- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da, Update 1.3 je Must have! Bolje performanse, nema micro sttuteringa, jezgre rade kako treba...
cekaj, igra ti je nerealno fantazijski sarena? Ovo je fantasy igra, kakva pobogu realnost?? Ako u tom svijetu postoji magija i zmajevi, sta je onda tesko zamislit i da su noci i boje prirode drugacije nego u "stvarnosti"?
Majko mila koji likovi...
.
Miješaš nekoliko stvari i izvlačiš pogrešne zaključke, oko kojih se onda postavljaš bahato. Kratko rečeno: igra izgleda bolje. O tome možemo diskutirati, što tko voli i koliko to bolje no samo s onim tko je i probao, s onima koji trkeljaju bez veze nemaš pretjerano o čemu pričati.
Ček koliko vidim on ima light armor? Ako s light armorom lupa cap, koji je onda smisao heavy armora, da bolje zvecka dok trčiš livadom i bereš thistle?
Naravno, razlika u light heavy je oko 20% za oklope istog tiera. Smithing probija cap bez beda na bilo kojem. U TESovima je uvijek bilo tako : )
Postoje neke razlike, heavy armor reflecta damage i smanjuje štatu kod padanja
Light atmor daje damage avoid i pojačano restoranje stamine.
Također se lakše sneakat i brži si u kretanju, mada ne znam dal postoji razlika kad se tree maksimalno razvije
Hoces rec da ukupan rating bi bio do 567 i iznad mi je bezvrijedno (nema efekta) ?
Upravo tako.
Hoces rec da ukupan rating bi bio do 567 i iznad mi je bezvrijedno (nema efekta) ?
Upravo tako.
Fora stvar, znači kad se totalno upgradea i ebony će biti dosta? (on mi je najljepši od svih armora).
Ček koliko vidim on ima light armor? Ako s light armorom lupa cap, koji je onda smisao heavy armora, da bolje zvecka dok trčiš livadom i bereš thistle?
Naravno, razlika u light heavy je oko 20% za oklope istog tiera. Smithing probija cap bez beda na bilo kojem. U TESovima je uvijek bilo tako : )
Postoje neke razlike, heavy armor reflecta damage i smanjuje štatu kod padanja
Light atmor daje damage avoid i pojačano restoranje stamine.
Također se lakše sneakat i brži si u kretanju, mada ne znam dal postoji razlika kad se tree maksimalno razvije
Mene je iskreno razočaralo što su hit boxovi toliko loši da mi ta prednost u kretanju sa light armorom jako malo znači.
Lik zamahne na mene, profula me za metar, ali svejedno mi skine health.
Da, Update 1.3 je Must have! Bolje performanse, nema micro sttuteringa, jezgre rade kako treba...
može link za update
ojla momci djevojke i ostali :-)
Ja sam totalna nabina u skyrimu te vas pitam ako tko ima zivaca odgovarati mi uopce :-D
o kojim modovima pričamodje ih skidam,za instalaciju se snađem sam :-D
ako ko ima vremena javite
može link za update
Updejta se preko steama
perkovi, heavy armor ima Unarmed damage i 50% less stagger, light armor ima regeneraciju stamine, ostalo je sve slično, bonusi za armor i negiranje mase armora...
EDIT: i zadnji perk, sad sam ga tek vidio, light armor daje izbjegavanje udaraca, heavy armor daje uzvraćanje istih...
Ma sve to stoji ali razlika je minimalna i nelogična. Možda imam zadrto mišljenje, ali ako se već odlučiš da na sebi nosiš mrcinu od raznih legura onda bi trebao primati manje dmg i biti sporiji, a ne da jednako primaš ako na sebi imaš stidnu dlaku vilinog konjica ili heavy juggernaut dreadplate of heavy soaking. Na kraju krajeva nije bitno, ali mi je malo žao što se nisu potrudili oko tehničkog djela. Vidi se da su developeri teški kreativci i da nemaju prevelik doticaj s lijevom polutkom mozga.
ojla momci djevojke i ostali :-)
Ja sam totalna nabina u skyrimu te vas pitam ako tko ima zivaca odgovarati mi uopce :-D
o kojim modovima pričamodje ih skidam,za instalaciju se snađem sam :-D
ako ko ima vremena javite
Da, sad mi je malo besmisleno osim bogatijeg izbora. Kaj ce ti heavy armor kad i sa light probijes armor cap :) ?
Takodjer mi je ebony armor najljepsi, al je tezak :S
Onog kaj @doktor1 ima je isto finog izgleda, takav player sa Shadowmere-om izgleda ko da je iz samog pakla. :-O
pogodio san zmaja u letu (neman ni patcheva ni modova
) slupa se u zemlju napravio veliku rupu i zgnjecio jednog elfa :/
dosadno mi je pa se zajebajen sa zmajevima :D
jel radi 4gb patch na 1.3 update verziji. (neoriginalnoj)
Nisam stavljo 4GB, ali LAA radi bez problema!
Nisam stavljo 4GB, ali LAA radi bez problema!
namjestim ga na TESV, i to je to??
Lol, ja nakon updejta reinstalirao sve modove i vraćao uGridsToLoad na 5 jer mi se rušila igra i onda se budala sjetim da je update vjerojatno mijenjao TESV.exe. Podesim u opcijama natrag da podržava više od 2GiB memorije i naravno opet sve radilo kako treba. -.-
Da, radi
Jao budala spremio zmajeve kosti u dark brotherhood sanctuary i onda mi se desi ono.
lvl 39, Bosmer female, Listener i Nightingale, sneak 100, light armor 90, archery 96 (smithing sam razvio samo dovoljno da mogu poboljšat enchanted, no sad se već razvilo do 80), nijedan zmaj ubijen (izbjegavam Whiterun)... Znam da još mogu biti vukodlak i Archmage, no ne da mi se to sa stealth likom, a prestaje i biti zabavno, sad se dvoumim da li da krenem ispočetka sa? Savjet? (naravno napravit ću backup sadašnje igre... opet)
evo odmah i jedan mali SS (nije za mlađe od 18 god.)
3 | Da - mage stil |
---|---|
6 | Da - fighter stil |
2 | Ne |
Moze li neko da mi kaze kako da napravim sliku od mog lika i da vam je pokazem? Kako vi postavljate slike iz igre ovde?
Ako igru imaš na steamu sa f12 lupaš SS i onda imaš svoj online profil. Ako nemaš original igru, a koristiš s Steam možeš dodati non steam game i koristiti isto tako f12, svoj profil za screenshote. Ukoliko nije niti jedno ni drugo onda fraps
FRAPS? koje je to dugme na tastaturi (ili je to neki program za slike iz igara) izvinjavam se al nisam upucen. Kako fraps? sta da uradim?
Driveri 290.36, Patch 1.3 i Ambient Occlusion radi bez gubitka FPSa (2,3 manje, prije 10/15)!! (Performanse opcija)! A šta se dobije? Vegetacija i ostali objekti imaju sjene! Ali naravno sada će ljudi reći! Pa nisku tako dizajneri zamislili!! Yeah Right!
Okej. Radi FRAPS extra je. Sad kako da stavim sliku na post?