Tony Hawk

poruka: 7
|
čitano: 1.570
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Tony Hawk

Zanima me vaše mišljenje koji je najbolji nastavak Tony Hawk. Znam da ima više djelova ali neznam koji je najbolji tj. najnoviji... Igrao sam tu igru prije kod frenda na pc-u pa sam se sad zaželio opet ali neznam koji je nastavak bio. Hvala

(Ako Modovi misle da sam nešto krivo napisao ili stavio pod krivi podforum ili nešto treče neka mi ukažu na pogrešku.)

I See Offline People ! You want Lockerz.com invite?? Send me pm and you will get it... ;) You want Lockerz invite?? Sent me pm... ;)
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.3.2010 16:00 (system).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tony Hawk

šta nitko nezna...? Plač

I See Offline People ! You want Lockerz.com invite?? Send me pm and you will get it... ;) You want Lockerz invite?? Sent me pm... ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Tony Hawk

Meni su svi dobri, ali najviše sam se zabavljao sa Dvojkom. Generalno gledajući, mislim da Četvorka prednjači po kvaliteti.

Heal The World

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Tony Hawk

Meni je 4. super za igranje, ima tih novih nekih fora (npr. onaj tenis) , i starih kad skupljas ona sva sranja , combo , hi score , a grafika je ipak prihvaljitva za igrat. .. al najjace su mi 1. i 2. , stari dani (na ps1)  ... bas sam prije par dana trazio za skinit 1. , ili 2. za sony pal , pa nenadjem . ... U onom Undergroundu znam da je dobro u dvoje igrat , a underground 2 nisam ni vidio iskreno ....

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Tony Hawk

meni je od svih najbolji Tony Hawk American Wasteland.

Ja sam među onih 8% normalnih. Ako ste i vi normalni ne mojte kopirati ovaj potpis
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Tony Hawk

moje iskusno mišljenje:

1. Tony Hawk Pro skater 2
  2. Tony Hawk Pro skater 3
  3. Tony Hawk American Westland
  4. Tony Hwak Pro skater 4

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Tony Hawk

ja svoj glas dajem četvorki. čak mogu reći da mi je to jedna od dražih igara koje sam igrao.

2 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice