The Witcher 3 izdvojena tema

poruka: 6.116
|
čitano: 1.033.526
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
odjavljen
The Witcher 3

Evo malo Angry Joe gameplaya lol

3 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 3

Ulta ili ne, izgleda odlično...

A CDPR je reko da će Ultra postavke vidjet samo korisnici kada pokrenu gotovu verziju...

Iako reko bih da su svi oni službeni screenshotovi na ultra postavkama, jer ipak to je promidžba i nemaju tu šta fantazirat!

Ali za sve ove video uratke su rekli da nitko nema mogućnost potjerat ultra osim uz dopuštenje, (gamestar.de preview je imao to dopuštenje, ali nije ljepio ultra screenshotove)...

A opet, vidjevši sve te moguće video uratke nije ni bitno, high ili ultra, jer igra izgleda i djeluje fantastično!

Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
Re: The Witcher 3
doktor1 kaže...

Ulta ili ne, izgleda odlično...

A CDPR je reko da će Ultra postavke vidjet samo korisnici kada pokrenu gotovu verziju...

Iako reko bih da su svi oni službeni screenshotovi na ultra postavkama, jer ipak to je promidžba i nemaju tu šta fantazirat!

Ali za sve ove video uratke su rekli da nitko nema mogućnost potjerat ultra osim uz dopuštenje, (gamestar.de preview je imao to dopuštenje, ali nije ljepio ultra screenshotove)...

A opet, vidjevši sve te moguće video uratke nije ni bitno, high ili ultra, jer igra izgleda i djeluje fantastično!

Izgleda super, jedino kaj me smeta za večinu tih videa nebreš skinuti u izvornom stanju. A ne kaj moramo sve gledati u toj užasnoj youtube kompresiji, pogotovo se primjeti kod nekih brzih radnji kak je jahanje i u combatu!

StariGad_HR @battlefield StariGAD#2592 @ Diablo 3
10 godina
neaktivan
Dovoljno je samo pogledati veličinu mape i odmah je jasno da se radi o ogromnoj igri.Nadam se samo da će i sidequestovi biti zanimljivi a ne generični kao u MMO tipa ubij 5 zečeva ili sakupi 10 kosti.Te da će mapa biti ispunjena sadržajem.
STEAM - L3giONaR ORIGIN-L3Gi0naR UPLAY- L3giONaR
15 godina
ApretaH kaže...
Dovoljno je samo pogledati veličinu mape i odmah je jasno da se radi o ogromnoj igri.Nadam se samo da će i sidequestovi biti zanimljivi a ne generični kao u MMO tipa ubij 5 zečeva ili sakupi 10 kosti.Te da će mapa biti ispunjena sadržajem.

davno sam negdje pričitao da žele maknuti/ne stavljati takve questove, ali opet vidjet ćemo.

16 godina
null kaže...
ApretaH kaže...

davno sam negdje pričitao da žele maknuti/ne stavljati takve questove, ali opet vidjet ćemo.

A kaj ako ja hoću 5 zvekana i 10 koščura? 

17 godina
Butcher kaže...

Nadajmo se izađeš iz Witchera 3, dvaput klikneš na Dragon Age: Inquisition ikonu na desktopu te zadovoljiš svoje apetite...

16 godina
doktor1 kaže...
Butcher kaže...

Nadajmo se izađeš iz Witchera 3, dvaput klikneš na Dragon Age: Inquisition ikonu na desktopu te zadovoljiš svoje apetite...

Sorry stari, ali nemoj mi te dvije igre stavljati u istu rečenicu! I ta ikona nikad više nebu na mome desktopu, radije bacam monitor kroz prozor(i onak me je Bug časopis zajebal za njega). 

11 godina
odjavljen
The Witcher 3

Nikad nisam,niti cu ikad biti ljubitelj americkih RPG-ova.

0 0 hvala 0
12 godina

Dragon Age Inquision je igretina samo takva. Probleme na PC-u ne mogu komentirati jer sam ju igrao na PS4.

Što se tiče Witchera 3, popustio sam hypu i naručio ga za PS4. Ne vjerujem da će podbaciti.

PSN - DeniZg80
16 godina
The Witcher 3

Nije meni važna uopće koja država je proizvodila igru. Nego DAI je tak brzo počela biti dosadna, nedostatak sadržaja i neka tromost mi je presudila i ako sam odigral 20h još sam puno odigral!

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.4.2015 20:05 (Butcher).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
The Witcher 3

Krivi post sorry!

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.4.2015 20:27 (Butcher).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

The Witcher 3: Wild Hunt (for PC) - PC Magazine preview

Vesemir render - 4310x6000 slika

Witcher 3: Wild Hunt - New Gameplay Trailer Analysis! | April 2015 | StrangeLuv

THE WITCHER 3: WILD HUNT - My Trip to CDProjektRed (DEBRIEF)

Nove slike:

SLIKA1  SLIKA2  SLIKA3

slika 3 tu bum najviše proveo vremena 

fejzer_hr BF4
16 godina

Bit će materjala dok još igra ne izađe!

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.4.2015 20:29 (Butcher).
11 godina
odjavljen
Butcher kaže...

Nije meni važna uopće koja država je proizvodila igru. Nego DAI je tak brzo počela biti dosadna, nedostatak sadržaja i neka tromost mi je presudila i ako sam odigral 20h još sam puno odigral!

Ma ni meni,nego naprosto je uvijek ispalo da me americki RPG-ovi ne zanimaju.Bas kao sto si ti reko za DAI.Postane dosadan.Tako je meni bilo i za Elder Scrolls i bilo koji DA.

17 godina
The Witcher 3

Kada ti "stručnjak" objasni...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
IvanDado kaže...
Butcher kaže...

Ma ni meni,nego naprosto je uvijek ispalo da me americki RPG-ovi ne zanimaju.Bas kao sto si ti reko za DAI.Postane dosadan.Tako je meni bilo i za Elder Scrolls i bilo koji DA.

DA je prvi bio taman. Pacing i sve.
DA:I je MMO al igraš sam.

A elders scrolls je prestao bit interesantan sa Oblivionom. Skyrim je smeće žešće. Morrowind ima svojih mana al je fakat postignuce i ima ono nešto. Protiv njega nemrem loše pričat.

16 godina
neaktivan
Rocinante2112 kaže...
IvanDado kaže...
Butcher kaže...

A elders scrolls je prestao bit interesantan sa Oblivionom. Skyrim je smeće žešće. Morrowind ima svojih mana al je fakat postignuce i ima ono nešto. Protiv njega nemrem loše pričat.

Koliko god plitak bio, Skyrim je ipak strašno imerzivan, bogat sadržajem i jedna od rijetkih novijih igara u kojima osjećaš potpunu slobodu.

13 godina
Alex Mercer kaže...
Rocinante2112 kaže...
IvanDado kaže...
Butcher kaže...

Koliko god plitak bio, Skyrim je ipak strašno imerzivan, bogat sadržajem i jedna od rijetkih novijih igara u kojima osjećaš potpunu slobodu.

ITs neither of those things.
Wide as an ocean,deep as a puddle.
Sadrzaja nema,svijet je efektivno mrtav i ne reagira na vanjske podrazaje. Sloboda postoji,ali za raditi što? Tehnicki gledajuc skyrim je jako nerazradjen. Nisu ni crafting kak spada napravili,sam su ga stavili u igru. Neznaci da valja.
Šta mi vrijedi lutat okolo i trazit dungeone koji su svi isti,prodjem ga,nema baš neki backstory,samo se nalazi tamo,zavrsim ga i idem dalje. Likovi i glavna priča neinteresantni...Čak i s hrpetinom modova igra pati od urodjenih problema koji su mnogi i nemam volje trenutno pisat esej od par stranica. Svinji svaki napoj dobar

13 godina
odjavljen
The Witcher 3

Skyrim koliko je god los, toliko je i dobar. Ja sam ga najvise igrao zbog svijeta u kojem se izgubis i radis sta hoces, to je ono sto ni jedan RPG nema. Skyrim je daleko od savrsenog RPG-a, ali svejedno ni jedan drugi RPG nije bolji od Skyrima. The witcher 2 nisam mogao igrati jer nije otvoreni svijet, jednostavno ne mogu igrati takav RPG, ne govorim da je glupa igra, vec samo da mi ne odgovara zatvoren svijet. Otvoren svijet je ono sto odvaja Skyrim od drugih igara, naravno ima mnogo igara sa otvorenim svijetom, ali priznajte da ni jedna nije kao Skyrim. Jos u Skyrimu imate mogucnost da editujete svog lika, a ne da igrate sa vec odredjenim likom, to je jedino sto mi se ne svidja u Witcheru 3, sto necemo imati slobodu pravljenja svog lika. Jednom rijecju sloboda, to je ono sto odvaja Skyrim od drugih igara.

Ja se najcvrsce nadam da ce witcher 3 ispuniti moja ocekivanja, kao sto su i obecali, to je igra koja je inspirisana Skyrimom.

Takodje mi se svidjaju gothic serijali 2-3, ali opet ni to nije blizu Skyrima.

Darko

0 12 hvala 0
16 godina
DarkoKwon kaže...

Skyrim koliko je god los, toliko je i dobar. Ja sam ga najvise igrao zbog svijeta u kojem se izgubis i radis sta hoces, to je ono sto ni jedan RPG nema. Skyrim je daleko od savrsenog RPG-a, ali svejedno ni jedan drugi RPG nije bolji od Skyrima. The witcher 2 nisam mogao igrati jer nije otvoreni svijet, jednostavno ne mogu igrati takav RPG, ne govorim da je glupa igra, vec samo da mi ne odgovara zatvoren svijet. Otvoren svijet je ono sto odvaja Skyrim od drugih igara, naravno ima mnogo igara sa otvorenim svijetom, ali priznajte da ni jedna nije kao Skyrim. Jos u Skyrimu imate mogucnost da editujete svog lika, a ne da igrate sa vec odredjenim likom, to je jedino sto mi se ne svidja u Witcheru 3, sto necemo imati slobodu pravljenja svog lika. Jednom rijecju sloboda, to je ono sto odvaja Skyrim od drugih igara.

Ja se najcvrsce nadam da ce witcher 3 ispuniti moja ocekivanja, kao sto su i obecali, to je igra koja je inspirisana Skyrimom.

Inspirirana Skyrimom? Na koji način?  

EDIT: Imaš pravo, The Witcher 3 je inspiriran skyrimom na način kak ne praviti igru!

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.4.2015 14:24 (Butcher).
16 godina
The Witcher 3

pa tesko ces editirat lika,mjenjat ako je radeno po Geraltu...ne bi bilo nikakve logike. Pogotovo sto je predlozak knjiga, tako da usporedivat skyrim i witchera u nekim stvarima nema smisla.... bar po meni 

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.4.2015 14:27 (cropunk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
DarkoKwon kaže...

izvini,ovdje sam prestao čitati.

17 godina
protjeran
Butcher kaže...

Inspirirana Skyrimom? Na koji način?  

EDIT: Imaš pravo, The Witcher 3 je inspiriran skyrimom na način kak ne praviti igru!

Opće poznata stvar ako pratiš razvoj Witchera 3 od početka

The development team at CD Projekt RED working on The Witcher 3: Wild Hunt says that it is using Bethesda’s The Elder Scrolls V: Skyrim as a model, but that it is aiming for a higher level of quality and for more personality.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.4.2015 15:13 (Prince-Artas).
11 godina
odjavljen
The Witcher 3

Gothic serijal,The Withcer serijal,Risen 1,Morrowind i Oblivion moje najdraze RPG igre svih vremena 

3 0 hvala 0
13 godina

Eh novi gothic bi bila špica vidit. Vazda sam bio fan njihovog načina rješavanja RPG pitanja.

Treba nam više te stare garde u novim igrama. Ovi novi ''trendovi'' mi se uopce ne svidjaju nit su dobro rješeni. Rezultat: kvazi proizvodi,kratke i loše igre.

Pa di idemo da su najbolje RPG igre zadnjih 5 godina sve proizasle iz kickstartera?  Napravljene za 10x manje para nego triple A naslov.

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.4.2015 15:26 (Rocinante2112).
11 godina
odjavljen
The Witcher 3

+100

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Rocinante2112 kaže...
Alex Mercer kaže...
Rocinante2112 kaže...
IvanDado kaže...
Butcher kaže...

ITs neither of those thing.

Wide as an ocean,deep as a puddle.
Sadrzaja nema,svijet je efektivno mrtav i ne reagira na vanjske podrazaje. Sloboda postoji,ali za raditi što? Tehnicki gledajuc skyrim je jako nerazradjen. Nisu ni crafting kak spada napravili,sam su ga stavili u igru. Neznaci da valja.
Šta mi vrijedi lutat okolo i trazit dungeone koji su svi isti,prodjem ga,nema baš neki backstory,samo se nalazi tamo,zavrsim ga i idem dalje. Likovi i glavna priča neinteresantni...Čak i s hrpetinom modova igra pati od urodjenih problema koji su mnogi i nemam volje trenutno pisat esej od par stranica. Svinji svaki napoj dobar

Koja po tebi onda igra ima živi svijet? I pod imerzivan nisam mislio da možeš mijenjati svijet, nego da igra odaje dojam nekog stvarnog mjesta u kojem ljudi žive i imaju povijest. A ako govorimo o slobodi, mislio sam na činjenicu da u slučaju da je igrač usred nekog questa i sad mu se ne sviđa ili je težak ima izbor da se u bilo kojem trenutku jednostavno okrene i ode, recimo, 10 km južno. 

Kažeš da je plitak, ali ja sam to već rekao i slažem se s tobom. BGS nije David Cage loš, ali poznato je da su nesposobni napisati dobar scenarij. Međutim, iako i sam najviše cijenim dobru priču u igrama, mislim se da se to može oprostiti ako je igra zabavna, a Skyrim je definitivno zabavan, pogotovo ako se ne trudiš tražiti neku dubinu i mehanike kojih nema, nego se jednostavno upustiš u taj svijet kao npr. Just Cause.

15 godina
neaktivan
The Witcher 3

Skyrim ima najbolju imerziju, a to je jedan od najvaznijih faktora.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
1 2 hvala 0
14 godina
The Witcher 3

Za jedan walking simulator Skyrim ima odličnu imerziju.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice