The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.446.605
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
17 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
micho0305 kaže...
CrnaBitanga kaže...

I sad imam problem - radim questove za Companione, i zapeo sam kad mi ponudi da budem vukodlak - ne želim to a ne daju mi druge questove dok to ne obavim. Da li da prihvatim i postanem vukodlak??

budi vuki, poslije ideš ubijat neke vještičice  i s njihovim glavama izliječiš sve Companione i ostaneš Baja

E super, idem dalje....

Prodajem zjake...povoljno! A ako sam ti pomogao - stisni HVALA..
17 godina
neaktivan
micho0305 kaže...

e pazi sad..napravim tako i opet pada..al kad napravim new install sa čistim savegame radi, čim skopiram moje save igra pada..sad trebao bih skužit koji save mi ruši 

igru, al mene interesira ZAŠTO?

Si prčkao možda po uGridsToLoad?

15 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Nađi neko oltar/ shrine i uzmi blessing, skida sve negativne efekte.

BlueMax kaže...

Imas li kakav prsten, amulet ili komad armora sa fortify smithing na sebi? To koristis iskljucivo kad pravis tj. unapredjujes oruzje i armor. U borbi to obavezno skini.

Ako ne onda si pokupio blessing za fortify smithing kojeg skidas nekim drugim blessingom.

Evo rjesio problem tako sto sam popio ovaj Potion, nez kako se zove i uklonio mi je sve negativne efekte :D Hvala na pomoci

dzix
15 godina
neaktivan
The Elder Scrolls V: Skyrim

coc qasmoke   :D

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

spoiler?čovjek pita pa ima još on za igrat danima..

Ovo je jedan od većih spoilera, stvarno si ga trebao staviti.

It's not like my old self I'm not in character anymore, I'm me. I'm not hiding behind that anymore. - Damon Albarn
16 godina
neaktivan

Ma ovu temu ne treba uopće čitati netko tko još nije završio Skyrim. Previše se toga otkriva kad ljudi pitaju za pomoć.

Evo npr. nekome poput mene koji je igru tek započeo i ni ne zna tko su Comapanionsi ovakav spoiler stvarno nije trebao.

I mean, I try to say the right things and give the right advice. But still, I'm only a person.
13 godina
neaktivan

najbolji armor u igri..

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
=xfact= kaže...

najbolji armor u igri..

:-O

pa vi hocete se igrat u hentai svijetu :D

Truth in engineering.
16 godina

Eh koja bi onda tvoja reakcija bila kad bi vidl da neko igra s ovim

Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
micho0305 kaže...
Jonja kaže...
micho0305 kaže...
CrnaBitanga kaže...

I sad imam problem - radim questove za Companione, i zapeo sam kad mi ponudi da budem vukodlak - ne želim to a ne daju mi druge questove dok to ne obavim. Da li da prihvatim i postanem vukodlak??

budi vuki, poslije ideš ubijat neke vještičice  i s njihovim glavama izliječiš sve Companione i ostaneš Baja

A mislin ono moga si bar spoiler stavit

spoiler?čovjek pita pa ima još on za igrat danima..

Ne laprdajte, znate li uopće išta o tome što naklikavate, čitate li uopće konverzaciju. Nemate pojma o lore-u.
Kakav crni spoiler - to je obična hrpa gluposti.

Da ne krećem od kamena sedmog i što su Companionsi, vrijednostima istih te kletvi... kakvo crno izliječenje Companionsa. Kodlak Whitemane, Harbinger, sanja o tome da se riješi kletve (ako želite detalje i o tome možemo), jer po smrti vukodlak odlazi u Deadric lovišta (Hiricine) što naravno ponosni Kodlak ne želi, nego upravno suprotno, izbavljenje vukodlaka iz Deadric ralja Hiricina (noble zar ne), te je želja Kodlaka je odlazak u Sovengarde - gdje nakon smrti odlaze najčasniji Nordic ratnci, iz toga njegov je quest dekapitacija Glenmorila.

Po riješenju questa Kodlak se čisti kletve te se po smrti pridružuje starim Sovengarde ratnicima.

Nikakvo "izliječenje companionsa" nije u pitanju , pa vi ste u tom stadiju companion a ostaje vam beast form s tim da tada vi imate mogucnost "izlijecenja" beast form-a ako zelite, sto osim sto vam donosi immune na disease (kao vrlo korisna stvar btw) nema utjecaja na razvoj price - moralne dvojbe te odluke koje donosite nisu uvjetovane tim perkom.

Sunce vam amatersko. {#}

E ovo je spoiler. {#}

War vs Us: http://www.youtube.com/watch?v=1tyhN7Us-F8&feature=related /// - REVOLUTION -
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.1.2012 21:54 (PureEntity).
17 godina
GRDI-146 kaže...

predobro, sad samo jos treba mod za public sex i igra je upotpunjena :D

Truth in engineering.
17 godina
neaktivan
Batista kaže...
GRDI-146 kaže...

Mene čudi kako već nema bordel mod.

Prvo što naprave moderi u RPG igri je kuća/dvorac gdje riječi fantasy i roleplay dobivaju potpuno novi smisao{#}

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
Paolo2612 kaže...
Batista kaže...
GRDI-146 kaže...

Mene čudi kako već nema bordel mod.

Prvo što naprave moderi u RPG igri je kuća/dvorac gdje riječi fantasy i roleplay dobivaju potpuno novi smisao{#}

Vjerujem da ga bude, ako ga jos nema :)

Bilo bi fora da ima ilegalne prositucije :D

Jer fakat je preprovokativno kad se NPC-evke s takvim oblinama sepure po gradu (il gdje vec), a nemas opcije da joj ocistis pec :/

Truth in engineering.
15 godina
Da, ko u GoD of War-u :D

Još si helathe napunio dok si jaja ispraznio
Najgora stvar kod cenzure je ***** ***** ********
16 godina

To bi bilo lose jer bi onda isto tak mogo i sam otic u kucu i povecavat si one-handed {#}

Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
GRDI-146 kaže...

To bi bilo lose jer bi onda isto tak mogo i sam otic u kucu i povecavat si one-handed {#}

Moj lik je ipak veci fucker pa ima na cemu vjezbat two-handed {#}

Truth in engineering.
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.1.2012 8:53 (Batista).
17 godina

Nakon 30 sati igre naletion na 1. bug ;) da sam trebao upotrijebit konzolu da popravim stvar :)

Hint:
ako naletite na knjigu The Old Ways ne uzimajte je ako vam vec nije u zadatku ;)

PS
ovo mi je 3. put da sam krenuo ispocetka :)
1. put sam krenuo pre brzo sa glavnim zadatkom pa sam vec 3. dan bio kod sivobradih
2. put sam krenuo laganini, sve po malo ali random zmajevi su vise puta unistili cijele tvrdjave, pa mi je bilo bezveze, jer ipak mi je veca fora da ja ubijam negativce, a ne neki leteci guster :) (a i ubili mi neke NPCove :( )
3. put sam krenuo laganini, skroz izbjegavam glavni zadatak, jos nisam ni 1. zmaja ubio i pokusavam istrazivat samo lokacije koje su mi zadane u nekom zadatku (cisto da ne preskocim koji random zadatak :) ) pa mi nije jasno zakaj mi je dan zadatak za lokaciju koju sam vec ocistio?

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.1.2012 12:04 (Zdravek2008).

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Batista kaže...

Moj lik je ipak veci fucker pa ima na cemu vjezbat two-handed {#}

A da sad, dobro da nisi rekao da praviš dovakhiine dok su zmajevi u letu.

Priznajem, meni bi rastao pickpocket (igram ženskim likom)

Ovdje može biti VAŠA reklama!
17 godina
neaktivan

Obavijest za one koji imaju originalnu verziju. Na Steamu se je pojavila beta verzija zakrpe 1.4. Da se skine zakrpa treba otići pod Steam, pa zatim otići pod settings, i tamo pod account odabrati beta participation.

Patch ima nekakvih 189 - 190 MB-a.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.1.2012 16:30 (MegaMass 2000).

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Po meni najvažnija stvar je da ukoro dolazi podrška za Steam Workshop. Najavljeno jučer i od strane Valvea:

The front page will be hosting more and more of your favorite games, beginning with Elder Scrolls V: Skyrim later this month. Skyrim will be using the Workshop differently from Team Fortress 2: enabling creators to submit game mods and allowing players to select the mods they want installed automatically with their game.

Ak su to dobro odradili znači da će se instaliranje modova vjerojatno svesti na pritisak tipke. {#} Još samo čekam da istu stvar dobije i Portal 2 {#}

Evo i kompletan changelog ak koga zanima:

Current 1.4 Changelog (all platforms unless noted)

NEW FEATURES

• Skyrim launcher support for Steam Workshop (PC)

BUG FIXES

• General optimizations for memory and performance
  • Fixed occasional issue with armor and clothing not displaying properly when placed on mannequin’s in player’s house. (PS3)
  • Improved compiler optimization settings (PC)
  • Long term play optimizations for memory and performance (PS3)
  • Memory optimizations related to scripting
  • Fixed crashes related to pathing and AI
  • Fixed crash in Haemar’s Shame if player had already completed “A Daedra’s Best Friend”
  • Fixed rare crash with loading saved games
  • Fixed issue with accented characters not displaying properly at the end of a line
  • Master Criminal achievement/trophy unlocks properly in French, German, Spanish and Italian
  • Fixed issue where dragon priest masks would not render correctly
  • Fixed issue where quests would incorrectly progress after reloading a save
  • Fixed issues with placing and removing books from bookshelves in the player’s home
  • Fixed issue where weapon racks and plaques would not work correctly in player’s house if player immediately visits their house before purchasing any furnishing.
  • Fixed issue where the player house in Windhelm would not clean up properly
  • Fixed crash related to giant attacks and absorb spells
  • Fixed issue with ash piles not cleaning up properly
  • Fixed occasional issue where overwriting an existing save would fail
  • Fixed memory crash with container menu
  • Fixed infinite loop with bookshelves
  • Fixed issue where traps in Shalidor’s Maze would not work properly in French, German, Spanish and Italian versions
  • Fixed issue where transforming back to human from werewolf would occasionally not fail
  • Bows and daggers will display properly when placed on weapon racks

QUEST FIXES

• The Unusual Gem inside the Thalmor Embassy is now accessible after finishing “Diplomatic Immunity”
  • In “Breaching Security”, the quest token is no longer required to receive a fortune reading from Olava the Feeble
  • Fixed issue where Galmar would not complete Joining the Stormcloaks properly if “Season Unending” was an active quest
  • Fixed issue where starting “Season Unending” after finishing “Joining the Stormcloaks” would prevent “The Jagged Crown” from starting properly.
  • Fixed issue progressing through “Message to Whiterun” while “Season Unending” was still open would block progression for both quests.
  • In “Arniel’s Endeavor”, fixed issue where a quest journal would trigger multiple times
  • In “Forbidden Legend”, the amulet fragment can no longer disappear after player leaves a dungeon without taking it
  • Fixed rare issue in “Forbidden Legend” where killing Mikrul Gauldurson while sneaking would make his corpse unaccessible
  • In “The White Phial”, the phial can no longer disappear if player leaves dungeon without taking it
  • “The White Phial” will now start properly if player already has a briar heart in their inventory
  • Player can no longer get stuck in Misty Grove after completing “A Night to Remember”
  • Fixed issue where leaving Riften during “A Chance Arrangement” would prevent quest from progressing
  • In “Darkness Returns”, a door in Twilight Sepulcher will properly open if the player leaves the dungeon for an extended period of time before completing the quest
  • In “Revealing the Unseen”, if the player leaves the Oculory for an extended period of time after placing the focusing crystal and returns, the quest will proceed correctly
  • “Onmund’s Request” will now start properly if player has already found Enthir’s staff before receiving this quest
  • Fixed instance where Tonilia would stop buying stolen items and also would not give Guild Leader Armor
  • “Repairing the Phial” will start properly if player already has unmelting snow or mammoth tusk in their inventory
  • Finding Pantea’s Flute before speaking with Pantea no longer prevents her quest from updating
  • In “The Coming of the Dawn”, fixed rare instance where a quest object would spawn incorrectly on the Katariah during Hail Sithis
  • Fixed rare issue in “The Mind of Madness” where player is unable to equip the Wabbajack
  • Fixed issue in “Pieces of the Past” where Mehrunes Dagon’s Razor will not trigger properly if player leaves the cell for extended period of time before activating it
  • “Blood’s Honor” will start properly if you visited and completed Driftshade and an extended period of time passes before starting the quest.
  • Fixed rare issue where “Dampened Spirits” would not start properly
  • Fixed issue where player would be unable to become Thane of Riften if they purchased a home first
  • Fixed issue where killing guards in Cidhna Mine would block progression for “No One Escapes Cidhna Mine”
  • Fixed numerous issues with “Blood on the Ice” not triggering properly
  • In “Blood on the Ice”, Calixto can now be killed if player owns a house in Windhelm
  • In “The Cure for Madness”, killing Cicero then resurrecting him no longer impedes quest progress
  • Fixed rare issue in “To Kill an Empire” where an NPC would fail to die properly
  • Clearing Knifepoint Ridge before starting “Boethiah’s Champion” no longer prevents quest from starting.
Moj PC  
1 0 hvala 5
17 godina
neaktivan

Rekao bih da ovaj "članak" točno opisuje stvari koje nisu dobro napravljene kod Skyrima.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa mora se priznati da čovjek koji je to napisao zna o čemu govori. Mogu reći da sam nakon stotinjak sati igre i sam primijetio mnoge od tih stvari. U nekim segmentima su druge igre jednostavno bolje. Svakako fali više većih RPG "raskrižja" i svijet koji aktivnije reagira na igrača i njegove postupke. Stoji i činjenica da su neki detalji mogli biti bolje napravljeni.

Opet TES igre u svakom nastavku pružaju i puno toga čemu druge igre ne prilaze ni blizu. Moj favorit je svakako bolesno detaljan i ogroman otvoreni svijet koji u svakoj TES (čak i Fallout) igri dobijemo za istražiti. Dok god ja mogu trideset sati igre utrošiti samo u istraživanje svijeta oko sebe bez da obavim bilo kakav važniji quest znam da su ipak nekog vraga napravili kako treba.

Uglavnom kao što rekoh mjesta za napredak uvijek ima ali nije ni sad baš sve crno kao što bi neki padobranac mogao zaključiti. Većinu tih nedostataka ionako vjerojatno primijete samo fanovi koji igri posvete malo više vremena. A na kraju krajeva nije Skyrim baš na temelju ničega pokupio toliko GOTY nagrada.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ljudi molim vas za pomoc i unaprijed zahvaljujem , problem je u tome sto sam u skayrimu postal vampir a sad nikako da maknem to sa sebe kam god da dođem svi me napadaju pa bi molio za pomoc ???

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
deooo kaže...

ljudi molim vas za pomoc i unaprijed zahvaljujem , problem je u tome sto sam u skayrimu postal vampir a sad nikako da maknem to sa sebe kam god da dođem svi me napadaju pa bi molio za pomoc ???

Da bi se rješio napadanja preko noći ugrizi nekoga dok spava, to te donekle vrati u normalu, kad to rješiš ljudi te više neće napadati. Nakon toga, odi do najbliće birtije i popričaj s barmenom, spomenut će ti nekoga lika koji radi na lijeku za vampirizam, i onda počinje quest, bla bla bla.

It's not like my old self I'm not in character anymore, I'm me. I'm not hiding behind that anymore. - Damon Albarn
13 godina
neaktivan

ok puno ti hvala , al mislim mogu nekog ugrist u Riverwod jer kad me vide na ulazu u naselje  totalni je kaus nemogu im se ni preblizit  ni doc da nekog ugrizem vec sam ubijen :(

16 godina
neaktivan
deooo kaže...

Ako te svi napadaju to znači da si u četvrtom stadiju vampirizma kad je skoro neizlječiv.

Mislim da se jedino možeš izlječiti tako da uradiš questove za Companionse i postaneš vukodlak.

Ako si to već učinio prije nego si postao vampir i vratio se u čovjeka, bojim se da nema drugug načina.

Ako sve propadne, uvijek možeš otvoriti konzolu i upisati setstage 000eafd5 10

I mean, I try to say the right things and give the right advice. But still, I'm only a person.
13 godina
neaktivan

hehe ludilo a sa tim se vec zajebavam dva dan :( molio bi dali mi mozes objasnit kako postat vukodlak ??? kamo da odem sto da napravim jer ovako mi vec nema smisla jer sa nikim nemogu da popricam odmah me ubiju :(

16 godina
neaktivan
deooo kaže...

hehe ludilo a sa tim se vec zajebavam dva dan :( molio bi dali mi mozes objasnit kako postat vukodlak ??? kamo da odem sto da napravim jer ovako mi vec nema smisla jer sa nikim nemogu da popricam odmah me ubiju :(

Idi u Whiterun, na istočnoj strani blizu Skyforgea možeš vidjeti poveću kuću (Jorrvaskr), sjedište Companionsa. Uđi unutra, pričaj s bradonjom Kodlakom i reci mu da želiš postati član Companionsa.

Time ćeš započeti Companion questove. Radi ih sve dok ti ne ponude da postaneš vukodlak.

Prije svega provjeri napadaju li te u Whiterunu, jer u tom slučaju vrlo vjerojatno nećeš moći pričati s Companionsima. Trenutno si u četvrtom (zadnjem) stadiju vampirizma i zbog toga te svi napadaju.

Kada se nekim nahraniš vraćaš se u prvi stadij, a tada će i stanovnici biti miroljubivi. Zapamti da kad se na ovaj način vratiš u prvi stadij, svaka 24 sata ćeš napredovati za jedan stadij pa se požuri.

Hranjenje ti je najlakše obaviti ako imaš suputnika, ili ako si prihvaćen u bilo kojem guildu (ako si prihvaćen, ne napadaju čak ni četvrti stadij)

13 godina
neaktivan

puno hvala :)

16 godina
neaktivan

Što bih sve dao, samo da negdje postoji ovaj "mod" za skinuti...

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice