Nakon korištenja Steel Plate Armora kakvih 10 lvla došao je red na novi Armor. Makar ne izgledam kao sotona sada...(osim maske, ali jbga)
Was is das armor? Nisam vidio nikoji takojeg izlgleda.
Mislim da je to blades armor, samo što je izmodan.
Nakon korištenja Steel Plate Armora kakvih 10 lvla došao je red na novi Armor. Makar ne izgledam kao sotona sada...(osim maske, ali jbga)
Was is das armor? Nisam vidio nikoji takojeg izlgleda.
Mislim da je to blades armor, samo što je izmodan.
Well now that makes sense.
Predobro, napravio playlist i vrtim u krug Covere iz skyrima
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TUKcfKAIl6c#!
Jel itko od NPCa nudi usluge enchantanja oklopa, stavio bi sebi malo magic resistancea, mageovi me gaze, a igram kao warrior i neman ništa skila u enchantanju?Two words:
Two words: Lord stone.
Dalje, companion quest line daje jako zgodan štit koji može riještiti dosta problema.
Postoji i neki quest koji daje permanentni M.R.
Imaj koji M.R. potion u rezervi uvijek.
To bi trebalo pomoć.
Evo 22 sam level i pridruzio sam se Championsima.
Zna netko di mi je Lidija nakon questa Retrive the fragment.? Molim pomoc.
Zasada otkrivene ove lokacije.....nisu sve niti posjećene! Ubiti bio sam u njih 70%
Sve bez fast travela......
Pohvalno.. :)
Ja jednostavno ne mogu zapostaviti neku lokaciju kad je otkrijem. Odmah to riješim, a to me ubija.
Provedem po 3 sata rješavajući dungone udaljenje 200 metara pa mi to malo uništi questanje. :))
Također igram bez fast travela.
btw. koji je to armour?
@Zuja007
Ja nisam izgubio Lidiju nakon tog questa. Dakle pogledaj kod Dragonsreacha (gore kod thane-a) ili ako imaš kuću (Breezhome) pogledaj tamo. Ako ti nije poginula tamo bi trebala biti.. :)
hehe, evo još jedan dobar "fus ro dah" video. Ovaj put sa Morganom Freemanom. :)
Izvinite cuo sam da ima opcija sa kojom se prebacuje u 3rd Person.
Jel moze neko da mi objasni kako???
Inace ovo je prvi Elder Scroll koji igram.
Izvinite cuo sam da ima opcija sa kojom se prebacuje u 3rd Person.
Jel moze neko da mi objasni kako???
Inace ovo je prvi Elder Scroll koji igram.
"F" ili samo kotacic okreni nazad ;)
E sad bas dosao da kazem da sam provalio nego nisam dosao do dela gde moze pa pritiskam a ono nece. :).
Nadam se da nema price kao u Witcher.
Koji ovo armor???
Koji ovo armor???
Koji ovo armor???
Nice lookin komad oklopa :-)
Sada sam posjetio Dark Elfove u Gray Quarteru u Windhelmu te popričao malo sa njima i žao mi je šta sam se pridružio Stormcloaksima, (samo zato jer mi je Imperijalni general htjeo odrubit glavu). Govno rasističko gdje ih tjera da žive!!
Sada sam posjetio Dark Elfove u Gray Quarteru u Windhelmu te popričao malo sa njima i žao mi je šta sam se pridružio Stormcloaksima, (samo zato jer mi je Imperijalni general htjeo odrubit glavu). Govno rasističko gdje ih tjera da žive!!
Nisam se još nikome pridružio, ali mislim da ću imperijalcima, nitkom se izgleda ne sviđa što su izabrali stormcloakse.
Nisam se još nikome pridružio, ali mislim da ću imperijalcima, nitkom se izgleda ne sviđa što su izabrali stormcloakse.
I jedni i drugi su đubrad.
zato igraj ako i ja i odje8i taj aspekt igre pa zavrsi prvo sve pa se tek onda odluci skroz na kraju sta ces... neutralnost ftw
jel mogu ja normalno odradit par questova u solitude i u stormcloak gradu (ne znam sad kako se zove), a da se ne pridružim nijednima.
sad u solitudu sam već napravio par komada, pobio one nekromante u pećini, našao onog sa wabajackom, i još 2 nisam još išao vidi za pridružit se imperiji.
Stormcloaks..komunistička smeća...gorjeli u paklu. Ostavite mi postove na miru, nisam ja kriv kaj su devovi tak zamislili Stormcloakse, da budu tak pokvareni.
Crko onaj ko mi post obriše
Jeli moguće završiti igru (gl. quest) ne pridružujući se nijednoj od te 2 frakcije?
jel mogu ja normalno odradit par questova u solitude i u stormcloak gradu (ne znam sad kako se zove), a da se ne pridružim nijednima.
Da.
A Companionsi ?
Kod njih nema valjda quest da unistimo neki grad ?
http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=3135&navtag=file/images.php?id=3135&tab=3
Filling food and restful sleep mod
Ja se evo pridruzio Imperialistima (salitude), od 22 questa koja sam rjesio 11 je glavnih, jesul glavni questovi kod Dephin i Esberna ili ?
Sad su mi svi aktivni questovi veznai za Winterhoold ili Imperial.