Tropico 4

poruka: 171
|
čitano: 41.955
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Tropico 4
briatore kaže...
Brišooo Kralj kaže...

Imam jedan problem s Tropicom 4.Kad igram na najnižim postavkama otok mi je prekriven nekom bijelom maglom i niš se nevidi osim vode,a kad si stavim sve na high otok se lijepo vidi sam što mi  šteka jer nemam jak komp,pa ako neko zna riješenje nek se javi

PS:Googlo sam i nisam uspio nać niš o tome.

Upravo su me ovakve frustracije još davnih dana navele da si kupim konzolu i odustanem od gaminga na pc-ju.

Frustracije? LOL pa pogledaj kakvu graficku imas,i Tetris bi mu pravio problem.

Nisu developeri zakinuli PC igrace,vec trebas neku pristojniju graficku da zaigras kao covjek.

What is family ? :) http://www.youtube.com/watch?v=ht5yucPQtQ4 http://www.youtube.com/watch?v=wL3J4YKwepc
16 godina
neaktivan
Tropico 4

Pitanje za ove iskusnije:

Koliko je igra slična Anno serijalu te koje su osnovne razlike tj. što je u kojoj bolje i obratno...

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Pitanje za ove iskusnije:

Koliko je igra slična Anno serijalu te koje su osnovne razlike tj. što je u kojoj bolje i obratno...

Anno je dosta kompliciraniji, ozbiljniji, te se u mnogoćemu razlikuje od Tropica, Tropico pruža više opcija koje kao vođa doista imaš, no sve je pojednostavljeno u od odnosu na Anno. Anno je u segmentu ekonomije i održavanja veza mnogo ozbiljniji i zahtjevniji, dok se u Tropicu te elementi gledaju kao sporedne stvari.

Sve u svemu, Tropico je više zafrkancija, radiš što hočeš, kako hočeš i gledaš rezultate, omogućava više pristupa u obliku ličnosti koja upravlja, sve je dosta površno, zabavno i jednostavno, dok je Anno, teži, izazovniji i traži privikavanje, te pokriva neke druge kvalitete, ove dvije igre se dosta razlikuju.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
14 godina
neaktivan
Tropico 4

Kad ste se vec dotaknuli Anno'a, koji mi preporucujete uzevsi u obzir da niti jedan nisam igrao?

The best way to be boring is to leave nothing out.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...

Kad ste se vec dotaknuli Anno'a, koji mi preporucujete uzevsi u obzir da niti jedan nisam igrao?

Anno 1404, najnoviji u serijalu, ukoliko ti se svidi, imaš i DLC.

Btw. Sad ubrzo izlazi novi, 2070, smješten u budćnost, tako da ako ti se svidi 1404 znaj da češ imati što igrati i kasnije.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
14 godina
neaktivan

Šta fali računalu,na njemu sam tero CoD 6 na high detaljima na rez 1024x768 i bez problema je išlo i po 25 fps.

17 godina
neaktivan
Brišooo Kralj kaže...

Šta fali računalu,na njemu sam tero CoD 6 na high detaljima na rez 1024x768 i bez problema je išlo i po 25 fps.

To ti i nije baš dobro. :D

Potpis
14 godina
Tropico 4

U iščekivanju svoje X360 verzije gledam malo gameplay clipove, i vidim da se može kupii cruiser u vidu nekakve turističke investicije, a bio sam uvjeren da cruiseri dolaze i dovoze turiste. da li je ograničen broj cruisera na jedan ili ih swe može "izgraditi" više?

http://www.facebook.com/home.php#!/pages/Svijet-Igara/207075099335668

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Samo jedan.

Vi veri veniversum vivus vici
14 godina
Tropico 4

Bez veze, bio sam uvjeren da će kruzeri biti nadopuna onim brodićima kojima su dolazili turisti i da će brojčano dolaziti ovisno o razijenosti turizma na otoku. To su sfušali.

www.svijet-igara.hr

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tropico 4

Čini mi se 10. misija u kampanji,grafičke postavke maxed out -1440X900

Me gusta.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tropico 4

Nimalo los nastavak tropic-a 3 , no nikako da se otme covjek dojmu da je premalo noviteta tj, kao da su izdali expansion, a ne full novu igru.

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tropico 4

Evo HCL reca, ja bi dao malo veću ocjenu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tropico 4

Pozz znali netko gdje da gradim Iron/gold mines??

Police in Helicopters searching for marijuana-Police on Marijuana searching for the helicopters

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Odzumiraj kartu i vidjet ćeš označeno ti je žutom bojom npr. gdje možeš gradit gold mine, sivom čini mi se iron. Uglavnom samo se udalji da vidiš cijelu mapu i kako mijenaš vrstu rudnika tako će ti pokazivat gdje da gradiš.

14 godina
neaktivan

Nece samo tako vidjet, mora kliknut dolje na ono o otoku i odabrad "Natural resources - Metals" ili mora pripremit mine za build i tamo odabrat "All metals/Iron/Bauxite/Gold"

15 godina
neaktivan

Pa normalno da mora prvo izabrat mine, to sam i napisao izabere koju vrstu želi gradit i prikazat će mu.

Piše: "kako mijenjaš vrstu rudnika" :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.9.2011 15:21 (Iggx).
14 godina
neaktivan

Valjda moja privremena retardacija, nisam uopce vidio taj dio, sorry {#}

I bauxite je sivo, iron je neka crvenkasto-smeđa (valjda, uglavnom malo na ruzinavo vuče)

14 godina
neaktivan
Tropico 4

Sljedeći tjedan bi trebao stići patch i nekakav dodatni sadržaj {#}

0 0 hvala 0
14 godina
Tropico 4

Čudno da još nema light verzije za Xbox.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Čini mi se 10. misija u kampanji,grafičke postavke maxed out -1440X900

Sve super, nego da te pitam o vezi pod "Moj PC" čemu philipsov multipraktik za cijeđenje voća? 

Maky
15 godina
neaktivan
Tropico 4

Svi se nesto qurče sa gadgetima i bespotrebnim stvarima koje stavljaju pod moj PC tipa 'razer podloga za miša', ja imam multipraktik {#}

To mi se inače gadi, moj PC sekcija je isključivo tu da ti ekipa može pomoći oko hardware problema ili pogledati konfiguraciju,

nikoga ne zanima da li imaš LCD od 50''.

Eh..

Bring out your dead!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tropico 4

Instalirao sam igru, međutim pojavi mi se ovo, šta god da upišem, neispravno je, zna li neko riješenje, jer sa prvom opcijom neće..

Ne postoje naši stalni prijatelji i naši stalni neprijatelji, postoje samo naši stalni interesi. Winston Churchill
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Tropico 4

Vrlo kratko odigrah X360 verziju...igra je u principu sve ono što je T3 trebao biti, ali što duže sam igrao, otkrivao sam puno malih detalja koji zapravo čine razliku...došla je suša npr, i imao sam opciju zadati edict da se štedi voda radi usjeva, ali nauštrb turizma i prljavih ulica, odabrao sam da nema štednje, pa smo kasnije malo gladovali...:) Zapravo narod je gladovao, El Presidente je uživao u izobilju, hehe, i šta me jako douševilo, zemlja na farmama je bila totalno ispucana, osvjetljenje cijelog grada (otoka) je bilo potpuno drugačije, baš se vidjelo isparavanje vrućine iz betona i zemlje...efakat je sjajan. Eto to je Tropico, igra detalja, prva liga!

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.10.2011 16:16 (briatore).

0 0 hvala 0
14 godina
Tropico 4

Jebo te led, žive duše u temi. Al bitno da su Bojno Polje i Zov Dužnosti užareni.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
briatore kaže...

Jebo te led, žive duše u temi. Al bitno da su Bojno Polje i Zov Dužnosti užareni.

A znam, šteta što ovakve igra ne privlači veći broj igrača.. Ima čime, treba joj samo dati priliku.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
14 godina
Tropico 4

Vidim da nuklearka proizvodi višestruko više struje od obične elektrane, ali treba Uran. On se jedino može uvoziti, jel? Nisam skužio da bi ga moj tropski raj mogao imati, anybody? Btw, trebali su nuklearku napraviti da više izgleda badass, u biti vrlo slične obje elektrane.

0 0 hvala 0
14 godina
Tropico 4

Dakle, Uran je problem...

0 0 hvala 0
14 godina
Tropico 4

Najbolja igra u povijesti, još kad bi netko odgovorio na pitanje s Uranijem...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tropico 4

Nisam ni skužio da si pitao kad sam prvi put čitao.

Ne, nemožeš ga imat, moraš uvoziti.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Moj PC  
0 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice