World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.128.962
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: World of Tanks
nixXxa kaže...

Wait , nemoguće da skupim toliko u dva tjedna ako po rudni dobijem oko 10 , 15 nekad više , po mojem izračunu za to bi mi trebalo oko tri mjeseca( ne igram stalno ).

Mislis expa?Ako da,onda je to jako,jako,malo.Ali onda racunaj da ces dobivat oko 15-20.

- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
15 godina
neaktivan
nixXxa kaže...

Wait , nemoguće da skupim toliko u dva tjedna ako po rudni dobijem oko 10 , 15 nekad više , po mojem izračunu za to bi mi trebalo oko tri mjeseca( ne igram stalno ).

Uf, to je skroz malo exp-a ako ti je nužno potreban ostaviš zlata za 3 dana i uzmeš premium nekad za vikend, ostatak slobotno pretvoriš u exp za novog tenka.

Imali možda zainteresiranih za Bug forum TANK COMPANY večeras evo ja ću otvoriti, ako nas ne bude 15 pustit ćemo i ostale pa da zaigramo koju zajedno {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.5.2011 15:18 (zrimo).
15 godina
zrimo kaže...
nixXxa kaže...

Uf, to je skroz malo exp-a ako ti je nužno potreban ostaviš zlata za 3 dana i uzmeš premium nekad za vikend, ostatak slobotno pretvoriš u exp za novog tenka.

Imali možda zainteresiranih za Bug forum TANK COMPANY večeras evo ja ću otvoriti, ako nas ne bude 15 pustit ćemo i ostale pa da zaigramo koju zajedno {#}

13 Da,zainteresiran sam
4 Ne,nisam zainteresiran
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.5.2011 15:26 (ivanoile).
15 godina
nixXxa kaže...

valjda misliš 100, 150?

No more can they keep us in, listen damnit, we will win.
16 godina
World of Tanks

lol

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

lol

dobar, dobar{#} ali ovaj je još bolji

http://vimeo.com/20832563

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.5.2011 14:42 (zrimo).
15 godina
ivanoile kaže...
zrimo kaže...
nixXxa kaže...

Koji ste tier i to. Da vidim jel mog igrat.

Sticky teme nisu tu bezveze, tu su da vam pomognu. :D
15 godina
neaktivan

Tier 6 JagdPz IV i Tier 4 PzKpfw III ništa strašno {#}.

Samo recite u koliko sati možete.

15 godina
zrimo kaže...

Tier 6 JagdPz IV i Tier 4 PzKpfw III ništa strašno {#}.

Samo recite u koliko sati možete.

Ja mogu uzet i tier 7.

U koliko sati možete igrati?

5 18:00
1 19:00
2 20:00
1 21:00
3 22:00
the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo ja pravim company pa lagano upadajte {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ivanoile kaže...

Sad tjedan lagane pauze sa WoT,jednostavno nekako niti jedna igra me ne zadrzi dugo(osim Age of empires I,II,III),nekako se istrosim i neda mi se.

Nemogu vise bez WoT{#},dolazim ja u company za 20min.

15 godina
World of Tanks

Haha...kakve li slučajnosti..

Jubilarna 900-ta partija i napravim novi rekord u broju pobijenih - 9...:D

Još mi je prije partije na countdownu neki tip reko da sam noob jer sam na "Whats the tactics?" odgovorio "Kill them all" :P

Loša stvar u cijeloj priči - imao sam maksimalno idiotski tim da su uspjeli izgubit nakon što sam ih ja pobio 9 (ostao sam bez municije pa me satro jedan iz njihovog tima)...-.-

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Još mi je prije partije na countdownu neki tip reko da sam noob jer sam na "Whats the tactics?" odgovorio "Kill them all" :P

Loša stvar u cijeloj priči - imao sam maksimalno idiotski tim da su uspjeli izgubit nakon što sam ih ja pobio 9 (ostao sam bez municije pa me satro jedan iz njihovog tima)...-.-

stvarno su specijalci ako si ih sam uništio 9 a izgubili ste...najjaći su mi oni koji idu jedan po jedan na protivničku bazu.

znate kak to završava

15 godina
gamer_101 kaže...
DamageHigh kaže...

stvarno su specijalci ako si ih sam uništio 9 a izgubili ste...najjaći su mi oni koji idu jedan po jedan na protivničku bazu.

znate kak to završava

Da, tak je to nekak išlo...

Ma ima stvarno timova...

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Upadajte u Bug Forum trening sobu

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ovo je grozno.Tip captura nasu bazu i ja stojim 50m od njihove baze i on mene ubije,inace on je SU-100.Nema sanse da je to mogao,jer sam igrao onu gradsku mapu.Na kraju sam gledao di je moglo proc,ma nema sanse.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Uzaš sve tamo neki igrači a ne može se skupiti normalan company. Znači odgađa se za 20:00 samo tier5+.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Meni isto jedna predobra situacija danas bila.

Počela runda išli skoro svi naši na jednu stranu, ja i još 2 moja ostali na ljevoj stani.U roku od 2 minute te partije pobili te sve naše na jednoj strani.

Ostali smo jedan stugIII, SU-85 i ja u M4 shermanu protiv 9 na drugoj strani. Svi smo se stisli skupa oko zastave i nakraju ih pobili, najbolje je bilo što nam je za kraj ostao još jedan KV. Na kakvim mukama je tip bio kad smo ga okružili.

SU-85 nakraju imao 7 killeva,a stug i ja po jedan, ali to je zato jer je Su-85 uvijek svaki tenk kojeg smo ja ili stug načeli dovršio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Golim topom sam ovo napravio.Iako sam bio pri vrhu liste,flankao sam arty,a na putu se se nasli neki tenkici.

15 godina
World of Tanks

Danas je očito dan idiotskih timova...opet..

Imam osjećaj da samnom u timu igraju 5-ogodišnjaci..

3 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Da, da ovo baš što sam napisao da smo nas trojica pobili 9 je slična situacija. Umjesto da su skupno išli na nas trojicu oni su dolazili jedan po jedan, samo su jedanput došli zajedno PzIV i PzIII.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Jel igra ko? Ajmo jedan tim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Hajde upadajte popravni company otvoren.

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.5.2011 20:08 (zrimo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Ajmo neko u bug sobu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Uzeo sam si malo prije T34. Odigrao s njim 4 runde iako sam samo jednu pobijedio(plus jedna izjednačena) i nisam ni u jednoj ostao živ, uništio sam 9 tenkova. Od toga sad malo prije u jednoj rundi 7.

Tenk je dosta dobar pogotovo nakon A20, uništio sam kv bez problema, a i radi svog dizajna zna odbiti pokoju granatu. Ja sam s njim zadovoljan za sad.

A t34-85 će biti još bolje igrao sam već s njim u beti i tenk je rasturao, ali nisam igrao s T34, a20,bt7 itd; u beti jer kad su ono resetirali statse onda su mi vratili exp, pa sam onda istražio sve do T34-85 bez da sam s ijednim tenkom prije igrao.

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.5.2011 21:31 (Jack Sparrow).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Uzeo sam si malo prije T34. Odigrao s njim 4 runde iako sam samo jednu pobijedio(jedna izjednačena) i nisam ni u jednoj ostao živ, uništio sam 9 tenkova. Od toga sad malo prije u jednoj rundi 7.

Tenk je dosta dobar pogotovo nakon A20, uništio sam kv bez problema, a i radi svog dizajna zna odbiti pokoju granatu. Ja sam s njim zadovoljan za sad.

A t34-85 će biti još bolje igrao sam već s njim u beti i tenk je rasturao, ali nisam igrao s T34, a20,bt7 itd; u beti jer kad su ono resetirali statse onda su mi vratili exp, pa sam onda istražio sve do T34-85 bez da sam s ijednim tenkom prije igrao.

Ja  sam isto danas kupio t-34 stavio onaj najjači top i paliii ^^, zadovoljan sam sa tenkom.

http://soksa.3dhr.net/
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.5.2011 21:03 (nixXxa).
14 godina
neaktivan
World of Tanks

JOOOOJ !! 

Kupio stugIII , imam 10,5 cm top i HE granate , i po mojem misljenju je losiji od hetzera !!

Jel mozz onaj 7,5 cm top kaj bolji ??

0 1 hvala 0
15 godina
odjavljen
World of Tanks

E jack sparrow nadam se da se ne ljutiš ak uzmem ovu kvejac sliku za profil na drugom forumu xD

0 0 hvala 0
16 godina
Profesor Jakov kaže...

E jack sparrow nadam se da se ne ljutiš ak uzmem ovu kvejac sliku za profil na drugom forumu xD

neču se:)

evo ti original slike pa ako želiš zaljepi se nešto na njega

15 godina
neaktivan
zY3wz kaže...

JOOOOJ !! 

Kupio stugIII , imam 10,5 cm top i HE granate , i po mojem misljenju je losiji od hetzera !!

Jel mozz onaj 7,5 cm top kaj bolji ??

Jel ti znaš uopće igrat s tim tenkom, bokte ja sam odigrao duplo manje partija sa stugom i bolje mi die s njim nego s hetzerom.

Zašto?

Evo zašto:

• okretniji i brži od hetzera
  • više HP-a
  • brže ciljanje
  • više mjesta za municiju (iako je sitno veće, ali svejedno bolje išta nego ništa {#})

To što ti ne možeš pogodit nekoga je zbog prevelike udaljenosti (na 400m opada preciznost za kojih 30-ak %.....I've done the math, sorta {#}) ili zbog prebrzog ili presporog reagiranja na samo pucanje (ili opucaš prije nego se onaj ciljnički krug skroz suzi, ili opucaš taman kad tebe neko upuca pa onda sigurno promašiš).

Sa Stugom ne smiješ uopće rushat na Heavy liniju (direktan napad na iste)...nego je on za camp-anje. Dakle sakriješ se iza neke obstrukcije tipa kamena/kuće/syebanog tenka...itd. i onda čekaš pravi trenutak za opucat. Poslije se makneš i ostaviš ostatak za svoje suigrače u heavy tenkovima.

Samo polako igraj, smireno i sa strpljenjem....jer ako budeš brzopleto igrao onda ništa nećeš postić.

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am B-)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice