The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.449.457
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
13 godina
The Elder Scrolls V: Skyrim
Update 1.3 rjesava dosta stvari tak da ide preporuka za skidanje i instalaciju, jedna od najbitnijih stvari da tjera i drugu/ge jezgre na procu da rade svoj posao, zmajevi normalno lete i ostale gluposti sad su ok koliko sam skuzio rak da ;) --------- meni je danas light armor se digao na 60 skill i sa svim stavljenim perkovima tamo i smithing imam glass armor perk i glass armor je na Legendary+ i ar mi je oko 500 tak da -do granice se lako dodje a sa lihgt ar se trci kao na mlazni pogon i sad mi se stamina regenirara u trenu tak da se svakako vise isplati !!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Da, Update 1.3 je Must have! Bolje performanse, nema micro sttuteringa, jezgre rade kako treba...

Evo jedna umjetnička slika

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
ansha kaže...
@Thorien Kel
cekaj, igra ti je nerealno fantazijski sarena? Ovo je fantasy igra, kakva pobogu realnost?? Ako u tom svijetu postoji magija i zmajevi, sta je onda tesko zamislit i da su noci i boje prirode drugacije nego u "stvarnosti"?
Majko mila koji likovi...

.

Miješaš nekoliko stvari i izvlačiš pogrešne zaključke, oko kojih se onda postavljaš bahato. Kratko rečeno: igra izgleda bolje. O tome možemo diskutirati, što tko voli i koliko to bolje no samo s onim tko je i probao, s onima koji trkeljaju bez veze nemaš pretjerano o čemu pričati. 

15 godina
neaktivan

Evo nešto zanimljivo, skriveni chest u kojem ima raznih stvari. Jučer pokušao naći iz znatiželje iako mi ne treba (lvl 51 sam) ipak fora je.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nos kaže...

Ček koliko vidim on ima light armor? Ako s light armorom lupa cap, koji je onda smisao heavy armora, da bolje zvecka dok trčiš livadom i bereš thistle?

Naravno, razlika u light heavy je oko 20% za oklope istog tiera. Smithing probija cap bez beda na bilo kojem. U TESovima je uvijek bilo tako : )

Postoje neke razlike, heavy armor reflecta damage i smanjuje štatu kod padanja

Light atmor daje damage avoid i pojačano restoranje stamine.

Također se lakše sneakat i brži si u kretanju, mada ne znam dal postoji razlika kad se tree maksimalno razvije

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2011 15:39 (Thorien Kell).
16 godina
neaktivan
Batista kaže...

Hoces rec da ukupan rating bi bio do 567 i iznad mi je bezvrijedno (nema efekta) ?

Upravo tako.

16 godina
Thorien Kell kaže...
Batista kaže...

Hoces rec da ukupan rating bi bio do 567 i iznad mi je bezvrijedno (nema efekta) ?

Upravo tako.

Fora stvar, znači kad se totalno upgradea i ebony će biti dosta? (on mi je najljepši od svih armora).

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
15 godina
neaktivan
Thorien Kell kaže...
Nos kaže...

Ček koliko vidim on ima light armor? Ako s light armorom lupa cap, koji je onda smisao heavy armora, da bolje zvecka dok trčiš livadom i bereš thistle?

Naravno, razlika u light heavy je oko 20% za oklope istog tiera. Smithing probija cap bez beda na bilo kojem. U TESovima je uvijek bilo tako : )

Postoje neke razlike, heavy armor reflecta damage i smanjuje štatu kod padanja

Light atmor daje damage avoid i pojačano restoranje stamine.

Također se lakše sneakat i brži si u kretanju, mada ne znam dal postoji razlika kad se tree maksimalno razvije

Mene je iskreno razočaralo što su hit boxovi toliko loši da mi ta prednost u kretanju sa light armorom jako malo znači.

Lik zamahne na mene, profula me za metar, ali svejedno mi skine health.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
17 godina
protjeran
doktor1 kaže...

Da, Update 1.3 je Must have! Bolje performanse, nema micro sttuteringa, jezgre rade kako treba...

može link za update

''how yes no''
13 godina
neaktivan

ojla momci djevojke i ostali :-) 

Ja sam totalna nabina u skyrimu te vas pitam ako tko ima zivaca odgovarati mi uopce :-D

o kojim modovima pričamodje ih skidam,za instalaciju se snađem sam :-D

ako ko ima vremena javite

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
mierda-del-torro kaže...
doktor1 kaže...

može link za update

Updejta se preko steama

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
15 godina
neaktivan
xhopeon kaže...
Nos kaže...

perkovi, heavy armor ima Unarmed damage i 50% less stagger, light armor ima regeneraciju stamine, ostalo je sve slično, bonusi za armor i negiranje mase armora...

EDIT: i zadnji perk, sad sam ga tek vidio, light armor daje izbjegavanje udaraca, heavy armor daje uzvraćanje istih...

Ma sve to stoji ali razlika je minimalna i nelogična. Možda imam zadrto mišljenje, ali ako se već odlučiš da na sebi nosiš mrcinu od raznih legura onda bi trebao primati manje dmg i biti sporiji, a ne da jednako primaš ako na sebi imaš stidnu dlaku vilinog konjica ili heavy juggernaut dreadplate of heavy soaking. Na kraju krajeva nije bitno, ali mi je malo žao što se nisu potrudili oko tehničkog djela. Vidi se da su developeri teški kreativci i da nemaju prevelik doticaj s lijevom polutkom mozga.

I'm very large!
17 godina
klimavi kaže...

ojla momci djevojke i ostali :-) 

Ja sam totalna nabina u skyrimu te vas pitam ako tko ima zivaca odgovarati mi uopce :-D

o kojim modovima pričamodje ih skidam,za instalaciju se snađem sam :-D

ako ko ima vremena javite

KLIK

ššššš - možda su u šumi
13 godina
Ma i meni je to glupo sa light armorom - ovo je lrva igra koju igram, da ima ovakvu podjelu da mogu biti range ili assasin killer u laganom oklopu koji je odlican za suljanje a jak je isto kao i teski oklop od nekoga ko igra tenka !?!?! -------------- U Falloutu NV koji je isto njihov su to bolje razradili sve skupa, neke perkove kod njih nisi mogao uzimati ako prehodno nisi razvio skill odredjeni i uzeo neki drugi perk koji je vazo samo na odredjenom armoru, i skilovi su se teze dobili a perk svaki 3 lv up itd --------- uglavnom da ne ulazim sad opet u istu temu, tamo je to bilo bolje balansirano,, ali opet kad si dobio gobi sniper ode sve u jagode ;) opet si uber killer ---------- inije mi jasno kaj su se trudili u skyrimu oko hrane kaj je nemas nikakve potrebe jesti, da ne govorim da sa svakom kombinacijom mozes biti i mage koji sam sebe moze ljeciti i dizati si health !?!? Kaj je totalni dizbalans
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
I onda mi se desi sitacija kao danas, stojim u svom glass lakom oklopu pustim "Drugara" da me nabija a njegoviudarci su tak jaki dA me treba valjda 2o puta nabiti da mi skine sav health i ja tako stojim i on me nabija a ja si halth punim natrag sa spelom u ruci i bilda mi light armor i restoration odjednom ;) ---- i to na masteru, pa mislim
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Da, sad mi je malo besmisleno osim bogatijeg izbora. Kaj ce ti heavy armor kad i sa light probijes armor cap :) ?

Takodjer mi je ebony armor najljepsi, al je tezak :S

Onog kaj @doktor1 ima je isto finog izgleda, takav player sa Shadowmere-om izgleda ko da je iz samog pakla. :-O

Truth in engineering.

0 0 hvala 0
13 godina
Dok mi ne dodje nekakav mage master koji me zbrusi u 2.1 sekundu - ali takvi su rjetkost jer ih sa sneak att + strela rjesim odjednom ( bow u najjacoj varijanti 186+ koliko je strela jaka npr 16-18 glass arrow dam pa x3 ako sneak att uspije ) itd....
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

pogodio san zmaja u letu{#} (neman ni patcheva ni modova{#}) slupa se u zemlju napravio veliku rupu i zgnjecio jednog elfa :/

dosadno mi je pa se zajebajen sa zmajevima :D

YAY
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Obožavam Ctrl+Alt+Del

Moj PC  
10 0 hvala 0
17 godina
protjeran
doktor1 kaže...

jel radi 4gb patch na 1.3 update verziji. (neoriginalnoj)

''how yes no''
17 godina
mierda-del-torro kaže...
doktor1 kaže...

Nisam stavljo 4GB, ali LAA radi bez problema!

ššššš - možda su u šumi
17 godina
protjeran
doktor1 kaže...
mierda-del-torro kaže...
doktor1 kaže...

Nisam stavljo 4GB, ali LAA radi bez problema!

namjestim ga na TESV, i to je to??

''how yes no''
17 godina
neaktivan

Lol, ja nakon updejta reinstalirao sve modove i vraćao uGridsToLoad na 5 jer mi se rušila igra i onda se budala sjetim da je update vjerojatno mijenjao TESV.exe. Podesim u opcijama natrag da podržava više od 2GiB memorije i naravno opet sve radilo kako treba. -.-

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2011 18:44 (ZC_Someone).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
mierda-del-torro kaže...
doktor1 kaže...

Da, radi

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2011 18:51 (formula1live).
17 godina

Jao budala spremio zmajeve kosti u dark brotherhood sanctuary i onda mi se desi ono.

A life? Cool! Where do I download one of those?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

lvl 39, Bosmer female, Listener i Nightingale, sneak 100, light armor 90, archery 96 (smithing sam razvio samo dovoljno da mogu poboljšat enchanted, no sad se već razvilo do 80), nijedan zmaj ubijen (izbjegavam Whiterun)... Znam da još mogu biti vukodlak i Archmage, no ne da mi se to sa stealth likom, a prestaje i biti zabavno, sad se dvoumim da li da krenem ispočetka sa? Savjet? (naravno napravit ću backup sadašnje igre... opet)

evo odmah i jedan mali SS (nije za mlađe od 18 god.)

3 Da - mage stil
6 Da - fighter stil
2 Ne
Ovdje može biti VAŠA reklama!
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2011 19:39 (xhopeon).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
mislav_01 kaže...
Comi123 kaže...

Moze li neko da mi kaze kako da napravim sliku od mog lika i da vam je pokazem? Kako vi postavljate slike iz igre ovde? {#}

Ako igru imaš na steamu sa f12 lupaš SS i onda imaš svoj online profil. Ako nemaš original igru, a koristiš s Steam možeš dodati non steam game i koristiti isto tako f12, svoj profil za screenshote. Ukoliko nije niti jedno ni drugo onda fraps

FRAPS? koje je to dugme na tastaturi (ili je to neki program za slike iz igara) izvinjavam se al nisam upucen. Kako fraps? sta da uradim?

17 godina

Driveri 290.36, Patch 1.3 i Ambient Occlusion radi bez gubitka FPSa (2,3 manje, prije 10/15)!! (Performanse opcija)! A šta se dobije? Vegetacija i ostali objekti imaju sjene! Ali naravno sada će ljudi reći! Pa nisku tako dizajneri zamislili!! Yeah Right!

SKYRIM Ambinent Occluison

SKYRIM bez AO

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2011 19:47 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Comi123 google.
13 godina
odjavljen

Okej. Radi FRAPS extra je. Sad kako da stavim sliku na post?

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice