Total War: Rome 2

poruka: 1.409
|
čitano: 312.860
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Konfiguracija: Asrock B85 pro4

i5 4670 3,4 Ghz

Kingston HyperX 8 GB RAM 

HD 7950 wBoost 3GB

XFX 550 W

Cooler Thermaltake Contac 16           

OS Win7

stavio sam sve na extreme,aa off,vsync off,DRA (sivo mi je IAKO imam Haswella),vegetation alpha off,

depth of field high,anisotropic na 16x,vignette,distortion,ssao on,unit size ultra

igra mi katastrofalno radi u bitkama 

40vs40= neigrivo

manje bitke cak sa samo 5-6 unita na svakoj strani  znatan pad framerata (cak i kad nisam zumiran u bitke)

e sad par pitanja za vas?

1.kupio sam preslabi komp

2.igra je neoptimizirana

3.treba spustiti neki setting koji zdere previse resursa

PS koristim patch 4

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.10.2013 16:37 (njuska11).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Total War: Rome 2
dedaa kaže...
Abomb kaže...

Moj ScreenShoot na Steam-ovoj TW:R2 stranici...{#}

To se samo tebi vidi.

{#} ... ali...aaaa... screenshoot.. ja...steam... prijatelji....

noooo........{#}

imas pravo tek sam sad skuzija.... djubre jedno na paru...

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.10.2013 16:45 (Abomb).
16 godina
njuska11 kaže...

i5 4670 3,4 Ghz

Kingston HyperX 8 GB RAM 

HD 7950 wBoost 3GB

XFX 550 W

OS Win7

stavio sam sve na extreme,aa off,vsync off,DRA (sivo mi je IAKO imam Haswella),vegetation alpha off,

depth of field high,anisotropic na 16x,vignette,distortion,ssao on,unit size ultra

40vs40= neigrivo

manje bitke cak sa samo 5-6 unita na svakoj strani  znatan pad framerata (cak i kad nisam zumiran u bitke)

2.igra je neoptimizirana

PS koristim patch 4

DRa ti je sivo zato što je to namjenjena z integrirane kartice sa haswell procesorima...

a što se tiče performansi ni meni neide bolje.

ono što mene smeta a to mi je bilo i sa starim procesorom (neki su tvrdili da je do procesora) da kako otkrivam mapu tako performanse padaju drastično.tako da na mapi opet nakon 30-40 poteza imam 20 fpsa manje

Stranice su trenutno nedostupne.
13 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
njuska11 kaže...

i5 4670 3,4 Ghz

Kingston HyperX 8 GB RAM 

HD 7950 wBoost 3GB

XFX 550 W

OS Win7

40vs40= neigrivo

2.igra je neoptimizirana

PS koristim patch 4

DRa ti je sivo zato što je to namjenjena z integrirane kartice sa haswell procesorima...

a što se tiče performansi ni meni neide bolje.

ono što mene smeta a to mi je bilo i sa starim procesorom (neki su tvrdili da je do procesora) da kako otkrivam mapu tako performanse padaju drastično.tako da na mapi opet nakon 30-40 poteza imam 20 fpsa manje

ti imas ocan na 4.4ghz procesor i ne radi ti bolje

vidim zasto ljudi pljuju toliko

sramota

16 godina

radi duplo bolje nego na starom procesoru.to sam i očekivao ali porblemi su isti.kako kampanja odmiče fps pada,kad zumiram u borbu fps padne drastično,kad odaberem vojnika fps pada...itd itd...sve isto kao i prije sa starim komponentama samo sad u početku imam već broj fpsa

Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

radi duplo bolje nego na starom procesoru.to sam i očekivao ali porblemi su isti.kako kampanja odmiče fps pada,kad zumiram u borbu fps padne drastično,kad odaberem vojnika fps pada...itd itd...sve isto kao i prije sa starim komponentama samo sad u početku imam već broj fpsa

ista stvar kod mene indentican problem

12 godina
neaktivan

Može pomoć ako tko može pomoći. Instalirao sam igru ... No cim uđem ono me odmah na startu izbaci, čitam kao neki sega logo problem... I kao tu gresku popravlja patch.. No ja sam skinuo igru Rome 2 reloaded.. pa imal tko možda link od reloaded patcha za ovaj logo problem??

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Sorry, ali nema rasprave o piratstvu na forumu.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Nitro233 kaže...

da li netko ima fix za problem sa patchevima koij se jednostavno zamrznu u instalaciji?

zna li itko?stane mi na 3 ili 4% i tu ostane :/

16 godina
odjavljen

Stvarno su papci... Nešto nije u redu s profilima ili igrom, jer Rome 2 mi sada ide cca. duplo gore nego prije, a imam CrossFire. :D

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Izašao je Nomadic Culture DLC --- BESPLATAN je do 29.10.; tko do tada ne skine, ako ga bude htio imati mora izdvojiti 7,5€.

WIKI

Moj PC  
3 0 hvala 3
16 godina

Dali se to samo meni ruši igra za vrijeme borbe u kampanji?

tj. sruši se slika te se vrati samo crni ekran :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Oke, ovi nomadi definitivno imaju najjači faction bonus - u home provinciji mogu trainati 2 stacka vojske više po turnu, velika vojska se naštanca skoro duplo brže od bilo koga drugoga. Obično počinje se sa 3 slota za regrutiranje, nomadi odmah u startu imaju 5 {#}

Svi koji imaju igru si pokupiti Nomadic pack DLC, besplatan je do 29. ovaj mjesec, poslije se plaća.

Potemkinhr#2800
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dalton kaže...

Dali se to samo meni ruši igra za vrijeme borbe u kampanji?

tj. sruši se slika te se vrati samo crni ekran :(

Igrao sam malo s ovom zadnjom zakrpom i nije mi se to desilo, napravi repair ili verify...neznam točno kako se zove miješam steam s originom :P

16 godina
neaktivan
p0temk1n kaže...

Oke, ovi nomadi definitivno imaju najjači faction bonus - u home provinciji mogu trainati 2 stacka vojske više po turnu, velika vojska se naštanca skoro duplo brže od bilo koga drugoga. Obično počinje se sa 3 slota za regrutiranje, nomadi odmah u startu imaju 5 {#}

Svi koji imaju igru si pokupiti Nomadic pack DLC, besplatan je do 29. ovaj mjesec, poslije se plaća.

Ali čovječe, zajebano je igrati sa njima. Oni imaju samo konjanike, niti jedna jedinica pješadije kod njih ne postoji. Neznam kako će biti osvajanje gradova sa zidinama samo sa konjanicima... ali u kopnenim bitkama razvaljuju, strašno je jaka ta konjica.

17 godina
Tsar kaže...
p0temk1n kaže...

Ali čovječe, zajebano je igrati sa njima. Oni imaju samo konjanike, niti jedna jedinica pješadije kod njih ne postoji. Neznam kako će biti osvajanje gradova sa zidinama samo sa konjanicima... ali u kopnenim bitkama razvaljuju, strašno je jaka ta konjica.

Pa nije baš tako, eventualno scythia ima maltene sve archer konjicu, al opet imaju najosnovniju pješadiju. Ja sam sa Massagetaom dobio u startu već Hillmene, ali već onako odokativno vidim da nemaju nomadi nikakvi heavy infantry (samo osnovni kopljanici i strijelci), koncentriraju se na konjicu, što mi paše, budući da sam prošao jednu kampanju u coopu sa Parthiom {#}

Nažalost već 3 coop kampanje su nam propale zbog desynca i corruptanih saveova, od toga 2 na VH i jedna Legendary, koji nećemo pipnut za MP dok ne pofixaju da se takve stvari više ne događaju, sa VH bar možemo imati saveova koliko treba...

Potemkinhr#2800
16 godina
neaktivan
Tsar kaže...
p0temk1n kaže...

Valjda se mogu dismountat :D

16 godina

Zašto se  jedinice nemogu samo poslat preko mape do generala nego sa njima mora ići i general da bi se "razmjenili" za jedinice.prije to nije bilo tako

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Kill Frenzy kaže...

Zašto se  jedinice nemogu samo poslat preko mape do generala nego sa njima mora ići i general da bi se "razmjenili" za jedinice.prije to nije bilo tako

mene je isto ovo zivciralo :D mislim da je najocitiji odgovor sljedeci: Ovisno o tome koliko teritorija drzis tolko vojski smijes imati...Dakle nema više 15 vojski (npr.) bez generala,svi maksani ,i onda ti dolaze u borbu pomoć,nego ako imas limit od 6,imaš 6...

Eh sad,bezveze je što nemos poslat nabrzaka jedinice od jednog generala drugome bez generalske pratnje,ali to je valjda da se nebi zlouporabio gore navedeni sistem

12 godina
neaktivan

Ljudi MOLIM VAS da mi pomognete!!! Da li je moguce ikako povecati fps u ovoj igri???
Konfiguracija mi je: Procesor;Intel(R) Core(TM)2 CPU 6600 @2.40Ghz
                Graficka; Ati Radeon HD4650 1GB
                RAM:3GB

Svjestan sam toga da nemam dobar komp,ali sve sljaka ok,dok se na "bojnom polju" ne nadje vise od 20 jedinica.Onda pocne da sjecka slika.To je toliko frustrirajuce da je to neopisivo. 
Graficka podesavanja sam smanjio i korigovao u skladu sa mogucnostima mog hardvera. 
E sad da li postoji bilo kakva mogucnos,pomocu nekih programa ili tako nesto da se poveca fps bar malo? POMAZITE

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Previse ali previse opcija u igrici za nekog kao nprm mene kojem je ovo prvi TW serijal koji igram dosta tesko..

Ne kazem da igrica nije dobra bas suprotno odlicna je samo se malo slabije snalazim

Repent the end is near!

0 0 hvala 0
13 godina
Scarfaceee kaže...

Previse ali previse opcija u igrici za nekog kao nprm mene kojem je ovo prvi TW serijal koji igram dosta tesko..

Ne kazem da igrica nije dobra bas suprotno odlicna je samo se malo slabije snalazim

tw nikad nije bio jednostavniji

štoviše,od vecine stvari ovo mi je najveca zamjerka (uz probleme s optimizacijom naravno)

15 godina
neaktivan

Sve mi je to jasno, ali hoce li napokon napravit zakrpu, da se poboljša ova grafika, jer ovo je toliko ruzno da se neda igrat. 

Rappy
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

koliko je patcheva do sada izdano za igru?

0 0 hvala 0
13 godina

5

11 godina
protjeran

Sam ja jedini koji je pomalo razočaran sa igrom u sadašnjem stanju?

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.10.2013 16:51 (HR_Atlas).

3 0 hvala 0
13 godina

ja sve vise i vise uzivam u njoj. pogotovo nakon instaliranog radious moda

igra mi radi stabilno,bez bugova,i moram priznat : INTERESANTNO JE!

izbjegavam igranje s rimom,nekako mi se cini prelagano...ali zato s makedoncima je tarapana

rome2 launch je bio fijasko,sad nakon 5 pečeva je skroz druga stvar. i balans je bolji,AI nije tolko glup itd...

17 godina
neaktivan

ja sam "otkrio" novi tip ratovanja

staviš 20x konjicu i onda ratuješ{#}

Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina

good luck protiv hoplitea ili bilo cega što ima pikemene xD

phalanx ftw

13 godina