Topla preporuka za sve ljubitelje hack & slash igara. Po mojem skromnom misljenu igra je zabavnija od D3 :) Plus je da igra na Steamu kosta 10$!!
http://www.metacritic.com/game/pc/the-incredible-adventures-of-van-helsing
Topla preporuka za sve ljubitelje hack & slash igara. Po mojem skromnom misljenu igra je zabavnija od D3 :) Plus je da igra na Steamu kosta 10$!!
http://www.metacritic.com/game/pc/the-incredible-adventures-of-van-helsing
poceo sam jucer igrat i svida mi se jako :D
Posebno mi se dopala grafika koja je odlicna s obizorm da se radi o igri sa manjim buđetom!
a jogurt verzija jel može online jer plaća jošnije sjela a neda mi se čekat
pišite više o toj igri izgleda zanimljivo , zanimaju me dojmovi kakva je
GUGL!
dobra je igra samo sta je puna bugova pa cu pricekat dok to ne rijese. doduse azurni su po pitanju rjesavanja bugova ali neka, nije nigdi prisa...
Kakva je igra online?
GUGL!
zato i pitam ovdje jer mi se neda na engleskom čitat , neznaju svi perfektno engleski ko neki ..zato i služi tema da pišete o igri jer ne baca mi se bez veze lova za nekaj kaj nebum igral
one does not simply throw 10€ away...
one does not simply throw 10€ away...
kolko čitam po njihovim forumima jel stvarno da nemožeš igrat s ekipom , igra za sad se igra solo ili ?? daj vi koji igrate malo više opišite o toj igri ... danas su je i patchirali kolko sam vidio ...
kolko čitam po njihovim forumima jel stvarno da nemožeš igrat s ekipom , igra za sad se igra solo ili ?? daj vi koji igrate malo više opišite o toj igri ... danas su je i patchirali kolko sam vidio ...
nemam s kim igrat pa me ni ne zanima mp...
Odlicna igra uzivam u svakoj minuti,bas mi je trebalo nesto kvalitetno u rangu Titan questa;dali ste mozda nasli excalibur na prvoj otvorenoj mapi (sumi) ,predobro...
Valja li igra? Upravo sam je dobio kao gift sa RZ-a. :)
Meni je igra odlična, ukoliko voliš igre tipa Diablo, titan quest, torchlight itd. onda je ova igra must play.
Prepuna je akcije, humora, raznih kombinacija itema i skillova
Igra je ekstra, "must play" igra ako si RPG fan.
Prvi puta igram Van Helsing i nije ostavio neki bolji dojam na mene. Igra je OK, ali steampunk nije moj stil, prvi dio igre mi se više svidio kada se boriš protiv čudovišta, dok kasniji dijelovi mi jednostavno nisu sjeli neki topovi, mehanički vojnici, dronovi itd. Isto tako ne mogu uspješno da koristim secondary skillove jer mi neprijatelji prebrzo iscrpe manu.