Wasteland 2 video gameplay

poruka: 195
|
čitano: 30.413
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Evo 18 slika za profilnu prilikom kreacije lika. Slike sam preuzeo sa interneta no editirao sam svaku da što više sliči onima koje e već nalaze u igri...

Download

Ingame slika:

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.9.2014 10:13 (doktor1).
Moj PC  
3 1 hvala 1
15 godina
Re: Wasteland 2 video gameplay
doktor1 kaže...

Evo 18 slika za profilnu prilikom kreacije lika. Slike sam preuzeo sa interneta no editirao sam svaku da što više sliči onima koje e već nalaze u igri...

Guba, odmah sam se sjetio Minsca i Boo-a iz Baldursa {#}

Let them taste the triple guns... Aye, Captain
16 godina
odjavljen

hm, ovo za one (kao i ja) koji su se zaje8ali u kreaciji rangera - ranger editor. poprilično močan alatić tj cheat.. http://home.comcast.net/~cinful75/WL2/

može se fine tunat rangera, prerasporedit atribute pointse, skill pointse ali i nadodat sve to. kako ko hoće... nisam siguran dal da odigram sve ispočetka ili da ih malo fajntjunam. jučer sam si obrisao sve sejvove ali stoje u rec binu a pošto danas idem u sloveniju u alpe imam para dana za razmislit što ću... ovo fajntjunanje mi se nikako ne hvata uha... :/

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina

A nije sad da je nemoguc taj ranger creation. tooltipi ti sve kazu,a i logika...

Mos se shebat sam ak ne citas i ne razmisljas :D

13 godina
odjavljen
skank666 kaže...

hm, ovo za one (kao i ja) koji su se zaje8ali u kreaciji rangera - ranger editor. poprilično močan alatić tj cheat.. http://home.comcast.net/~cinful75/WL2/

može se fine tunat rangera, prerasporedit atribute pointse, skill pointse ali i nadodat sve to. kako ko hoće... nisam siguran dal da odigram sve ispočetka ili da ih malo fajntjunam. jučer sam si obrisao sve sejvove ali stoje u rec binu a pošto danas idem u sloveniju u alpe imam para dana za razmislit što ću... ovo fajntjunanje mi se nikako ne hvata uha... :/

Ti ne kužiš bit RPG-a. U pravom RPG-u ne možeš imati sve skilove. Ako nešto ne možeš napraviti jer ti fale skilovi, nema veze. RPG takav i treba biti. Ako ti se igra sviđa drugi puta dok ćeš ju igrati podesit ćeš te skilove. A s obzirom da igra ima 4 težina, ne možeš toliko zeznuti da ne bi mogao proći igru. Preraspodjela skilova nema veze s RPG-om.

16 godina
odjavljen

pa nisam ni rekao da to hoću koristit nego da  sam razmišljao... nemam problema sa igrom, ide mi dobro u fajtovima ali kad sam ono vidio počeo sam se dvoumit. počet ću ispočetka jer u biti i nisam toliko daleko došao

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ha... ja sam se recimo zahebo jer sam prodao sva govna (od pigeona, krava itd... a sakupljao sam ih. Naime u ranger citadelu im lik koji ih kupuje po ogromnim cijenama kao izvor amonijaka koji mu je protreban za izradu eksploziva. Takodjer sam prodao i sav scrap i sve tako nesto... ali gotovo sam siguran da je bilo sve to flagano kao "junk" i da se prodalo u "sell all junk" opciji.

Nema veze, sakupit cu negdje razliku u lovi. Konacno sam se dokopao ponovo ranger citadela, nakupovao neku opremu, tj. sad mi je team bolje oklopljen :D Ima i nesto boljih oruzja, skill boosteva is licno.

Zanimljiva mi je igra... dobro je to.

EDIT: inace u RPG-u mrzim ne moc napravit sve. Kad ne mogu otvorit nekih sef, vrata, toaster cak ovdje... to me jede iznutra. Radiju suckam u kombatu, umirem i reloadam na najtezim situacijama, nego da ne mogu obicna vrata otvorit.

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.9.2014 13:10 (Rhodin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Rhodin kaže...

Ha... ja sam se recimo zahebo jer sam prodao sva govna (od pigeona, krava itd... a sakupljao sam ih. Naime u ranger citadelu im lik koji ih kupuje po ogromnim cijenama kao izvor amonijaka koji mu je protreban za izradu eksploziva. Takodjer sam prodao i sav scrap i sve tako nesto... ali gotovo sam siguran da je bilo sve to flagano kao "junk" i da se prodalo u "sell all junk" opciji.

Nema veze, sakupit cu negdje razliku u lovi. Konacno sam se dokopao ponovo ranger citadela, nakupovao neku opremu, tj. sad mi je team bolje oklopljen :D Ima i nesto boljih oruzja, skill boosteva is licno.

Zanimljiva mi je igra... dobro je to.

EDIT: inace u RPG-u mrzim ne moc napravit sve. Kad ne mogu otvorit nekih sef, vrata, toaster cak ovdje... to me jede iznutra. Radiju suckam u kombatu, umirem i reloadam na najtezim situacijama, nego da ne mogu obicna vrata otvorit.

hahaha, isto razmišljamo i uglavnom pointse trošim na nonfight skillove, samo što me to košta vrlo teške situacije s puno reloada u nastavku igre

no, za lovu ne brini jer kad prvi put napustiš citadelu počinje dropati sasvim solidna oprema povisoke cijene i lako se skupi 

17 godina

Igra je odlična... Napravio sam četiri potpuno nova lika i krenuo u laganu avanturu... Puno sam se više vezao za likove koje sam napravio nego kada sam uzeo tri ponuđena... Nekako su mi draži...

Tu se vidi kako su likovi orjentirani... Šta se tiče oružja uzeo sam assualta, heaveya, snipera i energetika.

Sniper je odličan kao i heavy samo šta potonji troši dosta municije; assualt tako tako te totalno razočaranje sa energetskim oružjem...

Zasada kronični nedostatak 5.56 municije, a preko glave .38 i 12ga

Težina: Ranger

Vrlo dobar RPG... {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.9.2014 23:19 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

i ja sam probao wasteland 2, vidim da su svi zivi poludili za tim pa da i ja podijelim svoje dojmove.

igram na najlaksoj tezini najvise zbog toga da vidim kako igra funkcionira. jedinog lika kojeg sam napravio sam bio je moj lik, ostali su premade. ovo je cisto test run.

nekako mi se cini da ima previse skillova i dosta puta sam zbog toga zrtvovao weapon skillove. nadalje, vidim da postoje i neki likovi koji se pridruze sami kad radis misije tako da cu vjerojatno procitat negdje di kojeg lika susretnem i sta ima pa cu namjerno izostavljat skillove koje oni imaju ako je moguce zadrzati recruitable npcs na neodredeno vrijeme.

melee likovi su dosta slabi (bar sto se tice lika koji je premade). najvise mi digne tlak kad ima mali postotak za napad a neprijatelj stoji tocno isprid njega.

coversation mi se ne svida jer omogucuje da se likovi izmjenjuju zavisno od toga koji ima veci kiss ass/hard ass/smart ass skill i to mi totalno srozava osjecaj koji bi conversation trebao pruziti. ovako 3/4 lika moraju imat svaki po jedan skill a to je ogroman gubitak po pitanju ostalih skillova. bolje da su to sve objedinili u jedan jedini skill. planirao sam da moj lik, buduci da ima dobru charismu, bude taj koji ce se baviti konverzacijom, a na kraju je ispalo da je konverzacija jedna vrsta redalice

ne svida mi se sto ne mogu odabrati lika kojeg ja zelim tijekom combata.

steta sto nema vise segmenata koji imaju voice over.

mogli su bolje dizajnirati mapu, da ima vise detalja. (odnosi se na mapu lokacija, a ne mapu arizone)

opcenito igra mi se svida, bez obzira na ove nedostatke. da ih kojim slucajem nema bio bih izuzetno zadovoljan i impresioniram igrom. ovako mogu rec da je vrlo dobra i da je vrijedi odigrati.

It's not who u are, it's who u know.
17 godina

Pa ono karizmaticni vodja moze raditi kiss ass talk - to je recimo ekvivalent charma ili neceg takvog iz ostalih igara. Moras biti inteligentan za smart ass jer je to neki knowledgable odgovor, odnosno podrazumijeva dodatno predznanje o temi o kojoj se raspravlja, dok je treci intimiate.

Mislim ima itekako logike imat sva 3, cak i na 3 razlicita lika (meni se po loru uklopilo da su kiss ass i smart ass na jednom liku) - ne mozes ocekivat da ce neki sonjo moc napravit prijetnju, a da izgleda skroz ozbiljno, osim ako je manijakalni ubojica, naveliko poznat i svi unaprijed znaju da ce doista napravit to cime prijeti, lakse je kad to radi mrga od 2 metra bez pola zubi i sa rukama velicine stupova javne rasvjete.

Isto tako ne mozes ocekivat pametan odgovor od nekog sa int 3 ko nije u zivotu otvorio knjigu i potpisuje se sa X, takodjer moras bit poprilicno sarmantan da bi moga nekoga... sarmirat :P , ne mozes ocekivat mrgu od 2 metra, gore opisanog, bez pola zubi, sa smradom poljskog WC-a iz usta, da se nagne prema nekoj djevojci i saputa joj nesto slatko.

Izmjena likova u razgovoru je dobra stvar - imas do 7 party membera, svi su kraj tebe kad razgovaras, ako tvoj lik prica sa nekim, a drugom liku padne na pamet dobro pitanj, nije bas u RL nemoguce da uleti i postavi ga usred razgovora... zato mi se to svidja.

Sto se tice udaraca... pa nije nemoguce fulat, niti da se agilniji protivnici izmicu udarcima - zato se to desava. Ovo je turned based combat - ne znaci da za vrijeme tvog turna svijet staje i svi ostali su zakljucani u vremenu. evasion % naprosto simulira sansu da protivnik izbjegne tvoj udarac kao da se svi pokreti odigravaju u isto vrijeme.

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Neki ljudi izgleda ne znaju što je pravi RPG. U RPG-u ti ne trebaju svi skilovi, nema veze što će ti neki dijelovi ostati zaključani. Pogotovo u ovoj igri, je nemam niti smart ass, niti kiss ass, niti hard ass i ne treba mi, ali imam razvijene sve ostale skilove. Upravo sam izašao iz Arizone u LA i do sam sam možda propustio 1, 2 stvari jer je igra koncipirana tako da možeš stvari obaviti na razne načine. Ljudi misle da je igra tipa Dragon Age 2,3, Skyrim pravi RPG. Ne možeš doživjeti RPG ako će ti sve biti odmah otključano, bit RPG-a je da svaki igrač ide drugim putem

7 0 hvala 3
13 godina
formula1live kaže...

Neki ljudi izgleda ne znaju što je pravi RPG. U RPG-u ti ne trebaju svi skilovi, nema veze što će ti neki dijelovi ostati zaključani. Pogotovo u ovoj igri, je nemam niti smart ass, niti kiss ass, niti hard ass i ne treba mi, ali imam razvijene sve ostale skilove. Upravo sam izašao iz Arizone u LA i do sam sam možda propustio 1, 2 stvari jer je igra koncipirana tako da možeš stvari obaviti na razne načine. Ljudi misle da je igra tipa Dragon Age 2,3, Skyrim pravi RPG. Ne možeš doživjeti RPG ako će ti sve biti odmah otključano, bit RPG-a je da svaki igrač ide drugim putem

upravo tako..

A ovo što se ljudi bune da nemogu izabrati rangera kojeg oce u combatu...PA onak...TURN BASED COMBAT,ima stat koji utječe na to kojim redom rangeri i NPCi actaju...Suck it up!

Jedina igra za koju znam da ti to pruza je Xcom.Tamo to funkcionira,al opet drukcija je to igra...

16 godina
neaktivan

Nakon više igranja sam pametniji, naravno da laserska oružja savršeno kuhaju teže oklopljene protivnike @ netko se žalio da ne rade dobro :(

Npr. oklopljena živina armor lvl 4 nemaš ga čime dovoljno izgađati, uzmeš rafalku laser i već ga pola okine....

KAd sam pročitao manual, puno stvari je jasno.

Ne sviđa mi se, netko je već spomenuo, mapa je statična, nema zuma, upisivanja ili uklj/isklj nekih oznaka , prejadno. Ok, ipak je ovo old fashion nema tu gpsa kao u Falloutu već crtaj mapu na kravljoj koži :)

Skužio da je prelagano na defaultu, skuplja se oružja gomila, a i streljiva....

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.9.2014 17:10 (Asta).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

@ rhodin

za mene karizmaticni voda znaci da on u svakom trenutku moze voditi bilo kakvu konverzaciju, bilo da nekom prijeti, da se nekome ulizuje ili da pametno iskoristi situaciju u kojoj se nalazi. na ostale likove ja njih iskljucivo gledam kao vojnike koji izvrsavaju zapovijedi, jer ja sam taj koji je voda i koji donosi odluke. ti si tu samo da napravis sta ti se kaze i nemas sta mislit o situaciji u kojoj se trenutno nalazis

kad govoris o udarcima... ja niti ne ocekujem da moji likovi uvijek pogode, nego ocekujem neku realnost po pitanju distance tebe i tvoje mete. ako ja iman toljagu i ako nisam trcao do lika da ga sa njom op*zdim nego je on direktno do mene onda apsolutno nema razloga da hit chance bude 44% nego prije 85% pa navise. o tome se radi. da li ce on dodge-at ili ne to je sasvim drugi par postola.

@formula1live

ja znam sto je rpg i znam kako funkcionira. moj komentar je iskljucivo bio vezan na to da se ta 3 skilla za conversation objedine u jedan i da ima dosta skilova pa se mora pazit sto i kako radit. cilj je da likovi nemaju duple skillove (osim mozda tih za konverzaciju) i da se to na sto je moguci bolji nacin optimizira. vec vidim da necu koristiti animal whisperer, barter ili outdoorsman skill, a mozda se odlucim da ignoriram toaster repair. dakle, nitko nije rekao da treba sve imat nego se radi o tome da ih ima previse pa ako nisi pametno slagao likove onda se neces dobro provesti

@ rocinante2112

ne mora uvijek znacit ako je turn based igra da ti nemas kontrolu nad odabirom svojih likova. kao sto ti kazes, ima xcom, koji sam i igrao, dakle moguce je to napraviti.

It's not who u are, it's who u know.
13 godina
Obi Wan kaže...

@ rhodin

za mene karizmaticni voda znaci da on u svakom trenutku moze voditi bilo kakvu konverzaciju, bilo da nekom prijeti, da se nekome ulizuje ili da pametno iskoristi situaciju u kojoj se nalazi. na ostale likove ja njih iskljucivo gledam kao vojnike koji izvrsavaju zapovijedi, jer ja sam taj koji je voda i koji donosi odluke. ti si tu samo da napravis sta ti se kaze i nemas sta mislit o situaciji u kojoj se trenutno nalazis

kad govoris o udarcima... ja niti ne ocekujem da moji likovi uvijek pogode, nego ocekujem neku realnost po pitanju distance tebe i tvoje mete. ako ja iman toljagu i ako nisam trcao do lika da ga sa njom op*zdim nego je on direktno do mene onda apsolutno nema razloga da hit chance bude 44% nego prije 85% pa navise. o tome se radi. da li ce on dodge-at ili ne to je sasvim drugi par postola.

@formula1live

ja znam sto je rpg i znam kako funkcionira. moj komentar je iskljucivo bio vezan na to da se ta 3 skilla za conversation objedine u jedan i da ima dosta skilova pa se mora pazit sto i kako radit. cilj je da likovi nemaju duple skillove (osim mozda tih za konverzaciju) i da se to na sto je moguci bolji nacin optimizira. vec vidim da necu koristiti animal whisperer, barter ili outdoorsman skill, a mozda se odlucim da ignoriram toaster repair. dakle, nitko nije rekao da treba sve imat nego se radi o tome da ih ima previse pa ako nisi pametno slagao likove onda se neces dobro provesti

@ rocinante2112

ne mora uvijek znacit ako je turn based igra da ti nemas kontrolu nad odabirom svojih likova. kao sto ti kazes, ima xcom, koji sam i igrao, dakle moguce je to napraviti.

xcoma sam se sjetio jer koristi turn based combat,al to je pretty much jedino di se moze paralela povuc,sve ostalo je dosta random,od statsa koji ti likovi dobivaju pa nadalje. drukcija je vrsta igre..

ovo je oldskul rpg di imas stat koji sluzi za to. nemos i ovce i novce imat. al dobro bi dosla neka ''wait'' komanda kao šta divinity ima.

17 godina

Nisam siguran Obi... moze bit sarmantan i karizmatican, a glup ko stup u smislu nekih tehnoloskih razgovora. Isto tako sarmantan ili karizmatican ne znaci da ce biti jednako efikasan u prijetnji... Eto pogledaj samo cuvare galaksije, nije isto kad mali rakun prijeti ili kad groot zarezi "I am Groot" - nije nis reko, al svi ga slusaju.

Al nebitno, vise manje svaki RPG ima razlicite oblike razgovora i koristi ih sve tokom igre. Ovo je radjeno sa idejom da nitko ne moze biti jack of all trades i maltene Bog, vec da imas 4+3 ljudi zato da se moze nesto napravit... Ovo nije fallout. Da je rijec o falloutu sam bih pricao i borio se i lockpickao, nalazio zamke, u biti sve, da ne nabrajam.... ali to nije realno.

Na stranu sto sam veliki ljubitelj (starih) fallout igri, ali nekako mi ovdje bas pase kako su napravili. I skilova vise ngo mozes pokrit sa sva 4 lika, bas zato da si prisiljen jos nekog "specijalistu" povest sa sobom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

evo nako valjda 50 sati gameinga mogu rec da je igra krajnje glupa zbog više stvari, naime evo upravo iz ne znam kojeg puta mi se desi da mi u turnu uopce preskoci 2-3 člana ekipe i to mi preskoci snipera koji ima inicijativu 15 !?!?!?  pa wtf, koji dio turn base njima nije bio jasan u ovoj igri !?!?

Znači ja napadnem iz "daljine" ( sa svim mogucim attachmentima koje sam napravio sa likom koji ima weaponsmithing 8 i poskidam s oružja svu apsolutno najbolu opremu imam 42m range 102% itd ) jer u uvoj igri ti napadneš sa sniperom sa svom opremom iz daljine pogodiš i onda ti lik dotrči do tebe i još te udari - to je apsolutno normalno na 19lv jer kaj ti glumiš frajera sa sniperom - uglavnom napadnem npr sa jednim članom robota da pokrenem fajt i pogodim ga nakon njegovog kratkog mova-a on skoci u zrak dođe tik do mene naravno jer range je nebitan u ovoj igri isjece me ko mamlaza jer i armor je tak da piše samo i sad opet taj isti moj koji je pucao ima turn i ok lupim s njim, lupim s drugim, u međuvremenu iz špčkovine se pojavi drugi robot skoči na mene opet pa on mene lupi itd, lupam s 3 članom pa sa četvrtim i odjednom prvi robot je opet na turnu !?!??!?!  ono wtf di su mojih ostalih 3 ovaj turn ?? preskočeni ??  mislim nek si malo odigraju jaggedd alliance 2 i fallout tactics i baldurs gate da se nauče kaj je to igra na poteze jer ovu su igru očito radili neki koji su se rodili nakon toga - gubim volju polako sve više i više..

Nadalje u igri nema šuljanja !!?  pa to je jedan veli dio taktike kojega tu nema, možeš se čučnut samo kaj ti ne daje naravno deffence roll zaštitu nego ti poveća prosjek šuta 10% ono wtf !?!?  di je ležanje ??

u 50 ili više sati ova "rpg" igra ima stil rpg-a odi tam pa vidi kaj se dešava, dođeš na mapu, mapa je ubi sve kaj puže/gmiže/živi ili će umrijet ali ubi bez obzira, imaš nekoliko ljudi s kojima možeš pričat po principu kaj je bilo, napali su nas ami molimo za pomoc na način da vi pobijete sve a mi ništa ne radimo,,  možda 5% scenarija ima di možeš probati pomiriti frakcije ili izlječiti pse pa da se ne moraš klat ili obaviti35 kvestova u titan can. da bi na kraju bilo kaj napravio se opet morao klat s nekim  itd..itd..  ako je igra klaona bez neke veće price ili biranja ili nečega onda bar hebeni combat su trebali napraviti savršeno - a to nisu trebali daleko tražiti mogli su samo precrtati onaj iz jagged alliance 2 npr ali ne ajmo igrati di turn traje ne dok se svi izredaju nego dok komp odluci ko ce kad i kak igrati neovisno o statsovima a i ne mora baš svako svaki turn igrati, nema smisla itd...

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
Kak misliš da ne može biti - jack of all trades - može vrlo jednostavno, daj mu int 10 i daj mu charisma visok da brže skuplja xp i svaki lv imaš po 5 skill pointa s kojima ces dobiti sve, tako npr ona is ag instituta ima int 10 i ona meni sad na 19lv ima i sniper 7, hard ass 7 i kiss ass 7 i computer s. 7 i surgion 5 ili 6 i gun 4 i svašta i glavni mi je sniper i uskoro ce imati sve jer napreduje urnebesno brzo, s druge strane likove koje sam ja radio po smislu joj mora imati dobar coordination, awerenes i luc jer je to bitno za fajt su isti ili lošiji u fajtu nego ona koja to ima duplo lošije, moj lik koji sve to ima skoro 8 i isti ili manji broj luck-i shootova jedino kaj dobiva je 1 ap više ponekad i to neki mali postotak više u odnosu na ostale, a coordination i awereness su bitni ko sadnja krumpira u ovoj igri - ničem ne služe osim da ap koji dobiš - da ne pričam da ti moji likovi imaju samo jedno oružje dignuto i još eventualno 1 ili 2 skilla do tip 5 dignuta i fajrunt a s njom još imam bodova u zalihi da cu dignuti kaj hozaželim opet do 7 i to 2-3 stvari u sljedecih 10-ak lv ...

- užasno je glupo koncipirana igra, možeš imati int. 1 ali možeš biti smart ass bez problema ili možeš diti int. a biti tabator za brobu šipkom itd... ništa nije povezano s ničim nego sam tak nabacano i zato su skillovi daaaleko bitniji jer daju konkretne brojke i benefite..

glupo glupo glupo
16 godina
neaktivan

Zaboravih napomenuti, nije realno da leveliranjem dobijem health. To nije prva igra s tog besmislicom, al nije u redu.

Realno je da mala izmlati ogradu i razbije se pa joj brutala napad bude brutalno smanjen neko vrijeme jer je iščašila kuk i dupe :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Da ne spoilam previše, igra ima ogromni bug u gradu Angel Oracle nakon čega ne možeš imati više od 6 ljudi u partyu i gubiš jednog lika i svu opremu s njim. Oni koji nisu do sad bili tu, nek pričekaju patch prije negu uđu u njega, ili nek samo postave reapetor na stup bez rješavanja sporednih misija i izlaze van. Ako vam se taj bug dogodi jedino rješenje je , trenutno, editiranje xml datoteke da možeš imati opet 7 likova, ali opremu s tog lika i dalje gubiš. Ne znam kako to nisu primijetili do sad.

0 0 hvala 1
17 godina

Nisam igrao betu, ali pretpostavljam da se u beti nije moglo do tamo doci.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Još jedan bug u Hollywoodu. Ima jedan lik na groblju koji vam nakon što napravite nešto za njega, svaki put kada kliknete na njega da cca. 130exp i knjigu za lockpick +1. A najbolje od svega te knjige mi ne trebaju jer sam do tu već imao lika s lockpickom 10.

0 0 hvala 1
16 godina
odjavljen

wasteland 3 confirmed! http://imgur.com/Xqzfp95

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

sinoć počeo ispočetka... složio sam si drugačije rangere što i nije bio toliko težak zadatak kao prvi puta, pošto sam već upoznat sa mehanikom. moram priznat da mi i nije baš bilo drago. ko da cheatam... iako me taj isti osječaj ne sprečava kad kritično falim u otvaranju sefa da reloadam :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

SPOIL - Je li netko išao pobiti sve likove u Prisonu kao ja? Ako se to može, onda valjda je regularno za nastavak misije ? Iznervirao me lik/šefić koji me tražio daću za svako oružje koje imam da bih prošao :)

Prvi put su me uspjeli razvalit u noćnom random fajtu, bili likovi puno jači od onih jadnika sa 15 healtha :)

Što me još smeta:

- moram imati oružje u primarnoj ruci da bi se pokazali efekti koji se odnose na isto npr. kod usporedbe oružja, uspoređuje boksačku rukavicu sa puškom, a puška ja na second ruci - mutavi algoritam, mutavi programeri;

- dodatni gizmoi koji kao poboljšavaju preciznost, sigurnost ili ne znam lajavost lika, a za uzvrat smanjuju dva atributa - bolesno,

- Rangerski office mi se ne sviđa, predosadno,

- mapa koja je prejadna,

- kamera i kut koju moraš siliti da vidiš di su vrata i td,

- to što sam prodao hrpe stvari koje sad traže likovi kad sam napokon ušao u rangers office :(

- lik za eksplozive treba doslovno govna za radit nove stvar, ma daj, a ja mislio dobra fora kad sam pokraj izgužvanih novina iskopao iz rupe isto to - drek :)

- gratis dva komada oprema koju dobiješ od tehničarke su koma, ono, oružje imam pet put bolje, a dodatni gizmoui su tak-tak, jedva nešto,

- toster ne mogu ni jedan pogledati, makar imam skill na cca tri, tako je slaba šansa da se ne isplati, sad moram pamtiti gdje sam ih vidio,

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina

Ovo sa zatvorom... mozes skoro sve napravit. Ja sam dosao do gore i pobio sve RSM-ove do samog zatvora, u njega ne mozes radi glupih turreta (barem za sada) - pa ne znam koliko se isplati i kako ce se oni osvetit seljacima dok mene nema.

Ovo ostalo... OK je igra, pa zanemarujem da moram prekinut trgovinu, zamijenit oruzja i onda ponovo pokrenut pa usporedit. Sta cu sad kad drugacije neide. Ima stvari koje su mogle biti bolje odradjene, ali u globalu mi se svidja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Quest u prisonu se lijepo razvija ako riješiš sve do farme, ne uđeš u sam zatvor i vratiš se kasnije. 

Poboljšanje jednog atributa na uštrub drugog se zove balans.

Office je takav, ako ti se ne sviđa javi se Mirjani Mikulec u emisiju InDizajn 

"Jadna" mapa ti je argument i pol {#}

Common sense u RPG-ovima je da ćeš uvijek bolje oružje lootat nego kupiti. 

itd...itd...itd....

Ekipa navikla da igra vodi za rukicu dok igraju pa svaka promjena van njihove komfort zone je čudna i generalno dolazi do neodobravanja. Ako ti se ne sviđa, prestani igrat {#}

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
13 godina
Inace izašao vam je patch 27.09 koji kao puno stvari ispravlja - 127mb
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina

malo sam se zahebo pa sam prerano otišao u prison i pobio sve rsm-ove, došao do turreta, tu zapeo, i onda otišao rješavat sjeverne misije u nomad campu, trenutno sam u titanu, pa me zanima kad se vratim do prisona i ako su svi civili pobijeni je li to toliki fail da značajno utječu dalje na igru...

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice