GTA IV FATAL ERROR: Invalid resource detected - Please re-install the game, i iznad piše RFC20.
I evo, probao sam patch 6 instalirat, ista stvar. Ako je bitno, koristim razorov crack
GTA IV FATAL ERROR: Invalid resource detected - Please re-install the game, i iznad piše RFC20.
I evo, probao sam patch 6 instalirat, ista stvar. Ako je bitno, koristim razorov crack
Nije problem ali mislim da je nekako čudno to što se meni dešava... Riječ je o euphoriji naime kada dodjem pred civila s autom i potrubim mu on se čučne i baci na pod :P....
i tako svaki put kada dodjem do nekog... sve je ostalo u redu.
Znam da je već pitano xx puta ,ali eto. Trebala bi mi preporuka nekog dobrog programa/moda koji neće puno uništiti kvalitetu ,ali da dobijem malo stabilniji FPS.
FPS je sada više manje ok, ali ako se naglo skrene, okrene mišem i sl. onda se osjeti da padne.
I da, koje grafičke postavke najviše kradu FPS?
Znam da je već pitano xx puta ,ali eto. Trebala bi mi preporuka nekog dobrog programa/moda koji neće puno uništiti kvalitetu ,ali da dobijem malo stabilniji FPS.
FPS je sada više manje ok, ali ako se naglo skrene, okrene mišem i sl. onda se osjeti da padne.
Najviše FPS-a kradu view distance,shadow quality i texture quality. Što se tiče programa, najbolje da instaliraš patch po mogućnosti 1.0.4.0, jer meni igra najbolje radi sa njim.
Najviše FPS-a kradu view distance,shadow quality i texture quality. Što se tiče programa, najbolje da instaliraš patch po mogućnosti 1.0.4.0, jer meni igra najbolje radi sa njim.
Istina 1.4 patch daje najbolje perfomanse...
Sta 1.0.4.0 daje najbolje rezultate ? Ja sam odmah stavio najnoviji ( 1.0.7.0 ) misleci da je najnoviji daje vise FPS-a.
Igram na HD 7670m 2gb,i5 2.5ghz i 6 giga rama i sve super,samo Shadows na medium i Night Shadows na high.
Bas cu staviti ovaj da vidim
Istina. 1.0.4.0 mi je dao nešto stabilniji FPS nego 1.0.7.0.
Uglavnom sada mi se igra kreće na 25-35 FPS AVG. Dok ne pada na 20, dobro je. Sve postavke na medium. Vjerojatno bi moglo i na high, ali nije mi toliko bitno.
Istina. 1.0.4.0 mi je dao nešto stabilniji FPS nego 1.0.7.0.
Uglavnom sada mi se igra kreće na 25-35 FPS AVG. Dok ne pada na 20, dobro je. Sve postavke na medium. Vjerojatno bi moglo i na high, ali nije mi toliko bitno.
Zacudo,radi bolje sa tim patchem.i5 2450 2.5 ghz,6gb ddr3 rama i hd 7670m 2gb leti sve na maksimumu osim shadows na high.
Prosjek oko 40 fps sto me jako cudi :O
Rezolucija 1366x768
Po danu mi je puno bolji FPS nego po noći. I kada upalim svijetla na autu, FPS odma padne.
Da ugasim night shadows? Bili to povećalo FPS po noći?
Po danu mi je puno bolji FPS nego po noći. I kada upalim svijetla na autu, FPS odma padne.
Da ugasim night shadows? Bili to povećalo FPS po noći?
Slobodno ugasi night shadows, nisu toliko važne a fps dosta naraste.
Evo napravio mali test čisto da vidim razliku.
Kako sjene utječu na FPS hebote.
Imam bolji FPS sa svim postavkama na High i sjenama na off nego na low postavkama i sjenama na medium.
Sijene u gta4 dosta utječu na fps... ja sam ugasio one night sijene jel mi to nije tolko bitno... :P
Pozdrav,
Instalirao sam si GTA IV misleći da ću ga sad moći igrati ali imam problem. Dakle koju god rezoluciju stavio i koje god postavke namjestio, bile one najniže ili sve na max igra mi šteka, znači recimo dok vozim auto dok idem ravno bez skretanja sve je super ali kad krenem skretati počne trzati i tako stalno. Konfa je ova pod moj PC i rezolucija monitora mi je 1920x1080, u igri mi je bilo do 1680x1050 namješteno jer je grafa malo slabija ali svejedno mislim da bih ga trebao moć igrat.
Danas sam skinuo GTA IV i ako neko ima nekakav guide za instaliranje svega toga jer mi se onaj na 1 str. cini malo out date?
Imaš patch?
Nisam instalirao patcheve jer nije original igra, a pošto piše da se nemre preć jedna misija ako se instalira patch nisam ga ni pokušavao instalirat.
Instaliraj 1.7 pa vidi..
http://games.softpedia.com/get/Patch/Grand-Theft-Auto-IV-Patch.shtml
Instalirao patch i sad dobivam GTA IV FATAL ERROR:WS10. Budem sutra probao reinstalirat igru ili nešto, sad nemam volje više.
Koji peč bi mi dao bolji fps i igrivost... 1.0.4.0 ili 1.0.6.0?
Nakon svih koraka sve sam instalirao i na kraju mi izbaci GTAIV FATAL ERROR: Invalid resource detecred - Please re-install the game.
Postoje ikakva riješenja za ovo? onaj .api od alexandra mi ne valja da unaprijed kažem.
zdravo,ja sam instalirao GTA IV i sad mi trazi "manuelnu aktivaciju",koji mi je kod potreban za to i gdje da ga nadjem ili neka nekp napise?!
Pozz. Imam problem s GTA 4. Kada igram slika mi se sporo očitava,ako se uopće očita. Evo pogledajte http://i.imgur.com/5UhqsbR.jpg
Takav mi je skoro cijeli grad.
Ovo je konfiguracija,po stranici can i run it prolazi sve. http://i.imgur.com/GQeLoNp.jpg
Ako nisi instaliraj patch 1.4 http://grandtheftauto.filefront.com/file/GTA_IV_1040_Patch_14;102441
Pozdrav,
do nedavno sam igro gta normalno i sad sam stavio update 1.0.70(il kako ide vec) da bi mogo igrat miltiplayer, skinuo multiplayer al kad idem upalit igru baca ovaj error
The ordinal 5365 could not be located in the dynamic link library
xlive.dll.
games for windows live vec imam install
Ako nisi instaliraj patch 1.4 http://grandtheftauto.filefront.com/file/GTA_IV_1040_Patch_14;102441
Sad neće nikako.
grafa ti se pregrijava, tako je i meni bilo
grafa ti se pregrijava, tako je i meni bilo
Nova prije tjedan dana stavljena.
koje su ti temp grafe kad igraš gta? meni je bila grafa na 72 stupnja i nakon pola sata to mi se počelo dešavati
MENI IGRA STEKA NEZNAN DO CEGA JE
MOJ COMP
4 GB RAM-A
NVIDIA GAINWARD GEFORCE 9600 GT 1 GB GREEN EDITION
INTEL CORE 2 DUO E7500