Ako niste zadovoljni matchmakingom poput mene ovdje možete glasat i napokon ih natjerati da nešto mijenjaju
hvala na linku, ja ću se uglavnom žaliti na broj artiljerija koje treba ograničiti na maximalno tri po timu, kao i za drugačije bodovanje za tenkove višeg tiera koji spotaju protivničke tenkove dok medium tenkovi nižeg tiera kempaju. ne znam jeste li imali partiju u kojoj protivnička strana ima 6 arty-ja (najslabiji hummel, ostalo monster arty). na našoj strani 4 arty-ja, najslabiji m40/43. ja sa svojim pershingom sam bio najslabiji tank u timu pa sam malo izviđao. popeo sam se na liticu, označio i oštetio tigra jedinicu, a moj gw tiger je dovšio posao. liticom sam došao iznad njihove baze, označio četiri monster arty-ja, uništio tri komada te mi je protivnički e-75 pokazao guzu koju sam sa radošću ispenisario ali mi je drugi e-75 napravio djecu i malo više od toga. pobijedili jesmo ali naši monster arty-ji su imali 7 uništenih tenkova, dok se naši teškaši i nisu previše iskazali. onaj e-75 što mi je napravio djecu na kraju partije je bio mrtav ali sa značkom top guna. toliko o broju artiljerije po timu, četiri je previše.
želim ti sreću do dolaska u garažu t-34.