Dali se mogu prodati oni default tenkovi koje dobiješ kad kreneš igrati!
sve se može prodati, tenkovi, moduli, equipment, granate
Dali se mogu prodati oni default tenkovi koje dobiješ kad kreneš igrati!
sve se može prodati, tenkovi, moduli, equipment, granate
To da su ruski tenkovi najjači baš i ne drži vodu! Evo ja imam i ruske i njemačke tenkove i recimo IS (VII) se po meni ne može mjeriti s Tigrom (P) (VII), a s udaljenosti raste i još više prednost Tigra nad IS-om. Isto tako taj Tigar (P) može nabiti i IS-a 3 (VIII).
A kod srednjih tenkova je također slična situacija, evo recimo VK 3601(H) (VI) pojede T-34-85 (VI) i također se bez problema može sukobiti sa T-43 (VII). Tu također vrijedi pravilo da sa udaljenosti između ta 2 tenka raste prednost njemačkog. U oba slučaja (i kod teških i kod srednjih) je riječ o skroz unaprijeđenim tenkovima.
A vodič se ne treba ni gledati toliko, barem ja nisam.
Ako si ih nadogradio onda se mogu i za više od 0 kredita prodat.
To da su ruski tenkovi najjači baš i ne drži vodu! Evo ja imam i ruske i njemačke tenkove i recimo IS (VII) se po meni ne može mjeriti s Tigrom (P) (VII), a s udaljenosti raste i još više prednost Tigra nad IS-om. Isto tako taj Tigar (P) može nabiti i IS-a 3 (VIII).
A kod srednjih tenkova je također slična situacija, evo recimo VK 3601(H) (VI) pojede T-34-85 (VI) i također se bez problema može sukobiti sa T-43 (VII). Tu također vrijedi pravilo da sa udaljenosti između ta 2 tenka raste prednost njemačkog. U oba slučaja (i kod teških i kod srednjih) je riječ o skroz unaprijeđenim tenkovima.
Ovisi o kojem se tieru radi,kakva si vrsta igrača,koliko je koji tenk nadograđen...
ma vidi se da nemas vise od 1-2k borbi :D
Ruski tenkovi NISU OP. Jedino su KV i KV-3 OP, zbog topova kojim imaju pristup. Svaki tenk ima svoje prednosti i mane, i u razlicitim situacijama drugi tenk je "OP".
IS-7 je poslije patcha postao puno tvrđi, ali on opet bounca samo ako je okrenut tacno prema vama.
T-54 vise nije ni najokretniji ni najbrzi medium. Bat Chatillon 25t je i okretniji i brzi i bolji top ima. T-54 ima najskuplju municiju za najmanji avg dmg (1260 kredita, za 320 avg dmg).
Obj.704 ima odlican alpha, ali puni 5 sekundi sporije nego JagdTiger i puno se sporije okrece. Uz to preciznost i brzina shella je mnogo veca kod JT. Sa zlatnom municijom JT ima najvecu prosjecnu probojnost u igri.
Obj.261 je mnogo agilniji od ostalih T8 artiljerija, najbrze puni, najprecizniji je ali radi najmanji dmg.
Sve ima svoju ulogu.
ma vidi se da nemas vise od 1-2k borbi :D
Samo za tebe.
statistika ništa ne govori, tako da gledanje koliko netko ima bitaka je bezveze
Evo ja imam nekih 2k borbi i imam više iskustva (ne ono što dobijem za istraživat nego pravog iskustva u igri) nego jedan "clan buddy" koji ima preko 5k borbi, dan danas lik ne zna di su weak spotovi na nekim tier 7+ tenkovima
Tako da ako ćemo o broju borbi, to je sasvim nebitno ako ne pratiš kako se neprijateljski tenk ponaša....
i jedva imas jedan tier8 ... ja s 200 bitki vise vec tier 10 istrazio
WHO GIVES A FUCK! -_-"
On igra kako on želi, tko si ti da mu govoriš kako će on igrat.
Pusti ga, nek radi po svojem
Arty party again,i još mapa ko stvorena za njih
Idiotizam matchmakera opet na djelu......
Aj makar ste pobijedili, ja kad god igram s toliko artyja uvijek najjače artyje odma sjebu T-50-2 ili AMX 12t
Malo sam razočaran francuzima. Ovaj autoload koliko je prednost toliko je i minus. A armor kao da nema(amx50 100).Buše me svi bez obzira pod kojim kutem i gdje.
Evo sad me sa nekih 400m probušio onaj pzna govno ili kako već(light tenk).
Ameri imaju slabo tijelo ali im je barem kupola dobra pa ako se namjestiš dobro dingaju te dok ovdje moš stat kak oš probušen si.
Trebao sam free xp potrošit na e50 a ne na francuze
Što mi govori da naveliko koristiš premium. Ja igram za svoj gušt i ne želim se mučiti sa tenkovima ranga 9 ili više jer ni ovoga nije lako održavati.
Ruski tenkovi NISU OP. Jedino su KV i KV-3 OP, zbog topova kojim imaju pristup. Svaki tenk ima svoje prednosti i mane, i u razlicitim situacijama drugi tenk je "OP".
IS-7 je poslije patcha postao puno tvrđi, ali on opet bounca samo ako je okrenut tacno prema vama.
T-54 vise nije ni najokretniji ni najbrzi medium. Bat Chatillon 25t je i okretniji i brzi i bolji top ima. T-54 ima najskuplju municiju za najmanji avg dmg (1260 kredita, za 320 avg dmg).
Obj.704 ima odlican alpha, ali puni 5 sekundi sporije nego JagdTiger i puno se sporije okrece. Uz to preciznost i brzina shella je mnogo veca kod JT. Sa zlatnom municijom JT ima najvecu prosjecnu probojnost u igri.
Obj.261 je mnogo agilniji od ostalih T8 artiljerija, najbrze puni, najprecizniji je ali radi najmanji dmg.
Sve ima svoju ulogu.
Ma sta nisu jesi ti normalan :S
odigraj borbi i borbi pa tek onda mozes pricat o tome.. imas 1k borbi i pricas nesta lol , rusi su prejaki preprejaki -.- rus ti se okrene sa strane onda pravo dinganje, DOBRO JE KAD GA UFATIS SA PRIJEDA jer onda busis ako znas gdje gadjat. al sa strane nigdje hitboxa nijednog ;)
Sve ima svoju ulogu.
Ma sta nisu jesi ti normalan :S
odigraj borbi i borbi pa tek onda mozes pricat o tome.. imas 1k borbi i pricas nesta lol , rusi su prejaki preprejaki -.- rus ti se okrene sa strane onda pravo dinganje, DOBRO JE KAD GA UFATIS SA PRIJEDA jer onda busis ako znas gdje gadjat. al sa strane nigdje hitboxa nijednog ;)
@Krešo91 - sry al očito nisam bio prisutan kad su se ovakvi bahati odgovori vratili u modu zajedno s usutkavanjem tuđih misljenja po forumu
dakle da te uputimo u razgovor i damo priliku da s razlogom bahato odgovaras
čovjek je rekao da ruski tenkovi nisu najjači, s čim se slažem, ali je isto tako napričao puno gluposti (npr. da tigar p moze nabit IS-3) zbog čega ga je infy poistovjetio s početnikom koji ima 1-2k borbi pa zato baljezga i daje loše usporedbe ko da nema pravog iskustva u igri... na što je on slavodobitno pokazao da ima 4,2k bitki... a ja sam mu želio dočarat da se i nema baš s cim hvalit, broj bitki mu nis ne znaci kad mu je najjaci tenk tier 8, a ja sa samo 200 bitki sam dogurao puno dalje...
i di sam ja njemu rekao kako treba igrat... nek igra kako hoce ali ak dodje na forum pisat usporedbe nek pripazi kaj pise s takvim iskustvom...
Što mi govori da naveliko koristiš premium. Ja igram za svoj gušt i ne želim se mučiti sa tenkovima ranga 9 ili više jer ni ovoga nije lako održavati.
što mi govori ponovo da nemaš pojma... premium sam koristio sve skupa 10 dana od 10 promo kodova i ako je bilo za koji special... i kad probas koja je uzivancija igrat s tier10 topom onda slobodno pričaj kak je to mučenje tebi... jer upravo to me smeta, napriča se tu ovo ono ko npr. da je tesko odrzavat tenkove visokog tiera i onda neki samo s loltraktorom igraju, ne kuze da je bit igre doci do najjacih... a za to se nemora igrat ni arty ni imat premium... razvijas neku medium granu usput i zarađuješ, mozda jos nesto s KV, stug ili PZIV odigras i nis drugo
To što ti imaš tier 10 ne znači da znaš i igrati.
To što ti imaš tier 10 ne znači da znaš i igrati.
(y)
haha kao prvo nemam tier 10
a kao drugo slažem se al o kojem znanju ti pričaš... uključiti mozak malo? to kaj nitko to baš ne preferira u random bitkama ne zaci da je to znanje
jednom naučiš di se gađa, upoznas tenkove, mape, dalje je sve ostalo samo iskustvo...
@Krešo91 - sry al očito nisam bio prisutan kad su se ovakvi bahati odgovori vratili u modu zajedno s usutkavanjem tuđih misljenja po forumu
čovjek je rekao da ruski tenkovi nisu najjači, s čim se slažem, ali je isto tako napričao puno gluposti (npr. da tigar p moze nabit IS-3) zbog čega ga je infy poistovjetio s početnikom koji ima 1-2k borbi pa zato baljezga i daje loše usporedbe ko da nema pravog iskustva u igri... na što je on slavodobitno pokazao da ima 4,2k bitki... a ja sam mu želio dočarat da se i nema baš s cim hvalit, broj bitki mu nis ne znaci kad mu je najjaci tenk tier 8, a ja sa samo 200 bitki sam dogurao puno dalje...
i di sam ja njemu rekao kako treba igrat... nek igra kako hoce ali ak dodje na forum pisat usporedbe nek pripazi kaj pise s takvim iskustvom...
što mi govori ponovo da nemaš pojma... premium sam koristio sve skupa 10 dana od 10 promo kodova i ako je bilo za koji special... i kad probas koja je uzivancija igrat s tier10 topom onda slobodno pričaj kak je to mučenje tebi... jer upravo to me smeta, napriča se tu ovo ono ko npr. da je tesko odrzavat tenkove visokog tiera i onda neki samo s loltraktorom igraju, ne kuze da je bit igre doci do najjacih... a za to se nemora igrat ni arty ni imat premium... razvijas neku medium granu usput i zarađuješ, mozda jos nesto s KV, stug ili PZIV odigras i nis drugo
Rekao je tigar p može nabit IS a ne IS3. Nauči čitat pa onda pametuj!
sry
Rekao je tigar p može nabit IS a ne IS3. Nauči čitat pa onda pametuj!
Ja ću overklokirati svoju T30 ko Mato svog Baotiana da mi puca ko Francuz i da nosim 300 granata s sobom.
Što ću ti ja kada nemaš tog tenka (Tigar (P)) pa ne znaš kakav je, ali samo ću reći da se meni taj IS-3 uopće nije svidio kada sam igrao s njim na testnom serveru. I itekako Tigar (P) može nabiti tog IS-a 3, doduše nisam rekao da ga može uništiti, ali ga može pristojno oštetiti kada se suoče 1 na 1.
Broj bitaka znači nešto, evo primjerice iz mog broja bitaka (i normalno, ako se pogledaju tenkovi koje imam) se može zaključiti to da se nisam skoncentrirao na jednu granu, nego sam "šarao" i po drugim granama i nacijama. Npr., prvo sam došao do T-43 (i otključao T-44, ali ga nisam kupio), pa sam onda odlučio ići do ruske teške linije i tu sam dogurao do IS-a, pa sam se i tu zasitio, onda sam išao putem njemačke srednje linije tenkova gdje sam došao do VK 3601(H) i otključao VK 3002DB (ne i kupio), pa mi je tada i to dosadilo i odlučio sam doći do Tigra (P) jer sam čuo da je odličan (što se kasnije i pokazalo). A kada sam otključao VK 4502 (P) Ausf. A odlučio sam da je vrijeme da napokon prijeđem na level 8 i kupio ga (sada je skroz unaprijeđen) i usput mogu reći da je vrlo dobar. Što znači da bih došao do tenka ranga 9 ili 10 da nisam toliko šarao po drugim nacijama i linijama.
I zbog toga ću reći da nemam što pripaziti što pišem jer to su moja zapažanja i dojmovi temeljeni na 4 200 bitaka (što istina, nije puno). I što ja mogu ako se ne slažeš s tim? Jednostavno me nije briga.
Eh, da i bit niti jedne, pa ni ove igre nije doći do najjačih, nego je bit zabaviti se.
Sve ima svoju ulogu.
Pozdrav svima, ovaj post me je zainteresovao pa sam morao da se registrujem da odogovrim na ovo.
Pa kao prvo IS-7 imam vec duze vreme i mogu reci da je kanta kao sto je i bio pre update, da su ga vratili kao sto je bio u beti e onda bi se moglo reci da je IS-7 inferiorna masina a ovako samo jedan kanta.
Za T-54 ne mogu puno da kazem jer sam tek na KV-1S i idem u tom pravcu prema T-54.
E sada dolazimo do onog bitnog dela, pa sto se tice Object 704 i JagdTigar mogu samo reci da su oba TD na svoj nacin dobri a evo i zasto:
JgTigar ima tu prednost sto je visi pa moze iza svake gradske prepreke da stane i da puca ali opet mu je to i mana jer ga svi vide i buse ga ko sir, od zadnjeg update JgTigar je postao neprecizan i dosta cesto dinguje, onda kamuflaza na JgTigru ne radi kao ni oklopljena optika pa je samim TD corav da neprijatelja vidis tek onda kada skoro naletis na njega a tada je vec kasno, to sto JgTigar brze puni je samo prednost ali mu to slabo koristi kada je dzek pot koliko ce stete da nanese i da nece da dinguje od neprijatelja dok vas kogod da pogodi busi vas, a sto se tice zlatne municije pa ja sam na KV-a stavio zlatnu municiju i urnisao Maus a da nece jedan TD da siluje sve tenkove.
E sada Object 704 - TD je mnogo brzi nego JgTigar mislim na ravnom, uz neko brdo kada se penju tu su oba TD na istom... mana mu je sto dosta duze puni od JT ali opet kada sa BL10 zdrmate neprijatelja nije mu dobro i odmah pali rikverc brzinu i majka bezanija u prvi zaklon ali zato uvek znate i mozete da racunate na BL10 da ce da napravi full dmg a problem s BL10 je taj sto kada ste u full zumu da svaka granata masi ili je guta pa tako da se mora gadjati ne u full zumu i sve je uredu. Onda kamuflaza na rusima radi perfektno i bas sam na malinovci probao gore na brdu kod crkve da stanem sa Obj 704 i da snajpam niko me ne vidi dok na to isto mesto kada stanem sa JgTigar me vide preko pola mape naravno u oba puta nema skauta u blizini da bi me otkrili.
Oba tenka ne posedujem ali moj kolega koji je prestao ovu igru da igra pa povremeno udjem na njegov racun da se malo izivljavam sa tim tenkdestrojerima dok ih kod sebe ne istrazim a ne treba mi jos puno.
IS-7 nije OP?
Ako IS-7 nije op,onda je T30 možemo slobodno staviti u TIX,zajedno s E-100 i Maus.
Dinguje sve,aposlutno većinu metaka frontalno,gdje čak i gold dinga u većini slučajeva.
Prije patcha Tiger je probijao IS-3 u tijelo bez ikakvog ciljanja i gađanja weakspotova,
sada Tiger II sa 225 penna probije svaki drugi metak kojeg uputi na IS-3.
T30 je prije patcha probijala IS-7 frontalno kad je htjela i gdje je htjela.
Sada gađat IS-7 frontalno?Ili su lud ili koristiš gold,ali opet imaš 50% šanse da ćeš ga
dingati.
IS-7 je OP i stvar riješena,svaka budala to zna od 7.0 patcha.
Object 261,704 i t-54 su prilagođeni za svoj tier i svoju namjenu,iako
su ruski tenkovi,pa je na njima još veći ding faktor.
Pazi IS-7 je sada isti kao sto je bio i pre peca a ti ako mislis da je drugacije ocigledno da nailazis na nobove koji te gadjaju u istome pa ne mogu da te probiju ili si ti u drugom tenku pa gadjas is-7 pa ne mozes da ga probijes ali ja ti kazem da taj tenk nije nista promenjen nego sto je bio pre peca 0.7.0. Ja ga sa VK4502 (P) Ausf. A gadjam od napred i probijem ga a da ga necu probiti sa T30 kojeg isto imam u garazi. Jedonostavno treba znati gde gadjati i to je to.
Ali ako ti mislis da je tenk op ok ti misli i dalje tako a ja cu svoje misljenje da zadrzim za sebe jer imam oba tenka u garazi i za oba kazem da su kante.
Za igru su mi mnogo zabavniji E-75 i IS-4 nego IS-7 i T30. Ali ok svako ima pravo na svoje misljenje ovo je bilo moje i sa njime ne mora niko da se slozi.
IS7 nije isti kao prije peča jer su i samo rekli da su ga mjenjali.Pogotovo prednji oklop.
IS7 nije neprobojiv odnaprijed jer ga ja probijam sa svojim IS7 a danas sam ga probio i sa amx50 100(čisto sumnjam da t30 ima slabiji top).Samo treba znat gdje ga gađat.Neki dan sam igrao protiv e75 prsa u prsa i lik me svaki put probio u isto mjesto.Očito čovjek zna gdje treba gađat.
I već mi je pomalo muka od igrača koji kukaju svaki put kad partija krene. Šteta što se nemože chat ugasit barem prvu minutu dok se debili ispucaju sa svojim žalopojkama
Malo sam razočaran francuzima. Ovaj autoload koliko je prednost toliko je i minus. A armor kao da nema(amx50 100).Buše me svi bez obzira pod kojim kutem i gdje.
Evo sad me sa nekih 400m probušio onaj pzna govno ili kako već(light tenk).
Ameri imaju slabo tijelo ali im je barem kupola dobra pa ako se namjestiš dobro dingaju te dok ovdje moš stat kak oš probušen si.
Trebao sam free xp potrošit na e50 a ne na francuze
Meni su sjeli ko budali šamar :) na ovaj drugi tree gdje su mediumi na kraju i skroz sam oduševljen. Mada ako si na otvorenom i ne ubiješ nekog s autoleoaderom ona si bogin definitivno. Doduše s E50 počinješ uživati tek sa zadnjim gunom i motorom