World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.298.229
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
pandza94 kaže...

IS-7  nije OP?

Ako IS-7 nije op,onda je T30 možemo slobodno staviti u TIX,zajedno s E-100 i Maus.

Dinguje sve,aposlutno većinu metaka frontalno,gdje čak i gold dinga u većini slučajeva.

Prije patcha Tiger je probijao IS-3 u tijelo bez ikakvog ciljanja i gađanja weakspotova,

sada Tiger II sa 225 penna probije svaki drugi metak kojeg uputi na IS-3.

T30 je prije patcha probijala IS-7 frontalno kad je htjela i gdje je htjela.

Sada gađat IS-7 frontalno?Ili su lud ili koristiš gold,ali opet imaš 50% šanse da ćeš ga

dingati.

IS-7 je OP i stvar riješena,svaka budala to zna od 7.0 patcha.

Object 261,704 i t-54 su prilagođeni za svoj tier i svoju namjenu,iako

su ruski tenkovi,pa je na njima još veći ding faktor.

tako reci im jbte.. pola ih se pravi pametno i da sve znaju a jos nisu ni usli u bitku protiv is-7 :) th. up :D

[IIMG]http://i52.tinypic.com/23th0dz.gif[/IMG]
14 godina
pandza94 kaže...

IS-7   nije OP?

Ako IS-7 nije op,onda je T30 možemo slobodno staviti u TIX,zajedno s E-100 i Maus.

Dinguje sve,aposlutno većinu metaka frontalno,gdje čak i gold dinga u većini slučajeva.

Prije patcha Tiger je probijao IS-3 u tijelo bez ikakvog ciljanja i gađanja weakspotova,

sada Tiger II sa 225 penna probije svaki drugi metak kojeg uputi na IS-3.

T30 je prije patcha probijala IS-7 frontalno kad je htjela i gdje je htjela.

Sada gađat IS-7 frontalno?Ili su lud ili koristiš gold,ali opet imaš 50% šanse da ćeš ga

dingati.

IS-7 je OP i stvar riješena,svaka budala to zna od 7.0 patcha.

Object 261,704 i t-54 su prilagođeni za svoj tier i svoju namjenu,iako

su ruski tenkovi,pa je na njima još veći ding faktor.

Ne bih se složio da je 50% da ćeš dingati, većina šuteva sa T30 koja ide u front armor IS7 prolazi, pod uvjetom da je dovoljno blizu da možeš naciljati kak se spada... Ali sa daljine, slažem se da su šanse 50-50... Mene više kod sedmice (makar još i više kod IS4, pošto ih više ima u random borbama) nerviraju O% crit hitovi u bok. Tj, kolko mi kažu kolege koje voze IS4, nema ni criticala, niti štete...

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Prije sa T30 gotovo nikad nisam dingao IS-7.

Gotovo nikad.

Sada?LOOOL

WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
pandza94 kaže...

Prije sa T30 gotovo nikad nisam dingao IS-7.

Gotovo nikad.

Sada?LOOOL

da jbt.. bilo gdje da opalis prolazi sem kupole .. a sad :O moram nisanit hah

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Odkad sam nabavio premium stvarno sam počeo premalo ciljati s T30.

Ne brinem se za granate lool :D

WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Izzy kaže...

Eh, da i bit niti jedne, pa ni ove igre nije doći do najjačih, nego je bit zabaviti se.

Onda da preformuliram svoju recenicu... Meni je zabavnije i zanimljivije proci sve misije, proci kampanju, doci do najjacih, ovladati igrom nego igrati bezveze...

★★★★★☆
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ako su rusi OP, zasto ne igrate sa njima?

Sada sam u trening sobi napucavao IS-7 sa T30, 150m udaljenost.

Ako je IS-7 okrenut tacno prema vama, probiti se moze samo lower hull ili ako se pogodi sto je tesko onaj trougao ispod topa.

Ako je malo nakosen, u blizu stranu front armora se probije uvijek.

Ako facehug-a vrh kupole se probija.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.1.2012 17:02 (dzan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dzan kaže...

Ako su rusi OP, zasto ne igrate sa njima?

Sada sam u trening sobi napucavao IS-7 sa T30, 150m udaljenost.

Ako je IS-7 okrenut tacno prema vama, probiti se moze samo lower hull ili ako se pogodi sto je tesko onaj trougao ispod topa.

Ako je malo nakosen, u blizu stranu front armora se probije uvjek.

Ako facehug-a vrh kupole se probija.

sta imam igrat sa tenkom koji je OP*? onda uzmem T30 pa iz baze ne izadjem ubiju me, sto ce mi to? 

da da na treningu al u bitci je skroz drugacije S: nikad nemas is7 tako jedan na jedan :S a i kad ga ufatis on se vrti nenormalno ako zna igrati taj sto vozi imalo .. 

na treningu dobices is7 1 na 1 al u bitci vidjeces koliko dingujes.. 5sec dok nanisanis 16-18 sec da napunis.. znaci on tebe 2x po 500-600 dok ti njega jednom 600max. frontalno.. :S

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Dinguje i ono sto treba i ono sto ne treba.Naviknes se...

Josip666 Hajdučko Srce
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Jaoooo...danas sam dingao liku u T30 sa Isu-152{#}  izaso pred njega, opalim ga prvi, skinem ga na 58%, on mene rokne i DING (tu me opali arty ostanem na mozda 20%) sapucam ga ja jos jednom i neko s ledja i lik ostane na 1% samo je rekao idem sad prodat tenk {#}

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

imam pitanje ekipa:

dal da istrazim 122 na kv3 ili da prvo uzmem is,sad sam na nekih 30k expa

mislio sam na is stavit 100mm dok ne istrazim kupolu i tada je tezina takva da oupce nemoram gusjenice uzimat,a mogu stavit top i kupolu

a do tad bi sa expima sa kv3 istrazio 122 da sto prije dodjem do is-4

i da zanima me jel su dodatni skilovi aktivni ako posada nije na 100% primary skill,tj dal tad rade camo,repair...

thx

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ED63 kaže...

imam pitanje ekipa:

dal da istrazim 122 na kv3 ili da prvo uzmem is,sad sam na nekih 30k expa

mislio sam na is stavit 100mm dok ne istrazim kupolu i tada je tezina takva da oupce nemoram gusjenice uzimat,a mogu stavit top i kupolu

a do tad bi sa expima sa kv3 istrazio 122 da sto prije dodjem do is-4

i da zanima me jel su dodatni skilovi aktivni ako posada nije na 100% primary skill,tj dal tad rade camo,repair...

thx

122mm ima preskupe granate 1000 i kusur kredita je jedna, naspram best buy 107mm topa, granate kostaju ~4 puta manje

ovo za posadu..pitas ako si pretrenirao posadu pa si na jednom tenku imao 100% crew + camouflage npr na 25% i onda na novom tenku imas npr 90% crew..

dodatni skilovi su aktvni tek kad opet posada ima 100% expirencea.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.1.2012 22:12 (Ziga).
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Rade, zašto ne bi. Samo ne rastu dok primarni ne digneš na 100% ponovno.

Što se tiče 122mm, ja sam ga prvo istražio. Po meni se isplati istražit sve što ti može zatrebat kasnije prije nego prijeđeš na sljedeći tier. 100mm je dobar, ali mi je nekako za tier VII heavya slab. Kao što je netko na WoT forumu napisao, ti si heavy tenk, trebaš probijat obranu i da ostali bježe kad udaraš, 100mm je medium top. Naravno, ako misliš sa IS igrat kao heavy medium, možda ti 122 ni ne treba na početku. Ovisi o stilu igre.

EDIT: Ziga, odakle ti da ne rade?

http://wiki.worldoftanks.eu/Crew

If a crew member's primary qualification percentage drops due to retraining for a different vehicle, all new experience earned will go toward the primary qualification until it reaches 100% again. However, any secondary specialization will not drop and will remain in effect.

potpisujem se
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.1.2012 22:25 (h51ph).

1 0 hvala 1
17 godina
h51ph kaže...

Rade, zašto ne bi. Samo ne rastu dok primarni ne digneš na 100% ponovno.

Što se tiče 122mm, ja sam ga prvo istražio. Po meni se isplati istražit sve što ti može zatrebat kasnije prije nego prijeđeš na sljedeći tier. 100mm je dobar, ali mi je nekako za tier VII heavya slab. Kao što je netko na WoT forumu napisao, ti si heavy tenk, trebaš probijat obranu i da ostali bježe kad udaraš, 100mm je medium top. Naravno, ako misliš sa IS igrat kao heavy medium, možda ti 122 ni ne treba na početku. Ovisi o stilu igre.

EDIT: Ziga, odakle ti da ne rade?

http://wiki.worldoftanks.eu/Crew

If a crew member's primary qualification percentage drops due to retraining for a different vehicle, all new experience earned will go toward the primary qualification until it reaches 100% again. However, any secondary specialization will not drop and will remain in effect.

Istina, krivo sam se izrazio, rade ali ne rastu . Hvala na ispravci

16 godina
neaktivan
World of Tanks

CW borba sa OP rusima {#}

Top Gun i Confederate medalja. Bez premiuma.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.1.2012 0:02 (dzan).
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

pozz ekipa....drago mi je da vidim da ima nas tenkista :D

ovako imam jedan problem.....iz zajebancije sam malo krenuo sa artiljerijom igrat.....i tu su krenuli problemi......

pise ljepo da se treba stisnut shift da bi se uslo u artillery mode.....al nece mi

tiscem ko manijak al jednostavno mi ne zeli ciljat

jel mozda znadete u cemu je problem???

sniper only
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zippo_bj kaže...

pozz ekipa....drago mi je da vidim da ima nas tenkista :D

ovako imam jedan problem.....iz zajebancije sam malo krenuo sa artiljerijom igrat.....i tu su krenuli problemi......

pise ljepo da se treba stisnut shift da bi se uslo u artillery mode.....al nece mi

tiscem ko manijak al jednostavno mi ne zeli ciljat

jel mozda znadete u cemu je problem???

nabindaj na drugo slovo (Q po meni jer mi je najblize) ili reinstaliraj

13 godina
protjeran
World of Tanks

Omfg...ovaj Tiger P je magnet za granate....Tier IV ga buši bez problema.

Koji fail....kolko vremena i experienca potrošio na njega...užas.

A mi smo stranci u vlastitoj zemlji, zbog ljudskog šljama. Lijepa Naša silovana...

0 6 hvala 0
17 godina
Doxy_CRO kaže...

To nije istina, Tiger 1 se buši bez problema. a Tigera P ne može tier 4 probušit sprijeda

Radi se o odličnom tenku za svoj tier.

14 godina
neaktivan
Doxy_CRO kaže...

da nisi pogresnog tigra uzeo :r

16 godina
neaktivan
World of Tanks
Ljudi ajmo pomoć, skupio sam neke pare pa me sad zanima dali se isplati uzeti PzKpfw III/IV ili za te pare ima nesto bolje.
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crazy_dog kaže...
Ljudi ajmo pomoć, skupio sam neke pare pa me sad zanima dali se isplati uzeti PzKpfw III/IV ili za te pare ima nesto bolje.

a kaj bi ti drugo kupil?pa imaš još koji tenk da ti je istražen ili samo taj?ako imaš samo taj tenk istražen onda ti se odgovor nameće sam od sebe.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
17 godina
neaktivan
Crazy_dog kaže...

PZ IV je puuno bolji, jos kada stavis 75mm L70 probija i tigra od naprijed bez problema. Imam sa njim 500 odigranih partija i svakako preporucujem {#}

16 godina
neaktivan
Ajgor kaže...
Crazy_dog kaže...

PZ IV je puuno bolji, jos kada stavis 75mm L70 probija i tigra od naprijed bez problema. Imam sa njim 500 odigranih partija i svakako preporucujem {#}

Samo sto je IV puno skuplji, a imam istrazenog jos onog rusa za tu lovu.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
13 godina
neaktivan
World of Tanks

uzmi ga sa njim mozes prec i na haubice ja sam imao oba 2 ovaj ti je brzi dok je Pz IV sporiji ali sve ovisi o tvom stilu igre

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Ziga kaže...
Doxy_CRO kaže...

To nije istina, Tiger 1 se buši bez problema. a Tigera P ne može tier 4 probušit sprijeda

Radi se o odličnom tenku za svoj tier.

Jesi siguran da ne moze? U prednji armor nece da moze ali zato u commander mu prolazi svaka a bogami commander ima da se vidi sa jako velike udaljenosti pa ga ne mozes promasiti. Svaki tenk moze da se busi samo mu treba znati slabe tacke.

14 godina
neaktivan
Ma ja sam igrao sa nijemcima do vk 3001 i na se razočarao, jedino što su brzi,, sad imam kv-3 i grindam prema IS-u.
Od nijemaca imam samo grill...
13 godina
protjeran
World of Tanks

Kupio sam si šugavi T-50, i trolam high tier stoku po neprijateljskoj bazi :D

A mi smo stranci u vlastitoj zemlji, zbog ljudskog šljama. Lijepa Naša silovana...

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Crazy_dog kaže...

možda bi miš bil bolji

14 godina
neaktivan
World of Tanks

ovog Juru nagovaram da uđe u klan pa nikak neće

3 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice