The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.711
|
čitano: 2.614.516
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
13 godina
neaktivan
The Elder Scrolls V: Skyrim

Ovo je fenomenalno.

Kao što neki znate. Jedna mod zajednica radi na portu Morrowinda u Skyrim Engine. Ali ovo neče biti samo port. Kada je gotov imat če sve questove, nove animacije, novu muzikom. Svi NPC če sada imati voice acting.

Team je sada več na 70 ljudi od kojih je 30 voice actora.

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.1.2014 13:33 (Firefox72).
Moj PC  
12 0 hvala 9
14 godina
odjavljen
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Firefox72 kaže...

Ovo je fenomenalno.

Kao što neki znate. Jedna mod zajednica radi na portu Morrowinda u Skyrim Engine. Ali ovo neče biti samo port. Kada je gotov imat če sve questove, nove animacije, novu muzikom. Svi NPC če sada imati voice acting.

E svaka im čast da im svaka čast... Skyrimov creation kit nudi zaista mnogo po ovome. Hmmm... Čudi me da se neko nije prihvatio posla demonstracije Fallout 4. Da znam da ovo nije prekomplikovano, rado bih stvorio neku malu lokaciju, kako ja zamišljam Fallout 4...

13 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

Jedva cekam, sva sreca pa nisam nikad igrao Morrowind pa mi nece biti dosadno igrati :)

Ko ti brani da ga sad odigras? Igra je fenomenalna, jednostavno najbolja u serijalu! Ako pratis pricu i radis questove vidjeces dosta vise nego u Skyrim/Oblivionu zajedno! :)

Gledao sam vec, ali mi nekako voice act ne zvuci kako treba, bar neki likovi su imali svoje glasove u Morrowindu i cudi me sto ne koriste originalne glasove, bice bolje za stare fanove ^^

pfff tek sto sam skinuo i modao skyrim da igram, sad mi se igra Morrowind opet {#}

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Firefox72 kaže...

Ovo je fenomenalno.

Ako se ovo dogodi.. Ja ću... Izvinite svi, brišem suze, pa ne stignem.. Pisati...

14 godina
neaktivan

Taman instalirao Real Vision ENB mod koji uvelike poboljšava grafiku i Seasons & Climates of Skyrim pa počeo iz početka igrat... evo da podjelim s vama svoje avanture u par screenova {#}

(inače imam tonu hardcore gameplay modova, ali još nikad se nisam posvetio grafici)

http://www.youtube.com/user/SylarSilent
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.1.2014 2:44 (sylar951).
Moj PC  
9 1 hvala 0
18 godina
neaktivan

Igram Falskaar i kako je to loše napravljeno boli glava. Lik je napravio jedan veliki, veliki qucik save/quick load mod. Battlemage level 48 sa ebony oklopom (legendary) i ebony flash spelom i ekipa me one - two shota sa najobičnijim lukom i sa željeznim strijelama. Čujem da je lik dobio posao u Bungieu.

Edit:

Vidim na netu da je sve bandite postavio na level 81 \o/.

Osveta je slatka. Tip me je u ranijem save zakuca sa običnim lukom Osveta je slatka. Tip me je u ranijem save zakuca sa običnim lukom
Gologuzi lik protiv nas četvoro, i drugovi jedva smo živu glavu izvukli Gologuzi lik protiv nas četvoro, i drugovi jedva smo živu glavu izvukli
Nije sve tako crno, svijet je zbilja lijepo napravljen Nije sve tako crno, svijet je zbilja lijepo napravljen
Da je barem toliko truda uložio u gameplay Da je barem toliko truda uložio u gameplay
arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded.
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.1.2014 21:07 (MegaMass 2000).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

vidim da su vam se svidjeli screenovi... uskoro dolaze summer edition screenovi samo moram pričekat malo da u skyrim dođe ljeto... sad je sve pod snijegom... onda ću malo pokazati ove ženske body teksture u punom sjaju... stvarno jako dobro izgleda... toliko dobro da skoro pa se možeš i seksualno uzbuditi {#}

a do tada, evo moja suradnja sa jednom pjevačicom... obrada pjesme The Dragonborn Comes (skyrim's main theme)

eh, taj Skyrim... nepresušan izvor inspiracije {#}

http://www.youtube.com/user/SylarSilent
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.1.2014 19:43 (sylar951).
Moj PC  
11 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

dobra svirka maksime

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Kako dobro pjeva najezio sam se {#}

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Trenutno sam 79. level i (pošto sam nabio
enchanting na max) odlučio sam si napraviti
custom gear...

Archmage's Boots
● shock resistance +42%
● wearer is muffled and moves silently

Archmage's Circlet
● alteration spells cost 28% less to cast
● destruction spells cost 28% less to cast

Archmage's Necklace

Archmage's Ring

Archmage's Robes
● all spells cost 15% less to cast
● magicka +50
● magicka regeneration +100%

Kad dođem na 81. level stvari će izgledati
ovako...

ARMOR RATING @ 350
HEALTH @ 100
MAGICKA @ 1000
MAGICKA REGENERATION @ 250%
STAMINA @ 100
● alteration spells cost 99% less to cast
● conjuration spells cost 15% less to cast
● destruction spells cost 99% less to cast
● illusion spells cost 15% less to cast
● magic resistance +70%
● restoration spells cost 15% less to cast
● shock resistance +42%
● wearer is muffled and moves silently

P.S. Archmage's Robes nije custom gear, ali mi
je prefora i zato sam si odlučio napraviti ostatak
opreme u tom stilu.
“Choose your battles wisely. Life is too short to spend it on warring. Fight only the most, most, most important ones, let the rest go.”
18 godina
protjeran

Moćno.

Kad dođeš na lvl 80 ne zaboravi na ovaj quest

http://www.uesp.net/wiki/Dragonborn:The_Ebony_Warrior

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mislim ipak da ću smanjiti Circlet, Necklace i Ring sa -28% na -25% zbog ovoga dole.

Seeker of Sorcery
• All spells cost 10% less magicka.
• Enchantments are 10% more powerful.

Kad to sredim imat ću -100% na Alteration i Destruction, a na Conjuration, Illusion i Restoration -25%.
“Choose your battles wisely. Life is too short to spend it on warring. Fight only the most, most, most important ones, let the rest go.”
14 godina

lol kak ti se da?

:D

17 godina
neaktivan
Isto pitanje bi i ja mogao pitati tebe.
16 godina
neaktivan

Kako instalirati onaj mod Real ENB Vision ?

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Kako instalirati onaj mod Real ENB Vision ?

16 godina
neaktivan

Šta su to tak zakomplicirali...

Modao sam rome tw i Medieval II, al ovo je za mene špansko selo...

Moj PC  
0 3 hvala 0
14 godina
odjavljen

Skyrim se super prodao. Impesivni rezultati, Bethesda objavila. Igra svrstana među prvih dvadeset po prodaji. Zasluženo. Vrhunska igra...

http://www.hcl.hr/vijesti-skyrim-prodao-preko-20-milijuna-primjeraka-10193-27.html

6 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nakon ne znam koliko pokušaja koliko sam davao Skyrim konačno sam se uspio navući na igru.

U više od 10 sati igranja sam tek prešao 2 main questa, samo side prelazim i jednostavno lutam skyrimom. Nikako mi igra nije sjedala (a stalno me igra vukla, teško za objasnit) i sad me je konačno uspjela osvojiti. Kupio sam juče i Legendary Edition za 140 KN pa sad igra preko steama.

BTW pogledajte gdje sam jedan mač našao :D

Moj PC  
7 1 hvala 0
14 godina
odjavljen
Praetorian1 kaže...

Nakon ne znam koliko pokušaja koliko sam davao Skyrim konačno sam se uspio navući na igru.

U više od 10 sati igranja sam tek prešao 2 main questa, samo side prelazim i jednostavno lutam skyrimom. Nikako mi igra nije sjedala (a stalno me igra vukla, teško za objasnit) i sad me je konačno uspjela osvojiti. Kupio sam juče i Legendary Edition za 140 KN pa sad igra preko steama.

Naći ćeš ti još mnooooogo zanimljivih stvari. Igra je toliko raskošna i bogata da je to nešto neverovatno. Treba samo istraživati... Ko zna... Možda i ja jednom ponovo krenem, mada sumnjmam. Bože, koliko sam sati ostavio u ovoj igri. Preko godinu dana sam samo nju igrao...

14 godina
Comi123 kaže...
Praetorian1 kaže...

Naći ćeš ti još mnooooogo zanimljivih stvari. Igra je toliko raskošna i bogata da je to nešto neverovatno. Treba samo istraživati... Ko zna... Možda i ja jednom ponovo krenem, mada sumnjmam. Bože, koliko sam sati ostavio u ovoj igri. Preko godinu dana sam samo nju igrao...

pa de nadjete contenta za godinu dana igranja? xD

16 godina
neaktivan

Ugrizo me vampir i ja sam se izlječio pomoću onog itema kod Talosovog spomenika.

Jel trebam još šta napravit da ne postanem vampir?

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Provjeri pod effects je li imaš još Vampirism ili kako se već zove.

16 godina
neaktivan

Nema ga, znači zdrav sam :)

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
odjavljen
DarkoKwon kaže...

Ja sam igrao 7 dana skyrim, sve sam skontao uz duz i poprijeko, ne znam sta ima vise toliko zanimljivo.

Kako nema ništa zanimljivo u ovolikom svetu? {#} Nekima stvarno ne možeš ugoditi...

9 0 hvala 0
17 godina
DarkoKwon kaže...
Rocinante2112 kaže...
Comi123 kaže...
Praetorian1 kaže...

Ja sam igrao 7 dana skyrim, sve sam skontao uz duz i poprijeko, ne znam sta ima vise toliko zanimljivo.

uz sve te silne modove itd, nema sta zanimljivo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
DarkoKwon kaže...

Jedini mod koji mi je dobar je mod za grafiku. Ima nas koji smo stariji od 20 godina i nije nam zanimljivo ubaciti betmena i spidermana u igru i ubijati sve iz udarca.

Mislim da razumijem šta pokušavaš reći.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Comi123 kaže...
DarkoKwon kaže...

Kako nema ništa zanimljivo u ovolikom svetu? {#} Nekima stvarno ne možeš ugoditi...

gdje god odes sve je isto?

interakcija s igračem skoro pa ne postoji,priča je non egzistentna,questovi su LOL. odi tamo ubi,ispo mi mač. ili je fetch quest ... ili random lutaš pa rokas bandite,cistis spilje itd.

14 godina
DarkoKwon kaže...
dado16 kaže...
DarkoKwon kaže...
Rocinante2112 kaže...
Comi123 kaže...
Praetorian1 kaže...

uz sve te silne modove itd, nema sta zanimljivo?

Jedini mod koji mi je dobar je mod za grafiku. Ima nas koji smo stariji od 20 godina i nije nam zanimljivo ubaciti betmena i spidermana u igru i ubijati sve iz udarca.

bez UI moda skyrimov UI je šit. ne preporucam ikome da tako igra.

ima i crafting modova jer skyrimov je isto drek. ima i talent tree poboljsan i detaljniji...

ovi modovi koji su ''sprdnja'' ima ih more,ali ovi koji poboljsavaju core aspekte igre su nezaobilazni.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ama covjece sta pricas ti kakvi spidermani ili batmani ?
Igracka modding zajednica svakim danom izdaje nove modove koje donosi reteksturirana oruzja,lokacije,cudovista,likove oke to je graficki prikaz.
Istodobno imas stotine kreacija koje donose nova cudovista,nove shoutove,nove likove i questove,nove lokacije,nova oruzja,novi svijet ( samo se sjetite one standalone modifikacije za Oblivion ).

Ja imam 21 godinu i jednostavno obozavam Skyrim kao sto sam obozavao Oblivion davne 2007.godine.
Jos kad prijedjes igru pa natrpas modova za grafiku,nove lokacije,oruzja,questove i krenes ispocetka,jedva cekam sedmi mjesec da potrosim 20-30 gb prometa na modove i krenem opet Skyrim :) 

Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice