World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.397
|
čitano: 9.089.143
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
World of Tanks

ae opet da složim 2 riječi {#}

kako mi se cini više manje svi mi koji smo tu sa 30+ i ja među njima imamo obitelji koje su nam NO.1 u životu (pogovoto djeca (osobno imam 3.godišnjaka i curicu na putu)) dakle obveza da MORAM biti negdje u zadano vrijemem je tlaka zbog koje sam prestao sa WOW_om i slicnim igrama a u stvarnosti je slabo provediva pogotovo ako imate doma aktivne/u curu ili ženu {#} .  Po nekom mom razmišljanju trebali bi se održati kao klan i pomalo (ja sam tek na tier5 iz gore navedenih razloga) puniti garaže sa tier 7-9 a za to treba vremena kojeg više manje i nemamo previše. Klan wars bi trebali uzeti ko zabavu i poraditi na taktici koju bi trebali na nekom zaštićenom mjestu (sa,mo za članove BOLT_a) raspraviti i predložiti i naučiti kako i ih sprovesti u djelo i to razvrstati po mapama. Jer (po ko zna koji put) dobro uigrani klan može čuda izvesti ako se zna tko što radi i gdje se tko mora nalaziti, nove mape su mi pravo osveženje ali ljudi se još nisu prilagodili njima i nažalost ima onih koji misle da voze IS-14 a sjede u kutiji šibica.

istina je da se ne-može protiv tenkova 3+ tier od nas ako oni znaju sto rade što je više manje slučaj za klanske ratove.

- moja ergela tenkova je mala ali ja ih volim pz4 stug3 i najdraži Leopard mogu ako treba kupiti SPG Grille(čak imam i bolji top na njoj)

da sumiramo: osnovna stvar koja je meni bitna da se svi skupa malo družimo i dobro zabavljamo i nema ljutnje ako neko ne može ili baš sada mora otići iz igre, poštujte druge suigrače i oni će poštivati vas {#} i bolje je nekom dati savijet kako i što napraviti nego ga izvređati sa ***** ***** ***** ****.

pozdrav svima

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.5.2011 9:54 (mtv).
Moj PC  
12 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

ista situacija je i kod mene samo sto imam jednu curicu od 1 godine koja mi stalno pali ili gasi racunar ako je pustim blizu :)

tek kad ode spavati mogu odigrati koju partiju :) a s obzirom da jos i radim ne preostaje mi bas puno vremena za igre pored svih obaveza... kako sma poceo igrati wot bf bc2 nisam niti jednom upalio... uglavnom o tom nekom vremenu od 9 navecer pa do ponoci cu biti prisutan...malo mi jos fali do kv3 pa onda mukotrpan rad do is-a kako bi bar malo bili konkurentni drugim klanovima...

hmmm...

4 0 hvala 0
15 godina
Re: World of Tanks
mtv kaže...

ae opet da složim 2 riječi {#}

kako mi se cini više manje svi mi koji smo tu sa 30+ i ja među njima imamo obitelji koje su nam NO.1 u životu (pogovoto djeca (osobno imam 3.godišnjaka i curicu na putu)) dakle obveza da MORAM biti negdje u zadano vrijemem je tlaka zbog koje sam prestao sa WOW_om i slicnim igrama a u stvarnosti je slabo provediva pogotovo ako imate 

Definitivno...slažem se sa svime..

Ja sam odmah rekao da smo casual clan. Kome se ne sviđa, vrata su mu otvorena, ima kolege koji igraju malo ozbiljnije i NHF...nema problema..;)

Kao što je mtv rekao, trebamo malo popuniti prvo garažu, pa onda možemo razmišljati o nečemu dalje...za sad, igrajte i guštajte..=)

Što se tiče trenutnog stanja clan warsa...trenutno imamo 260 golda, a provinciju gubimo danas u 20:30. Dakle, bitka je u 20:30, pa dođite da se baš ne predamo samo tako. Napada nas, pogađate, clan Pirates. 

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
17 godina
World of Tanks

ima li iko artiljeriju tier 6?

ili td-ove... mislim postoji li ikakva taktika da pobijedimo te jace klanove... npr ono juce kad su nas razguzili oni sto drze wales ...oni su se svi nabili tamo lijevo i da smo imali samo jednu jacu artiljeriju dosta bi ih unistili ali nismo imali ni jednu jedinu...

hmmm...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Hej hej.. Ima li koji klan da prima low tier? Imam Pz III i dosadno mi ovako samome stalno igrati, tražim neku casual ekipicu di nije pod moraš da igraš nego kad imaš vremene.. Thx

q6600 4x2.4, Sapphire 4850 TOXIC 512mb, 8gb ram, WD 640gb, corsair 650 TX

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
kupusar kaže...

Hej hej.. Ima li koji klan da prima low tier? Imam Pz III i dosadno mi ovako samome stalno igrati, tražim neku casual ekipicu di nije pod moraš da igraš nego kad imaš vremene.. Thx

tu smo :)

@DamageHigh: mislim da nemamo sanse, gledao sam sada njihove članove, zapravo, njihove tenkove, IS-7, M6A2E1, .... najebasmo

Postoje samo 10 vrste ljudi - oni koji razumiju binarni sustav i oni koji ne razumiju binarni sustav.
17 godina
moderator
World of Tanks

Ja nisam tu kad bude igra, imam obaveza, neću biti kod kuće. Levelaćemo se još malo i onda napasti neku provinciju, zvaćemo i avione ako treba.

0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Velim ti ja pošaljemo par nuklearki i pola europe će nam lizati noge i davati svoje teritorije.{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.5.2011 10:53 (Jack Sparrow).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel mogu u clan??   Trenutno imam VK3601(H) i Stug III{#}

Nadam se da ne postavljate velike kriterije da se moram previse vezat uz igru....hehe

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.5.2011 11:00 (dasoo988).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
CRT kaže...
kupusar kaže...

tu smo :)

@DamageHigh: mislim da nemamo sanse, gledao sam sada njihove članove, zapravo, njihove tenkove, IS-7, M6A2E1, .... najebasmo

Pa znam..:P

Zato sam i napisao da provinciju gubimo u 20:30...:D

Al nema smisla samo tako se predat..:)

Ugl. treba još bildanja..

Ja trenutno razvijam sve živo, pa nemam neke uber tenkove...ali isplatiti će se kasnije.

Danas možda kupim Hummela pa krenem intenzivnije na artiljeriju..=)

15 godina
dasoo988 kaže...

Jel mogu u clan??   Trenutno imam VK3601(H) i Stug III{#}

Nadam se da ne postavljate velike kriterije da se moram previse vezat uz igru....hehe

Probaj..;)

16 godina
neaktivan
dasoo, ma svi mogu u BOLT klan... ionako je samo za zafrkanciju.

Slicna stvar je i kod nas u klanu... Nema nas trenutno ni 10, a vozni park nam je skoro nikakav...
Sandman s KV3, Ripper s VK 3601 i sad ja s T28... Tako da cemo se i mi zafrkavat uglavnom, treba navuc sve iz klana na igru, da se prebace s LOLa na ovo :)

Dobro, Tihi je poceo igrat, a on zamijeni 5 igraca! :)
http://androoolog.blogspot.com/
15 godina
World of Tanks

Mislin da će se dosta toga prominit na lito, kada završi škola i kad dosta nas školaraca bude imalo vremena.

http://about.me/antesirkovic
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel ima negdje da se prijavim za klan il nest slicno... jer ja nemam pojma o cemu se radi sa ovim drzavma al ipak bi volio sudjelovat i upoznat se malo s tim {#} i naravno da se malo zabavim {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Da, rekao sam već...za sad primamo sve, koji su na forumu. Za mjesec dana +- ćemo početi s čišćenjem klana (neće to biti ništa dramatično, i dalje ostajemo casual, ali mora biti nekog reda)...

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
World of Tanks

Trebamo mjenjat ikonu klana i staviti ovaj favicon od bug onlinea.

0 0 hvala 0
15 godina
Profesor Jakov kaže...

Trebamo mjenjat ikonu klana i staviti ovaj favicon od bug onlinea.

Košta 500 golda...što trenutno nemamo..;)

14 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo jedan prijedlog:

EDIT: kvaliteta je u originalu bolja, forum je zahebao...

Potencijalni BOLT logo Potencijalni BOLT logo
Postoje samo 10 vrste ljudi - oni koji razumiju binarni sustav i oni koji ne razumiju binarni sustav.
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.5.2011 11:37 (CRT).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kad je vec BOLT, onda stavi jednu munju na to ;)
http://androoolog.blogspot.com/
17 godina
moderator
World of Tanks

Ne ne, dajte nešto agresivnije, bubu sa šljemom, bubu kako roka sa opakim izrazom lica :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.5.2011 11:41 (DrNasty).

2 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Pogledajte malo mapu izgleda da su nas susjedi [PTS]Pirates napali, borba bi trebala biti u 20:30 ako se ne varam.

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

evo ti TU za zapazanje :)

hmmm...

1 0 hvala 1
16 godina
World of Tanks

Zar nemožemo sa nekim brodom pobjeći u ameriku{#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Vidim da ljudi pricaju da se sa ovim Lowe i slicnim tenkom dobiva hrpa creditsa. Koja je spika oko toga? ŠTa ti premioum tank daje više creditsa po partiji? Vjerojatno ste to rekli ali ova tema se puni brzo pa mi se ned sad trazit {#}

14 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Vidim da ljudi pricaju da se sa ovim Lowe i slicnim tenkom dobiva hrpa creditsa. Koja je spika oko toga? ŠTa ti premioum tank daje više creditsa po partiji? Vjerojatno ste to rekli ali ova tema se puni brzo pa mi se ned sad trazit  {#}

ne donosi vise creditsa, ali ga je lakse za odrzvat... moras puno platit za njega, al se poslje valjda isplati (pogledaj onaj slike od Potrkala)

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Kad budete online i ja bih u klan, malo za casual igru. nisam nest previse jak (vk30001H i Hummel), ali nadam se da nisam ispod prosjeka klana :-)

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Ajgor kaže...

Kad budete online i ja bih u klan, malo za casual igru. nisam nest previse jak (vk30001H i Hummel), ali nadam se da nisam ispod prosjeka klana :-)

Nisi, pogotovo sa Hummelom, to je dobar arty.

17 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
Ajgor kaže...

Yep, solidno je precizan, jos kad doguram posadu do 100% bit ce super, jedino steta sto su skupe HE granate za njega pa igram bez njih..

A sutra ce i Tigar u garazu pa ce biti i mrvcu bolje...

17 godina
neaktivan
Ajgor kaže...
DrNasty kaže...
Ajgor kaže...

Yep, solidno je precizan, jos kad doguram posadu do 100% bit ce super, jedino steta sto su skupe HE granate za njega pa igram bez njih..

A sutra ce i Tigar u garazu pa ce biti i mrvcu bolje...

po statistici koji gledam i po opisu to je brutalno oružje ako je imalo precizno

mislim da bi ti se HE stvarno isplatile

14 godina
neaktivan
World of Tanks

Vidio sam jucer kada smo igrali company da imamo problema sa manjkom spg-a pa me zanima ja imam sad tier 3 americki spg dal bi ja mogu dostic ostatak ekipe po tierovima ako sad intenzivno pocnem spg-at ??

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice