The Witcher 3 izdvojena tema

poruka: 6.116
|
čitano: 1.032.569
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: The Witcher 3
kenan.M kaže...
 CDPR je platio poznatim youtube let's play streamerima da dođu u njihov HQ da igraju igru međutim niko nije mogao igrat na KB&M....

doktor1 kaže...

A da su poslali youtuberima i mnogim review stranicama PC verzije igre sigurno bi se već našle datoteke potrebne za pokrenut igru!

PSN ID : Eraserhead_981
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.5.2015 9:49 (EraserHead).
10 godina
neaktivan
The Witcher 3

Na STEAM-u je 1€ jeftinija igra (44€) nego na GOG-u (45€).

STEAM - L3giONaR ORIGIN-L3Gi0naR UPLAY- L3giONaR
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
ApretaH kaže...

za tih 7.5kn vise mislim da se isplati podrzati developere i kupiti igru preko goga..

10 godina
neaktivan
Fanu kaže...
ApretaH kaže...

za tih 7.5kn vise mislim da se isplati podrzati developere i kupiti igru preko goga..

Pa ja ću njih podržat i kupnjom preko STEAM-a,a to šta VALVE ubire postotak ja im nemogu pomoć.Imam prva dva Witchera na STEAM-u pa ću kupit i ovaj.A GOG ključevi su jeftiniji preko Kinguin,G2A i sličnih sajtova,to je drugo ako se direktno kupuje preko GOG-a a mislim da ih neće puno na taj način kupit već zaobilazno preko tih key sellera.

STEAM - L3giONaR ORIGIN-L3Gi0naR UPLAY- L3giONaR
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.5.2015 11:41 (ApretaH).
15 godina
neaktivan
Fanu kaže...
ApretaH kaže...

Vecina ljudi kojima nije vazna steam verzija igre ce ju kupiti od raznih preprodavaca ili ljudi koji su dobili promo kodove.

Na steam trade se nvidia promo kod prodaje za cca 15€.

Jedino mi je krivo sto nisam kupio igru od rusa dok se jos moglo za 15€ steam verzija.

12 godina
The Witcher 3

Jel ima na tom gogu achivmente za witcher 3 ili je to samo na steamu?Koja je uopće razlika između goga i steama?piše na na gogu da samo gog verzija će imati Neverwinter Nights igru dodatno.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.5.2015 14:10 (njuskac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
The Witcher 3

Nema razlike konkretne. Jedino Steam achievementi i cinjenica da ce ti igra biti u Steam library ako ju kupis preko Steama. Meni je to npr jako bitno jer volim imati sve na jednom mjestu i Steam mi je jedina platforma koju toleriram instaliranu na PC :) Ne da mi se imati 15 klijenata za svaku igru kao sto je sve vise i vise obicaj...

Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
njuskac kaže...

Jel ima na tom gogu achivmente za witcher 3 ili je to samo na steamu?Koja je uopće razlika između goga i steama?piše na na gogu da samo gog verzija će imati Neverwinter Nights igru dodatno.

kod goga dobijes igru u obliku .exe installera, taj installer zatim mozes kopirati na bilo koje racunalo i instalirati koliko god hoces puta (mozes ga kasnije downloadati sa GOGa koliko hoces puta)

sistem koji je eonima ispred steama i ne moras se brinuti da neces imati pristup igri u nekom trenutku

12 godina
The Witcher 3

Znači kupim igru na gogu i dam petorici frendova da si skinu sa goga i svi igraju besplatno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
njuskac kaže...

Znači kupim igru na gogu i dam petorici frendova da si skinu sa goga i svi igraju besplatno?

Tako je. To mogu napraviti svi, jer je već rečeno da neće biti zaštite.

I onda kad iduća igra od CD Projekta izađe samo za konzole, svi će se čudom čuditi.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.5.2015 15:59 (DeniZg).
12 godina
The Witcher 3

Koja je razlika onda između torenta i goga, na torentu je netko kupio na gogu i podijelio sa drugima, a privatno isto tako vecina ljudi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
DeniZg kaže...

Tako je. To mogu napraviti svi, jer je već rečeno da neće biti zaštite.

I onda kad iduća igra od CD Projekta izađe samo za konzole, svi će se čudom čuditi.

LOL.To CD Projekt nikad nece napravit.

12 godina
njuskac kaže...

Koja je razlika onda između torenta i goga, na torentu je netko kupio na gogu i podijelio sa drugima, a privatno isto tako vecina ljudi.

vidi, poanta GOGa kao platforme je da pruze ljudima igre bez puno zajebancije

registriras se, platis igru, oni ti je daju na download bez ikakve zastite

idu na povjerenje i na to da su ljudi ogorceni vecinom DRM rijesenja danas.

zato cu radije dati novce igri na GOGu nego na bilo kojoj drugoj platformi 

naravno da onda ljudi uzimaju te gog installere i stavljaju ih na torrente tako da ih svi mogu skinuti.. 

15 godina
Minneyar kaže...

Nema razlike konkretne. Jedino Steam achievementi i cinjenica da ce ti igra biti u Steam library ako ju kupis preko Steama. Meni je to npr jako bitno jer volim imati sve na jednom mjestu i Steam mi je jedina platforma koju toleriram instaliranu na PC :) Ne da mi se imati 15 klijenata za svaku igru kao sto je sve vise i vise obicaj...

gog galaxy- nedavno izasli(u beti) njihov klijent, ima isto achievement-e.

17 godina
protjeran
The Witcher 3

Igra nema potpuno otvoren svijet kao Skyrim, više je kao zadnji Dragon Age. Blago razočaran...

White Orchard– where you’ll spend your initial hours with the scarred huntsman that is the White Wolf, learning the basics of many complex and involving systems –is a self-contained area. You can return to it after you’ve slain the Griffin and triggered your passage onto the main quest line, but not via real-time travel. Skellige, an archipelago full of seductive Northern Irish accents, clan politics and bracken-bordered Instagram opps is also a self-contained area, accessible only by ship – and again, not in real-time. The same goes for Kaer Morhen, and the Royal Palace at Vizima. All these areas are inaccessible from The Witcher 3’s primary setting, Velen, except by fast travelling. TL;DR – it isn’t an open-world.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Prince-Artas kaže...

Igra nema potpuno otvoren svijet kao Skyrim, više je kao zadnji Dragon Age. Blago razočaran...

To se znalo od samog početka...

Ali jedna regija je velika kao cijeli Skyrim... Pus par manjih...

I vezano uz glomazni svijet, (za koji recenzije kažu da djeluje živo i uvjerljivo št aje jako bitno):

Wow, 35 Minutes of Witcher 3 PS4 Footage Takes Us from One Side of the Map to the Other

16 godina
neaktivan
Prince-Artas kaže...

White Orchard– where you’ll spend your initial hours with the scarred huntsman that is the White Wolf, learning the basics of many complex and involving systems –is a self-contained area. You can return to it after you’ve slain the Griffin and triggered your passage onto the main quest line, but not via real-time travel. Skellige, an archipelago full of seductive Northern Irish accents, clan politics and bracken-bordered Instagram opps is also a self-contained area, accessible only by ship – and again, not in real-time. The same goes for Kaer Morhen, and the Royal Palace at Vizima. All these areas are inaccessible from The Witcher 3’s primary setting, Velen, except by fast travelling. TL;DR – it isn’t an open-world.

Ma meni je dovoljno da se napokon mogu popeti na kamen visine 30 cm bez da moram čekati na button prompt. Jedna od najvećih zamjerki kod prošlih nastavaka mi je užasno restriktivna mapa.

17 godina
The Witcher 3
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.5.2015 20:36 (doktor1).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
The Witcher 3

Završio preload preko Gog Galaxyja. Još pet dana

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
The Witcher 3

kupio sam box verziju igre, i kad se snimi na koji nacin cu moci dobiti one besplatne dlc, zna tko ? na koju ce nacin to ici..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
cropunk kaže...

kupio sam box verziju igre, i kad se snimi na koji nacin cu moci dobiti one besplatne dlc, zna tko ? na koju ce nacin to ici..

Pa valjda se bude skidalo preko galaxyja, i tko nebude htjel na taj način bude obični download sa gog-ove stranice kao i sa onim fileom koji fali igri! (ali samo nagađam, budemo vidjeli)

StariGad_HR @battlefield StariGAD#2592 @ Diablo 3
17 godina
The Witcher 3

PC / Ultra + hairworks stream
Neznam otkud im verzija, ali tip je alttabo u windowse...

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.5.2015 22:04 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
The Witcher 3

30$ https://www.g2a.com/wildhuntwithpaypal ja danas kupio, od njih sam dosad 10ak puta kupovao i bez obziro što ljudi pišu negativno da čekaju dugo key i slično ja uvijek dobijem dan-dva prije nego igra izađe :) pa ako netko traži najpovoljnije.