Vodič za rješavanje problema kod GTA IV

poruka: 2.535
|
čitano: 874.033
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: GTA 4
15 godina
protjeran
RE: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV
AlienWare1 kaže...

Nije zbog crackane igre. Ja igram već godinu i pol crackani GTA4 i sad sam kupio original, ubacio key i radi sve, a za modove, imam ASI loader i Simple native trainer 6.0.

daj mi svoj gamertag

If you hurry up, you might get your arm back!/// 'cause 50 cent isn't enough for this game///B:BC2 nick: DomBaaa
16 godina
neaktivan

OoooOO filipe, vratio si se Osmijeh

15 godina
protjeran
RE: Vodić za riješavanje problema kod GTA IV
robisierra92 kaže...
tarankula kaže...
igro gta 4 sve normalno ko isvaki dan sad odjednom eror report dolazi,mate* mu j*bem šta je ovo sad,pi*am im se na ovako s*ebano portanu igru

samo mirno - koji error?

ma brate ono eror dont send i to dalje sranj*

a evo usput da se pohvalim sa novim errorom u gta 4Viče

sreća pa gta ima automatic saveIzlanuo se

15 godina
protjeran
tarankula kaže...

ma brate ono eror dont send i to dalje sranj*

a evo usput da se pohvalim sa novim errorom u gta 4Viče

sreća pa gta ima automatic saveIzlanuo se

a da resetiraš komp?

If you hurry up, you might get your arm back!/// 'cause 50 cent isn't enough for this game///B:BC2 nick: DomBaaa
16 godina
neaktivan

pa što je sad to, fali ti video memorije? resc10 znači manjak memorije, jel imaš zadnje drivere?.. a za ono izbacivanje iz igre može biti puno razloga..

15 godina
protjeran
ma imam zadnje drajvere,evo sad sam igro 1 sat i nije izbacivo :D
15 godina
protjeran
eo prešo bank mision u gta4,al brate nije to to,vice city ima najbolju banka misiju u svim igrama dosad(izuzev splinter cell chaos theory)

ova u gta 4 pali joj više radnje u banci,oni su stavili da si odma na ulici i bižiš,ok samo malo budeš u banci odeš u jednu prostoriju i uzmeš keš i to je to,al gta vice city je pre pre mocna preso sam je jedno 30.40 puta al ozbiljno
16 godina
neaktivan
tarankula kaže...
eo prešo bank mision u gta4,al brate nije to to,vice city ima najbolju banka misiju u svim igrama dosad(izuzev splinter cell chaos theory)

ova u gta 4 pali joj više radnje u banci,oni su stavili da si odma na ulici i bižiš,ok samo malo budeš u banci odeš u jednu prostoriju i uzmeš keš i to je to,al gta vice city je pre pre mocna preso sam je jedno 30.40 puta al ozbiljno

Slažem se za tu misiju totalno.

Meni je ona u SA pljačka banke bila dobra...

17 godina
neaktivan

Nakon sat vremena MP zahebancije, izbacilo me iz igre sa fatalnom greškom SMPA50 "Please restart game!". Stvarno ne znam u čemu je problem, čak sam i postavke smanjio da troši manje video memorije.

Patch je zadnji.

PSN: filip99 // Ako piše neaktivan, znači da sam mrtav. // Zetor Black Edition - SADA SA NOVIM GEFUFNAMA!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
AlienWare1 kaže...

Nakon sat vremena MP zahebancije, izbacilo me iz igre sa fatalnom greškom SMPA50 "Please restart game!". Stvarno ne znam u čemu je problem, čak sam i postavke smanjio da troši manje video memorije.

Patch je zadnji.

i meni isto

valjda smo bili predobri

15 godina
protjeran
pa eto kao sto vidite u mom gornjem postu imeni je bio taj prob
17 godina
neaktivan
tarankula kaže...
pa eto kao sto vidite u mom gornjem postu imeni je bio taj prob

Nije to taj error; tvoj je RSC10 ili tako nešto, a moj je SPMA 50/60

PSN: filip99 // Ako piše neaktivan, znači da sam mrtav. // Zetor Black Edition - SADA SA NOVIM GEFUFNAMA!!!
15 godina
protjeran

evo ko god bude imo problema sa gta 4 neka ode na ovu stranicu,nađete svoj error i imate objašnjenje

http://www.gamingnewslink.com/2008/12/04/fixing-gta-iv-pc-errors-crashes-install-problems-and-freezes/

Moj PC  
1 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
tarankula kaže...

evo ko god bude imo problema sa gta 4 neka ode na ovu stranicu,nađete svoj error i imate objašnjenje

http://www.gamingnewslink.com/2008/12/04/fixing-gta-iv-pc-errors-crashes-install-problems-and-freezes/

kroz ovu temu sam taj popis naučio napamet Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.7.2010 0:06 (robisierra92).
17 godina
neaktivan

Opet ne mogu naći SPMA50 ili 60 fatal error. Viče

Nema ga na popisu, a samo se spominje u temi, i to bez odgovora na problem.

BTW. Robi, ja sam sve te errore naučio kroz igru :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.7.2010 0:08 (AlienWare1).
16 godina
neaktivan

da li ti se još pojavljuje taj error filipe? evo ovdje je popsi sivh mogućh erorra za gta4, pops je malo duže od onog gore http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=379040

15 godina
protjeran
robisierra92 kaže...

da li ti se još pojavljuje taj error filipe? evo ovdje je popsi sivh mogućh erorra za gta4, pops je malo duže od onog gore http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=379040

da i šta reset the game i nastavljamo?

njemu se nije pojavio meni je...

LOL šta stranica pa znam ja čitat šta piše u erroru nego neka napiše riješenje kako ga uklonit

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.7.2010 0:13 (I Am Alive).
16 godina
neaktivan

a jbt ti bi sve na gotovo - po malo guglaj, imaš deset prstiju - možeš tipkati, završio si šesti razred - znaš engeski (barem za dva).  

17 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...

Danas nije jer sam sve smanjio sa ultra high na high.

Manjak video memorije nije definitivno, ne znam što bi moglo biti.

Ali ipak, to treba riješiti.

Hvala na linku.

16 godina
neaktivan

vidio sam o već par puta na gta forums, tamo sam prije bio aktivan, i koliko znam za sada još nitko nije dao neki konkretan odgovor. moram malo pronjuškati.

15 godina
protjeran
robisierra92 kaže...

a jbt ti bi sve na gotovo - po malo guglaj, imaš deset prstiju - možeš tipkati, završio si šesti razred - znaš engeski (barem za pet).  

a baš me briga nek se pojavljuje sat vremena, dva je dosta igranja

BTW: google know a sh1t

17 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...
robisierra92 kaže...

a jbt ti bi sve na gotovo - po malo guglaj, imaš deset prstiju - možeš tipkati, završio si šesti razred - znaš engeski (barem za pet).  

Domba, log off, cool down, then log back on.

Friendly advice. ;)

16 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...

da, idi se radije van igrati s loptom, već sam ti to rekao. samo se širiš na toj stolici.

15 godina
protjeran
AlienWare1 kaže...

Domba, log off, cool down, then log back on.

Friendly advice. ;)

LOL

pa da, evo googlam, ne nelazim ama baš ništa

samo neke forume di piše SMPA60 - error blah blah restart the game i to je to

pa heboga oni valjda znam čitat

16 godina
neaktivan

treba čitati dalje od prve stranice Namigiva izguglati ću ti ja, ne brini, zato je robi tu - da gugla.

15 godina
protjeran
robisierra92 kaže...

treba čitati dalje od prve stranice Namigiva izguglati ću ti ja, ne brini, zato je robi tu - da gugla.

aj ne kenjaj, nek se pojavljuje..

tak i tak ću reinstalirat igru jer sada imam original

16 godina
neaktivan

i još se pitaš u čemu je problem - god damn pirates Viče

17 godina
neaktivan

Evo nešto sam iskopao...

Na jednom forumu kaže lik da je riješen problem tako što je restorao igru na raniji savegame, jer čini se, da mu je aktualni save game bio koruptiran.

Pa probajte to, umjesto autosave savea, loadajte onaj regularni, sa kreveta :)

Meni se više ne pojavljuje otkad sam loadao taj stari save.

Dakako, postoje velike šanse da je taj SMPA fatal error samo jedna varijacija toga, tj. da je jedan error, ali da ga puno stvari uzrokuje.

EDIT:

, potencijalno riješenje je da izvedete auto koji mislite modati sa save mjesta ispred stana.

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.7.2010 0:31 (AlienWare1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
AlienWare1 kaže...

Evo nešto sam iskopao...

Na jednom forumu kaže lik da je riješen problem tako što je restorao igru na raniji savegame, jer čini se, da mu je aktualni save game bio koruptiran.

Pa probajte to, umjesto autosave savea, loadajte onaj regularni, sa kreveta :)

Meni se više ne pojavljuje otkad sam loadao taj stari save.

Dakako, postoje velike šanse da je taj SMPA fatal error samo jedna varijacija toga, tj. da je jedan error, ali da ga puno stvari uzrokuje.

how tha hell will I do that?

17 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...

how tha hell will I do that?

Saveovi ti se nalaze na: C:\Users\Tvoje ime, vjerovatno Korisnik\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV\savegames

Ako hoćeš, mogu ti uppati jedan save sa 100% pređenom igrom, regularan ja mislim.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: GTA 4
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice