good luck protiv hoplitea ili bilo cega što ima pikemene xD
phalanx ftw
Očito nikad nisi igrao protiv parthie ili nomadskih frakcija sad
Prvo razbiju falange horse archerima, a dok su u rasulu počiste cataphractima...
good luck protiv hoplitea ili bilo cega što ima pikemene xD
phalanx ftw
Očito nikad nisi igrao protiv parthie ili nomadskih frakcija sad
Prvo razbiju falange horse archerima, a dok su u rasulu počiste cataphractima...
igro. moze se protiv toga :))
taj feature je trebao biti included u osnovnu igru,sad me podsjeća na horse armor dlc
Kada se Creative Assembly pretvorio u Activision i ostalu ekipu koja izbaci nedovršenu igru koja košta 50 eura pa onda još prodaju ostatak u dlc-ovima?
Još malo pa čemo morat kupit dlc kako bi igra bila optimiziranija....
Kada se Creative Assembly pretvorio u Activision i ostalu ekipu koja izbaci nedovršenu igru koja košta 50 eura pa onda još prodaju ostatak u dlc-ovima?
Još malo pa čemo morat kupit dlc kako bi igra bila optimiziranija....
Od Empire: TW
koja gamad...stvarno -.-
najtuznije je sto je to vjerojatno sve vec u igri...toliko animacija i sve...
Nervira me kaj ne rade ništa po pitanju popravka optimizacije. Nvidia im je uvjetovala to, inače nemogu izbaciti drivere za ovu igru. Igra je izašla početkom devetog, a drivera još nema.
istina...
meni je super u bitkama. cak i uvelikim gradovima
na kampanji je kaos.cpu i gpu iskoristen 50% -.-
koja kita je ovaj patch od 150mb kojeg pustaju danas
na forumu nist ne spominju release notes
svi kazu da im se fps pogorsao
nabijem im na kitu igru
strasno kolko lose ova igra radi to su šokovi
nemrem ni ja change log naći...
brijem da je to nešto u vezi blood and gore bio patch.
nakon 87 sati igranja (po steemu) ja imam samo dvije zamjerke, jedna je fakat iritantna, a druga, mogli su to bolje rješiti
Probao sam malo igrati sa ostalim nacijama i interesantne su, ali ipak najviše uživam sa rimljanima
legije su strašne
konjica prekrasna (pogotovo kad postnu legionari)
baliste su zakon
jedino im fale klasični streličari, malo mi je glupavo da bacaju stotine kopalja
isprobao sam i razne formacije i došao do dvije savršene
legija sačinjena od
Isprobao sam i veliku balistu koja radi veči dmg, ali je fiksna pozicija njihova ogromna mana - a na bojištu neki put treba i artiljerija manevar, mali ali ipak potreban
ne znam za vas, ali onageri mi nisu sjeli, nisu ni upola zabavni kao baliste
Drugi tip legije je
huh, ovo je strašno za gledati kad konjica krene u galop
doslovno melju sve sa sobom (obavezno ih staviti u klin formaciju)
obično radim grupe po 4x kohorte lakše mi je manevrirati u borbi i onda navalim sa 3 strane na pješadiju (prvi udar je na streličare, a kad oni padnu i protivnički general, ostalo je šala)
čak i gubici nisu veliki, neki put su manji nego kod pješadije
neki će spominjati kopljanike, ali kako protivnik ima miksanu legiju, ispada da na jednog kopljanika idu 3 konjice - tu nema borbe, konjica ih pola pregazi u samom jurišu
Pozz upravo sam snimio rome total war 2 i instalirao pacheve ili i dalje nemam zvuka u igri jel ima netko ideju u cemu je problem Hvala
original ili pirat
PIRAT
igra ko s radious modom?
ja sam s pack file managerom editao broj armija i flota i otad uzivam u njemu (radious je stavio puno previse armija i svega po mom misljenju,kad se smanji cap za 3 na svaki fame lvl bude puuuuno bolje)
volim kako je balansirao igru,ima novih jedinica,morale je sada super,borbe traju duze...
baš danas mi se potrefilo da sam izdao svoje saveznike,u jednom potezu sam ih satrao ko isuse. parkirao sam im u dvoriste full armiju ispred 4 razlicita grada,i sve u istom potezu isao zauzeti...brat bratu cca 2 sata sam te 4 borbe igrao. 2 reda poslije spartanci ispred appolonie s 4 full armije...
uspio sam nekim cudom s generalom s 19 stackova i s garrisonom obranit se punih 40 minuta,bila je pirova pobjeda ali mislim da je on losije proso...omjer mojih naspram njegovih mrtvih bilo je 1:2
ugl igra zna bit pravi gušt. moj problem je recimo što nikad ne dovrsim kampanju...uvijek odustanem u mid-late gameu,nekako izgubim interes jer uvijek je isti vrag (prakticki),zauzmem grad,osposobim ga u što kraćem roku da ima najbolji output golda i ceg vec mi treba ,zbiflam armije i krenem dalje zauzimat... nekako u pocetcima mi je najdraze igrat,jos ispipavas teren gdje je najbolje se prosirit,s kime mozda alliance napravit...kasnije ko da se svi urote i samo deklariraju rat (9 od 10 slucajeva).
peč 7 beta je vani
peč 7 beta je vani
Mislim da ce trebat još jedno 30 patcheva, da bi ovo sranje izgledalo i licilo na igru iz 2013g
igra izgleda odlicno.
i u borbama mi radi super. cak i kad je 2 soma ljudi na ekranu
jos pogotovo s blood and gore dlc. i radious modom,borbe traju duze i krvave su!
SARS, uzmi original,
Jel ima ova igra demo ?
Jel ima ova igra demo ?
je, pa da i ovi koji su razmisljali hoce li kupiti igru uvide koje je sranje (kao sto su uvidjeli debili koji su je preorderali / kupili po izlasku, kao npr ja)
i dalje mi igra stoji na hardu od izlaska
kontam si da nece patchevi pomoci vec da ce se morati cekati neka stand alone expanzija kao sto je bio napoloen total war
edit
mislim o cemu mi pricamo
ovo je SEDMI patch, koji je btw skoro 560mb, perforamnse su i dalje srot
sedam patcheva u 2mj od izlaska igre, mislim da je sve jasno u kakvom je stanju igra
ak useru i medieval 3 dabog sega bankrotirala
Jbg pirat verzija igre mi užasno radi, pa sam mislio probat demo. Reko možda bi on radio kak spada...Uglavnom dobro da nisam kupio ovaj poluproizvod.
ja nisam igro rome2 do patcha 4. imo sam rome od launcha. od patcha 4 sve normalno sljaka
i šmek je!
ja nisam igro rome2 do patcha 4. imo sam rome od launcha. od patcha 4 sve normalno sljaka
i šmek je!
do patcha 4 sam toliko izmasakrirao barbare, da mi je već žao paliti Rome2
mislim da je polako došlo vrijeme za staru ovisnost wow....
meni sve radi dobro, nemam 150fps, ali to niti ne ocekujem
uz high - very high postavke imam stalno izmedju 30 - 60 fps
ucitavanja su iznimno brza (~15 sekundi)
ako bi bas morao napraviti zamjerku to bi islo na racun duzine AI turna, no uzevsi u obziro velicinu mape i kolicinu jedinica i nacija na mapi, mislim da je relativno ok
hm AI turn duzina je bila problem prije patcha 3 cini mi se. kad se ukljuci limited AI turn visibility nije strasno,stvarno je brzo.
moj fps na kampanji je 20-50 a u borbama je 40-120 . ovisi o mapi (jel siege nekog velikog grada),kolko jedinica ima,jel pada kiša itd... ali uvijek je ''smooth'' nema dropanja nekakvog.igram na high teksturama i high mi je na units detail. terrain i zgrade drzim na low jer mi ne treba,kao i jos neke postavke.
graficka mi je stara i low end (550TI) ali dobro sljaka
meni sve radi dobro, nemam 150fps, ali to niti ne ocekujem
uz high - very high postavke imam stalno izmedju 30 - 60 fps
ucitavanja su iznimno brza (~15 sekundi)
ako bi bas morao napraviti zamjerku to bi islo na racun duzine AI turna, no uzevsi u obziro velicinu mape i kolicinu jedinica i nacija na mapi, mislim da je relativno ok
Pa jbt imamo skoro isti komp, al meni se igra vuće na 20-30 FPS-a a uz to izgleda lošije od Medievala II. Sad neznam jel bi s originalom bilo šta bolje.
Pa jbt imamo skoro isti komp, al meni se igra vuće na 20-30 FPS-a a uz to izgleda lošije od Medievala II. Sad neznam jel bi s originalom bilo šta bolje.
Karma is a bi*ch
moj pc je sljedeci:
amd fx 6300 6 core
8gb corsaira
HDD star 6/7 god (najslabija karika)
550TI asus
asrock 770extreme 3