Vodič za rješavanje problema kod GTA IV

poruka: 2.535
|
čitano: 873.527
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: GTA 4
13 godina
neaktivan
Re: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV
Dali mi mozes pomoci o gta 4 !! molim !!
tixi
14 godina
neaktivan

Stavio sam najnoviji patch al igrica nakon par min izbaci na desktop sama od sebe i ne pise mi nikakav error. Jel zna ko zakaj?

0 0 hvala 0
15 godina

Dal ti se to događalo prije negoli si instalirao taj zadnji patch ?

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

pa moram ti priznat da mi se to nije događalo prije. Ovo je prvi put da sam stavio ovaj najnoviji patch i igrica je radila par dana al eto od danas je krenula izbacivat. Nikako duze od 5 min i nije bitno jel bas igram il je onaj flimic izmedu misija. Nikakav zvuk nit error, samo izbaci na desktop.

0 0 hvala 0
15 godina

Ako sa najnovijim patchom nemas nekih bitnijih promjena nabolje , mozda da se vratis na prosli patch koji si imao ?!

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

1.5 patch je nekako najbolji za performanse (pa tako i za slabija računala).

http://www.omsisimulator.smfnew.com/
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.3.2012 17:41 (Kewin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kewin kaže...

1.4 patch je nekako najbolji za performanse (pa tako i za slabija računala).

*1.05

Udjite u Classified Crew ako imate para za to inace ih bacate vozeci se puni kesa u FIATU a imate za 20 Mercedesa. -Vlada011
15 godina
neaktivan
FiCo_Ri kaže...
Kewin kaže...

*1.05

Jeli je 1.0.5 najbolji za performanse? Bolji od 1.0.6 i 1.0.7? Imam slab komp pa pitam jer sam imao 1.0.7 i performanse se nisu nešto promjenile.

Doli doturi, doli medičina! Doli ignjoranstvo, živila filozofija!!
13 godina
neaktivan
Cevi kaže...
FiCo_Ri kaže...
Kewin kaže...

*1.05

Jeli je 1.0.5 najbolji za performanse? Bolji od 1.0.6 i 1.0.7? Imam slab komp pa pitam jer sam imao 1.0.7 i performanse se nisu nešto promjenile.

da, ali procesor ti je jako los tak da neznam dal ce ti bolje radit

13 godina
neaktivan

Molim pomoć snimim ja GTA IV i krenem ja igrat šteka i nakon par minuta igrica se skroz zakoči ništa se ne miče ne čuje se zvuk.Šta bi to moglo bit?

Pogledao sam da li moj komp može da podrži GTA IV sve može ali ja imam 2 ghz a treba mi 2,4 e sad da li meni zbog ovih 0,4 zakoči igrica?

MOLIM POMOĆ !!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MKO1997 kaže...

Molim pomoć snimim ja GTA IV i krenem ja igrat šteka i nakon par minuta igrica se skroz zakoči ništa se ne miče ne čuje se zvuk.Šta bi to moglo bit?

Pogledao sam da li moj komp može da podrži GTA IV sve može ali ja imam 2 ghz a treba mi 2,4 e sad da li meni zbog ovih 0,4 zakoči igrica?

MOLIM POMOĆ !!!

Dobrodošao na forum..... Ukratko trebao si navesti ostatak konfiguracije i ako nisi instaliraj patch 1.5.. Jel zadnji 1.7 je bolji za jače kompove. Gta4 je igra koja zahtjeva vrlo snažan procesor + neopzimizirana je dosta.

16 godina
MKO1997 kaže...

MOLIM POMOĆ !!!

S cime snimas? FRAPS? probaj s Bandicamom i kakve su ti postavke? konfiguracija?.... a to koliko ti tocno GHz treba, to je samo onako okvirno (ne doslovno). Trebas imati vrlo brz dvojezgreni ili prosjecni quad...

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
13 godina
neaktivan

Evo konfiguracija pa pogledaj da li je moj komp podoban za gta 4 

AMD Athlon(tm) 64 processor

3200+

2.00Ghz,2.00GB of RAM

A imam i slobodnog prostora 30 giga na jednom hard disku i 50 giga na drugom 

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.3.2012 14:20 (MKO1997).
13 godina
neaktivan

lovac82 oprosti ali ja ti se baš i ne kužim šta znači to FRAPS {#}

16 godina
MKO1997 kaže...

lovac82 oprosti ali ja ti se baš i ne kužim šta znači to FRAPS {#}

To je program za snimanje full screen aplikacija (igre, programi..), video-a (npr youtube i sl.)..... mislio sam da koristis taj program, al sad mi je jasno da koristis onaj intergrirani recorder iz igre, a sto se tice stekanja.... nije ni cudno, imas jednojezgreni procesor (za normalno igranje je potreban barem neki dvojezgreni), a snimanje igara je dosta CPU intensive odnosno to ti dosta optereti procesor (pogotovo ako je slabiji i jednojezgreni). Jos nesto, jedna jezgra u tamo nekom prastarom procesoru nije isto sto i jedna u novom (znaci, npr. 1 GHz kod starog/slabijeg procesora nije isto sto i 1 GHz kod novog/jakog procesora.

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.3.2012 15:54 (lovac82).
13 godina
neaktivan

Gledao sam po drugim forumima ima dosta ljudi kao i ja isti procesor i kažu da njima radi dosta dobro !

13 godina
neaktivan

Gledao sam po drugim forumima ima dosta ljudi kao i ja isti procesor i kažu da njima radi dosta dobro !

15 godina
neaktivan

Kao što kolega je gore naveo imaš jednojezgreni procesor pa ti to stvara probleme.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

A Koliko košta da stavim taj dvojezgreni procesor jer ja sam snimio igricu sve dobro ali dok igram zablogira 

15 godina
neaktivan

Trebaš napisati koji model matične imaš... Dualci koštaju po 350-600 kn zavisi kakav očeš.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ljudi možete mi dat par linkova da skinem GTA 4 ali dobar GTA 4 za frenda pošto ja imam neograničen net a moj frend nema !

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina

Ne razumijem samo sto mislis pod "dobri GTA IV"

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Misli na dobru kopiju....

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pod tim mislim da kad skinem GTA IV da radi da ga mogu instalirat frendu !

15 godina
neaktivan

Evo ja sam instalirao friško igricu i patch 1.0.5.0. Mogu reći da sam iz prve bio jako zadovoljan jer za moj cpu imao sam average fps 26 u ugrađenom benchu sa automatskim grafičkom postavkama koje su bile abnormalno visoke za moju konfu, pa odlučih staviti sve na medium, zatim smanjiti rezoluciju sa 1920x1080 na 1600x900, sve to sejvam, restartam igru i pokrenem ponovo bench, kad ono slabiji average score za 4 fps-a nego sa višim postakama. Sad mi ništa nije jasno rofl, preostaje mi jedino da zovnem vidovitog milana pa da ga upitam  {#}

Doli doturi, doli medičina! Doli ignjoranstvo, živila filozofija!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

AAAAAAAAAAAAAAA šta sad napravi stavio sam jučer skidat GTA 4 preko Media get skino sam pola igre i tamo sam neš čačko i uklonio sam GTA 4 sa popisa skidanja da li se to može nekako vratit ili moram sve ponovo ??

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Cevi kaže...

Evo ja sam instalirao friško igricu i patch 1.0.5.0. Mogu reći da sam iz prve bio jako zadovoljan jer za moj cpu imao sam average fps 26 u ugrađenom benchu sa automatskim grafičkom postavkama koje su bile abnormalno visoke za moju konfu, pa odlučih staviti sve na medium, zatim smanjiti rezoluciju sa 1920x1080 na 1600x900, sve to sejvam, restartam igru i pokrenem ponovo bench, kad ono slabiji average score za 4 fps-a nego sa višim postakama. Sad mi ništa nije jasno rofl, preostaje mi jedino da zovnem vidovitog milana pa da ga upitam {#}

sve one slidere stavi na 1 (osim za vozila stavi po zelji)

15 godina
neaktivan

Ovako rodovi kupia san gta iv na steamu i skinia i sad jel ima koji pec koji steam nije skinia pa da malo pokrpan jer mi lagga iako stavin na manje detalje. Ako ima napisite sta triban napravit po redu i di stavit. I jos nesto, onaj independence radio mi samo svira neke reklame i sranja, iako san stavia u my music pisme, sve mp3 sa itunesa :/. I zasto su izostavili sve kul detalje iz san andreasa? (skole, gym, kustomizacija itd da ne nabrajam). Koji je najbolji auto a koji motor? To je sve od mene nadan se odgovoru :)

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Ovako rodovi kupia san gta iv na steamu i skinia i sad jel ima koji pec koji steam nije skinia pa da malo pokrpan jer mi lagga iako stavin na manje detalje. Ako ima napisite sta triban napravit po redu i di stavit. I jos nesto, onaj independence radio mi samo svira neke reklame i sranja, iako san stavia u my music pisme, sve mp3 sa itunesa :/. I zasto su izostavili sve kul detalje iz san andreasa? (skole, gym, kustomizacija itd da ne nabrajam). Koji je najbolji auto a koji motor? To je sve od mene nadan se odgovoru :)

Ostalo neznam, ali stavi patch 1.0.5.0, on je najbolji za performanse

I want to taste you but your lips are venomous poison You're poison, running through my veins
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: GTA 4
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice