Da li netko zna zašto nemogu imati više od 205 healtha?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da li netko zna zašto nemogu imati više od 205 healtha?
Zato jer si pod stresom, pusis i jedes masnu i zestoku hranu.
jel bi mogo preko konzole malo modificirat lika?
pošto sam bio neodlučan, imam magea koji je spreman za borbu kao warrior(imam jaki armor, oružje), a ne da mi se sve ispočetka
nadam se da je spojlam nekome igru :)
Igram i idem spavat i probudim se u nekoj kucici i kaze mi onaj/ona leader DarkBrotherhooda da moram ubit nekog od one trojice
Ja sam ubil nju ;) ( Destroy darkbrotherhood started )
Zanima me dali sam jedini koji je to napravio tj. jeste li vi isto to ucinili ?
3 | Da jesam |
---|---|
24 | Ne nisam |
pošto sam bio neodlučan, imam magea koji je spreman za borbu kao warrior(imam jaki armor, oružje), a ne da mi se sve ispočetka
Zašto bi modificirao ako se lik razvio onako kako je tebi "prirodno" igrati, uvijek možeš i kombinirati, radi na tome da bude battlemage.
Ako baš želiš, izguglaj si naredbe za konzolu, imaš sve upute na tim stranicama, no to je ipak varanje, bolje ne krenuti tim putem...
Zašto bi modificirao ako se lik razvio onako kako je tebi "prirodno" igrati, uvijek možeš i kombinirati, radi na tome da bude battlemage.
Ako baš želiš, izguglaj si naredbe za konzolu, imaš sve upute na tim stranicama, no to je ipak varanje, bolje ne krenuti tim putem...
a imam podignute skillove za magea, a većina borbi je s pravim oružjem.
i? ak si mislio igrat s magijama a na kraju ispalo da igras s oruzjem u cem je problem. igraj dalje s oruzjem i ukucavaj u oruzje.
tak i onak ak se previse specijaliziras za nekaj borbe vecinom postaju pre lagane
PS vecina borbi je s onim kaj ti odlucis da ces se borit, kaj ne?
Uh, to ti ne valja, igraš oružjem gdje ti se lik tako razvija, a perkove stavljaš u magiju.
Tom načinu igranja nema pomoći bez varanja, znam da se u početku čini da je teško razvijati magea, no kasnije je puno lakše (pogotovo nakon završetka sa CoW-om), ili odustani od mjenjanja i ostani fajter, ili kreni ispočetka kao potpuni mage i ostani ustrajan, no ono što sam ti već rekao mi se čini bolje, budi battlemage, dakle u jednu ruku "toljaga" u drugu spell i krkaj ;)
za pomicanje perkova čitaj slijedeće:
Lista Skillova, na toj stranici imaš popis skupina, upali igru, zapiši gdje sve imaš viška (ime skupine i koji perk skill), zapiši koliko perk pointova si stavio, pogledaj na toj stranici ID svakog perka i zapiši pokraj. Nakon toga ponovno upali igru i u konzolu kucaj REMOVEPERK "ID SKILLA" "BROJ" , dakle, umjesto ovog pod navodnicima upiši vrijednosti kjoe rtebaš, npr: "removeperk 000f2ca6 1" da bi maknuo 1 bod iz Alteration, Novice. sad zbroji sve to koliko si oduzeo i odaberi perkove gdje ih želiš staviti, zapiši njihove ID i opet u konzolu kucaj ADDPERK "ID" "BROJ" [addperk 000f2ca6 1], i pazi da ne staviš 2 perk boda u polje gdje može ići samo jedan, ili da ga još ne možeš imati.
nadam se samo da nisi isto tako stavljao više u magiju nego u staminu...
Ništa vrijedno spomena + par kila smeća u inventoriju kojeg moraš maknit konzolom....
Pa nije baš takva katastrofa.
Kada pređeš main questove u koledžu imaš par misc questova od ekipe iz njega. Za nagradu te nauče +1 za skoro svaki skill. Ja sam tako dig'o 2-3 levela u 15 minuta.
Ništa vrijedno spomena + par kila smeća u inventoriju kojeg moraš maknit konzolom....
Pa nije baš takva katastrofa.
Kada pređeš main questove u koledžu imaš par misc questova od ekipe iz njega. Za nagradu te nauče +1 za skoro svaki skill. Ja sam tako dig'o 2-3 levela u 15 minuta.
Ma dobro to jedan quest daje dobru nagradu ali mi nije jasno zašto se oni smatraju frakcijom?
nadam se da je spojlam nekome igru :)
Igram i idem spavat i probudim se u nekoj kucici i kaze mi onaj/ona leader DarkBrotherhooda da moram ubit nekog od one trojice
Ja sam ubil nju ;) ( Destroy darkbrotherhood started )
Zanima me dali sam jedini koji je to napravio tj. jeste li vi isto to ucinili ?
Nisam ali nešto slično idem sada (mislim na neuobicajene poteze), obzirom da RPG-am kao uber mega "spasitelj nejači" ter božanski donositelj pravde i jednakosti, hodajući mesija, ja ću pobit cijeli thiefs guild u Riftenu, do zadnjeg.
Divota skyrim sand boxanja. :D
Nisam ali nešto slično idem sada (mislim na neuobicajene poteze), obzirom da RPG-am kao uber mega "spasitelj nejači" ter božanski donositelj pravde i jednakosti, hodajući mesija, ja ću pobit cijeli thiefs guild u Riftenu, do zadnjeg.
Divota skyrim sand boxanja. :D
Ja odma tu spiku isfuravam jer me smetaju bilo kakvi oblici maltretiranja, reketarenja i prisile ljudi ;)
Pitanje jel da li to ima ikakav utijecaj na svijet. Npr. pobit sve u Thiefs guildu. Da li se dobije neka nagrada? Da li se išta promijeni u Riftenu?
Pitanje jel da li to ima ikakav utijecaj na svijet. Npr. pobit sve u Thiefs guildu. Da li se dobije neka nagrada? Da li se išta promijeni u Riftenu?
Dovraga i hebem ti Bethesdu, nabijem ih!
Pre-rano ujutro je da bih tipako rampage post sam pa cu u nastavku C/P anon bro-a sa jednog foruma u nastavku.
Prokleti gadovi su flagani kao immortal zato što su quest giveri. Glupa bethesda, zar su oni essential za main story?
Uglavnom, da ne tipkam sam, covjek se fino izrazio:
"When I got to rifton after about 80 hours in the game I saw a city in ruin. People were just trying to get by, the goverment was indifferent, and the upperclass actively tried to undermine the lowerclass.
When some guy asked me to steal a ring and plant it on another guy, I was mad. I tried to report him, but there was no option to. Finally I did it. Apparently it was the first theves guild quest. I met with the guild and they were little more than a gang. They wanted me to shake down some shop owner who was barely making ends meat. I couldn't pay what they wanted for him, I couldn't force them to back off, and I couldn't report them. I stood in their shitty little bar for half an hour, thinking. Should I leave? They would just find someone else to do their dirty work.
I finally decided they deserved to die. I stole a bottleof mead, swigged it down, then drew my deadric sword and axe. The first fell quick enough and I turned to fight their goon who had flexed his muscles at me. As I shoved my sword through his chest I raised my axe to take on the next fool, only to see that the first person was back.
They were all unkillable.
It was the first time I was truely disappointed in this game."
I sad ja opet moram googlat i trošit vrijeme na console kombinacije da patchiram ovu glupost. Dovraga.
To je i mene zasmetalo, i ja sam htjeo počistiti Riften od lopova ali očito se nemože.... šteta
I sad ja opet moram googlat i trošit vrijeme na console kombinacije da patchiram ovu glupost. Dovraga.
Hehe my point exactly. Zavrsit Companionse, Thiefs Guild nema nikakvog smisla mom trenutnom liku. Ja bi ih pobio sve, glupe vukodlake (npr. kad si tamo u trapu i vidiš da se ovaj prevori u vukodlaka u tom trenutku hocu izvadit mac sasjec ga, vani me doceka neki priest onih bible thumpera i razradimo plan za polagano istrebljene Companionsa) i odvratne lopove ali GUESS WHAT. no can do. Mage guild quest line je također WTF, ja sam archmage show some god damn respect. Dajte mi neke misterije, zelim popravit grad, vratit ljudima što je nestalo u onoj katastrofi. Zelim vidjeti promjene u svijetu. Od svih tih prica o utijecanju na svijet nakon što se prodje jednom / dva puta. Svaki iduci prolaz questova djeluje skoro skriptirano. I oni isusi koji mi se tamo u vizijama pojavljuju i traze me da predam onu "kuglu moci" ili sta vec nadjemo kad se radi mage guild quest line...E PA NE ZELIM VAM DAT NIŠTA JESTE ME CULI, OCU MOC ZA SEBE!! A ne nekim enigmaticnim pe*rima predat bez pogovora. WTF.
Onda npr. Thalmori, ja sam fracking HIGH ELF npr. zelim pomoc SVOM NARODU, zasto su oni samo bad guys. Ocu im se pridruzit u istrebljivanju prljavog Talosa iz svake kuce u Skyrimu. Why can't I? Ili ne znam ja sam ponosni nord a prljavi Dark Elfovi mi tamo kuhaju patke i pirinač po mom gradu. Zasto ne mogu to zaustavit, ali da to ima neki utijecaj na grad na pricu, da se netko drugi doseli...
Nekako mi je to prazno, ne znam. Jedina stvar koja me zaista ljuti u ovoj inače odlicnoj igri. Radiant AI je na momente teško crap. Random questovi bez ikakvog konteksta, posebno se to istice na repeating DB questu. Odi do X ubi Y rinse and repeat.
Isto tako uništenje DB, kojeg mozes samo slucajno prakticki pokrenut je isto teški fail i potpuno "neisplativo" s obzirom što se sve propusti. Uništenje DB mora biti jednako dugacko i nagradama bogato kao i citav DB questline. PISSES ME OFF!!
Da li se netko možda sjeca Morrowinda i njegovih guild questova. Podruznice po gradovima, napredovanje kroz rankove itd. itd. Ovo se sve odvija na jednoj "centrali" pojedinog gilda...Muka mi je onog je*enog groba više za izac iz tifs gild pisoara u onim kanalizacijama...
Ideja je milijun, a ponuđene su jedna ili max 2...
Po meni je ovo jedna od najslabijih strana price / igre.
Back again.
Sad i nakon jako dugog igranja Skyrima, zaključak je potvrđen i ostao isti: Morrowind je ipak najbolji u serijalu.
Back again.
Sad i nakon jako dugog igranja Skyrima, zaključak je potvrđen i ostao isti: Morrowind je ipak najbolji u serijalu.
Ma daj... Mislim, svako ima svoje misljenje ali Morrowind je naspram Skyrim-a jako zaostao. Sada sam video da Skyrim ima oko 350 lokacija . A Morrowind sam igrao manje nego Oblivion. Tacno da Morrowind ima dobru atmosferu ali od Oblivion-a nije bolji a kamoli od Skyrim-a. Skyrim ima vrhunski gameplay, nema predefinisanih klasa, vrhunsku grafiku, muka mi vise da navodim... Od 350 lokacija (koja je svaka bogata i ispunjena na svoj nacin) siguran sam da ih prosjecni igrac nije ni ,,Pola" istrazio. Ja sam sa likom 40 lvl istrazio tek 55 tamnica a ima ih oko 150. Plus gradovi, sela, tvrdjave... Izvini ali Skyrim je ispunio sva ocekivanja, moze se reci i vise od toga, i da je Morrowind iz 2002 godine bolji od njega pored ovakve igrivosti, tu se ne slazem.
Presto sam citat kod "od Oblivion-a nije bolji"...
Back again.
Ma daj... Mislim, svako ima svoje misljenje ali Morrowind je naspram Skyrim-a jako zaostao. Sada sam video da Skyrim ima oko 350 lokacija . A Morrowind sam igrao manje nego Oblivion. Tacno da Morrowind ima dobru atmosferu ali od Oblivion-a nije bolji a kamoli od Skyrim-a. Skyrim ima vrhunski gameplay, nema predefinisanih klasa, vrhunsku grafiku, muka mi vise da navodim... Od 350 lokacija (koja je svaka bogata i ispunjena na svoj nacin) siguran sam da ih prosjecni igrac nije ni ,,Pola" istrazio. Ja sam sa likom 40 lvl istrazio tek 55 tamnica a ima ih oko 150. Plus gradovi, sela, tvrdjave... Izvini ali Skyrim je ispunio sva ocekivanja, moze se reci i vise od toga, i da je Morrowind iz 2002 godine bolji od njega pored ovakve igrivosti, tu se ne slazem.
Nemoj nas nasmijavati.
Back again.
Morrowind 10 frakcija i gildova Skyrim 6. Kad je Morrowind izaša to je bilo neviđeno za svoje vrime, od grafike, masivnosti, bugova...
Kojoj strani se pridružiti u civil waru, stormcloaksima ili imperialsima, tj. čiji questovi su zanimljiviji?
Main quest još nisam riješio.
Kojoj strani se pridružiti u civil waru, stormcloaksima ili imperialsima, tj. čiji questovi su zanimljiviji?
Ne moraš se pridružit nijednoj
Sto se tice imperials-a, njihovi quest-ovi nisu zanimljivi. Svi su ovakvi: osvoji grad, vrati se u tabor.
Nemoj nas nasmijavati.
E sad je dobro. Neke sam prelazio jedva, zeleci da imam konja u dungeon-u samo da proletim kroz tu dosadu.
Ni jedni ni drugi nisu pretjerano interesantni, odaberi stranu koja ti se čini "pravom".
Najveći problem kod Skyrima je prevelika ograničenost, upravo ono što mi se jako sviđalo kod Dragon Agea ovdje fali: mogućnost višestrukog izbora.