World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.394
|
čitano: 9.069.850
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Nabavio sam si top od is7 i stavio ga na is4, trebaju mi savjeti kako probijati tierX tenkove, pa Vas molim savjet za:

is7

E100

Maus

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
BIPS kaže...

Nabavio sam si top od is7 i stavio ga na is4, trebaju mi savjeti kako probijati tierX tenkove, pa Vas molim savjet za:

is7

E100

Maus

IS7 - 

Maus -  

E-100 - 

RHCP
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Mi moze netko odgovoriti na pitanje??

Koji top na T-34?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
JozicA kaže...
Berko kaže...

Cool!! Daj mi kontakt od tog lika!! Ako sam dobro skužio (a jesam ili je krivo napisano), ja dam 75€, a on mi pokloni još 25€!! I normalno da ga svi hvale, kad poklanja 25% iznosa... Eh, da je barem više takvih dobročinitelja na svijetu...

Ja sam ga jednom bio kontaktirao, ali nisam s njime trgovao (nije mi trebalo), evo link na njegov profil pa ga priupitaj, neznam da li jos prodaje

http://www.bug.hr/forum/user/flamestick/41486.aspx

A si ti siguran da nije obrnuto? Da ti platiš 100€, a on ti uzme gold za 75€, a sebi ostavi 25€? Jer, ovako on gubi novce, tj. poklanja ti 25% vrijednosti paketa golda... Što, ruku na srce, nema smisla, osim ako lik ima viška love, pa nezna kako bi ju drugačije potrošio....

http://dejankober.com/ Tweeter: http://twitter.com/#!/koberko
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Prljav stol pa mi mis zapinje i faljivam sa objectom,pa kaze mala ja cu ti ocistit stol lol

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YslbNYHvqUw

Josip666 One Shoot Panzer
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
Rodić kaže...

Mi moze netko odgovoriti na pitanje??

Koji top na T-34?

Zis 4, al ne treba ga istražit za idući tenk, pa je po meni bolje istražit samo ono najnužnije i brzo dalje :D

17 godina
protjeran
Berko kaže...

A si ti siguran da nije obrnuto? Da ti platiš 100€, a on ti uzme gold za 75€, a sebi ostavi 25€? Jer, ovako on gubi novce, tj. poklanja ti 25% vrijednosti paketa golda... Što, ruku na srce, nema smisla, osim ako lik ima viška love, pa nezna kako bi ju drugačije potrošio....

pa znam sto pisem, da li jos tako radi nebih znao, ali tip je na taj nacin trgovao, kakva je racunica njemu bila nebih znao, imate njegov profil pa ga pripitajte da li jos prodaje ...

15 godina
World of Tanks
12 typova prvi put da vidim
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sheeva kaže...

Evo ti još kineza :) :)

*** nisam ovlašten da dajem potpis ***
15 godina
miller1985 kaže...
Sheeva kaže...

Evo ti još kineza :) :)

ali mi smo pobjedili haha

ma ludilo ovi premium tenki svAKI NOOB ga ima :D

17 godina
protjeran
World of Tanks

:) a jos i svi Premium tenkovi :)

ma takav je dan, kad oce onda oce, a kad nece, ne pomaze ni molitva tada ...

Evo danasnji popodne, klimavo, malo oce malo nece, s Tigrom(P) jedno 10 fajtova nas razguzili do bola, neznam jel do mene ili do suigraca, al izginismo svi u roku 3min ... i tako 10tak partija

al nakon toga je krenilo, sve kad se poslozi, sad samo pare zgrcem i rokam okolo i to s razlicitim tenkovima i sve prvi fajtovi :) a s malim 3601(P) dobio PanterII 1vs1, razbuco sam ga ko beba zvecku, sve sam pogadjao, 4puta me bounco, mislim da je tip poludio ...

ala volim Premium ...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
JozicA kaže...
Berko kaže...

pa znam sto pisem, da li jos tako radi nebih znao, ali tip je na taj nacin trgovao, kakva je racunica njemu bila nebih znao, imate njegov profil pa ga pripitajte da li jos prodaje ...

računica je jednostavna, barem ako je ono što mislim kad sam igrao nekada Mafia Wars na FB-u :)

dakle i tu se moglo uplaćivat pare za Reward Poene (što su u tenkovima goldi), slična je bila šema - ti frajeru uplatiš 70$ on ti kupi za 100$... svi smo se i mi pitali koji k... šta je on neki dida mraz pa poklanja... :) zapravo ti većina takvih frajera uplaćuje kreditnim karticama (mostly ukradenim) dakle njega ne košta ništa - a tvojih 70 dolara/eura ili čega već mu je čista zarada... bio je jedan dečko što je igrao Mafiu i kupovao preko njega, u dva navrata je kupio mislim prvi put 50$, drugi put 100$ - kasnije mu je account bio suspendiran na neko vrijeme budući da se ustvrdilo da je pri kupnji tih Reward poena korištena ukradena kreditna kartica....

sad, neznam da li je i to u ovom slučaju isto... pretpostavljam da lik tako radi, jer kažem takvih je kasnije tipova na Mafiji bilo pun k.... pogotovo azijata i gle čuda - balkanaca :) doslovno su na svakom forumu bile hrpa takvih 'oglasa'...

također jedna od opcija je bila i jeftina kupovina preko 'third-partyja', samo ne znam da li toga ima i u WoT-u

U mad bro?
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.12.2011 19:23 (U-MAD).
14 godina
World of Tanks

jeah

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

koje smeće od igre lol . sa 3 metra i 10 šuteva nisam sa is3 uspio probiti vk3601h lol.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
sokre kaže...

koje smeće od igre lol . sa 3 metra i 10 šuteva nisam sa is3 uspio probiti vk3601h lol.

Jucer bl10 okida ko lud,danas sam imao masu dingova.Is7 dinguje pogodak u stranu lol,t34,t29 i takve gluposti.

15 godina
neaktivan
Veco97 kaže...

IS7 - 

Maus -  

E-100 - 

Ima tko link od ovog sniper nisana?? Trazio sam i trazio ali nisam naso nigdje.

Hvala.

BF3:nick: =XII=Teo_HR WoT nick:SnowMan_Cro
13 godina
neaktivan
BAD_BOY01 kaže...
Veco97 kaže...

IS7 - 

Maus -  

E-100 - 

Ima tko link od ovog sniper nisana?? Trazio sam i trazio ali nisam naso nigdje.

Hvala.

Mislim da je ovo http://mirtankov.net/crosshairs/4219-pricelu-dlya-world-of-tanks.html

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Pozdrav svima,igram vec 2 dana WoT i baš mi je zakon igrica.Uglavnom može mala pomoć za početnike npr, koji tenkovi su bolji i koji tenk kupiti,kak da se bolje snađem na mapi,kako dobiti više exp i love...neki dobri trikovi itd. Hvala {#}

počeo sam igrat s amerima,a sada nešt čitam koji su bolje izjednačeni i nez s kojima bi igrao, http://images.afrika-hq.com/?di=7SML

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Marinach kaže...

Pozdrav svima,igram vec 2 dana WoT i baš mi je zakon igrica.Uglavnom može mala pomoć za početnike npr, koji tenkovi su bolji i koji tenk kupiti,kak da se bolje snađem na mapi,kako dobiti više exp i love...neki dobri trikovi itd. Hvala {#}

počeo sam igrat s amerima,a sada nešt čitam koji su bolje izjednačeni i nez s kojima bi igrao, http://images.afrika-hq.com/?di=7SML

RUSSIA RULES!!!! Preporucujem da igras s rusima ili njemcima a mozes krenut sa obadvoje ;) tvoj izbor.

BF3:nick: =XII=Teo_HR WoT nick:SnowMan_Cro
13 godina
neaktivan
Marinach kaže...

ja sam krenuo na amere,pa vidio da frendu ide fora sa nijemcima pa sam krenuo i ja otiso na ruse da dobijem slot kada mijenjaju KV,a sada opet amere grindam jer ce T34 postat premium i jos mi fali oko 50 000 xp do njega tako da grind se nastavlja i nastavlja a ja ne stajem dok nemam sve zadnje tenkove moguce u garazi jer sam ti ja neki ovisni kolekcionar WWII (i malo nakon ali to je cjepidlacenje)tj. barem onih tenkova za koje ne treba gold{#}{#}

Xc
15 godina
World of Tanks

Djele besplatni tenk za novu godinu!

LiNK!

Moj PC  
1 0 hvala 3
15 godina
lmutak kaže...

Djele besplatni tenk za novu godinu!

LiNK!

Already did that. :P

Sad treba čekat onaj update da dobijemo 2 KV-a {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja neznam gdje da uzmem invite/bonus kod

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.12.2011 2:31 (Marinach).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Marinach kaže...

e moras onda hitno kod okuliste ... ili ginekologa ...

15 godina
neaktivan
Marinach kaže...

Bonus kod ti je: NEWYEAR

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Pobjeda!

Bitka: Karelija 31. prosinca 2011. 3:02:39

Vozilo: VK4502 (P) Ausf. B

Dobijeno iskustva: 5.252 (x2 za prvu pobjedu svakog dana)

Dobijeno kredita: 99.078

Dostignuća u borbi: Čelični zid, Najbolji tenkista, Boelterova medalja, Strijelac

105 L/68 nemam 128 L/55!
Ostanem sam u bazi,ispred mene mrtav Type 59.Dolazi na mene Tiger II na full hp-u te Jagdtiger na 1200hp.Jagd me gadja s ulaza,ali mu olupina smeta.
Tiger II me napade,ja rotiram trup te popijem metak od Jagdtiger.Ubijem Tiger II,ostane mi 70 hp-a,a JT stoji tamo na 1200HP.Okrenem guzicu,koju sakrijem iza Typea 59,te samo kupolom u JagdTigera.
Skinem ga tako bez da me dirne.
Što ovo nisam snimao....

WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Jooooooooojjj..... dajte pazite ovaj fail od partije!

www.dejankober.com/download/20111231_0417_ussr-T_50_2_prohorovka.rar

- ovo je snimka bitke; skinite file i pokrenite ga sa WOT; desni klik -> open -> select program from list
- na win7 morate prije toga stavit da se wot pokreće sa admin pravima da bi radilo

- i moguće je da od prve neće raditi (meni obično pokrene snimku iz drugog pokušaja)

Ovo je trebala bit pobjeda samo takva....

Ja sam još dobro prošao... Al moglo je i bolje, da je bila pobjeda...

Battle: Prokhorovka 31. prosinca 2011. 4:17:11
Vehicle: T-50-2
Experience received: 916
Credits received: 41.526

http://dejankober.com/ Tweeter: http://twitter.com/#!/koberko
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
pandza94 kaže...

Pobjeda!

Bitka: Karelija 31. prosinca 2011. 3:02:39

Vozilo: VK4502 (P) Ausf. B

Dobijeno iskustva: 5.252 (x2 za prvu pobjedu svakog dana)

Dobijeno kredita: 99.078

Dostignuća u borbi: Čelični zid, Najbolji tenkista, Boelterova medalja, Strijelac

105 L/68 nemam 128 L/55!
Ostanem sam u bazi,ispred mene mrtav Type 59.Dolazi na mene Tiger II na full hp-u te Jagdtiger na 1200hp.Jagd me gadja s ulaza,ali mu olupina smeta.
Tiger II me napade,ja rotiram trup te popijem metak od Jagdtiger.Ubijem Tiger II,ostane mi 70 hp-a,a JT stoji tamo na 1200HP.Okrenem guzicu,koju sakrijem iza Typea 59,te samo kupolom u JagdTigera.
Skinem ga tako bez da me dirne.
Što ovo nisam snimao....

Njubare,oni su najsladi.Inace bi te pokidali za sekund.

15 godina
World of Tanks

Victory!
Battle: Fjords 31. prosinca 2011. 11:15:23
Vehicle: T-44
Experience received: 1.502 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 13.014  
Victory!
Battle: Fjords 31. prosinca 2011. 11:15:23
Vehicle: T-44
Experience received: 1.502 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 13.014
Battle Achievements: Sharpshooter

sta reci? -.- ne opce nisu pokvarili zaradu, jest x2 al znaci da bi dobio 750exp i dobio 13 tisuca kredita a popravak je 11k + municija 1k + repair kit 3k
i jos k tome sam stock -.-
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Marinach kaže...

Ja bih rekao:

Njemački TD,Heavy, Arty

Ruski Heavy i Arty

Američki Medsi

RHCP
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice