Vodič za rješavanje problema kod GTA IV

poruka: 2.535
|
čitano: 874.649
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: GTA 4
16 godina
RE: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV
Chaura kaže...

znadem... baš ih kontaktiram

Probaj to riješiti, ali ako baš nikako ne uspije......... onda ću ti možda dati svoj serial jer ionako ne igram više taj MP.......

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.5.2010 0:08 (lovac82).
15 godina

Bi li gta 4 radio na mojem laptopu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Gremlin144 kaže...

Na laptopu NEMA ŠANSE,nepokušavaj....laptop nije za igranje on je za filmove net i tak to....a desktop pc je za gamin.

Što je 18cm i svaku zenu cini sretnom..novcanica od 500€
15 godina
Mato_Ivanovac kaže...
Gremlin144 kaže...

Na laptopu NEMA ŠANSE,nepokušavaj....laptop nije za igranje on je za filmove net i tak to....a desktop pc je za gamin.

znam ali pogledaj konfiguraciju laptopa sastrane (moj pc)

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.5.2010 14:34 (Gremlin144).
15 godina
protjeran
Gremlin144 kaže...

znam ali pogledaj konfiguraciju laptopa sastrane (moj pc)

ne

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa
16 godina
Gremlin144 kaže...

Ne !!!!...... samo je jedan razlog..... Intergrirana Intel Grafika.........

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
15 godina
neaktivan

Ovo je moj komp...Dali bi trebalo raditi bez lagga?

http://www.eurotrade.hr/eurotrade/prikaz/prikaz.php?sifra=26002

0 0 hvala 0
16 godina
retardinjo25 kaže...

Ovo je moj komp...Dali bi trebalo raditi bez lagga?

http://www.eurotrade.hr/eurotrade/prikaz/prikaz.php?sifra=26002

Raditi bez lagga.... ti mora da se šališ ? 

Naravno da će ti laggati, kakva su to sad pitanja? ? ? Nevinašce

lol............ PA NORMALNO da će raditi bezlagga, al ne samo to.... moći ćeš igrati sa skoro svim detaljima na fulll, a lagg će postati nepoznata riječ za tebe

16 godina

Nemojte vjerovati ako ne možete jer ni ja ne vjerujem da je Rockstar Games u stanju ovo izjaviti, ali istina je...

"A fast core i7 with 2 GTX 480's in SLI and seeing a pretty consistant 30fps.  The hardware to run this game at FULL MAX settings at 60 fps does not yet exist but the game is coded such that when it does it will take full advantage."

... Ovo je napisao jedan od developera iz R* Toronta na GTAForums-u! Što se mene tiče, mogu se slobodno ubiti na licu mjesta.

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.5.2010 22:22 (ivann.n).

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Rekli da ce odgovorit u roku od 72h........ jos cekam....... :S .............. jakog mi RockStara......

www.novavets.com
15 godina
neaktivan
Chaura kaže...

Rekli da ce odgovorit u roku od 72h........ jos cekam....... :S .............. jakog mi RockStara......

Niš posebno, frend mi je čekao i po mjesec dana da dobi odgovor xD  ( ne šalim se, ozbiljno govorim ) , a jednom im je poslao što treba uvesti u novom patchu, pa su čak neke stvari uveli poput mjeseca i nekih sitnica...

ivann.n kaže...

Nemojte vjerovati ako ne možete jer ni ja ne vjerujem da je Rockstar Games u stanju ovo izjaviti, ali istina je...

"A fast core i7 with 2 GTX 480's in SLI and seeing a pretty consistant 30fps.  The hardware to run this game at FULL MAX settings at 60 fps does not yet exist but the game is coded such that when it does it will take full advantage."

... Ovo je napisao jedan od developera iz R* Toronta na GTAForums-u! Što se mene tiče, mogu se slobodno ubiti na licu mjesta.

To je zato kaj takozvani wbn ( frend inače modira za gta iv pa se kuži u to ) treba puno da se očita i kaže da je on najčešći uzrok tako malom fps-u u igri, jer kada on testira svoj objekt ( sad radi na blizancima ) to kaže kada si pored jedva se mičeš koliko je zahtjevno ( fps oko 10 - 15 )...

Dompa
15 godina
neaktivan

Kad zapocinje neka misija, uvijek bude onaj mali uvodni video. Meni se dogada da ima zvuka, ali nema slike kod tog videa, odnosno ekran mi bude crn, dok subtitlovi ostaju. Kad to preskocim, ostatak misije se normalno odvije. Jel zna tko kako riješit taj problem?

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.6.2010 22:51 (Nygma).

0 0 hvala 0
16 godina

2 puta sam prešao igru, prvi put sa patchom 1.0.4.0 i 1.0.0.4 a drugi put sa 1.0.6.0 i 1.0.7.0, imao sam jedan problem, kada sam pljačkao banku... i ona scena prije pljačke, sve fino a kada prođe, sve mi je bilo nevidljivo.... nestajale texture, pomiješane boje itd..... sada kada sam drugi put prolazio igru, nisam imao taj problem

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.6.2010 14:25 (lovac82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

GTA4:  Ovako,  ja kad krenem igrati gta,  grafika mi je loša,  ali imam odličnu grafičku,  procesor mi je:  Intel T4400 2.20Ghz.  Molim za odgovor.  SAMO E-MAIL!!!  Hvala!!!

Jovo
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
JOVO 111 kaže...

GTA4:  Ovako,  ja kad krenem igrati gta,  grafika mi je loša,  ali imam odličnu grafičku,  procesor mi je:  Intel T4400 2.20Ghz.  Molim za odgovor.  SAMO E-MAIL!!!  Hvala!!!

A jel znaš podesit grafiku? De navedi cjelu konfu koju imaš...proc ti je ULTRA LOŠ! I dali je to kojim slučajem laptop? Ako je laptop nenadaj se ljepoj grafici.

16 godina
neaktivan
JOVO 111 kaže...

Nemaš ti baš neku odličnu grafičku.

I brate mili, budi konekretniji u opisu.

"Grafika mi je loša"...što misliš pod time?

16 godina
neaktivan
JOVO 111 kaže...

GTA4:   Ovako,   ja kad krenem igrati gta,   grafika mi je loša,   ali imam odličnu grafičku,   procesor mi je:   Intel T4400 2.20Ghz.   Molim za odgovor.   SAMO E-MAIL!!!   Hvala!!!

tako je taj procesor je jako slab za gta, i siguran sam da se radio o laptopu. koja je to odlična grafička? možda bi ti eventulano pomoglo da instaliraš patch..

16 godina
protjeran
robisierra92 kaže...
JOVO 111 kaže...

GTA4:   Ovako,   ja kad krenem igrati gta,   grafika mi je loša,   ali imam odličnu grafičku,   procesor mi je:   Intel T4400 2.20Ghz.   Molim za odgovor.   SAMO E-MAIL!!!   Hvala!!!

tako je taj procesor je jako slab za gta, i siguran sam da se radio o laptopu. koja je to odlična grafička? možda bi ti eventulano pomoglo da instaliraš patch..

Čim je to T4400 odma je to laptop,vidi se po tom T da je mobilni procesor,tako da nema šanse da zaigra GTA IV!

16 godina
JOVO 111 kaže...

Grafika ti loša, a spominješ procesor Izlanuo se....... btw istina, ne očekuj dobru grafiku na laptopu osim ako nemaš neki ultra skupi, al očito nemaš

16 godina
neaktivan

Pojavi mi se error "the ordinal 5367 could not be located in the dynamic library xlive.dll",nakon što instaliram 1.0.7.0 patch i crackiram igru.

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
I.Kk kaže...

Pojavi mi se error "the ordinal 5367 could not be located in the dynamic library xlive.dll",nakon što instaliram 1.0.7.0 patch i crackiram igru.

Toliko si na forumu a neznaš pravila! Ja znam kako to rješit no ovdje negovorim nikom ništa ako me treba neko kako da to se rješi ima PM!

16 godina
I.Kk kaže...

Ne instaliravaj novi patch ukoliko nemaš crack za njega. Taj error ti uzrokuje "Games for Windows LIVE". Reinstaliraj igru, instaliraj 1.0.6.0 i crack za njega. Pričekaj dok dođe crack za 1.0.7.0 a ako i je, pričekaj na neki kvalitetan a ne na svakakva smeća koja putuju internetom.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.6.2010 14:12 (ivann.n).
16 godina
protjeran
ivann.n kaže...
I.Kk kaže...

Ne instaliravaj novi patch ukoliko nemaš crack za njega. Taj error ti uzrokuje "Games for Windows LIVE". Reinstaliraj igru, instaliraj 1.0.6.0 i crack za njega. Pričekaj dok dođe crack za 1.0.7.0 a ako i je, pričekaj na neki kvalitetan a ne na svakakva smeća koja putuju internetom.

Nisi u pravu,meni radi sa craŠutimkom 1.0.5.0 (od tog patcha) na 1.0.7.0

16 godina

Patch 1.0.5.0 ne postoji.

No, mislim da bi bilo poželjno da zaustavimo temu o gore navedenome...

5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mato_Ivanovac kaže...
I.Kk kaže...

Toliko si na forumu a neznaš pravila! Ja znam kako to rješit no ovdje negovorim nikom ništa ako me treba neko kako da to se rješi ima PM!

Ma znam pravila,napisao sam riječ crack pošto vidim da neki ovdje jesu i oni su prošli bez posljedica.Sad sam riješio problem.

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
16 godina
tonyx1209 kaže...

E imam problem sa igrom.

Imam windows 7 i patch 1.0.2.0 i nakon nekih 30-45min igranja igra mi se crasha piše "GTA IV has stopped working". S kojim vi patchom i crackom igrate?

Konf. pod MOJ PC.

Taj error nije uvijek rezultat lošeg "onog". Čini mi se da u tvojem slučaju to znači prezagrijavanje neke od komponenti. Daj si učini uslugu i instaliraj neki freeware program za praćenje temperatura tek toliko da budeš siguran ako nije došlo do prevelikog zagrijavanja procesora ili grafičke. Javi rezultate...

Inače, preporučujem ti da instaliraš 1.0.6.0 ili eventutalno 1.0.0.4 patch jer je 1.0.2.0 prilično starji te u novijim patchevima ima podosta ispravljenih bugova i upotpunjene optimizacije.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.6.2010 20:19 (F1-IVO).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
posudio sam original gta4 od prijatelja.Instalirao sam i super funkcionise, nego problem je sto tek imam pristupa u igri ako ubacim dvd br.1. Možel se nekako rijesit problem i pokrenut igra bez ubacivanja dvd-a.(securom je problem)
DB
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
deni146 kaže...
posudio sam original gta4 od prijatelja.Instalirao sam i super funkcionise, nego problem je sto tek imam pristupa u igri ako ubacim dvd br.1. Možel se nekako rijesit problem i pokrenut igra bez ubacivanja dvd-a.(securom je problem)

naravno da može, samo ti treba cr*ck za igru.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.6.2010 11:10 (robisierra92).
15 godina
neaktivan

Zašto meni igra štekaje?

Sudeći po procesoru i grafi to nikako ne bi trebalo bit tako.

Možda do toga šta igra na Win7 zahtijeva 2,5 GB rama, a meni fali tih 512 MB.

Kako bi mi za igru ostalo šta više memorije preko Game Boostera san isključia sve nepotrebne programe, ali nikakve velike pomoći od toga.

Mislite li da bi igra išla bolje na XP-u za kojeg je dovoljno ovih 2 GB?

Ili je možda ipak to toga šta nisan instalira sve potrebne nadodatke koje je APazinjan navea u prvom postu.

Dakle nemogu instalirat ove programe na slici, a za sve mi prijavljuje isti problem.

Imam patch 1.0.5.0. Nisan stavlja novije jer za njih nisan uspia nać crack.

I imam 10.5 Catalyst.

ja isključin sve značaljke, probam opet instalirat, ali opet ništa ja isključin sve značaljke, probam opet instalirat, ali opet ništa
ispravite me ako sam u krivu
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.6.2010 13:24 (dr. zlo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nije ti do rama sigurno.

Igrao sam ja bez problema sa 2 gb rama, tako da nije do toga sigurno...

Moj PC  
0 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: GTA 4
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice