World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.394
|
čitano: 9.074.633
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Jack Sparrow kaže...
g12356 kaže...

E,a nikada do sada još u borbi nisam viodio onaj njemački tier 4 premium tank,šta je sa njime?

koji onaj heavy neki? ako je to taj na kojeg misliš jednog sam samo vidio i onda sam ga uništio sa svojim Tigerom {#}

Nego evo novi ruski tier 8 premium tenk Object 252(IS-6)

Kada sam ga viodio,vidio sam da ja sa upgradeanim panzerom IV imam podjednako hp-a kao on.Ali nikad ga nisam vidio u igri.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.8.2011 16:34 (g12356).
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
g12356 kaže...

E,a nikada do sada još u borbi nisam viodio onaj njemački tier 4 premium tank,šta je sa njime?

koji onaj heavy neki? ako je to taj na kojeg misliš jednog sam samo vidio i onda sam ga uništio sa svojim Tigerom {#}

Nego evo novi ruski tier 8 premium tenk Object 252(IS-6)

Zar taj tenk nije trebao doc u tier 9 umjesto is4.

(=XII=)SandMan_CRO....
14 godina

prema ovome rekao bih da je

http://www.fookops.com/index.php?topic=60.0

★★★★★☆
14 godina
World of Tanks

evo malo nivosti:BlackRain i ja smo ušli u CAC klan...{#}

ps.optimuse javi se na wotu da di objasnim sve detalje za prijavu

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Mirda 1 kaže...

evo malo nivosti:BlackRain i ja smo ušli u CAC klan...{#}

ps.optimuse javi se na wotu da di objasnim sve detalje za prijavu

a mogli ste doći u DOW tu ima dosta stare ekipe s BOLT-a

14 godina
World of Tanks
[url=http://www.worldoftanks.com][img]http://ovocnari.eu/sig2@500276670-GeneralPag@eu@2@1@11111111111111@1111111111111@01001@hr@0.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Prvo neka srede balans i bugove u ovoj igri,prije nego izbace drugu

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
shady1024 kaže...

Da sad će zapostavit WoT totalno, očito ništa od sređivanja igre.

14 godina
zrimo kaže...
shady1024 kaže...

Mislim da nece bas. Pa nisi vidio da sad zaposljavaju jos ljudi. http://game.worldoftanks.eu/news/notifications/become_part_wargamingnet

[url=http://www.worldoftanks.com][img]http://ovocnari.eu/sig2@500276670-GeneralPag@eu@2@1@11111111111111@1111111111111@01001@hr@0.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.8.2011 19:08 (GeneralPag1997).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Pa ta nisu oni neki veliki studio da mogu razvijati 2 MMO-a u isto vrijeme a da budu kvalitetna.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Overlord je na svom blogu jednom liku odgovorio da to radi jedan drugi tim ljudi od onih koji je radio WoT. Te ja napomenuo kako drugi developeri poput blizzarda rade na više projekata, tako i oni.

E da i na gamescomu će prikazati nešto o world of warplanes

EDIT@zrimo kako znaš da nisu baš veliki studio?

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.8.2011 21:22 (Jack Sparrow).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GeneralPag1997 kaže...
zrimo kaže...
shady1024 kaže...

Mislim da nece bas. Pa nisi vidio da sad zaposljavaju jos ljudi. http://game.worldoftanks.eu/news/notifications/become_part_wargamingnet

Nebudi naivan, jesi vidio njihov odjel testiranja.....mmmm.... nema ga bas, zajebali su supertestere, sada su napravili open test i kako tako mozes dobiti neki pametan feedback kad imas hrpu djecurlije koja samo kuka, ovo ono a nemogu objektivno gledati stvari. Sjebat ce oni to sve, imaju dobre ideje al su kita od firme. ili ce ih neko kupiti i uvesti reda ili ce se ugusiti u vlastitoj mrljavosti

17 godina
World of Tanks

Što volim ostati sam i dovršiti posao :)

Kada tutnji haubica... Kada tutnji haubica...
Last man stand... Last man stand...

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Dojadio mi malo spori KV i nabavio BT-2, jao, što je to čudo zabavno :D Ide do 50 km/h tek tako, za svoj tier, izvrstan tenk ako se zna njime rukovati. Naravno, ne dobivam ni puno para ni ničeg, ali je ipak partija s njim prezabavna! :)

~
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Proz0r kaže...

Dojadio mi malo spori KV i nabavio BT-2, jao, što je to čudo zabavno :D Ide do 50 km/h tek tako, za svoj tier, izvrstan tenk ako se zna njime rukovati. Naravno, ne dobivam ni puno para ni ničeg, ali je ipak partija s njim prezabavna! :)

onda kupi VK3001P..ide 60kmh :) i po mapi moze cuda radit :)

15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Overlord je na svom blogu jednom liku odgovorio da to radi jedan drugi tim ljudi od onih koji je radio WoT. Te ja napomenuo kako drugi developeri poput blizzarda rade na više projekata, tako i oni.

E da i na gamescomu će prikazati nešto o world of warplanes

EDIT@zrimo kako znaš da nisu baš veliki studio?

Uspoređivat Wargaming sa Blizzardom koji je razvio toliko genijalnih igara je stvarno smiješno, pa dovoljno ti je sve jasno kad traže developere preko WoT stranice kako su poželjni poslodavci a da ne govorimo o proračunima ova dva studija.

17 godina
neaktivan
World of Tanks

T30 spuca kolegu is4 do mene za 800! Koja smijurija od balansa.dabogda nerfali t30 do dna. Pa hebote taj jad radi veci dmg od moga Jagdtigera.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Napokon teški is u garaži , ovaj 85 mm jako sucka {#}

http://soksa.3dhr.net/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nixXxa kaže...

Napokon teški is u garaži , ovaj 85 mm jako sucka {#}

Stavi 100mm, ako si istrazio, ako nisi e onda si naj*bo.

15 godina
neaktivan
Zaja kaže...

T30 spuca kolegu is4 do mene za 800! Koja smijurija od balansa.dabogda nerfali t30 do dna. Pa hebote taj jad radi veci dmg od moga Jagdtigera.

A kao ameri nisu dosta nerfani,nemoj bit smijesan.

(=XII=)SandMan_CRO....
16 godina
zrimo kaže...

Uspoređivat Wargaming sa Blizzardom koji je razvio toliko genijalnih igara je stvarno smiješno, pa dovoljno ti je sve jasno kad traže developere preko WoT stranice kako su poželjni poslodavci a da ne govorimo o proračunima ova dva studija.

Ma to je samo tako rekao tip da mogu raditi na više istovremeno a blizz je prvi pao na pamet valjda jer je popularan.

A to što zapošljavaju su community manageri

16 godina
Zaja kaže...

Da li si pogledao oklop IS-7 i Mausa? Pa sa T30 moras se paziti tier 6 tenkova. A da ne pricam o artiljeriji. Tier 6 haubice po 50% skidaju. Da nema tog topa T30 ne bi niko ni koristio.

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.8.2011 23:50 (dzan).
14 godina
neaktivan
World of Tanks

ja sam napokon istrazio i kupio pattona,ali sad tek krece muka...imam top s pershinga,ali ga ne mogu stavit jer nema load capacity,sad ima top sa jebeog T20,na tier 9 ne mogu nis...ovo ce bit pakleno skupljanje xp-a a tesko ga je i odrzavat....mislio sam prvo ic na top s njime,al mogu tu opciju krizat pa prvo ide ovjes,a tek onda onaj top tier 9... al ajde tak je bilo i kad sam s pershingom kretao,pa ce se pretvorit u zvijer na kraju...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Zaja kaže...

Pa taj top je jedino kaj valja na toj papirnatoj kutiji. Nemoj mi sad početi o turretu kak je super, ovo ono. Jer nije, bugan je do zla bola. + Rekao sam da imaš 1-2 mape na kojoj možeš iskoristiti tu prednost, svugdje drugdje si kanta za napucavanje.

A kaj se tiče ovog da radi veći damage od jagdtigera je bullshit. Alpha damage izgleda cool, ali nije uvijek. 

Znači ajmo opet malo informacija:

44/2 L/61: dmg-560, pen-276, RoF-6 => 3360 dps

T7: dmg-750, pen-276, RoF-3.64 =>2730 dps

Iz ovog zaključujemo da taj T7 i nije baš tolko impresivan.

Gledajući armor ova dva, iako se žale da je armor bugan na jagdu, još uvijek ga frontalno nikad neće probiti ono kaj probija T30.

A sad pobogu, zašto se žalite za ovaj top? E ja oću da maknu onda i 15cm sa E100, i sa 704 BL-10. Jel, topovi su iste klase po alpha damageu.

Uz to da će T30 u TDove, znači tier9, e pa onda više neće imati 2200HPa, nego će imati 10-20% manje od jagdtigera, a samo zato jer ima fakin kupolu.

Već su ga sa 6.6 shebali dovoljno.

Ali bez brige, bit će još bolje nerfan, samo reci rusima da je top prejak, pa će mi stavit 76icu, jel drugo mi ne treba, da ne bi možda kojeg ruskića razvalio, pa bi bilo kme kme.

Uglavnom, ak vas smetaju OP ameri, samo pišite, još to potkrijepite time da T30 ima postotak pobjeda veći od IS-7 za punih 0.55%. Moš napisat i da ima 1.32% više od objekta, pa da vidiš nerfa.

Do sljedećeg patcha i još malo nerfa T30, samo smireno u svoje ruskiće.

17 godina
neaktivan
mystik kaže...
Zaja kaže...

Pa taj top je jedino kaj valja na toj papirnatoj kutiji. Nemoj mi sad početi o turretu kak je super, ovo ono. Jer nije, bugan je do zla bola. + Rekao sam da imaš 1-2 mape na kojoj možeš iskoristiti tu prednost, svugdje drugdje si kanta za napucavanje.

A kaj se tiče ovog da radi veći damage od jagdtigera je bullshit. Alpha damage izgleda cool, ali nije uvijek. 

Znači ajmo opet malo informacija:

44/2 L/61: dmg-560, pen-276, RoF-6 => 3360 dps

T7: dmg-750, pen-276, RoF-3.64 =>2730 dps

Iz ovog zaključujemo da taj T7 i nije baš tolko impresivan.

Gledajući armor ova dva, iako se žale da je armor bugan na jagdu, još uvijek ga frontalno nikad neće probiti ono kaj probija T30.

A sad pobogu, zašto se žalite za ovaj top? E ja oću da maknu onda i 15cm sa E100, i sa 704 BL-10. Jel, topovi su iste klase po alpha damageu.

Uz to da će T30 u TDove, znači tier9, e pa onda više neće imati 2200HPa, nego će imati 10-20% manje od jagdtigera, a samo zato jer ima fakin kupolu.

Već su ga sa 6.6 shebali dovoljno.

Ali bez brige, bit će još bolje nerfan, samo reci rusima da je top prejak, pa će mi stavit 76icu, jel drugo mi ne treba, da ne bi možda kojeg ruskića razvalio, pa bi bilo kme kme.

Uglavnom, ak vas smetaju OP ameri, samo pišite, još to potkrijepite time da T30 ima postotak pobjeda veći od IS-7 za punih 0.55%. Moš napisat i da ima 1.32% više od objekta, pa da vidiš nerfa.

Do sljedećeg patcha i još malo nerfa T30, samo smireno u svoje ruskiće.

T30 probija Jt bez problema i hebe koncepciju TD sa tim topom.Dok ne dode u Td taj tenk je totalno OP sa tim topom.Boli me qurac za postotak pobjeda.Problem je sto taj tenk hebe koncepciju TD! To je poanta sine.

15 godina
World of Tanks

Ma glavno da T30 probije Jagda. Obrnuto ne ide?

Po čemu to hebe koncepciju TDa? E100 to neće raditi?

Poanta je u tome da Jagd ima veći DPS, i ja bi u svakom trenutku uzeo top sa Jagda i stavio na T30. Jer top je stvarno luđački. Opće me ne pali taj alpha damage, premda izgleda cool.

Zašto onda nisi izgrindao T30 kad je totalno OP? 

Inače, tvojom logikom ću onda ja reći da Maus jebe koncepciju tenkova. Čuj, kad bounca artyju tier8 3 shoota, a HE mu skine 10%.  Premda se ovo desi svake prijestupne, al u načelu on je OP i zato će ga sad nerfati. whoopi.

I da, na M103 bih bio zadovoljan sa L7/M68, al čisto sumnjam da mogu to očekivati kao stock. Ipak je to way to OP. 

A kamoli da na T110 omoguće nešto tipa oslabljena M256ica. To bi trgalo sve živo u drugoj bazi. 

Ali onda bi ljudi stvarno imali razloga za cviljenje o OP amerima. Bar u jednom segmentu.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

ma jedva cekam wowp, tenkovi su mi postali dosadni :/

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

prodajem

http://uc.worldoftanks.eu/uc/accounts/500490470-Gnoyo/

2000 kuna

cijenjene ponude na tankymonkey@gmail.com

0 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
topp kaže...

prodajem

http://uc.worldoftanks.eu/uc/accounts/500490470-Gnoyo/

2000 kuna

cijenjene ponude na tankymonkey@gmail.com

ti se salis?

ja sam prodao tj. sutra cu prodati acc sa is, lowe, kv, t34, grille i t40 americki td za 100kn

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro
13 godina
neaktivan
World of Tanks

baš fino, al svaka roba ima svojeg kupca, i, žalosno što toliko cijeniš svoje vrijeme

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice