World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.298.155
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: World of Tanks
DrNasty kaže...

Lolik, Kuky, jeste kupili tier10? Ja nisam igrao 3 dana, nisam bio tu. Vidim da je klan osvojio neki teritorij.

Nismo. Ja nisam baš igrao sad tih par dana jer sam bio malo zauzet,a inače mi fali još 150k iskustva, a Lolliku fali još oko 130k.

Da,rasturali smo neki dan i zauzeli čak 5 teritorija, jučer nas stisli i sad imamo samo 2 ili 3. Uglavnom fali nam još više tier10 tenkova jer je stvarno ponekad teško igrati protiv 4 mausa, 5 is7 isl. , čak neku borbu i dobimo ali to sve zahvaljujuči taktici.

DrNasty kaže...

Super, danas ću upasti u CW da malo branimo, IS-7 mi uhvatio prašine u garaži.

Kuky ima para jer je cheater, to znamo.

Kako napredujete sa mediumima, ja grindam jos malo do T-43?

Hehehe, imam sad oko 3,5 miljuna, mislim da će skupit 6 do mausa i prije nego ga otključam.

A za T43 mi treba još oko 35k.

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.6.2011 9:42 (Jack Sparrow).
17 godina
moderator

Super, još malo tier 10 tenkova i možemo komotno useliti u one kuće na mapama, jer nas niko neće moći izbaciti :D

Meni fali isto oko 35k xp-a do T-43.

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.6.2011 9:14 (DrNasty).
17 godina
Ide ljeto i najmanje pol ljudi bude afk po tjedan dva tak da ako budemo imali bilo kaj na karti to bude super :) ali kad prođe ljeto i svi ali svi dignu T10 onda gg i pew pew
17 godina
World of Tanks

Greška ili patchday? {#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Pozdrav ljudi!

Sjećate me se ? xD

Evo malo sam uhvatio vremena pa da zaigram, jučer i prekjučer natukao dosta expa da konačno idem na Tigra II... nisam igrao ima od kraja proljetnih praznika :D

I taman danas oću uzet KingTigera kad ono greška... ili update?

www.blockz.org - www.stanasoft.co.cc
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RoyalBlood kaže...

Pozdrav ljudi!

Sjećate me se ? xD

Evo malo sam uhvatio vremena pa da zaigram, jučer i prekjučer natukao dosta expa da konačno idem na Tigra II... nisam igrao ima od kraja proljetnih praznika :D

I taman danas oću uzet KingTigera kad ono greška... ili update?

updejt do 14h

15 godina
neaktivan

Skida se pacth 380mb{#}

(=XII=)SandMan_CRO....
16 godina
World of Tanks

Bi li valjalo ići na ove US TD-ove?

Nakon svega sam ipak odustao od igranja samo s njemačkim tenkovima, jer je to na većim tierovima bez premiuma mission impossible.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Skinuo se update. Sad ću probat s US TD-ovima. Javim rezultate ako uspijem šta dobit xD

EP, počivao u miru Božjem :(
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Krešo91 kaže...

Skinuo se update. Sad ću probat s US TD-ovima. Javim rezultate ako uspijem šta dobit xD

Kod mene isto tako, idem probati te jenkijevske tenkove.
17 godina
protjeran

Evo proučavam malo specifiacije tenkova i sve mi se čini da će se TD američki igrati obično jedan u ekipi i to u obrani ... Nevjerovatno je spor , nevjerovatno jak oklop odnaprijeda (mislim da ga praktički  ništa ne može probiti u igri odnaprijeda....) 305 ... Za primjer Jagtiger ima 250 , Maus 220... i turbo jak top... (normalno zadnji...)

Patton po onome što gledam razočaranje (žalim sve koji su očekivali okretniji Patton...)  , jer praktički ništa nije bolji od Pershinga ... Ameri će prema svem sudeći imati vraga od tank destroyera, ali taj tank destroyer će biti u clan warsima najviše u broju jedan ili dva jer je jednostavno prespor... Ne smijem ni zamisliti kada ovo čudo krene u napad sa najvećom brzinom od 13 km/h {#} (razvije se partija i mora krenuti capati (vjerujem da puno puta jednostavno neće stići...)

T30 ostaje po meni najbolji teški tenk...

16 godina
odjavljen
World of Tanks

Baš me zanima taj amerski td. Koliko para treba za njega?

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Ništa od KV-2 :(

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
mind_challenge kaže...

Bi li valjalo ići na ove US TD-ove?

Nakon svega sam ipak odustao od igranja samo s njemačkim tenkovima, jer je to na većim tierovima bez premiuma mission impossible.

Moguće je šefe samo evo malo pojašnjenja do TIer 6 dođeš ko od šale ... , a kasnije si ostaviš taj tier 6 za grindanje love ... Normalno morat ćeš odigrati 1000 partija više od čovjeka koji ima premium ali ćeš sve izgrindati... Normalno podrazumijeva se da kada igraš bez premiuma moraš igrati bolje i imati bolji skor...

Ja ti igram bez premiuma u garaži imam t54 (tek kupljen i stavljen bolji top i najbolji radio - 18 partija...) , Jagpanther full elite uz sve dodatke (sa njim obožavam igrati... skor mi je strašan sa njim), Haubicu američku tier 4, T34-85 za grindanje isto full sređen uz dodatke , te pz 3 koji sada baš ne igram jer sam bio usredotočen na T54... Imam 3000 partija , do ovoga bi sa premiumom trebalo ljudima 2000 partija... Normalno score  mi doprinosi tome što sam toliko toga dobio...

U biti nick mi je isti ko i ovdje (to mi je i nadimak...{#}) pa pogledaj...

http://uc.worldoftanks.eu/uc/accounts/500475366-busola/

I da za početak preporučam da slabiji igrači bar malo prouče taktiku tako će lakše u nekim partijama pridonijeti pobjedi svoje ekipe...

http://wiki.worldoftanks.com/Tactics

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.6.2011 12:15 (Busola).
15 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Ovo ja zovem tim pun idiota...{#}

(primjetite da smo izgubili)

Jack Sparrow kaže...

Ne neželim imati te dodatke, što manje toga prikazano na ekranu to bolje.

Da, razumijem te. I ja koristim to samo u rijetkim situacijama..

Koji koristiš top na StuguIII??

Evo upravo sam vidio da koristiš 105. Ja sam trenutno na Hetzeru i provo sam i 75 i 105. 105 ubija sve male tenkove bez problema samo što je na daljinu dosta nepreczan dok 75 obratno. Barem ja imam takva iskustva.

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.6.2011 12:37 (Valiant28).
14 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...

Navalise ljudi {#}

16 godina
World of Tanks

Evo kupio prvi US TD, bezvezarija čista što se armora i kretenja tiče, ali ima odličan top. Na slijedećem već mogu 105mm howitzera pa će to biti prava stvar. Kao što je već napisano, na većim tierovima će biti odlični za obranu. Sada su svi navalili na njih, pa u ove 3 partije koje sam s njim odigrao je bilo barem 10 na svakoj strani.

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.6.2011 12:32 (mind_challenge).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

ko kaze da kv nije moneymaker?

nisam stigao upalit fraps tokom igre,al zato evo dokaz.

ubio sam 2 stug 3,t1 heavy,t44,unistio isu-a (tier 8,nezz tocno ime),ostetio tigra vise od 50%,otkrio dvojcu i zauzeo bazu 20%

bila je gradska mapa,mislim da je himelsdorf

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
15 godina
mind_challenge kaže...

Evo kupio prvi US TD, bezvezarija čista što se armora i kretenja tiče, ali ima odličan top. Na slijedećem već mogu 105mm howitzera pa će to biti prava stvar. Kao što je već napisano, na većim tierovima će biti odlični za obranu. Sada su svi navalili na njih, pa u ove 3 partije koje sam s njim odigrao je bilo barem 10 na svakoj strani.

Sa ovim prvim US TD,imam osjecaj kao da vozim trokolicu sa velikim topom,sad cu ja na onog drugog.

- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
16 godina
Valiant28 kaže...

Koji koristiš top na StuguIII??

Evo upravo sam vidio da koristiš 105. Ja sam trenutno na Hetzeru i provo sam i 75 i 105. 105 ubija sve male tenkove bez problema samo što je na daljinu dosta nepreczan dok 75 obratno. Barem ja imam takva iskustva.

U principu je, ali pogledaj battle heroes - sniper s 105-icom.

Posada na 100% čuda radi, one-shootaš tenkove preko pola mape...=)

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
15 godina
neaktivan

Nesta su gadno s....li sa t44, 6 rundi odigrao i u svih 6 rundi sam pogodjen u ammo i kabumm tenkic.

(=XII=)SandMan_CRO....
16 godina
Y2K2 kaže...

Nesta su gadno s....li sa t44, 6 rundi odigrao i u svih 6 rundi sam pogodjen u ammo i kabumm tenkic.

To su ljudi počeli koristit ove skinove...lol

15 godina
lollik91 kaže...

ko kaze da kv nije moneymaker?

nisam stigao upalit fraps tokom igre,al zato evo dokaz.

ubio sam 2 stug 3,t1 heavy,t44,unistio isu-a (tier 8,nezz tocno ime),ostetio tigra vise od 50%,otkrio dvojcu i zauzeo bazu 20%

bila je gradska mapa,mislim da je himelsdorf

Sa premiumom je dosta lakse dobit tu svotu.

- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
17 godina
moderator
Y2K2 kaže...

T-34-85, T-43, T-44, wet ammo rack je obavezan ako ne želiš takve scenarije (ok, na t-34-85 i nije toliko jer je pozitivan i kad pogines na pocetku). Jos jedna stvar, nemoj ići naoružan do zuba, loadaj pola tenka ili malo jače, zavisi koliko ispucaš po partiji, jer ti se smanjuje vjerovatnost za ammo rack detonaciju.

16 godina
World of Tanks

Ovi američki 105mm na TD-ovima su strašno neprecizni čak i sa posadom na 75%

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
Y2K2 kaže...

T-34-85, T-43, T-44, wet ammo rack je obavezan ako ne želiš takve scenarije (ok, na t-34-85 i nije toliko jer je pozitivan i kad pogines na pocetku). Jos jedna stvar, nemoj ići naoružan do zuba, loadaj pola tenka ili malo jače, zavisi koliko ispucaš po partiji, jer ti se smanjuje vjerovatnost za ammo rack detonaciju.

Da ali prije pactha se to nije dogadjalo tako cesto mozda u 10 partija jednom i to mozda.

(=XII=)SandMan_CRO....
17 godina
moderator

Sve je neprecizno sa posadom na 75% :D

Meni obično ima moment kad mi tenk ''sjedne'', odnosno kad proradi, a to je kad posada dođe blizu 100%.

Najviše se primjeti uticaj posade ako pređeš na novi tenk koji npr koristi isti top, tek onda vidiš koliko neiskustvo posade znači za loadanje, nišanjenje, okretnost...

Ja sam tako zayebao IS-3--IS-4 prelaz pa su spali na 80%. BL-9 je bio očajan.

EDIT @Y2K2: Budem provozao T-34-85 kad se vratim, ja sam samo jednom imao instant death, ubio me jadni T-28 kojeg sam se spremao silovati. Ostao sam pafff.

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.6.2011 13:17 (DrNasty).
16 godina
World of Tanks

Moram priznati da mi se nikad nije dogodila baš eksplozija ammo rack-a...o.O

Razmišljam da stavim wet ammo rack, samo zato što se zna četo oštetiti, pa se loadanje višestruko poveća, ali nikad me nije uništio baš rack..

0 0 hvala 0
17 godina
DrNasty kaže...

Sve je neprecizno sa posadom na 75% :D

Meni obično ima moment kad mi tenk ''sjedne'', odnosno kad proradi, a to je kad posada dođe blizu 100%.

Pa lijepo pokupujes one dodatke... kamuflazni pokrivac, bolju optiku i sve...ali za to treba hrpetina love.......

17 godina
moderator
DamageHigh kaže...

Moram priznati da mi se nikad nije dogodila baš eksplozija ammo rack-a...o.O

Razmišljam da stavim wet ammo rack, samo zato što se zna četo oštetiti, pa se loadanje višestruko poveća, ali nikad me nije uništio baš rack..

Nemoj onda stavljati, jer je šteta mjesto za equipment potrošiti na to. WAR ti neće spriječiti oštećenje modula, već samo eventualno spasiti da ne eksplodira. Repair consumable spasi stvar ako ti je oštećen rack.

Ziga kaže...

Pa lijepo pokupujes one dodatke... kamuflazni pokrivac, bolju optiku i sve...ali za to treba hrpetina love.......

Iz mog iskustva sa raznom opremom, posada puuuuno više utiče na performanse tenka od opreme. Oprema je prvenstveno za top tier tenkove, da se izvuče i zadnja kap u performansama ili za keepere, nikako za tenkove koji će frciti sa depota kad se otključa nešto jače (osim ako imaš love ko blata).

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.6.2011 13:30 (DrNasty).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice