Toca Race Driver 3

poruka: 10
|
čitano: 4.537
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Toca Race Driver 3

Ja i prijatelj zelimo igrati Toca racer driver 3 multyplayer (sto nam je prije i uspjelo), igru nismo dobili s istih izvora (ja s pirate bay-a, a on ima org dvd), on preko trazlice servera nemoze nac moj server, pretpostavljam da nemamo istu verziju, kako mogu saznati koju verziju imam i onda eventualno download-ati patch?

Hvala

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.9.2011 19:52 (Luka Ivanković).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Toca Race Driver 3

Pozz svima,da ne otvaram novu temu samo ako moze mala informacija  jel moze toca race driver 3 na windows 7 evo vec nekoliko sati pokusavam instalirati i svaki put mi se error pojavi

hvala unaprijed :D

Bboy
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Toca Race Driver 3
Bboying kaže...

Pozz svima,da ne otvaram novu temu samo ako moze mala informacija  jel moze toca race driver 3 na windows 7 evo vec nekoliko sati pokusavam instalirati i svaki put mi se error pojavi

hvala unaprijed :D

Može se, uz neke tweakove... Evo pročitaj.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
11 godina
neaktivan
Toca Race Driver 3
Toca je odlicna igra moze u dvoje na pc, a moze i multyplayer, davno dugo sam je igrao.

Moze preporuka nekih igara koje se mogu igrati u dvoje na PC-u da su trke auta, motora? npr. jedno na tast. jedno na joystick, ili 2 joysticka?? zna neko molim preporucite

0 0 hvala 0
14 godina

Dirt 2 / 3 ako voliš rally, GRID 2 / GRID Autosport za track racing. Druge mislim nemaju splitscreen na PC.

13 godina
neaktivan

Split Second ima split screen...to su trke sa destruktibilnim okruzenjem...odnosno powerplayovima :) Pogledaj na youtube...meni igra koja je super sijela...doduse nije GRID, Dirt i sta ti ja znam al jedinstvena igra uz Blur, isto tako probaj i Gas Guzzlers Extreme, auti sa oruzijem iz lijepe nam nase :)

Gas Guzzlers Extreme na Steamu!
11 godina
neaktivan
Toca Race Driver 3
Hvala na preporukama, pogledao sam syst. req. split second mi ne moze, al zato mogu Grid i dirt2 pa ne mogu da se odlucim sta mi predlazete? Grid ili Dirt2

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Replicant kaže...
Hvala na preporukama, pogledao sam syst. req. split second mi ne moze, al zato mogu Grid i dirt2 pa ne mogu da se odlucim sta mi predlazete? Grid ili Dirt2

GRID je ustvari najbolji GRID iako je izasla dvojka i Autosport..a sat se tice dirta neces pogrijesit ni dirt 2, obadve nabavi pa igraj.. isplati se :)

11 godina
neaktivan
Aha hvala velika jos jedno pitanje samo, mogu li i na Gridu i na Dirt2 namjestit utrku samo 2 auta, znaci ja i prijatelj igramo, znaci da namjestim split screen, i da ne bude drugih auta nego samo utrka nas 2? to me jos zanima, ako ste me razumjeli?
13 godina
neaktivan
Replicant kaže...
Aha hvala velika jos jedno pitanje samo, mogu li i na Gridu i na Dirt2 namjestit utrku samo 2 auta, znaci ja i prijatelj igramo, znaci da namjestim split screen, i da ne bude drugih auta nego samo utrka nas 2? to me jos zanima, ako ste me razumjeli?

Imas one  touge u GRID-u, znaci 2 auta niz brdo ili po brdu bez kontakta, a za ovo ostalo nisam siguran, isto tako Dirt zaboravio sam al mislim da mozes 1 vs 1...nisam siguran trbea provjerit ili kad nabavis igre probat :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice