ae opet da složim 2 riječi
kako mi se cini više manje svi mi koji smo tu sa 30+ i ja među njima imamo obitelji koje su nam NO.1 u životu (pogovoto djeca (osobno imam 3.godišnjaka i curicu na putu)) dakle obveza da MORAM biti negdje u zadano vrijemem je tlaka zbog koje sam prestao sa WOW_om i slicnim igrama a u stvarnosti je slabo provediva pogotovo ako imate doma aktivne/u curu ili ženu . Po nekom mom razmišljanju trebali bi se održati kao klan i pomalo (ja sam tek na tier5 iz gore navedenih razloga) puniti garaže sa tier 7-9 a za to treba vremena kojeg više manje i nemamo previše. Klan wars bi trebali uzeti ko zabavu i poraditi na taktici koju bi trebali na nekom zaštićenom mjestu (sa,mo za članove BOLT_a) raspraviti i predložiti i naučiti kako i ih sprovesti u djelo i to razvrstati po mapama. Jer (po ko zna koji put) dobro uigrani klan može čuda izvesti ako se zna tko što radi i gdje se tko mora nalaziti, nove mape su mi pravo osveženje ali ljudi se još nisu prilagodili njima i nažalost ima onih koji misle da voze IS-14 a sjede u kutiji šibica.
istina je da se ne-može protiv tenkova 3+ tier od nas ako oni znaju sto rade što je više manje slučaj za klanske ratove.
- moja ergela tenkova je mala ali ja ih volim pz4 stug3 i najdraži Leopard mogu ako treba kupiti SPG Grille(čak imam i bolji top na njoj)
da sumiramo: osnovna stvar koja je meni bitna da se svi skupa malo družimo i dobro zabavljamo i nema ljutnje ako neko ne može ili baš sada mora otići iz igre, poštujte druge suigrače i oni će poštivati vas i bolje je nekom dati savijet kako i što napraviti nego ga izvređati sa ***** ***** ***** ****.
pozdrav svima