kako Warcraft III 1.00 prebaciti u Warcraft III 1.21 verziju ?????
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Skini patch 1.21
skinija sam i neče
Onda skini i patcheve i prije te verzije(1.21), njih instaliraj i tek onda ovaj.
Ako imas orginal Warcraft 3, u sto sumnjam, trebao bi ti se sam updateat, a ako nemas, trebas uz patch skinut i oredjeni crack.
Večina patcheva ti provjerava .exe datoteku igre,tak da ako imaš crack makni ga i stavi orginalnu .exe datoteku.
Večina patcheva ti provjerava .exe datoteku igre,tak da ako imaš crack makni ga i stavi orginalnu .exe datoteku.
kako da instaliram wc3
kako da instaliram wc3
ja nemogu installirati warcraft 3 na pc.dobro ga installiram a onda neče radit .
što da napravim?
vjerovatno ti treba crack
stavio sam i crack ali ne radi
Svi noviji patchevi ukljucuju i The Frozen Throne, tako da ako ih hoćeš intalirati instaliraj i expanziju.
1. Instalacija originala - region of chaos
2. Instalacija ekspanzije - The Frozen Throne
3. Instalacija najnovijeg patch-a
Inače ako instalirate najnoviji patch ne treba vam nikakav crack, sa njime su uklonili potrebu imanja cd-a u cd pogonu. Za igranje na netu vam naravno i dalje treba legalan bnet cd key.
Svi noviji patchevi ukljucuju i The Frozen Throne, tako da ako ih hoćeš intalirati instaliraj i expanziju.
1. Instalacija originala - region of chaos
2. Instalacija ekspanzije - The Frozen Throne
3. Instalacija najnovijeg patch-a
Inače ako instalirate najnoviji patch ne treba vam nikakav crack, sa njime su uklonili potrebu imanja cd-a u cd pogonu. Za igranje na netu vam naravno i dalje treba legalan bnet cd key.
nemogu instalirat warcraft 3 piše mi na Program to start menu found ,,neko mi je reko da ga probam popravit fix tolom ali neznam di ga skinem na internetu
skinm taj fix toll i pokrenem ga i opet mi piše no program start menu found