The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.465.185
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
17 godina
protjeran
The Elder Scrolls V: Skyrim

1.6 je još u beti, aktualna je verzija 1.5.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
corto04maltese10 kaže...

pozdrav svima, kratko pitanje.

obzirom da krecem sa Skyrim-om par informacija molim, da li je potrebno instalirati sve patcheve ili samo zadnji, mislim da je 1.6?

naka preporuka za modove

zahvaljujem

Samo zadnji. Modova ima tonu, otiđi na stranicu i pokupi najpoznatije/ najbolje ocjenjene, nemožeš pogriješiti.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
13 godina
neaktivan

Dali radi Skyrim Online ( http://skyrim.nexusmods.com/downloads/file.php?id=3592 ) Igra li tko?

Zanima kako sa prijateljom da se nađem i da zajedno ubijamo po špilama (to bi bilo jako zabavno)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

radi samo sto ima previse ali doslovno previse bugova, lagg.... Ako se ne varam to je jos u nekoj alpha-beta verziji? i trebat ce dosta vremena da to bude onako kako je zamisljeno.

jedan od mnogo bugova: http://static.skyrim.nexusmods.com/downloads/images/3592-1-1324143045.png

For everything you gain, You lose something else.
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.5.2012 8:23 (Strider-X).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Evo sam taman nabildao lika. Ovo mi je treći playthrough i mogu zakljucit da je conjuring archer daleko najjaci. Igram sa Imperialom, 90 na Illusion i Sneak, a max na Conjuration, Archery, Smithing i Enchanting. Vecinu igre sam igrao sa Flame Atronachom i lukom, a kasnije kad sam dostigao lvl50 na conjuration, sa Bound Bowom. To je Conjuration spell koji racuna perkove iz conj i archerya, tako da je po meni najjaca stvar na igri. Bow koji se stvori je Daedric kao i 100 arrowa, ali jedina mana je ta sto traje samo 1.5min. Kasnije stvorim novi. A sad kad sam Smithing i Enchanting levelao na 100, imam legedary double-enchanted deadric bow, a conjuration mi sad sluzi samo za stvaranje Thrallova koji traju dok ih ne ubiju ;))

Svakako preporucam ovakav playthrough.

MSN - mr.mister32@hotmail.com

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Skyrim online kada če izači baš kak treba da radi možete mi dati link gdje da skinem

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nezna se, prati razvoj igre, kad saznaš da je izašao lako će se moći skinuti, mada ne primjećujem da projekt nešto napreduje zadnjih mjeseci, tako da neznam hoće li što biti od toga.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Počeo sam ispočetka igrat, i to hardcore;)

Na najteže, svuda idem pješke ili konjem. 

Bez kočija ili teleportiranja opčenito. 

Igram s orcom, ugl dualhand ugl., i luk i strijelu tu i tamo.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ja sam isto prešo igru na master(stvarno je teško) sa nordom....Tu i tamo sam se teleportiro ali sam išao svuda s konjem i pješke....Koristim

klase warrior i kombiniram sa snekom.....I da svaku špilju sam išao na koju sam naišo

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

thuglife

Na ovoj stranici če vjerovatno objaviti kada izlazi

http://skyrim-online.com/

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Dali postoji kakav mod da mogu sa konja klati mačem

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Imam ja stim skyrimove pa ko treba nek se javi

Skype erasercss1
Msn eraser72@live.com
Prodajem steam akaunter
17 godina
neaktivan
Blazen22 kaže...

Dali postoji kakav mod da mogu sa konja klati mačem

Službeni 1.6 beta patch :)

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
13 godina
protjeran

Sviđa mi se orc jer je njegova sposobnost (nemogu se sjetiti kako se zove) da mu se poveča damage za 50% i smanji primljeni damadge za 50%.

Što je veoma korisno kada zagusti u borbi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Trailer za Downguard dlc.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!

13 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Analiza trailera

Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
odjavljen

Jedva cekam... Samo da bude nova mapa za istrazivanje.

2 0 hvala 0
16 godina

Krenio sam opet igrat  Skyrim i ovaj trenutni inventory mi je ružan i loše su riješili kretanje kroz njega.

Vidio sam na nekim videima da se može ubacit neki dodatak tako da se promijeni izgled inventorija.

Nemam baš vremena sad da tražim tu po temi pa bih bio zahvalan ako bi netko postao link.

Hvala unaprijed {#}

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Preporučam SkyUI. Imaš ga na Skyrim Nexusu ili steam workshopu. A da bi iskoristio sve njegove mogućnosti treba ti i SKSE.

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
15 godina
neaktivan

Može li se taj skyUI koristit bez tog SKSE? Mislim ono da nema bugova, crashova, bilo kakvih nedostataka? Kakva su vaša iskustva sa tim modom? Ja kad sam ga prije koristio igra mi se rušila, također isto iskustvo sa SKSE...

0 0 hvala 0
14 godina
MegaMass 2000 kaže...

Trailer za Downguard dlc.

boga mi ovo mi izgleda zanimljivo... vidim da je dosta demonski/vampirski orijentirano... i trebaju malo da se pozabave vampire gameplayom jer u dosadašnjim TES-ovima uvijek si mogao biti vampir ali nije bilo nešto osobito zanimljivo zato su se mnogi vrlo brzo liječili od vampirizma...

17 godina
neaktivan

Gameinformer neke informacije:

-There will be new dragons to fight that will be tougher for the player.

-There will be a Lycanthropy tree with new powers, including the "Totem of the Moon" which shall allow werewolves to summon up other fellow werewolves. There is one called "Savage feeding" and "Animal vigor".

-The vampire Lord is named Harkon.

-Harkon's castle is named Castle Volkihar, which also can serve as a home for the player. As well as Castle Dawnguard. Players will be given a safe haven in either one of these castles. Vampiric players will be given bottles of blood that will give health and also count as "feedings."

-Skills with the crossbow count as archery.

-Harkon attempts to put an end to the sun using the ancient Elder Scrolls.

-New Dragonshout that will cause players to tear a soul and use the souless body to fight for him,

-We shall make a return to the "Soul Cairn", a realm of the dead seen in Battlespire.

-There will be a new vampiric power where you suspend a foe in the air and drain them(seen in the trailer). The player can transform at will into the vampire lord and transform back into the regular form. Players can also turn into a swarm of bats(seen in the previews).

-The Vampire Lord transformation is gained by completing quests, as the companions.

-There will be a new facial transformation feature to modify your face. Race change is not in the game, but players shall now be able to change their appearance.

-Dawnguard is NOT meant for low-level players.

-New enemies such as Armored trolls, death hounds and legendary dragons.

-Dragonborn weapons.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.6.2012 7:28 (MegaMass 2000).

5 0 hvala 1
13 godina
protjeran

Neznam kako je vama ali, ja sam igrao dobar dio igre sa likom kojega sam profilirao kao warrior-mage.

Znaći enchantan mač u jednoj neki spell u drugoj. To je radilo poprilično dobro dok nisam došao do 35 levela. 

Tada sam shvatio da sam poprilično slab. Neznam dal sam nešto krivo radio ili? 

I dali se isplati zamjenitit teški oklop sa lakim samo radi brzine i okretnosti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
bornasepic kaže...

Neznam kako je vama ali, ja sam igrao dobar dio igre sa likom kojega sam profilirao kao warrior-mage.

Znaći enchantan mač u jednoj neki spell u drugoj. To je radilo poprilično dobro dok nisam došao do 35 levela. 

I dali se isplati zamjenitit teški oklop sa lakim samo radi brzine i okretnosti?

Čudno, warmageovi i speelswordi zapravo eksplodiraju oko 35og levela, postaju prejaki, a ni toad nisu slabi, pogriješio si ti negdje u buildu. Koja si klasa, što si dizao, koje si to spellove koristio. E, da, moja ti je preporuka da se držiš heavy armora ako si ga dizao napredovanjem lika, isplati se, naročito kada uzmeš onaj perk da te ne usporava u kretanju i ne proizvodi buku, što će ti onda light armor.

13 godina
protjeran
thuglife kaže...
bornasepic kaže...

Čudno, warmageovi i speelswordi zapravo eksplodiraju oko 35og levela, postaju prejaki, a ni toad nisu slabi, pogriješio si ti negdje u buildu. Koja si klasa, što si dizao, koje si to spellove koristio. E, da, moja ti je preporuka da se držiš heavy armora ako si ga dizao napredovanjem lika, isplati se, naročito kada uzmeš onaj perk da te ne usporava u kretanju i ne proizvodi buku, što će ti onda light armor.

Evo slike armora i skill drva.

Uglavnom sam koristio firebolt.

Ali sam prestao kada sam vidio da mi baš ne koristi, pa sam probao

sam ebony štitom, i ide onako solidno.

17 godina
neaktivan
mp93 kaže...

Može li se taj skyUI koristit bez tog SKSE? Mislim ono da nema bugova, crashova, bilo kakvih nedostataka? Kakva su vaša iskustva sa tim modom? Ja kad sam ga prije koristio igra mi se rušila, također isto iskustvo sa SKSE...

Ne. Tj. možeš ga ti pokrenuti ingame i bez SKSE-a ali ne će raditi kako bi trebao. I ja za sad s njim nisam imao nikakvih problema.

A igra će ti se zbog SKSE-a rušiti obično kad koristiš ne kompatibilne verzije igre i moda. Verzija SKSE-a koja se može skinuti na njegovoj službenoj stranici podržava samo zadnju verziju igre i eventualno beta patch zato jer ljudi koji rade na tome ne žele podržavati nepatchane pirate.

16 godina
neaktivan

Evo slike armora i skill drva.

Uglavnom sam koristio firebolt.

Ali sam prestao kada sam vidio da mi baš ne koristi, pa sam probao

sam ebony štitom, i ide onako solidno.

Nisi ti baš ovo najbolje napravio, prvo si previše zapasao s ovim magijama, ja sam natukao destructiona i restoracije, ove ostale tri nisam dirao i destruction je ubrzo postao poprilično jak i korsitian, kao i healing, jedna ruka mać, a druga ili neka ofenzivna magija ili heal, izvrsna kombinacija. Zašto si dizao block i two handed kad koristiš one handed i magiju, a i dizao si i heavy i light armor istovremeno.

Uglavnom, jako loše si izgradio ovog lika, zapasao si za previše i  previše si uhvatio dizati i sad si u zrakopraznom prostoru, kako se leveli pri tim razinama dižu svako prijestupne neznam kako češ se izvući, a i igraš s nordom, a pucaš na magije.

Ja bi krenuo s novim likom, nešto što totalno odskače od ovoga trenutno, to bi bila skroz druga igra.

17 godina
neaktivan

Heh, klasična RPG pogreška. Jbga, događa se. Hoćeš biti sve i na kraju si ništa. I još izabereš rasu koja ti se sviđa a ne koja ti treba. {#}

Dva armora, 2-handed, Archery, Smithing, Sneak, Block... Ništa od toga ti po meni nije trebalo. Možda si brzo dignuo levele ali što ti to znači kad su ti glavni skillovi nerazvijeni.

No nije Skyrim ni tako teška igra. Mislim da bi se to dalo izgurati bez da počinješ ponovno. Ak ništa drugo nađi kamp divova i šamaraj po njima dok ne nabildaš skill. Ili jednostavno jedno vrijeme prestani koristiti fast travell i dok putuješ između questova farmaj XP na svemu na što hoda. Medvjeda i bandita uvijek ima koliko hoćeš. :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.6.2012 12:38 (ZC_Someone).
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Archery i smithing mi nije žao što sam dizao. 

A ostalo mi se samo dizalo jer sam kako sam rekao počeo poslje korisiti štit i to ali...

Sada sam počeo igrat kao archer sa woodelfom pa...

Javim kako napreduje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice