World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.129.148
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks

Imaš na ovoj stranici kompresirane teksture i mnoštvo drugih savjeta za povećanje FPS http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/28984-minosons-compressed-textures-pack-and-more/. Nadam se da će ti ovo pomoći i da ćeš moći igrati i uživati u ovoj odličnoj igri.

15 godina
World of Tanks

Kupih stuarta 3 i jučer me cijelo vrijeme ubacivalo s KV i onom nosatom kornjačom (mislim da je hetzer). Nemogu nikom ništ one moje 3.7 se sam odbijaju šta da radim sad? Jel igra ko s amerima?

Sticky teme nisu tu bezveze, tu su da vam pomognu. :D
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.5.2011 12:03 (leobugi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Gle, u tvom slucaju imas 2 opcije ako zelis prezivjet rundu. Skrivaj se ili idi iza teskasa. Tako ja radim sa T-46. Redovito,ali UVIJEK bas, sam medju zadnja 3 na listi, a gore  su KV,KV-3,T1 heavy i sl... ja se pokupim iza drustva i samo cekam. Ako se pruzi prilika zadaj koji udarac, toliko da mozda odvratis paznju neprijatelju. Tako ja radim i prezivljavam. Tu i tam nadje se neki isti ko i ja pa tu imam sanse. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ivan_T kaže...

Gle, u tvom slucaju imas 2 opcije ako zelis prezivjet rundu. Skrivaj se ili idi iza teskasa. Tako ja radim sa T-46. Redovito,ali UVIJEK bas, sam medju zadnja 3 na listi, a gore  su KV,KV-3,T1 heavy i sl... ja se pokupim iza drustva i samo cekam. Ako se pruzi prilika zadaj koji udarac, toliko da mozda odvratis paznju neprijatelju. Tako ja radim i prezivljavam. Tu i tam nadje se neki isti ko i ja pa tu imam sanse. :)

U biti lights bi trebali scoutat.

ono sto milsim o tome da je dobar scouting jedna od najtezijih misija u WoT-u obzirom da te svaki kreten moze one-shotat. Sve je ok, i arty i skilled igraci, i dobri mediumi koje rade krš ako se dokopaju pozadine ali dobar scouting - znaci ne suicide scout, tu zaista treba skilla.

War vs Us: http://www.youtube.com/watch?v=1tyhN7Us-F8&feature=related /// - REVOLUTION -
16 godina
World of Tanks

Ali ne scoutati bez glave i tako da se zatjeraš naprijed, nego pametno, izvidiš stanje tamo gdje vidiš da je tvojim potrebno i kad vidiš da si nekog otkrio sakriješ se iza nekog zaklona i čekaš da ga tvoji unište. Kad vidiš da je gotov, ideš dalje.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
leobugi kaže...

Kupih stuarta 3 i jučer me cijelo vrijeme ubacivalo s KV i onom nosatom kornjačom (mislim da je hetzer). Nemogu nikom ništ one moje 3.7 se sam odbijaju šta da radim sad? Jel igra ko s amerima?

Tvoja jedina šansa je nekako zaobići te protivnike i probiti se do artiljerije što je dosta teško, uglavnom probaj otkriti što više neprijatelja jedan hitac i ako mu ne možeš ništa bježi glavom bez obzira na sigurno. Tvoja jedina prednost je brzina pa je pokušaj iskoristiti što više možeš, probaj uvijek TD-ovima doći s boka tu su najslabiji.

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.5.2011 12:23 (zrimo).
16 godina
World of Tanks

Treba igrati lagano, usporedno sa svojima, brzina mu je samo dodatak da može ići trunku ispred svojih i spotati, a kad se riješite velikog dijela naprijatelja i vidiš da je ostala samo artiljerija i par tenkova ili td-eva, onda se ide uništiti artiljariju.

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.5.2011 12:21 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
zrimo kaže...

Imaš na ovoj stranici kompresirane teksture i mnoštvo drugih savjeta za povećanje FPS http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/28984-minosons-compressed-textures-pack-and-more/. Nadam se da će ti ovo pomoći i da ćeš moći igrati i uživati u ovoj odličnoj igri.

OMG napokon sam riješio problem sa trzanjem koji imam još od bete,

For processors with 2 or more cores set the game to use the core not being used for system processes. Done through the Task Manager. Effect and reason the same as the above recommendation. To accomplish this, when you have the game running, go into the task manager(CTRL+ALT+DEL for XP, CTRL+SHIFT+ESC for Win7) and right click on the WorldofTanks.exe choose "Set Affinity..." Uncheck CPU0 to leave it for system processes. May have different effects depending on the system.

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta
15 godina
neaktivan

Normalno nisam ni mislio na bezglavu jurnjavu, svaki takav potez se u igri kažnjava. Potpuno se slažem s tobom, treba polagano ići iza svojih teškaša i tek kada se uvidi prilika napasti artiljeriju i TD-ove i u tom slučaju iskoristit brzinu da flankira TD-ove i arty.

16 godina
neaktivan
zrimo kaže...

Normalno nisam ni mislio na bezglavu jurnjavu, svaki takav potez se u igri kažnjava. Potpuno se slažem s tobom, treba polagano ići iza svojih teškaša i tek kada se uvidi prilika napasti artiljeriju i TD-ove i u tom slučaju iskoristit brzinu da flankira TD-ove i arty.

Što budimo iskreni, lijepo zvuči u teoriji ali u praksi slabo funkcionira. Proboj do artija vrlo rijetko vidim, gotovo pa nemoguca misija, TD-ovi te one-shotaju a da ih i ne spotaš na vrijeme, dosta je mapa gdje je notorni camp i ima dosta otvorenog prostora tako da ga lights nemaju puno prostora za ikakve bolje i uspješnije pokrete jer te one-shotaju sa drugug kraja mape i tako.

Meni ne paše ta scout uloga i čak mi je dosta loše koncipirana u wot-u.

Previše truda i zaje*ancije za malo exp i creditsa.

War vs Us: http://www.youtube.com/watch?v=1tyhN7Us-F8&feature=related /// - REVOLUTION -
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.5.2011 12:43 (PureEntity).
14 godina
neaktivan
djdomi kaže...

pokrenuo igru-15 fps avg. imate kakvu ideju za povećanje fpsa osim "kupi novi komp"?

meni je isto tako bilo (zapravo, jos gore - 5fpsa). problem sam rijesio updateom grafickih drivera i directx-a, pa pokusaj to.

Postoje samo 10 vrste ljudi - oni koji razumiju binarni sustav i oni koji ne razumiju binarni sustav.
15 godina
neaktivan
PureEntity kaže...
zrimo kaže...

Što budimo iskreni, lijepo zvuči u teoriji ali u praksi slabo funkcionira. Proboj do artija vrlo rijetko vidim, gotovo pa nemoguca misija, TD-ovi te one-shotaju a da ih i ne spotaš na vrijeme, dosta je mapa gdje je notorni camp i ima dosta otvorenog prostora tako da ga lights nemaju puno prostora za ikakve bolje i uspješnije pokrete jer te one-shotaju sa drugug kraja mape i tako.

Meni ne paše ta scout uloga i čak mi je dosta loše koncipirana u wot-u.

Previše truda i zaje*ancije za malo exp i creditsa.

Znam da je s lakim tenkovima najteže igrati i da je scouting veoma težak i zahtjeva dosta truda da se usavrši, ako ništa pročitaj ovaj vodič http://www.elcomesoft.com/2010/10/world-of-light-tanks-wot-guide.html za lake tenkove možda nešto pomogne ako ništa barem da lakše prebrodiš do srednjih tenkova. Tu također imaš vodiče za srednje i teške te za lovce i artiljeriju.

15 godina

Sad tjedan lagane pauze sa WoT,jednostavno nekako niti jedna igra me ne zadrzi dugo(osim Age of empires I,II,III),nekako se istrosim i neda mi se.

- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
16 godina
neaktivan
zrimo kaže...

Znam da je s lakim tenkovima najteže igrati i da je scouting veoma težak i zahtjeva dosta truda da se usavrši, ako ništa pročitaj ovaj vodič http://www.elcomesoft.com/2010/10/world-of-light-tanks-wot-guide.html za lake tenkove možda nešto pomogne ako ništa barem da lakše prebrodiš do srednjih tenkova. Tu također imaš vodiče za srednje i teške te za lovce i artiljeriju.

Hvala na linku, igram wot od početka bete i probao sam tenkove do tierX, tako da znam ponešto kako igrati sa kojom vrstom. Ali bez obzira, ne treba se  pravit pametan pa procitah tekst, samo je potvrdio ono sto pisem ovdje.

With the introduction of the v.0.6.1.5 patch into World of Tanks the entire situation with Light tanks has changed. Due to a fix relating to the warping of tanks at distance the Light tank is much easier to hit and therefore is becoming less effective than ever.

To je to što vam i tipkam ovdje zadnja dva tri posta.

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.5.2011 13:32 (PureEntity).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Joj poludit cu vise vec mi igra na zivce ide !!Evo vec 20 put me stavi sa t28 u igru sa IS, kv3 t29 jos sam fali is7 da bude kompletno covece nemrem ni 2 metra napravi odma gotov a iskustva dobim bkt 30 !

0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
Moj PC  
7 0 hvala 4
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Ova partija bila dobra, igrao sam sa hetzerom na lakevillu i otisao u onaj klanac. Pri kraju partije sam jednio ja bio ziv, a u protivnickom timu SU-85B, Hetzer, Panzerjegger i BT-7. Dosao sam do njihove zastave i ostetio SU-85B, a onda mi je iskocio BT-7, umjestio da SU pogodi mene pogodio je BT-7 (i ubio ga) a ja sam dokrajčio SU. U to vrijeme su poceli capturati zastavu (ja jos nisam poceo njihovu), tu sam imo srece i umjesto da captura Panzerjegger je mene iso lovit, ja ga oneshootao i ostao je na njihovoj strani samo hetzer. Ja sam srecom nekolio sekundi prije poceo capturati njihovu zastavu nego hetzer moju i pobijedio sam. Imo sam 4 killa (prije svega toga sam ubio jos jednom BT-7), dosta damagenih 1-2 spotanih i her of batlle - INVADER.

Sad sam sretan ko guzica.

Postoje samo 10 vrste ljudi - oni koji razumiju binarni sustav i oni koji ne razumiju binarni sustav.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Sad sam igrao s VK 3601 i sredili smo protivnički tim 15:0...:D

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!

4 0 hvala 0
17 godina
moderator
World of Tanks

Duche, ti si rekao da imaš IS3, kakvi su dojmovi?

Ja grindam IS da skupim xp za IS3, trenutno sam na 20k od 80k potrebnih. Kakav je u odnosu na IS? Ovaj 122mm je srednja žalost, slaba penetracija, pa se nadam da će onaj BL9 sa is3 biti bolji zbog penetracije, a još i slopani oklop i mobilnost?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Dobio sam kod jupiiiii ^^ , sad mi preporučite kaj da napravim .... u garaži posjedujem bt-7 (ruski ) i na dar sam dobio m3 stuarta , da gold pretvorim u convert xp ili nešto drugo ?

http://soksa.3dhr.net/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Što se tiče golda najbolja opcija ti je premium račun, a tenk možeš onako malo isprobati pa ako su ti novci potrebni prodati za 170 000.

15 godina

Bilo šta, samo nemoj premium tenkove kupovati!!

16 godina
neaktivan
zrimo kaže...

Što se tiče golda najbolja opcija ti je premium račun, a tenk možeš onako malo isprobati pa ako su ti novci potrebni prodati za 170 000.

Nije nešto taj m3 , a kako se aktivira taj premium i koje su  pogodnosti?

15 godina

Dobivaš 50% više exp. i kredita. Aktivira se u gornjem desnom kutu u garaži.

16 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Dobivaš 50% više exp. i kredita. Aktivira se u gornjem desnom kutu u garaži.

Imam 1250 golda jel se spalti uzet na 24 h?

15 godina
neaktivan

Ne bolje ti je uzeti na tjedan dana to ti je taman 1250 zlata.

16 godina
neaktivan
zrimo kaže...

Ne bolje ti je uzeti na tjedan dana to ti je taman 1250 zlata.

Da .. ali slabo stojim sa convert xp , pa bi to onda pretvorio .

15 godina
neaktivan

500 zlata ti je negdje otprilike 12 000 xp, a to bi sigurno skupio u tjedan dana sa x2 pa i više, pa ti procjeni da li se isplati igrati polako  sa 2xp ili odmah pretvoriti zlato u xp.

Evo i jam jutros dobio na poklon 500 zlata, utješna nagrada s kill mods eventa neki dan. Šta ću kad sam Stugom naletio na Mausa možete pretpostaviti kako je prošlo, tako da smo meč lagano izgubili od developera.

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Wait , nemoguće da skupim toliko u dva tjedna ako po rudni dobijem oko 10 , 15 nekad više , po mojem izračunu za to bi mi trebalo oko tri mjeseca( ne igram stalno ).

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

10 exp po rundi? Pa kaj ti radiš?

Ja tolko dobijem ako uopće ne igram..

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice