Trackmania Nations Forever problem zaključana tema

poruka: 18
|
čitano: 2.595
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Trackmania Nations Forever problem

ovako, skinuo sam .exe fajl sa oficijalne stranice, instalirao igru bez ikakvih errora, malo je trajalo (nekih 2 minuta) i nakon instalacije pokrenem ikonu, kad don't send launcher error

otvorim ja destination folder i otvorim tmnationsforever.exe (ne launcher), on otvori igru, ali stoji na onoj zelenoj slici planete zemlje, otvorim task manager, process pokazuje da je not responding i da je mem usage 67.000

sada, kako rijesiti ovaj problem, POMAGAJTE!!!

nemogu stavljat ss, jer bug forum ne prohvata prevelike slike, jer je meni rezolucija 1600x900

Games playing: Left 4 Dead i GTA IV na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

iko, pls help, jako mi se igra ova igra

Games playing: Left 4 Dead i GTA IV na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

nije vam fazon, kada su problemi u pitanju niko nista, a kada su igre opcenito (ne problemi u pitanju) onda ste svi tu da spamate sta ne treba

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A da se smiris malo? Postao si problem prije manje od pola sata, a i nisi ga oznacio kao problem. Smiri se, ako nitko ne odgovara, znaci da ne znaju odgovor! Probaj reinstalirat, ako se opet isto dogodi onda je neki od milijun mogucih problema (ili s onim sto si skinuo s neta, ili s tvojim racunalom, ovo drugo je vjerojatnije).

p.s. ako spremis sliku kao JPG, moci ces ju poslat (vjerojatno), ja mogu slat, a imam rezu 1920x1200!

Nothing is true, everything is permitted...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Trackmania Nations Forever problem
Assassin kaže...

A da se smiris malo? Postao si problem prije manje od pola sata, a i nisi ga oznacio kao problem. Smiri se, ako nitko ne odgovara, znaci da ne znaju odgovor! Probaj reinstalirat, ako se opet isto dogodi onda je neki od milijun mogucih problema (ili s onim sto si skinuo s neta, ili s tvojim racunalom, ovo drugo je vjerojatnije).

p.s. ako spremis sliku kao JPG, moci ces ju poslat (vjerojatno), ja mogu slat, a imam rezu 1920x1200!

ok, pokusacu guglat malo npr Trackmania Nations Forever Freeze problem... i sl. a ako neko nesta sazna neka javi

Games playing: Left 4 Dead, GTA IV i CoD 4 Multiplayer na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
16 godina
protjeran

evo SS sta mi bude!!!

i samo stoji na tome!

Games playing: Left 4 Dead, GTA IV i CoD 4 Multiplayer na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa kao sto sam ti rekao, reinstaliraj igru!

Nothing is true, everything is permitted...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Assassin kaže...

Pa kao sto sam ti rekao, reinstaliraj igru!

sad sam je reinstall pa onda stavio SS
16 godina
protjeran

e gameri oprostite sta smetam...ali mozete odg. na moju poruku!?

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
GamerX kaže...

bolan, jos pitas, konfa ti je 3/5 i sto fulas temu!?
16 godina
protjeran

oky doky smoky

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GamerX kaže...

Ljudi oprostite ako sam pogrijesio s porukom...ali molim vas možete mi reći što mislite o mojoj konfi i ako bih trebao neš mijenjat...

konfa:Deskop Intel Core 2 Quad Q9450(2,66Ghz,12Mb L2 Cache,1333Mhz),4Gb RAM,Hard disk-2x640Gb SATA,Grafička-NVidia GeForce 9600GS,768 Mb do 1275 Mb,Blu-Ray ROM/DVD,VGA,HDMI i operativni sustav Windows Vista Home Premium...

napišite mi što mislite i ak' trebam šta mijenjat...tnx...

GamerX kaže...

Bes7 kaže...
GamerX kaže...

bolan, jos pitas, konfa ti je 3/5 i sto fulas temu!?

fulo si temu, ali: na tvom mjestu bih ja kupio hd 4850/4870 jer bi je procesor iskoristio, a performanse u igram bi ti porasle wow.
Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! |^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@)
16 godina
protjeran

sorry ak ti sad smetam ali...mi mozes bolje objasnit jer nisam neki strucnjak...ali zelim najbolje za moj kaomp. tako da mi igrice poput GTA4 ili GT5 idu ko po loju...hihi...mozes dat savjet???

16 godina
protjeran

pa rekao ti je uzmi ATI HD 4850/4870

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GamerX kaže...

sorry ak ti sad smetam ali...mi mozes bolje objasnit jer nisam neki strucnjak...ali zelim najbolje za moj kaomp. tako da mi igrice poput GTA4 ili GT5 idu ko po loju...hihi...mozes dat savjet???

koliko para misliš uložit?????

edit:

ako je do 1300 uzmi ovo:

ako je do 1000 ovo:

ako je do 1600 ovo:

ako je više reci da ne pišem tu sad pun ku*ac stvari a ti ono mislio uložit 150 kn. lol.
Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! |^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@)
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.3.2009 22:03 (Matatata krele od zanata).
16 godina
protjeran

mislim da je to ok...tnx

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

molim te mi mozes rec neku idealnu konfu za igre od 4000-6000kn...plizz

0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Teme je otišla k vragu (a i nije bolje ni počela :)!

Lock!

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice