World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.504
|
čitano: 9.299.882
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: World of Tanks
thechosenfreak kaže...

Kakvi su Americki mediumi? Razmisljam se da malo s njima igram. Posto mi je ovakav izbor za sada.

Ruski heavy,medium i td. Njemacki arty.

Onako, nisu loši, mislin da su na stocku čak i lošiji od ostalih al kad se ugrade su bolji, također m3lee nema kupolu pa je sa njin malo teže igrat, ali ima jak top.

Posli njega ide uglavnom bolje, M4A3E8 Sherman je dosta dobar tenk, naravno ne može se mjerit sa KV kad idu 1v1.

Dobar izbor ako misliš ić na medium tenkove. Uostalom sve je to stvar ukusa, meni osobno amerikanci imaju najlijepše mediume pa san zato na njih iša {#}

http://about.me/antesirkovic
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Kako stojite sa convert experience , ja imam 145 i nikako nemogu reserchat -.-

http://soksa.3dhr.net/
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.5.2011 17:19 (nixXxa).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks
ivanoile kaže...

Kako citam dalje raspravu na WoT forumu,sve mi se cini da ce ove preinake nas pogodit krajem ove godine.

lol tko je to napisao da će biti krajem godine? Nemoj uzimat zdravo za gotovo sve što useri pišeu po forumima sve dokle ne vidiš da je to dev potvrdio. A ako se dobro sjećam devovi su rekli da bi do kraja mijeseca  taj patch trebao izaci.

Eto danas su baš dali trailer za nadolazeći patch, a po tom traileru možeš vidjeti da su mape gotove, što znači da su s tim djelom gotovi. LINK za objavu trailera na twitteru,a sad i trailer:

sirka666 kaže...

Onako, nisu loši, mislin da su na stocku čak i lošiji ....bla-bla{#}

Ma svaki je tenk dobar na svoj način i svaki tenk ima svoju prednost, a i manu. Samo se treba prilagoditi i skužiti koja mu je svrha. Meni je M3 lee na početku bio koma, ali sam sad skužio kako treba igrati i baš je dobar tenk.

nixXxa kaže...

Trebaš imati gold da bi to napravio. Ja sam baš neki dan napravio convert i imao sam 4500 free xp, pa sam to odmah potrošio za istražiti 107mm top na KVu.

P.S. Evo kako bi izgledala igra da ima physx, ali neznam dal je to istinito pošto je video uploadan na 1. april

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.5.2011 18:00 (Jack Sparrow).
Moj PC  
1 0 hvala 5
15 godina
Jack Sparrow kaže...
ivanoile kaže...

Kako citam dalje raspravu na WoT forumu,sve mi se cini da ce ove preinake nas pogodit krajem ove godine.

lol tko je to napisao da će biti krajem godine? Nemoj uzimat zdravo za gotovo sve što useri pišeu po forumima sve dokle ne vidiš da je to dev potvrdio. A ako se dobro sjećam devovi su rekli da bi do kraja mijeseca  taj patch trebao izaci.

Eto danas su baš dali trailer za nadolazeći patch, a po tom traileru možeš vidjeti da su mape gotove, što znači da su s tim djelom gotovi. LINK za objavu trailera na twitteru,a sad i trailer:

sirka666 kaže...

Onako, nisu loši, mislin da su na stocku čak i lošiji ....bla-bla{#}

Ma svaki je tenk dobar na svoj način i svaki tenk ima svoju prednost, a i manu. Samo se treba prilagoditi i skužiti koja mu je svrha. Meni je M3 lee na početku bio koma, ali sam sad skužio kako treba igrati i baš je dobar tenk.

nixXxa kaže...

Trebaš imati gold da bi to napravio. Ja sam baš neki dan napravio convert i imao sam 4500 free xp, pa sam to odmah potrošio za istražiti 107mm top na KVu.

P.S. Evo kako bi izgledala igra da ima physx, ali neznam dal je to istinito pošto je video uploadan na 1. april

Ma iskreno bas i nisam puno vjerovao,jer je dev rekao da ce ovaj mjesec.Ali za francuske tenkove sam prilicno siguran,jer jos tu ima posla za sadasnje nacije.

- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
16 godina
World of Tanks

Stvarno trebaju sredit jbnu fiziku jer sam zapeo za jbne tračnice (!!) dok sam se vrtio oko jednog tenka...pogodite kak je završilo..-.-

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

sry ako je bilo ili ako je vec neko spominjao ali vidio sam komentar na jednom video (traileru od WoT-a)
Q: Tanks don't fly in the game...false advertising?
A: They might be able to. )
OverlordWOT 4 weeks ago 26 , obradite paznju tko je napisao komentar :D,again sry ako je bilo posto nisam pratio bas

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.5.2011 19:13 (shady1024).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Stvarno trebaju sredit jbnu fiziku jer sam zapeo za jbne tračnice (!!) dok sam se vrtio oko jednog tenka...pogodite kak je završilo..-.-

Ja jednom zapeo za vagon i vise nisam mogo ni napred ni nazad tak da sam celu borbu prespaval :(

Sad dobra runda skreso 3 Bt-7 i jednog t46 :))

16 godina
World of Tanks

t28 sa cijevi sa kv-a je nešto sasvim drugo.Sad se već može u boj :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.5.2011 20:56 (Kill Frenzy).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

t28 sa cijevi sa kv-a je nešto sasvim drugo.Sad se već može u boj :D

jel to onaj f30 ili kak vec ja mislim to kupit al nezz jel se isplati jer sad imam zis4 57 mm i opet nista nemrem skinut ko ni sa starim topom uvek 2-6 posto skinem !

16 godina
World of Tanks

To je onaj top za 4250 xp i 80k kredita

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

koji je top bolji za KV3

onaj od 100mm ili 122 mm?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
A jos kad se zapne na rub mape, uzas
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

To je onaj top za 4250 xp i 80k kredita

da na to sam mislil jel se isplati uzet?

16 godina
World of Tanks

naravno.taj tenk bez toga je pljuga

netko je spominjao da se camuflage net poništava ako se kupola miče.To nije istina,kamuflage net se poništava samo ako se cijeli tenk miče i ona vrijedi samo ako ste u grmlju

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.5.2011 3:36 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
Da, bilo bi debilno kad bi se poništavao micanjem kupole.

KV-3 će sutra biti uparkiran u garažicu, javim dojmove
No more can they keep us in, listen damnit, we will win.
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Zamolio bih nekoga tko ima viška keyeva neka mi pošalje pm , jer ću serchat sto godina za t-34{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Kolko je vama trebalo da dobijete evo meni je dns 6 dan i jos nista poslo 5,5 i 6,5

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel mi moze neko reci kako najbolje iskoristit kljuc koji sam dobio i cemu tocno sluze odnsno da li je istina da xp povecava za duplo {#} Hvala!

inace igram sa njemcima {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.5.2011 22:41 (dasoo988).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

xp se ne povecava za duplo vec se xp i creditsi povecavaju za 50% dakle za 1.50 a ne za 2 (duplo) . Jedan od pametnih nacina je da aktiviras premium account i niposto NEMOJ kupovat premium tenkove, mislim da se dammage opekao oko toga...

Postoje samo 10 vrste ljudi - oni koji razumiju binarni sustav i oni koji ne razumiju binarni sustav.
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
dasoo988 kaže...

Jel mi moze neko reci kako najbolje iskoristit kljuc koji sam dobio i cemu tocno sluze odnsno da li je istina da xp povecava za duplo {#} Hvala!

inace igram sa njemcima {#}

ne za duplo,nego 50% i to samo ako uzmes premium acc

a najbolje bi ti bilo uzet bas premium acc na neko vrijeme,to se placa u goldima.koje mozes dobit jedino preko koda,ako se ne varam

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
15 godina
lollik91 kaže...

ne za duplo,nego 50% i to samo ako uzmes premium acc

a najbolje bi ti bilo uzet bas premium acc na neko vrijeme,to se placa u goldima.koje mozes dobit jedino preko koda,ako se ne varam

Ili ih možeš kupit, također možeš prominit free exp u golde, ali samo ako imaš nešto golda na računu.

http://about.me/antesirkovic
16 godina
neaktivan
World of Tanks

e sad mi je to malo jasnije...hvala vam {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CRT kaže...

xp se ne povecava za duplo vec se xp i creditsi povecavaju za 50% dakle za 1.50 a ne za 2 (duplo) . Jedan od pametnih nacina je da aktiviras premium account i niposto NEMOJ kupovat premium tenkove, mislim da se dammage opekao oko toga...

e to je ono sto sam ja zeznuo dobio sam 2 kljuca, pa sam jednim kupio premium tenk i shvatio da nema nikakvog napredka pa nisam htjeo nest s drugim zeznut{#}

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Kako se još mogu dobit ključevi osim kaj se mogu slat odgovori na ona pitanja ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
nixXxa kaže...

Kako se još mogu dobit ključevi osim kaj se mogu slat odgovori na ona pitanja ?

mislim da se vise ni to ne moze.mozes kupit jedan taj kod...dodje oko 7 eura/komad {#}

zato sam se ja opskrbio na vrijeme s njih par,pa nemam tih briga {#}

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
17 godina
neaktivan
World of Tanks

poslao sam zahtjev za klan, nick je robertino1985 

kako ste riješili komunikaciju osim chata u igri i preko bug foruma, moj stari klan(ja sam se isključio) je imao teamserver, dok neki koriste xfire 

*** nisam ovlašten da dajem potpis ***
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.5.2011 0:51 (miller1985).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

naravno.taj tenk bez toga je pljuga

netko je pominjao da se camuflage net poništava ako se kupola miče.To nije istina,kamuflage net se poništava samo ako se cijeli tenk miče i ona vrijedi samo ako ste u grmlju

Camuflage se ponistava ako se pomice kupola,lijepo ti pise sanse za otkrivanje kada su tenk i kupola nepomicni su -25%

(=XII=)SandMan_CRO....
16 godina
Y2K2 kaže...

Camuflage se ponistava ako se pomice kupola,lijepo ti pise sanse za otkrivanje kada su tenk i kupola nepomicni su -25%

frend kaže da je čitao u njihovoj wiki  i da kamuflaža se ne poništava micanjem kupole

15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
Y2K2 kaže...

frend kaže da je čitao u njihovoj wiki  i da kamuflaža se ne poništava micanjem kupole

izgleda da ti frend u pravu 

http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/32371-turret-traverse-for-camouflage/

http://wiki.worldoftanks.com/Battle_Mechanics#Camouflage

Evo i objašnjenje camo net-a 

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am B-)
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.5.2011 2:37 (Krešo91).
17 godina
neaktivan
World of Tanks

poslao zahtjev za klan.nick josip666

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice