Nabavio sam si top od is7 i stavio ga na is4, trebaju mi savjeti kako probijati tierX tenkove, pa Vas molim savjet za:
is7
E100
Maus
Nabavio sam si top od is7 i stavio ga na is4, trebaju mi savjeti kako probijati tierX tenkove, pa Vas molim savjet za:
is7
E100
Maus
Mi moze netko odgovoriti na pitanje??
Koji top na T-34?
Cool!! Daj mi kontakt od tog lika!! Ako sam dobro skužio (a jesam ili je krivo napisano), ja dam 75€, a on mi pokloni još 25€!! I normalno da ga svi hvale, kad poklanja 25% iznosa... Eh, da je barem više takvih dobročinitelja na svijetu...
Ja sam ga jednom bio kontaktirao, ali nisam s njime trgovao (nije mi trebalo), evo link na njegov profil pa ga priupitaj, neznam da li jos prodaje
http://www.bug.hr/forum/user/flamestick/41486.aspx
A si ti siguran da nije obrnuto? Da ti platiš 100€, a on ti uzme gold za 75€, a sebi ostavi 25€? Jer, ovako on gubi novce, tj. poklanja ti 25% vrijednosti paketa golda... Što, ruku na srce, nema smisla, osim ako lik ima viška love, pa nezna kako bi ju drugačije potrošio....
Prljav stol pa mi mis zapinje i faljivam sa objectom,pa kaze mala ja cu ti ocistit stol lol
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YslbNYHvqUw
Mi moze netko odgovoriti na pitanje??
Koji top na T-34?
Zis 4, al ne treba ga istražit za idući tenk, pa je po meni bolje istražit samo ono najnužnije i brzo dalje :D
A si ti siguran da nije obrnuto? Da ti platiš 100€, a on ti uzme gold za 75€, a sebi ostavi 25€? Jer, ovako on gubi novce, tj. poklanja ti 25% vrijednosti paketa golda... Što, ruku na srce, nema smisla, osim ako lik ima viška love, pa nezna kako bi ju drugačije potrošio....
pa znam sto pisem, da li jos tako radi nebih znao, ali tip je na taj nacin trgovao, kakva je racunica njemu bila nebih znao, imate njegov profil pa ga pripitajte da li jos prodaje ...
:) a jos i svi Premium tenkovi :)
ma takav je dan, kad oce onda oce, a kad nece, ne pomaze ni molitva tada ...
Evo danasnji popodne, klimavo, malo oce malo nece, s Tigrom(P) jedno 10 fajtova nas razguzili do bola, neznam jel do mene ili do suigraca, al izginismo svi u roku 3min ... i tako 10tak partija
al nakon toga je krenilo, sve kad se poslozi, sad samo pare zgrcem i rokam okolo i to s razlicitim tenkovima i sve prvi fajtovi :) a s malim 3601(P) dobio PanterII 1vs1, razbuco sam ga ko beba zvecku, sve sam pogadjao, 4puta me bounco, mislim da je tip poludio ...
ala volim Premium ...
pa znam sto pisem, da li jos tako radi nebih znao, ali tip je na taj nacin trgovao, kakva je racunica njemu bila nebih znao, imate njegov profil pa ga pripitajte da li jos prodaje ...
računica je jednostavna, barem ako je ono što mislim kad sam igrao nekada Mafia Wars na FB-u :)
dakle i tu se moglo uplaćivat pare za Reward Poene (što su u tenkovima goldi), slična je bila šema - ti frajeru uplatiš 70$ on ti kupi za 100$... svi smo se i mi pitali koji k... šta je on neki dida mraz pa poklanja... :) zapravo ti većina takvih frajera uplaćuje kreditnim karticama (mostly ukradenim) dakle njega ne košta ništa - a tvojih 70 dolara/eura ili čega već mu je čista zarada... bio je jedan dečko što je igrao Mafiu i kupovao preko njega, u dva navrata je kupio mislim prvi put 50$, drugi put 100$ - kasnije mu je account bio suspendiran na neko vrijeme budući da se ustvrdilo da je pri kupnji tih Reward poena korištena ukradena kreditna kartica....
sad, neznam da li je i to u ovom slučaju isto... pretpostavljam da lik tako radi, jer kažem takvih je kasnije tipova na Mafiji bilo pun k.... pogotovo azijata i gle čuda - balkanaca :) doslovno su na svakom forumu bile hrpa takvih 'oglasa'...
također jedna od opcija je bila i jeftina kupovina preko 'third-partyja', samo ne znam da li toga ima i u WoT-u
koje smeće od igre lol . sa 3 metra i 10 šuteva nisam sa is3 uspio probiti vk3601h lol.
koje smeće od igre lol . sa 3 metra i 10 šuteva nisam sa is3 uspio probiti vk3601h lol.
Jucer bl10 okida ko lud,danas sam imao masu dingova.Is7 dinguje pogodak u stranu lol,t34,t29 i takve gluposti.
Mislim da je ovo http://mirtankov.net/crosshairs/4219-pricelu-dlya-world-of-tanks.html
Pozdrav svima,igram vec 2 dana WoT i baš mi je zakon igrica.Uglavnom može mala pomoć za početnike npr, koji tenkovi su bolji i koji tenk kupiti,kak da se bolje snađem na mapi,kako dobiti više exp i love...neki dobri trikovi itd. Hvala
počeo sam igrat s amerima,a sada nešt čitam koji su bolje izjednačeni i nez s kojima bi igrao, http://images.afrika-hq.com/?di=7SML
Pozdrav svima,igram vec 2 dana WoT i baš mi je zakon igrica.Uglavnom može mala pomoć za početnike npr, koji tenkovi su bolji i koji tenk kupiti,kak da se bolje snađem na mapi,kako dobiti više exp i love...neki dobri trikovi itd. Hvala
počeo sam igrat s amerima,a sada nešt čitam koji su bolje izjednačeni i nez s kojima bi igrao, http://images.afrika-hq.com/?di=7SML
RUSSIA RULES!!!! Preporucujem da igras s rusima ili njemcima a mozes krenut sa obadvoje ;) tvoj izbor.
ja sam krenuo na amere,pa vidio da frendu ide fora sa nijemcima pa sam krenuo i ja otiso na ruse da dobijem slot kada mijenjaju KV,a sada opet amere grindam jer ce T34 postat premium i jos mi fali oko 50 000 xp do njega tako da grind se nastavlja i nastavlja a ja ne stajem dok nemam sve zadnje tenkove moguce u garazi jer sam ti ja neki ovisni kolekcionar WWII (i malo nakon ali to je cjepidlacenje)tj. barem onih tenkova za koje ne treba gold
Ja neznam gdje da uzmem invite/bonus kod
e moras onda hitno kod okuliste ... ili ginekologa ...
Bonus kod ti je: NEWYEAR
Pobjeda!
Bitka: Karelija 31. prosinca 2011. 3:02:39
Vozilo: VK4502 (P) Ausf. B
Dobijeno iskustva: 5.252 (x2 za prvu pobjedu svakog dana)
Dobijeno kredita: 99.078
Dostignuća u borbi: Čelični zid, Najbolji tenkista, Boelterova medalja, Strijelac
Jooooooooojjj..... dajte pazite ovaj fail od partije!
www.dejankober.com/download/20111231_0417_ussr-T_50_2_prohorovka.rar
- ovo je snimka bitke; skinite file i pokrenite ga sa WOT; desni klik -> open -> select program from list
- na win7 morate prije toga stavit da se wot pokreće sa admin pravima da bi radilo
- i moguće je da od prve neće raditi (meni obično pokrene snimku iz drugog pokušaja)
Ovo je trebala bit pobjeda samo takva....
Ja sam još dobro prošao... Al moglo je i bolje, da je bila pobjeda...
Battle: Prokhorovka 31. prosinca 2011. 4:17:11
Vehicle: T-50-2
Experience received: 916
Credits received: 41.526
Pobjeda!
Bitka: Karelija 31. prosinca 2011. 3:02:39
Vozilo: VK4502 (P) Ausf. B
Dobijeno iskustva: 5.252 (x2 za prvu pobjedu svakog dana)
Dobijeno kredita: 99.078
Dostignuća u borbi: Čelični zid, Najbolji tenkista, Boelterova medalja, Strijelac
Njubare,oni su najsladi.Inace bi te pokidali za sekund.
Ja bih rekao:
Njemački TD,Heavy, Arty
Ruski Heavy i Arty
Američki Medsi