The Witcher 3 izdvojena tema

poruka: 6.116
|
čitano: 1.031.558
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: The Witcher 3
Kill Frenzy kaže...
MijoC kaže...

Svijet jest lijep, ali zanimljiv? Nema nikakvih frakcija, osim posljedica nekih questova sve sto uradis u svijetu nema ali bas nikakvu tezinu. Witcher 3 je vrhunska igra, i uzivao sam igrajuci, ponajprijke zbog questova i price, ali je kao open world igra nula, nema nikakve elemente da bi mogao dobiti bilo kakvu pozitivnu ocjenu.

ti mene zajebavas? trolas ili?

meni najbolji open world do sada

Sta ti je tako dobro u tom "open worldu"?

15 godina
MijoC kaže...
Kill Frenzy kaže...
MijoC kaže...

Svijet jest lijep, ali zanimljiv? Nema nikakvih frakcija, osim posljedica nekih questova sve sto uradis u svijetu nema ali bas nikakvu tezinu. Witcher 3 je vrhunska igra, i uzivao sam igrajuci, ponajprijke zbog questova i price, ali je kao open world igra nula, nema nikakve elemente da bi mogao dobiti bilo kakvu pozitivnu ocjenu.

sve

Stranice su trenutno nedostupne.
9 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
MijoC kaže...
Kill Frenzy kaže...
MijoC kaže...

sve

Sta sve?

11 godina
The Witcher 3

U kojem je to RPGu atmosfera bolje pogodjena ? ovdje odes u sumu bas imas osjecaj da si u sumi,koje tocno jos RPGove poredimo sa ovim Skyrim ? super open world smece od price i genericnih likova.
Ne znam ti mozda zelis sandbox GTA "fun" od Witchera,ali Witcher kao RPG je apsolutno skroz pa savrsena igra jedina kritika je combat i tezina malo poslije sto se izgubi cak i na najvecoj tezini.
Ali dobro 100 ljudi 100 cudi,meni su Skyrim i Fallout 3 i 4 svi ih hvale ja sam ih na  silu igrao po 15-20 sati i odustao,ali eto cim ih milioni i milioni obozavaju mora nesto da imaju al ja to nisam uspio da vidim.

0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
The Witcher 3

Ma kakav Skyrim. Koliko je god to dobra igra, americki RPGovi mi se ne mogu usporedjivat sa europskim uopce. 

11 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Wack kaže...

U kojem je to RPGu atmosfera bolje pogodjena ? ovdje odes u sumu bas imas osjecaj da si u sumi,koje tocno jos RPGove poredimo sa ovim Skyrim ? super open world smece od price i genericnih likova.
Ne znam ti mozda zelis sandbox GTA "fun" od Witchera,ali Witcher kao RPG je apsolutno skroz pa savrsena igra jedina kritika je combat i tezina malo poslije sto se izgubi cak i na najvecoj tezini.
Ali dobro 100 ljudi 100 cudi,meni su Skyrim i Fallout 3 i 4 svi ih hvale ja sam ih na  silu igrao po 15-20 sati i odustao,ali eto cim ih milioni i milioni obozavaju mora nesto da imaju al ja to nisam uspio da vidim.

Ja kada sam zavrsio questove u witcheru 3 nisam vise upalio igru, jer igra tj. taj tako dobri "open world" uopce nema sadrzaja, doslovno nemas sta raditi. Za razliku od toga kada igras neke od igara koje si nabrojao uopce ne moras raditi main quest jer ti igra nudi toliko toga drugog za raiditi, istraziti, ekonomiju, itemizaciju kak spada, frakcije...

11 godina
neaktivan
The Witcher 3

Ja u Skyrimu nikada nisam vidio ništa osim dobrih planina i glazbe, prica mi je uvijek bila kao neki random generirani questovi

Battlelog: D3lBoy-00
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
The Witcher 3

Skyrim je first person walking simulator sa solidnom glazbom.

A što se mene tiče Witcher 3 bi bio duplo bolja igra da je ostao linearan ko i dvojka. Ali jbg, to "moderno" guranje open world koncepta u svaki prokleti žanr je jednostavno nešto što su morali i oni napraviti.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
The Witcher 3

Čini se da su potamnili udaljeni krajolik šta je dobro; kada je bilo svjetlo loši LOD je izgledao dosta ružno - SLIKA

Još jedna random slika...

DigitalFoundry - Blood And Wine Expansion Improve Its Graphics?

DD 2016 - The teamwork behind the Environment Art of The Witcher 3: Wild Hunt - Blood and Wine

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.5.2016 9:33 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
MijoC kaže...

Moja preporuka svima koji igraju igru po prvi put je da se drze samo main questa, eventualno par questova gdje ces uzeti witcher contract za neka cudovista, bilo kakvo istrazivanje po mapi nema nikakvog smisla osim uzivanja u vizualnom djelu igre. 

Onda ovo definitivno nije igra za tebe...reći da u ovakvoj igri nema smisla istraživati je kao da savjetujem nekoga da u nekom MMOu ne treba lvlati jer je end game totalno sranje,mislim daj molim te...kao prvo ovo je single player igra a ne nekakvo online natjecanje brže,više,jače,samim time želiš maksimalno uživati u svijetu kojeg su stvorili i odrađivati side questove od kojih je je dobar dio skriven,a drugo bar koliko sam primjetio pričajući što sa prijateljima koji igraju i čitajući forume sa witcher tematiko da igru više preferiraju ljudi koji vole jako dobre priče,super primjer je Bloody Baron quest...

16 godina
njuskac kaže...

Jel netko imao bug na questu the soldier statuette , sve questove sam riješio i pred kraj igre ako zavrsim main story quest je failed ,a riješit se ne može.Moram dat Triss neku figuru i kad ju dam kaže moraš ju decompress i to je to.Ništa se ne dešava, pretražio sam cijeli internet vidim nitko to nije riješio.

Obi Wan kaže...
njuskac kaže...

Jel netko imao bug na questu the soldier statuette , sve questove sam riješio i pred kraj igre ako zavrsim main story quest je failed ,a riješit se ne može.Moram dat Triss neku figuru i kad ju dam kaže moraš ju decompress i to je to.Ništa se ne dešava, pretražio sam cijeli internet vidim nitko to nije riješio.

dada... to je mene proganjalo

najsigurnije je rijesit taj quest odmah da si miran. imaju dvi te male figurice i znalo se desit da na obje figurice zna zastekat

Nekada ranije sam imao link za  bug na tom questu ali ga ne mogu naći.

Uglavnom, quest je zbugan u kontekstu da ako napraviš "story progress" do nekog događaja onda više ne radi iako je Triss dostupna za razgovor. Najbolje rješenje je ovo što je Obi napisao međutim ako si prošao taj kritični trenutak u "story progress" gdje quest više ne radi onda jedino možeš učitati stari save ili se pomiriti da ćeš u logu imati neriješen quest.

12 godina
Obi Wan kaže...
njuskac kaže...

dada... to je mene proganjalo

najsigurnije je rijesit taj quest odmah da si miran. imaju dvi te male figurice i znalo se desit da na obje figurice zna zastekat

Sad bi trebao cijelu igru ponovo igrat jer ne mogu riješit taj quest?ma ne da mi se.. ne kuzim da ne mogu nakon pola godine ispravit te bugove.

9 godina
neaktivan
iv4n kaže...
MijoC kaže...

Moja preporuka svima koji igraju igru po prvi put je da se drze samo main questa, eventualno par questova gdje ces uzeti witcher contract za neka cudovista, bilo kakvo istrazivanje po mapi nema nikakvog smisla osim uzivanja u vizualnom djelu igre. 

Onda ovo definitivno nije igra za tebe...reći da u ovakvoj igri nema smisla istraživati je kao da savjetujem nekoga da u nekom MMOu ne treba lvlati jer je end game totalno sranje,mislim daj molim te...kao prvo ovo je single player igra a ne nekakvo online natjecanje brže,više,jače,samim time želiš maksimalno uživati u svijetu kojeg su stvorili i odrađivati side questove od kojih je je dobar dio skriven,a drugo bar koliko sam primjetio pričajući što sa prijateljima koji igraju i čitajući forume sa witcher tematiko da igru više preferiraju ljudi koji vole jako dobre priče,super primjer je Bloody Baron quest...

Daj mi reci jedan skriveni quest u igri ili random encounter? Svijet kojeg ces stvoriti muhahhah? Neke stvari mozes promjeniti kroz main quest i to je to, sve drugo je staticno i pozornica.

17 godina
The Witcher 3

Prestani trolat. Dosadan si.

Moj PC  
10 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Witcher 3

O ukusima se ne raspravlja, ali je Witcher van te kategorije. 

I'm very large!

3 1 hvala 0
17 godina
MijoC kaže...

Daj mi reci jedan skriveni quest u igri ili random encounter? Svijet kojeg ces stvoriti muhahhah? Neke stvari mozes promjeniti kroz main quest i to je to, sve drugo je staticno i pozornica.

Evo jedan skriveni quest koji mi je prvi pao na pamet, random encounter i prikladna poruka od vampira za tebe Fak off! 

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
11 godina
MijoC kaže...
iv4n kaže...
MijoC kaže...

Ok MijoC sve 5 imas svoje misljenje ali daj mi neke druge igre open world RPGove usporedi sa Witcherom koje odrade bolji posao ? ja ne znam ni jednu bogme,vec sam rekao postujem tudji ukus ali Skyrim i Fallout 3/4 nisu full RPG igre nego vise kao GTA RPG sandbox za zajebavati se,Witcher je RPG gdje je imerzija,likovi,svijet i questovi apsolutno vrhunski.
Dalje ako nama ne vjerujes pogledaj na steam preporuke za W3 98% ljudi ga preporucuje,sad ili ti nisi u pravu ili 98% igraca na steamu su idioti koji ne znaju sta je dobra igra.
Ovo je najnagradivanija igra ikad preko 250 nagrada za game of the year,dev of the year is sta ne.
Ako sve to nije dovoljno da se slozis da je W3 apsolutno vrhunska igra tebi onda nije legao i to je to.
Koji dev danas napravi igru gdje ti je main quest 100 sati igre ?
Preko 15 DLCa free stvari,i x2 expanzije za manje od cijene full AAA igre sa 40-50 sati gameplaya dok danas masa igara price tag 60 eura a playtime 6-7 sati.
Ovdje imas minimalno 100 sati vrhunske igre i jos 40-50 sati vrhunskih expanzija.

12 godina

@Mijoc

Ne brini, ima nas još koji mislimo da W3 nije najbolja igra ikad, niti blizu. Ima W3 dosta propusta o kojima se ne priča, ali ipak je ovo W3 tema, pa je teško naći objektivna mišljenja.

Uglavnom, pusti ljude da uživaju ako im se hoće i ne kvari im zabavu.

PSN - DeniZg80
9 godina
neaktivan
Wack kaže...
MijoC kaže...
iv4n kaže...
MijoC kaže...

Ok MijoC sve 5 imas svoje misljenje ali daj mi neke druge igre open world RPGove usporedi sa Witcherom koje odrade bolji posao ? ja ne znam ni jednu bogme,vec sam rekao postujem tudji ukus ali Skyrim i Fallout 3/4 nisu full RPG igre nego vise kao GTA RPG sandbox za zajebavati se,Witcher je RPG gdje je imerzija,likovi,svijet i questovi apsolutno vrhunski.
Dalje ako nama ne vjerujes pogledaj na steam preporuke za W3 98% ljudi ga preporucuje,sad ili ti nisi u pravu ili 98% igraca na steamu su idioti koji ne znaju sta je dobra igra.
Ovo je najnagradivanija igra ikad preko 250 nagrada za game of the year,dev of the year is sta ne.
Ako sve to nije dovoljno da se slozis da je W3 apsolutno vrhunska igra tebi onda nije legao i to je to.
Koji dev danas napravi igru gdje ti je main quest 100 sati igre ?
Preko 15 DLCa free stvari,i x2 expanzije za manje od cijene full AAA igre sa 40-50 sati gameplaya dok danas masa igara price tag 60 eura a playtime 6-7 sati.
Ovdje imas minimalno 100 sati vrhunske igre i jos 40-50 sati vrhunskih expanzija.

Da li sam ja rekao da je witcher 3 losa igra? Nisam. Cak sam i napisao da je vrhunska igra i jeste, meni cak GOTY za 2015. ALI, kao open world igra je teski fail, nema dobru itemizaciju za open world igru, loot sistem, nema ekonomiju uopce, sa 99% NPC u igri uopce nije moguca interakcija, NISTA sto uradis u svijetu sa sobom ne nosi NIKAKVU tezinu, ubijes cuvara, odjases 100 metara dalje, vratis se na to mjesto gdje si ubio cuvara, njegov prijatelj cuvar koji je gledao kako ga ubijas ti kaze: "Hey witcher". Ne postoji nikakva povezanost cak i za te osnovne stvari koje radis u igri, ne postoje nikakve posljedice i sve sto radis nema nikakav utjecaj na svjet, meni je to losa open world igra.

Atmosfera u igri je genijalna, mislim da dobro docarava neki alternativni svemir srednjovjekovne srenje europe, likovi su vrhunski(osim mozda wild hunt ekipe, nisu bas imali neki impact na mene), prica vrlo dobra, combat je zabavan(malo repetitivan do duse), ali kao open world igra witcher 3, bar meni, nula.

P.S.

Odigraj Fallout 2, to je open world igra.

13 godina
odjavljen
Meni u pocetku uopste nije sjeo witcher, ali nakon game of thrones sam uspio dobiti volju da ga igram treci put i sada uzivam u igri. Jednostavno ovu igru ne treba porediti sa drugim igrama i uzivat cete.

Naravno imam i par zamjerki, ali na ovom forumu je zabranjeno imati svoje misljenje, dosadilo mi se boriti sa vjetrenjacama i religioznim fanaticima.
Darko

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Meni u pocetku uopste nije sjeo witcher, ali nakon game of thrones sam uspio dobiti volju da ga igram treci put i sada uzivam u igri. Jednostavno ovu igru ne treba porediti sa drugim igrama i uzivat cete.

Naravno imam i par zamjerki, ali na ovom forumu je zabranjeno imati svoje misljenje, dosadilo mi se boriti sa vjetrenjacama i religioznim fanaticima.
Darko

0 0 hvala 0
14 godina
boxer kaže...
Tebi bi random encounter bio da ti na glavu odjednom padne npc koji jaše Basiliska i dadne ti quest da sudjeluješ u sex turniru protiv sela sucubusa u nepoznatom čardaku ni na nebu ni na zemlji. 

Dao bih 5 eura za taj dlc bez razmišljanja.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
DarkoKwon kaže...

haha.. baš tako, neki likovi misle da su pobrali svu pamet svijeta,daš 100 pohvala i jednu kritiku i odma drame.

14 godina

Ništa u igrama nije random, sve radi po principu algoritama. Onaj xy lik u xy igri koji "slučajno" dođe do tebe da ti da neki quest je došao do tebe jer si ga trigger-o sa nekom svojom prijašnjom akcijom. Nema ništa random oko toga iako tebi, kao igraču to tako izgleda. 

Witcher je jedna predivna open world igra sa zanimljivom pričom i epskim questovima. Jedan quest u Witcheru ima više linija teksta od cijelog COD serijala, a nadolazeći DLC ima više sati igre od većine današnjih AAA igara. Igra koja je uspjela biti zanimljiva i igračima koji vole story driven igre, i onima koji vole open world igre a bogami i onima koji dr*aju na hack and slash. I upravo to mi je jedina zamjerka koju imam, repetitivni combat sve ostalo je vrhunski odrađeno i samo bi budala tražila dlaku u jajetu kako je kolega spomenuo. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
MijoC kaže...

Da li sam ja rekao da je witcher 3 losa igra? Nisam. Cak sam i napisao da je vrhunska igra i jeste, meni cak GOTY za 2015. ALI, kao open world igra je teski fail, nema dobru itemizaciju za open world igru, loot sistem, nema ekonomiju uopce, sa 99% NPC u igri uopce nije moguca interakcija, NISTA sto uradis u svijetu sa sobom ne nosi NIKAKVU tezinu, ubijes cuvara, odjases 100 metara dalje, vratis se na to mjesto gdje si ubio cuvara, njegov prijatelj cuvar koji je gledao kako ga ubijas ti kaze: "Hey witcher". Ne postoji nikakva povezanost cak i za te osnovne stvari koje radis u igri, ne postoje nikakve posljedice i sve sto radis nema nikakav utjecaj na svjet, meni je to losa open world igra.

Atmosfera u igri je genijalna, mislim da dobro docarava neki alternativni svemir srednjovjekovne srenje europe, likovi su vrhunski(osim mozda wild hunt ekipe, nisu bas imali neki impact na mene), prica vrlo dobra, combat je zabavan(malo repetitivan do duse), ali kao open world igra witcher 3, bar meni, nula.

P.S.

Odigraj Fallout 2, to je open world igra.

Witcher 3 je prije svega story driven RPG smješten u open world a ne čistokrvni open world rpg. Inače story driven RPGovi su uglavnom linearni kao i witcher 2 i ovaj pokušaj sa open worldom je netipičan ali po meni nije neuspješan. Neke stvari i zakonitosti open world igara su se morale izuzeti. Da su implementirali ovo sa stražarima kako ti želiš onda ne bi uopće nikada više mogao ući u grad i samim tim ne bi mogao ostvariti progres u priči i questovima jer je hrpa questova u gradu.

Moglo se možda napraviti kao u elder scrolls igrama da odležiš u zatvoru ili platiš neku kaznu da nisi više na "tjeralici" ali i to mi je bez veze.

Witcher 3 kao open world igra je možda prosječan jer ne može biti bolji a i nisu je htjeli takvom napraviti ali su svi ostali RPG elementi odlični pogotovo main story i questovi.

17 godina

witcher 3 nema random encountera. ako mislite na one secondary questove sa zutim usklicnicima uni su uvijek tamo. pitanje je samo hoces li ti naletit na njih ili ne. nema nikakvog randoma u tom kontektstu. jedino sto se random moze javit to je poneka rare bestija, tipa da se lvl 22 pojavi u lvl 8 podrucju i slicno.

usporedivat skyrim i witcher 3 u neku ruku ima logik jer su slicne igre, ali samo naoko. skyrim ne respektira main quest, ima veliku kolicini ''dungeona'' koje su poprilicno duge i postoje random encouteri. ima mali milijun nacina kako igrat igru, mos pravit svoga lika i slicno.

s druge strane witcher 3 ima vec odavno definiranog lika sto mu daje puno vecu dubinu nego sto ima dragonborn, combat je puno bolji, varijacija na temu kako igrat je malo (4, eventualno 5 razlicitih nacina igranja), witcher ima poprilican broj sekundarnih lokacija kao i skyrim samo su one kratke (osim par duzih), prica je kudikamo bolja, likovi su bolji i pamtljiviji i tako dalje da sad ne nabrajam.

poanta je sljedeca: witcher 3 je uzeo elemente skyrima u smilu open world i to je u biti to. sve ostalo je stvar kome sta vise pase. osobno mi je witcher 3 bolji od skyrima iako sam skyrim odigrao jedno 150-200 sati, dok sam witcher 3 odigrao jedno 600 sati jer sam ga presao 5 puta uzduz i poprijeko i planiram opet cim izade nova ekspanzija. 

It's not who you are, it's who you know.
16 godina
odjavljen
Obi Wan kaže...
 600 sati jer sam ga presao 5 puta uzduz i poprijeko i planiram opet cim izade nova ekspanzija. 

... ti jebem?!

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through th
17 godina
skank666 kaže...
Obi Wan kaže...
 600 sati jer sam ga presao 5 puta uzduz i poprijeko i planiram opet cim izade nova ekspanzija. 

... ti jebem?!

i jos planiram ekspanziju, nakon toga game + i onda opet normalno na death march... nakupit ce se jos sati 

It's not who you are, it's who you know.
15 godina
The Witcher 3
Moj PC  
1 0 hvala 3
13 godina
odjavljen
DarkoKwon kaže...

Instalirao sam patchove do 1.8, je li patchovi koji dolaze nakon 1.8 su patchovi od ekspanzije ? 

Je li moze neko dati odgovor na ovo gore pitanje sto sam citirao ? 

Darko
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice