Total War: Rome 2

poruka: 1.409
|
čitano: 312.861
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Total War: Rome 2
Rocinante2112 kaže...

good luck protiv hoplitea ili bilo cega što ima pikemene xD

phalanx ftw

Očito nikad nisi igrao protiv parthie ili nomadskih frakcija sad {#}

Prvo razbiju falange horse archerima, a dok su u rasulu počiste cataphractima...

Potemkinhr#2800
13 godina

igro. moze se protiv toga :))

14 godina
odjavljen

taj feature je trebao biti included u osnovnu igru,sad me podsjeća na horse armor dlc

11 godina
protjeran

Kada se Creative Assembly pretvorio u Activision i ostalu ekipu koja izbaci nedovršenu igru koja košta 50 eura pa onda još prodaju ostatak u dlc-ovima?

Još malo pa čemo morat kupit dlc kako bi igra bila optimiziranija.... 

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HR_Atlas kaže...

Kada se Creative Assembly pretvorio u Activision i ostalu ekipu koja izbaci nedovršenu igru koja košta 50 eura pa onda još prodaju ostatak u dlc-ovima?

Još malo pa čemo morat kupit dlc kako bi igra bila optimiziranija.... 

Od Empire: TW {#}

WoT: GuntherPrien
13 godina

koja gamad...stvarno -.-

najtuznije je sto je to vjerojatno sve vec u igri...toliko animacija i sve...

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.10.2013 22:38 (Rocinante2112).
16 godina
neaktivan

Nervira me kaj ne rade ništa po pitanju popravka optimizacije. Nvidia im je uvjetovala to, inače nemogu izbaciti drivere za ovu igru. Igra je izašla početkom devetog, a drivera još nema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

istina...

meni je super u bitkama. cak i uvelikim gradovima

na kampanji je kaos.cpu i gpu iskoristen 50% -.-

13 godina

koja kita je ovaj patch od 150mb kojeg pustaju danas

na forumu nist ne spominju release notes

svi kazu da im se fps pogorsao

nabijem im na kitu igru

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

strasno kolko lose ova igra radi to su šokovi

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

nemrem ni ja change log naći...

brijem da je to nešto u vezi blood and gore bio patch.

17 godina
neaktivan

nakon 87 sati igranja (po steemu) ja imam samo dvije zamjerke, jedna je fakat iritantna, a druga, mogli su to bolje rješiti

1. čekanje između poteza na AI poteze je fakat predugo (čak i kad imam iskopčane AI poteze) imam osjećaj da ta opcija uopće ne radi
  2. čekanje na load između ulaska u taktičku mapu i ponovni povratak na stratešku mapu, to sve traje predugo IMHO

Probao sam malo igrati sa ostalim nacijama i interesantne su, ali ipak najviše uživam sa rimljanima

legije su strašne

konjica prekrasna (pogotovo kad postnu legionari)

baliste su zakon

jedino im fale klasični streličari, malo mi je glupavo da bacaju stotine kopalja

isprobao sam i razne formacije i došao do dvije savršene

legija sačinjena od

• 6x legionari (u kasnijem stadiju pretorijanci)
  • 6x streličari (stoje u drugom redu iza legionara i pomažu im)
  • General na konju i 3x konjica stoje u trećem redu i po potrebi idu kamo treba
  • 4x balista (mala pokretna) u 4 redu, razbijaju zidove ko od šale, zauzimanje gradova je zabava svoje vrste (pogotovo ako stavite explozivne granate)

Isprobao sam i veliku balistu koja radi veči dmg, ali je fiksna pozicija njihova ogromna mana - a na bojištu neki put treba i artiljerija manevar, mali ali ipak potreban

ne znam za vas, ali onageri mi nisu sjeli, nisu ni upola zabavni kao baliste

Drugi tip legije je

• 1x general na konju
  • 19x legionari na konjima

huh, ovo je strašno za gledati kad konjica krene u galop

doslovno melju sve sa sobom (obavezno ih staviti u klin formaciju)

obično radim grupe po 4x kohorte lakše mi je manevrirati u borbi i onda navalim sa 3 strane na pješadiju (prvi udar je na streličare, a kad oni padnu i protivnički general, ostalo je šala)

čak i gubici nisu veliki, neki put su manji nego kod pješadije

neki će spominjati kopljanike, ali kako protivnik ima miksanu legiju, ispada da na jednog kopljanika idu 3 konjice - tu nema borbe, konjica ih pola pregazi u samom jurišu

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Pozz upravo sam snimio rome total war 2 i instalirao pacheve ili i dalje nemam zvuka u igri jel ima netko ideju u cemu je problem Hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

original ili pirat{#}

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

PIRAT{#}

0 0 hvala 0
13 godina

igra ko s radious modom?

ja sam s pack file managerom editao broj armija i flota i otad uzivam u njemu (radious je stavio puno previse armija i svega po mom misljenju,kad se smanji cap za 3 na svaki fame lvl bude puuuuno bolje)

volim kako je balansirao igru,ima novih jedinica,morale je sada super,borbe traju duze...

baš danas mi se potrefilo da sam izdao svoje saveznike,u jednom potezu sam ih satrao ko isuse. parkirao sam im u dvoriste full armiju ispred 4 razlicita grada,i sve u istom potezu isao zauzeti...brat bratu cca 2 sata sam te 4 borbe igrao. 2 reda poslije spartanci ispred appolonie s 4 full armije...

uspio sam nekim cudom s generalom s 19 stackova i s garrisonom obranit se punih 40 minuta,bila je pirova pobjeda ali mislim da je on losije proso...omjer mojih naspram njegovih mrtvih bilo je 1:2

ugl igra zna bit pravi gušt. moj problem je recimo što nikad ne dovrsim kampanju...uvijek odustanem u mid-late gameu,nekako izgubim interes jer uvijek je isti vrag (prakticki),zauzmem grad,osposobim ga u što kraćem roku da ima najbolji output golda i ceg vec mi treba ,zbiflam armije i krenem dalje zauzimat... nekako u pocetcima mi je najdraze igrat,jos ispipavas teren gdje je najbolje se prosirit,s kime mozda alliance napravit...kasnije ko da se svi urote i samo deklariraju rat (9 od 10 slucajeva).

16 godina
Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Mislim da ce trebat još jedno 30 patcheva, da bi ovo sranje izgledalo i licilo na igru iz 2013g 

Rappy
13 godina

igra izgleda odlicno.

i u borbama mi radi super. cak i kad je 2 soma ljudi na ekranu

jos pogotovo s blood and gore dlc. i radious modom,borbe traju duze i krvave su!

15 godina
neaktivan

SARS,  uzmi original, 

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.11.2013 19:27 (kaleX5).
16 godina
neaktivan

Jel ima ova igra demo ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Praetorian1 kaže...

Jel ima ova igra demo ?

{#}

je, pa da i ovi koji su razmisljali hoce li kupiti igru uvide koje je sranje (kao sto su uvidjeli debili koji su je preorderali / kupili po izlasku, kao npr ja)

i dalje mi igra stoji na hardu od izlaska

kontam si da nece patchevi pomoci vec da ce se morati cekati neka stand alone expanzija kao sto je bio napoloen total war

edit

mislim o cemu mi pricamo

ovo je SEDMI patch, koji je btw skoro 560mb, perforamnse su i dalje srot

sedam patcheva u 2mj od izlaska igre, mislim da je sve jasno u kakvom je stanju igra

ak useru i medieval 3 dabog sega bankrotirala

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.11.2013 20:15 (Fanu).
16 godina
neaktivan

Jbg pirat verzija igre mi užasno radi, pa sam mislio probat demo. Reko možda bi on radio kak spada...Uglavnom dobro da nisam kupio ovaj poluproizvod.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

ja nisam igro rome2 do patcha 4. imo sam rome od launcha. od patcha 4 sve normalno sljaka

i šmek je!

17 godina
neaktivan
Rocinante2112 kaže...

ja nisam igro rome2 do patcha 4. imo sam rome od launcha. od patcha 4 sve normalno sljaka

i šmek je!

do patcha 4 sam toliko izmasakrirao barbare, da mi je već žao paliti Rome2 {#}

mislim da je polako došlo vrijeme za staru ovisnost wow.... {#}

13 godina
neaktivan

meni sve radi dobro, nemam 150fps, ali to niti ne ocekujem

uz high - very high postavke imam stalno izmedju 30 - 60 fps

ucitavanja su iznimno brza (~15 sekundi)

ako bi bas morao napraviti zamjerku to bi islo na racun duzine AI turna, no uzevsi u obziro velicinu mape i kolicinu jedinica i nacija na mapi, mislim da je relativno ok

0 0 hvala 0
13 godina

hm AI turn duzina je bila problem prije patcha 3 cini mi se. kad se ukljuci limited AI turn visibility nije strasno,stvarno je brzo.

moj fps na kampanji je 20-50 a u borbama je 40-120 . ovisi o mapi (jel siege nekog velikog grada),kolko jedinica ima,jel pada kiša itd... ali uvijek je ''smooth'' nema dropanja nekakvog.igram na high teksturama i high mi je na units detail. terrain i zgrade drzim na low jer mi ne treba,kao i jos neke postavke.

graficka mi je stara i low end (550TI) ali dobro sljaka

16 godina
neaktivan
Maddog_HR kaže...

meni sve radi dobro, nemam 150fps, ali to niti ne ocekujem

uz high - very high postavke imam stalno izmedju 30 - 60 fps

ucitavanja su iznimno brza (~15 sekundi)

ako bi bas morao napraviti zamjerku to bi islo na racun duzine AI turna, no uzevsi u obziro velicinu mape i kolicinu jedinica i nacija na mapi, mislim da je relativno ok

Pa jbt imamo skoro isti komp, al meni se igra vuće na 20-30 FPS-a a uz to izgleda lošije od Medievala II. Sad neznam jel bi s originalom bilo šta bolje.

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.11.2013 15:27 (Praetorian1).
16 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Pa jbt imamo skoro isti komp, al meni se igra vuće na 20-30 FPS-a a uz to izgleda lošije od Medievala II. Sad neznam jel bi s originalom bilo šta bolje.

Karma is a bi*ch

13 godina

moj pc je sljedeci:

amd fx 6300 6 core

8gb corsaira

HDD star 6/7 god (najslabija karika)

550TI asus

asrock 770extreme 3

Nova poruka
E-mail:
Lozinka: