ja sam gledo i nema je još za skinut na torrentu
ja sam gledo i nema je još za skinut na torrentu
ja bih ti preporučio da igraš css,cod4,cod5,far cry 2,ali ti za far cry treba key za registraciju kad si kreiras acc
ima bypass crack za skinut a ionako sam vec preso far cry 2 i ne mislim ga 2 puta
turok moze dobit ocenu max 3/10 to je presmesna igra
Misli na njegov post.
@netko_namo mozes sam sebe prijaviti pa se ispricat kaj si napisal slucajno ovaj post.
Molim da se post izbriše.
counter strike 1.6 svakako...
bar probaj , istina da je malo starija ali ima odličnu igrivost...
naravno multiplayer..
Call of duty 4
Call of duty 4
Sve igre nakon hl2 su samo njene kopije.
Meni je cod4 odličan, ali sam ga odinstalirao i bacio cd jer jednostavno nisam imao život. Ta igrica je toliko zarazna da sam svaki slobodni trenutak provodio igrajući je.
A i šta će ti ljeti igre, bavi se sportom i hajde na more
ajde dobro mislim hvala na vasim preporukama no recite sta vi sad igrate pa da kazemo koja je TRENUTNO najbolja pucacina za vas
Meni je cod4 odličan, ali sam ga odinstalirao i bacio cd jer jednostavno nisam imao život. Ta igrica je toliko zarazna da sam svaki slobodni trenutak provodio igrajući je.
Kak nisu bitni.
Kak bus oruzja odkljucal?
2 puta sam igrao na rank 55 i na proklete hs za golden kalaša covece sta sam se namucio al sam zato bil nepovjediv na bilo kojem serveru ali di je to bilo sad bu vec skoro godinu dana od toga
ak smijem pitat kad da se priključim na krekane servere u bf2
Kak nisu bitni.
Kak bus oruzja odkljucal?
Lol kako sam se zabunio. Ispricavam se svima krivo sam vidio dosla je igra The Godfather II a ne mafia 2 ispricavam se na krivim informacijama!
Darkwhatch
hm, battlefield heroes.....
hm, battlefield heroes.....
ima jedna fenomenalna
crossfire
đabe i ima 290 mb za skinut
totalno đabe
CoD4 i crysis
pa mislim si onda nabaviti turok i ovaj crysis warhead ali dobro recite samo vi koje su za as najbolji FPS-ovi