1na1 sigurna smrt za skoro svakog non-francuskog tenka u igri.

hm, nije mogao pobjeći, kretao se prilično sporo, vjerojatno sam mu oštetio motor. imam amx 13 75 i on je car nad nižim te ponekim tenkovima svoga tiera 1na1 ali rijetko sam u takvim situacijama.

17 godina
World of Tanks

predlažem da ako imate kolegu sa t-50-2 da vas prati, recimo napadaju vas sa ljeve strane on se postavi pokraj vas i zaštiti svojim tenkom, pošto lol svako malo na njemu se dobije 0 dmg. lol ili bolje mogao bi kružiti oko vas i presretati granate! pa što napraviše od igre evo i danas sa king tigerom nižem 0 dmg šuteve na t-50-2. manji mi porblem razvaliti  T9-T10 tenk nego tu kantu.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.2.2012 18:03 (sokre).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Francuz je trol ali žešči. Zato je uživancija s njim igrati (osim s Lorraine40t).  Treba imati samo živce s njim, pa kada ekipa počne spike francuska zna samo se povlačiti/predati, a ond sljedi emo rage nakom 6 granata koko su francuzi op.

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.2.2012 19:01 (Gajotres).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice