The Witcher 3 izdvojena tema

poruka: 6.116
|
čitano: 1.034.075
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
The Witcher 3

Evo još jedan cool video.. 

1 1 hvala 1
13 godina
odjavljen
Re: The Witcher 3
CyreX kaže...

Evo još jedan cool video.. 

E hvala za ovaj video. Volio bih samo pitati ako mi neko moze reci, a izvinjavam se sto je malo off topic, koji model monitora je u ovom videu? Vidim da je AOC, ali ako neko od vas ima mozda ga moze prepoznati, jako mi se dopada i mozda bi ga kupio.

11 godina
odjavljen
Comi123 kaže...

E hvala za ovaj video. Volio bih samo pitati ako mi neko moze reci, a izvinjavam se sto je malo off topic, koji model monitora je u ovom videu? Vidim da je AOC, ali ako neko od vas ima mozda ga moze prepoznati, jako mi se dopada i mozda bi ga kupio.

AOC 2770PQU i AOC 2460F0

16 godina
The Witcher 3

Prvih 15 min The Witchera 3 upravo objavljeno na IGN-u.

Uživajte!

LINK

StariGad_HR @battlefield StariGAD#2592 @ Diablo 3
Moj PC  
4 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
The Witcher 3

Svidja mi se ne cenzuriranost u combatu. Shadow od Mordor me tako nervirao, tucem lika macem a mac kao da je tup, kao da ga batinjam (tu i tamo strcne krv). Ovdje lijepo raspori covijeka i popraceno lokvi krvi koja se vidi i na odjeci, lijepo.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Jonja kaže...

Svidja mi se ne cenzuriranost u combatu. Shadow od Mordor me tako nervirao, tucem lika macem a mac kao da je tup, kao da ga batinjam (tu i tamo strcne krv). Ovdje lijepo raspori covijeka i popraceno lokvi krvi koja se vidi i na odjeci, lijepo.

Nisu to smijeli ovaj novi video pustiti, i ovak me je hype pral. Ali budemo se strpili još tih mjesec i pol skoro. A kaj se combata tiče izgleda super, sviđa mi se posebno kaj ima nekih protivnika kaj nebreš odmah pobijediti nego moraš natuči veči LVL. A kao Butcher sviđa mi se krv. 

14 godina
The Witcher 3

To je igrano na XBONE-u pretpostavljam? Ne izgleda baš spektakularno.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
odjavljen
The Witcher 3

Igra izgleda super,o cemu ti?Vise mi idu na zivce ti kojima je prva stvar kod igre grafika.

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Witcher 3

Igra izgleda prosjecno za danas. Nije spektakularno, a nije ni ruzno.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 5 hvala 0
16 godina
Jonja kaže...

Smijem znati po čemu računaš prosjek? Igra je  prikazana na Xbox-u to je vjerojatno 900p, kompresija je katastrofalna.

I svejedno igra super izgleda, još jedino da u tih 15 min ne igra njubara. Igra je ogromna i sve je bez loadanja. osobno jedva čekam da izađe ova igretina. 

14 godina
IvanDado kaže...

Igra izgleda super,o cemu ti?Vise mi idu na zivce ti kojima je prva stvar kod igre grafika.

S čim se ti boriš? 

Butcher kaže...
Jonja kaže...

Smijem znati po čemu računaš prosjek? Igra je  prikazana na Xbox-u to je vjerojatno 900p, kompresija je katastrofalna.

I svejedno igra super izgleda, još jedino da u tih 15 min ne igra njubara. Igra je ogromna i sve je bez loadanja. osobno jedva čekam da izađe ova igretina. 

Pa ako stvarno je XBONE (ne vidim da se spominje u tekstu) onda je ok. Al brat bratu kad se sjetim samo kakve sve screenshotove su bacali van, sve manje vjerujem da će PC verzija izgledati približno tome. Očekuju od mene da nabavljam novu grafu samo radi te igre, a izgleda više manje ko Witcher 2.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
The Witcher 3

Niti ne piše nigdje da je xb, ali se vidi po kontrolama. Odi opet na clip i pogledaj dok igra u donji desni kut ako se ne varam(nisam 100% siguran u kojem je kutu jer nisam na kompu i pišem sa moba). A i kak sam rekel gledal sam u 1080p i kompresija je užasna! 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
The Witcher 3

A gle moguce je da je i PC.Nije bas tesko ukljucit Xbox kontroler ;)

0 1 hvala 0
11 godina
odjavljen
The Witcher 3

Pa sto ako i izgleda nesto malo bolje od Witchera 2?Withcer 3 ima ogromni otvoreni svijet s brzim loadingom i dosta dobrom grafikom.Sto hoces vise?Withcer 2 je ipak bio dosta linearan tako da nije fer sto ga usporedujes s trojkom.Igra ce biti zabavna i to je najvaznije 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Witcher 3

Meni i Destiny i the Order izgledaju bolje, ovo je open world igra i ne moze izgledati dobro kao te igre.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina

Destiny i The order su 30fps igre. A the order ima black bars preko vecine jer nebi drukcije mogla renderat sve i na 30

NEXT!

15 godina
The Witcher 3

Do sad od svih igara na ps4 jedino tlou mi nije imalo problema sa frejmovima(ne ubrajam indie). Baš me zanima kako će biti s ovim

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.4.2015 2:08 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
The Witcher 3

Igra li su je na PC-u.

Jest malo razocaravajuce,ali kao sto rekoh,svejedno izgleda super,a grafika je meni osobno sekundarna ovako i onako.

0 0 hvala 0
16 godina
IvanDado kaže...

Igra li su je na PC-u.

Jest malo razocaravajuce,ali kao sto rekoh,svejedno izgleda super,a grafika je meni osobno sekundarna ovako i onako.

Ja oupće nisam razočaran, nego još više jedva čekam da igra izađe. Ako cjepidlačiš i tražiš nedostatke sigurno buš ih i našel, ali kaj očekivati od igre koja je ove veličine. Grafika izgleda fantastično, priča bude sigurno vrh vrhova kak i dosad. Kretanje lika i combat mi izgledaju super. Jedna briga koju imam je da li ima dosta sadržaja na toj velikoj mapi, jer recimo Skyrim i DAI su bile isprazne sadržajno. Skyrim mi je iz početka bio jako zarazan, ali čim si počistil par večih lokacija dalje bude jako isprazno. A DAI je opčenito bio flop i nisam se mogel prisiliti prek 20h.

16 godina
neaktivan
The Witcher 3

Prosječna grafika? nemogu vjerovati kakve stvari čovjek na ovom forumu može pričitati. Jbt pa daj mi pokaži sličnu igru sa boljom grafikom,open world da su omjeri objekata i konfiguracija terena relani, da ima toliko detalja po mapi ovakvih razmjera, čak i nebo izgleda fantastično.. 

(G)jokaCRO ingame
Moj PC  
11 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Rocinante2112 kaže...

Destiny i The order su 30fps igre. A the order ima black bars preko vecine jer nebi drukcije mogla renderat sve i na 30

NEXT!

Sto mislis da je ovo 60fps igra 

LoL acc THCJoshi
13 godina
Jonja kaže...
Rocinante2112 kaže...

NEXT!

Na kompu da :)
Konzole neće moći 60 jer su slabe,al opet kog briga za konzole

16 godina
Jonja kaže...
Rocinante2112 kaže...

NEXT!

Sve ovisi o monstrumu koji bude tjeral igru i optimizaciji  devova(i normalno trudu sa driverima) kaj se PC-a tiče. Inače bi sada rekel: Boli me k..ac za konzole, ali bilo bi dobro da i xbox/ps4 verzije uspiju. Neka zarade novac, da mogu i dalje proizvoditi kvalitetu.

13 godina
Butcher kaže...
Jonja kaže...
Rocinante2112 kaže...

NEXT!

Sve ovisi o monstrumu koji bude tjeral igru i optimizaciji  devova(i normalno trudu sa driverima) kaj se PC-a tiče. Inače bi sada rekel: Boli me k..ac za konzole, ali bilo bi dobro da i xbox/ps4 verzije uspiju. Neka zarade novac, da mogu i dalje proizvoditi kvalitetu.

Imam povjerenja,cd projekt red je pc dev prvotno,i prijasnje 2 igre su bile dost dobro optimizirane. S druge strane šta se drivera tiče zalim ati korisnike već sad :D Za nas s nvidijama mislim da nema straha.

15 godina
neaktivan
Rocinante2112 kaže...
Jonja kaže...
Rocinante2112 kaže...

NEXT!

Na kompu sa gtx 980 neces imat 60fpsa na fullhd rezi..

LoL acc THCJoshi
12 godina
Jonja kaže...
Rocinante2112 kaže...
Jonja kaže...
Rocinante2112 kaže...

NEXT!

lol, iz cije guzice si taj podatak izvukao? A i da ne bude 60FPS sa GTX980, opet ce biti sa iducom generacijom grafickih (ono, za razliku od konzola, pc hardver mozes upgrejdati..)

11 godina
odjavljen
Butcher kaže...

Ja oupće nisam razočaran, nego još više jedva čekam da igra izađe. Ako cjepidlačiš i tražiš nedostatke sigurno buš ih i našel, ali kaj očekivati od igre koja je ove veličine. Grafika izgleda fantastično, priča bude sigurno vrh vrhova kak i dosad. Kretanje lika i combat mi izgledaju super. Jedna briga koju imam je da li ima dosta sadržaja na toj velikoj mapi, jer recimo Skyrim i DAI su bile isprazne sadržajno. Skyrim mi je iz početka bio jako zarazan, ali čim si počistil par večih lokacija dalje bude jako isprazno. A DAI je opčenito bio flop i nisam se mogel prisiliti prek 20h.

Pa nisam ni ja razocaran.Igra izgleda i dalje super i definitivno ce biti zabavna,ali da sam mislio da ce mrvicu bolje izgledat na PC-u,jesam.

11 godina
odjavljen
Rocinante2112 kaže...

prijasnje 2 igre su bile dost dobro optimizirane. 

LOL.Mora da ih nisi igro odma kad su izasle.

13 godina
Jonja kaže...
Rocinante2112 kaže...
Jonja kaže...
Rocinante2112 kaže...

NEXT!

smijeh

13 godina
IvanDado kaže...
Rocinante2112 kaže...

prijasnje 2 igre su bile dost dobro optimizirane. 

LOL.Mora da ih nisi igro odma kad su izasle.

istina i bog nisam imao tad dovoljno jak komp pa sam igrao W2 otprilike 2-3 mjeseca nakon izlaska. I radio je odlicno.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice